• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet...

Arielle

Lanet olsun dostum
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
252
351
123
Merhaba hanımlar.. belki biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. Size 18 yaşındayken yaşadığım bir şeyden bahsetmek istiyorum.

O zamanlar birine aşık olmuştum 1 sene çıktıktan sonra salak gibi nişanlandık. Bir süre sonra kavgalarda bana vurmaya başladı. Ve bu arttıkça arttı. Artık hep eftenpüften olaylarda bana vuruyordu en basiti arabadayken ben bir şarkı dinlemek istiyordum o an çalan şarkıyı değiştiğmde araba kullanırken öyle sert vuruyordu ki beynim zonkluyordu resmen. Bir keresinde otobanda dinlenme yerlerinde durdu. Bağırsam kimse duymaz. Koluma, yüzüme bacağıma yumruklar atıyordu. Bir seferindede sigara söndürmüştü üzerimde. Şu an bile yazarken gözlerim doluyor. Daha neler neler oldu da yazsam roman olur.

Annesi evlendikten sonra birlikte yaşayacağız 1-2 sene demişti. Her şeyi kabul etmiştim. Aileme şiddet olayını söyleyemiyordum kızacaklar, başkalarına rezil olacağım nişan attı diyecekler düşüncesinden. Nikaha 1 ay falan kalmıştı. Her şey hazırdı gelinlik, salon, davetiye kısacası her şey işte. Haftasonu buluştuk yine dayak yine yumruk derken eve geldim bir cesaret her şeyi anlattım aileme. Annem şüpheleniyormuş zaten fakat belli etmemiş kanıt olmadığından. Ayrıldıktan sonra aradı dedi ki ailemi ikna ettim ayrı eve çıkacağız hadi lütfen tekrar birlikte olalım:))) Sanki ben o yüzden ayrılmışım gibi. Ondan sonra allaha şükür kurtuldum.

Burada okuyoruz işte hep şiddet olaylarını Hem birilerine cesaret olur ayrılır belki, hem de içimi dökmek için yazmak istedim. Şuan 28 yaşındayım evleneceğim yakında inşallah, çok mutluyum.

Lütfen sevgilinizin ailesiyle birlikte yaşamayı kabul etmeyin, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz Allah aşkına. Aile içinde aile olmaz. 1 kere geliyoruz dünyaya, 1 kez şans tanınmış en güzel şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Kimse sizden, kendinizden değerli değil. Yaşadıklarımdan bunu çıkardım. Umarım birilerine cesaret verebilmişimdir. Son olarakta başkaları ne söyler, başkaları ne düşünür diye gereksiz yere takıntı yapmayın. Başkaları önce kendine baksın. Uzun oldu yeter bu kadar :)

Keşke bir şeyler yaşamadan akıl edilse değil mi?
Eğitim çookkkkk önemli, 18inde evlilikle değil okulla ilgilenmeliydin ama evlilikten donmene sevindim. Allah iyilerle karsilastirsin.

Teşekkür ederim. Okulumlada ilgilendim Allaha şükür. İyi bir yerde çalışıyorum ama evet haklısınız evlilik en son plana atılmalıydı

Yaziyo okuyunca cok korktum o okuzle evlendin diye.. insallah hala evlenmemistir kimsenin gunahina girmemistir. Senin adina da cok sevindim. Mutluluklar diliyorum

Teşekkür ederim canım. O b*k herif gerçek yüzünü tam zamanında gösterdi :)

Her şerde bir hayır var derler ya. Çok bile katlanmışsınız iyi ki daha fazla çekmeden karar vermişsiniz.
Bir çok insan vardır seviyorum ayrılamam, herkes ne der, evlenince düzelir avuntusunda olan.
İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonraki hayatınızda.

Her şerde bir hayır var derler ya. Çok bile katlanmışsınız iyi ki daha fazla çekmeden karar vermişsiniz.
Bir çok insan vardır seviyorum ayrılamam, herkes ne der, evlenince düzelir avuntusunda olan.
İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonraki hayatınızda.

Keşke şimdi o yaşlarda olsam diyorum her şey daha farklı olurdu ama evet yaşayacağım varmış yaşadım bu çirkin şeyleri. Cahildim, hevesliydim yuva kurmaya :)
Amin teşekkür ederim canım tüm masum kadınlar mutlu olur inşallah.

Son düzenleme:
Ay inanmıyorum ya şerefsize bak. Daha nisanliyken dövüyor hanzo ;) ama iyi yaomis çünkü evliyken yapsa belki böyle donemicektin hatandan ama nisanliyken kurtulmuş oldun. Senin adına çok sevindim. Bela oldu mu peki hiç. Kabullendi mo hemen ? Hiç haber alıyor musun ondan nerde napiyor biliyor musun

Ay inanmıyorum ya şerefsize bak. Daha nisanliyken dövüyor hanzo :KK66: ama iyi yaomis çünkü evliyken yapsa belki böyle donemicektin hatandan ama nisanliyken kurtulmuş oldun. Senin adına çok sevindim. Bela oldu mu peki hiç. Kabullendi mo hemen ? Hiç haber alıyor musun ondan nerde napiyor biliyor musun

Hemen kabullenmemişti. Yeminler falan etmişti. Bir de annesi bana; eğer ayrılırsanız seni 'kötü yola düşmüş kadın' olarak anlatırım millete demişti :)))) şu an gülüyorumda o zamanlar çok kötüydü benim için.
Suan ne yapıyor bilmiyorum ama ayrıldıktam 2-3 yıl sonra facebook hesabından yazmıştı bana. Evlendim ayrıldım buluşalım konusalım diye :))

Hemen kabullenmemişti. Yeminler falan etmişti. Bir de annesi bana; eğer ayrılırsanız seni 'kötü yola düşmüş kadın' olarak anlatırım millete demişti :)))) şu an gülüyorumda o zamanlar çok kötüydü benim için.
Suan ne yapıyor bilmiyorum ama ayrıldıktam 2-3 yıl sonra facebook hesabından yazmıştı bana. Evlendim ayrıldım buluşalım konusalım diye :))
Ay hasbamm :) demek ki o kızı da dövdü o da terketti. Bazısı böyle ruh hastası oluyor işte. Aman aman canım engelle gitsin ulasamasin sana asla.

Bulmuştur kendi denginde birini :) Aman allah korusun ulaşmasın. Kendi pisliğinde boğulsun. Serefsiz

Bu arada benimde illa ki hatalarim olmustur fakat hicbir kadin siddeti haketmiyor. Vurunca ne anliyolar ya da ellerine ne geciyor. Ben erkegim ben güclüyüm mü

Sizin adınıza sevindim, darısı başkalarının başına...
Buraya şiddet gördüm yazan herkese ilk söylediğim, ailenize söyleyin... aklı başında hiç bir anne-baba kızını elin oğlu dovsun diye başkasının kapısında bırakmaz.
Çıkar arada 3-5 karaktersiz onun için de başka çözüm düşünülür.
O yüzden kimse ailesini karşısına alıp evlenmesin, kaçmasın.

Allah'ın sevgili kuluymuşsunuzda geç olmadan ayrılmışsınız. Yoksa bile bile cehenneme atacakmışsınız kendinizi.
Şimdi mutlu olmanıza sevindim, umarım herdaim mutlu olursunuz yuvanızda:nazar:

Back
X