Evet dışarda hiç sesi çıkmaz hatta dayak yer.Artık birlikte olmak istemiyorum.üzerine benim hiçbir şey olmamış gibi davranmamı,güleryüz ve yakın davranmamı istiyor.yani psikolojik baskısı da ağır.Allah'ım bir ruh hastasıyla evlenmişim.Boyle evde karisini döven serefsizler disardada süt kuzusudur pisirigin tekidir disarda biri hot dese odu patlar. Bi temiz dovdureceksin bunlari ancak ondan anlarbunlar gucleri sadece kasinlara yetiyor. Konu sahibi ailenin yaninda olmamasina gel kizim biz sana bakariz dememelerine cok uzuldum Allah yardimcin olsun
kocanızın yanındada büyütemezsiniz burda çok daha ağır sorunlar var....inşallah aileniz sahip çıkar sizeAilemin evinde çocuklarımı büyütemem ve onlarda bunu biliyor yani ağır sorunlar var orada gittim,yaşadım ve dönmek zorunda kaldım.
Hayır dış gebelik yaşadım ve sonra sprel taktırdım.3. de yoldaydı değil mi,doğum ne zaman?
Allah yardimciniz olsunEvet dışarda hiç sesi çıkmaz hatta dayak yer.iğrenç biri ve artık birlik olmak istemiyorum.üzerine benim hiçbir şey olmamış gibi davranmamı,güleryüz ve yakın davranmamı istiyor.yani psikolojik baskısı da ağır.Allah'ım bir ruh hastasıyla evlenmişim.
yok canım nice senin gibi değil..bizim onun konusunda böyle yazma sebebimiz en başından beri biliyoruz 2 sene oldu nerdeyse.o çocuklarını heba etme uğruna boşamadı adamı..ne desteksizlikten ne başka birşey adamdan ayrılmak istemedi;net...Öyle uzaktan konuşuyorsunuz millete siz boşanmışsınız ailenizden destek alarak ama nice ve benim gibi aile desteği olmayan kadınlara boşanmayı beceremedin deme hakkınız yok.çünkü ben o kadını anlıyorum,sizinle şartlarımız eşit değil ve uzaktan ahkâm kesmeyin derim ve tabi ki tepkili olmam normal....
Hamile değilim,biraz çocuklar büyüsün çalışacağım ama bu adamın bana saldırmasını nasıl önlerim bilmiyorum.yok canım nice senin gibi değil..bizim onun konusunda böyle yazma sebebimiz en başından beri biliyoruz 2 sene oldu nerdeyse.o çocuklarını heba etme uğruna boşamadı adamı..ne desteksizlikten ne başka birşey adamdan ayrılmak istemedi;net...
ama senin durumun çok başka konularını da biliyorum en başından..ama 3. hamile kaldığını duyunca yuhh demedim desem yalan....
sığınma evini neden gözardı ediyorsun?2,5 yaş çok da küçük değil be kuzum.yarım gün bile olsa temizliğe gider çalışırsın.bir süre sığınma evinde idare edersin..
bu adam bir gün senin kafanı kırsa çocuklarına kim bakar düşünsene sefil olurlar..o yüzden kendini emniyete alman lazım..
hala anlayamadın mı kuzum,adam normal değil yani bu durumda gözünün üstünde kaş var diye dövebilir seni.ki bir nevi öyle olmuş zaten..Hamile değilim,biraz çocuklar büyüsün çalışacağım ama bu adamın bana saldırmasını nasıl önlerim bilmiyorum.
parkinson hastası olursunuz bu gidişleKızlar şiddet görüyorum ve boşanamıyorum.Her seferinde kafamı yumrukluyor lanet insan.iki gün önce yine yaşadım ve sırf eve harçlık istedim diye defalarca kafamı yumrukladı.Başım,boynum ağrılar içinde.çocuklar okula başladığında çalışıp boşanacağım çünkü değişmiyor asla ve ailemin desteği yok.
Yanlis anlamayin ama cok garip geldi konunuzHergün değil ama senede iki kez kafamı yumruklanarak şiddet görüyorum,sırf eve harçlık bırak dediğim için.
Garip derken?Yanlis anlamayin ama cok garip geldi konunuz
Hiç kullanmıyor diyemem ama şiddet göstermesi bu yüzden değil,ben ikinci eşiyim ve ilk eşide dayaktan kaçmış.benim ilk evliliğim.Alkol aliomu esiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?