Şiddet uygulayan eş

Yemeğine hap kat. Uyusun güzelce bir fiskede sen vur. Bağla elini ayağını eşşooğlunun.
nasıl sinirlendim yahu. Derhal darp raporu al ve süründür bu namussuzu.

1 dk bile evli kalman hata yolun basindasin ayaklarina kapansa bile öyle bı insan il ömür boyu kalınmaz ilerki zamanlarda çocuk olunca tabi o zamana kadar yaşayabilirsen bu sefer şiddet olayları daha fazla olur çocuk var diyede ayrilamazsin en guzeli baştan bitir

adam da hem psikolojik hem de fiziksel şiddet var. dövmemiş olsa ettiği lafları sineye mi çekecektiniz ?
sarfettiğiniz söz hoş değil ama onca laftan sonra sinirlerinize hakim olamıyor olabilirsiniz. ki çok gençsiniz.
çocuk falan yokken ve de asla düşünmeden ayrılın.
evlilik güzel bir şey ama ruhsal sağlığı yerinde insanla güzel.
kendinize bu zulmü etmeyin.

Daha kendin çocuksun bu yaşta ne evliliği yazık ediyorsunuz kendinize. Çocuk olmadan ayrılın böyle bir adamdan ne size fayda gelir ne çocuğunuza

Sen de nişanlıyken s.git diyen bir kız değilmişsindir herhalde. Adamın yaşadığı şoku düşün bir de
Şiddet kabul edilemez tabi ki

Konuyu yazıp , yazıp kayboluyorsunuz. Ay cidden bazen parmaklarıma yazık diyorum. Hele paragraflarca yazan kişiler var. Her halde dayan , bu da senin imtihanın falan dememizi beklediniz.

Üzüldüm senin adına ..Bende şiddet sebebi ile boşandım .Evlilikte sevgi saygı kalmıyor maalesef

13 yıllık evliyim, çok iyi giden bir evliliğim var, çok şiddetli kavgalar ettiğimiz de oldu ama kocam 1 tokat atsa 2 çocuğuma rağmen bir dakika durmam boşarım. Kimse kimseyi dövemez, anne çocuğuna vuramazken elim adamının seni dövmeye ne hakkı varmış. Nikahlandın diye kum torbası mı oldun. Bi silkelen kendine gel, sakın hamile kalma. Sülalesine de küfür etse kimse kimseyi dövemez. Darp raporu al ve boşa bu adamı. Anan seni dayak ye diye mi doğurdu.

kimse ne olursa olsun şiddeti haketmez. Evet evlenene kadar neler yaşayacağımızı bilmiyorum evimiz yuvamız için eşyalar alıyoruz çeyizler yapıyoruz ama emin ol bunlar senden ve canından kıymetli değil giden eşya olsun. Biran önce ayrılmaya bak daha çok küçüksün bu eziyete katlanmak zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…