Şiddet yüzünden boşanmaya karar verdim

Şiddete uğramış kadınlardan biriyim şuan tüylerim diken diken. Gelir devamıda gelir ağlamasına kanmayın. Boşanmaktan ve bunu dile getirmekten korkmayın. Göz dağıda verin gerekirse. Sizin gideceğinizden emin olsun.Hatta Burda üyelerden biri eşi tarafından öldürüldü hem anne hem kendisi. Oda zamanında gelip konu açmıştı.
Gerçekten mi 😨 şuan ürperdim ve çok üzüldüm...ah kadınlarımız bir ihtimal diyor yuva yıkmak istemiyor ama olan kendisine oluyor :(

Simdi ortada siddet var ve iki taraf da birbirini sucluyor.bence aile terapisi ile düzelecek bir durum yoksa ortada hic isi uzatmayin. Cocuklari da kötü etkilemesine izin vermeyin. Evliliginizde olup biteni siz biliyorsunuz. Ortada iki cocuk var. Düzelme ihtimalli varsa bir süre ayri kalip terapi de almaya deneyebilirsiniz. Oldugu gibi devam edemez belli ki

Selam kızlar 2 çocuğum var. Eşimin ara ara sinirlenince koluma vuruyordu boşanmaya karar verdim özür diliyor yapmayacağım diyor kararlılığımı görünce çocuklara annen ayrılmak istiyor beni goremiyceksiniz diye ağlıyor
boşa. duygu sömürüsüne aldanma. değişmez.

onun o koluma vuran elini çevirip bi tarafına monte ederim ben. kimseye hatta annenin çocuğuna bile bi fiske vurmaya hakkı yok.
şu topraklardaki saçma sapan sözlerin tedavülden kalkması lazım acilen
mesela dayak cennetten çıkmadır nushh ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. v.s.
bunlar hep cehalet
Anadolu cehaletin merkezi kim ne derse desin. Aile kurumu çökmüş iflas etmiş. Duruma bakın işte kendiniz görün
Gün geçmiyor ki cinayetler, dayak, küfür, cinsel sıkıntılar yaşamayalım, bir yenisini daha görmeyelim
şu forumda açılan konulara bakmak bile yeter. bunlar daha binde biri.
yazamayan, çizemeyen, neler yaşayan kadınlarımız var.
dövüyorsa değil küfür bile etse bas tekmeyi gitsin.
ya adam olacak ya da ben kendime adam gibi bi adam bulurum

onun o koluma vuran elini çevirip bi tarafına monte ederim ben. kimseye hatta annenin çocuğuna bile bi fiske vurmaya hakkı yok.
şu topraklardaki saçma sapan sözlerin tedavülden kalkması lazım acilen
mesela dayak cennetten çıkmadır nushh ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. v.s.
bunlar hep cehalet
Anadolu cehaletin merkezi kim ne derse desin. Aile kurumu çökmüş iflas etmiş. Duruma bakın işte kendiniz görün
Gün geçmiyor ki cinayetler, dayak, küfür, cinsel sıkıntılar yaşamayalım, bir yenisini daha görmeyelim
şu forumda açılan konulara bakmak bile yeter. bunlar daha binde biri.
yazamayan, çizemeyen, neler yaşayan kadınlarımız var.
dövüyorsa değil küfür bile etse bas tekmeyi gitsin.
ya adam olacak ya da ben kendime adam gibi bi adam bulurum
Aslinda o sozlerin manasini kendi anladıkları gibi kullanan insanlar yuzunden boyleyiz

Back
X