Şiddet ve sürekli kafanızın yumruklanması

Evet dışarda hiç sesi çıkmaz hatta dayak yer.Artık birlikte olmak istemiyorum.üzerine benim hiçbir şey olmamış gibi davranmamı,güleryüz ve yakın davranmamı istiyor.yani psikolojik baskısı da ağır.Allah'ım bir ruh hastasıyla evlenmişim.

Ailemin evinde çocuklarımı büyütemem ve onlarda bunu biliyor yani ağır sorunlar var orada gittim,yaşadım ve dönmek zorunda kaldım.
kocanızın yanındada büyütemezsiniz burda çok daha ağır sorunlar var....inşallah aileniz sahip çıkar size

Allah yardimciniz olsun

yok canım nice senin gibi değil..bizim onun konusunda böyle yazma sebebimiz en başından beri biliyoruz 2 sene oldu nerdeyse.o çocuklarını heba etme uğruna boşamadı adamı..ne desteksizlikten ne başka birşey adamdan ayrılmak istemedi;net...
ama senin durumun çok başka konularını da biliyorum en başından..ama 3. hamile kaldığını duyunca yuhh demedim desem yalan....
sığınma evini neden gözardı ediyorsun?2,5 yaş çok da küçük değil be kuzum.yarım gün bile olsa temizliğe gider çalışırsın.bir süre sığınma evinde idare edersin..
bu adam bir gün senin kafanı kırsa çocuklarına kim bakar düşünsene sefil olurlar..o yüzden kendini emniyete alman lazım..

Hamile değilim,biraz çocuklar büyüsün çalışacağım ama bu adamın bana saldırmasını nasıl önlerim bilmiyorum.

Ya bugün okuduğum 4. ya da 5. şiddet vakası bu nedir ya? Ne oluyor bu Türk erkek(!!!!)lerine. Allah Allah ya, kafayı mı yedi bunlar? Ben oturduğum yerde deliriyorum bunları okudukça siz nasıl aynı evde tahammül ediyorsunuz? Keşke bu adamlardan çocuk yapmasaydınız, korunsaydınız gizlice. O zaman çekip gitmek çok kolay olurdu. Ne diyim ki umarım olmayan o aklı başına gelir de bin pişman olur sana ettiği her zulme, vurduğu ellerinden utanır.

Hamile değilim,biraz çocuklar büyüsün çalışacağım ama bu adamın bana saldırmasını nasıl önlerim bilmiyorum.
hala anlayamadın mı kuzum,adam normal değil yani bu durumda gözünün üstünde kaş var diye dövebilir seni.ki bir nevi öyle olmuş zaten..
dış gebelik geçirmişsin okudum ama neticede hamile kalmıştın..neyse ...
adamın elinden kurtulman gerek...

parkinson hastası olursunuz bu gidişle

Elleri kırılsin hayvan herif. Sende ona vur

Bazen diyorum boyle pislik oransiz guc kullanan kocalarin uzerine simsek olup cakabilsem. Carpilsin agzi gozu yamulsun ve acilar icinde gebersin.

Ailenden baska hic yakinin yokmu?? Biri seni bu hayttan cekip cikarmali.

ya çocuklarınız kaç yaşında? Aileniz şiddete nasıl müsaade ediyor? Ölmenizi mi bekliyorlar ?

eve para bırak dedın diye şiddet uygulayan bi adamı al karşınada güzel güzel konuş demıycem..karşına almana bile değmez o ayrı..
pekı ben senın tepkılerını merak ettim,nasıl söylüyosun mesela eve para bırak derken ?yaşanmışlıklar yüzünden tepkılımı soyledın yada normal soyledın de omu bi tarafından anladı..
tavrın nasıl bilmiyorum ama insan cinnet geçirir çarpar 2 tane ona..
valla çok gözüm döndüğü anda gözüm görmez heralde girerim tekme tokat,nede olsa dayak yiyorum bari bende vurayım derim.
onun ailesiyle hıc konustunuzmu?durumdan haberdarlarmı?
ve çocuklarıyla iletişimi nasıl eşinin?

yazılanları okudum pek çaren yok gibi düşünüyorsun... pekiiii onun ailesinden biri yok muu onu çekip yapma oğlum diyecek anne baba abi abla yada enişte teyze gibi onun ailesinden aklı başında olup seni dinleyecek onunla gidip konuşacak kimse yok mu ???????

yada senin abin yada enişten yok mu çekip bi konuşsun ... aklıma bu geldi madem senin ailen seni desteklemiyor birde onun ailesinde çözüm ara .....bu arada sakın hamile kalma...

polisi ara ve darp raporu al, hakkını ara, ayrıca sana ve çocuklara bakmak zorunda maddi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…