Ben henüz kurtulanını görmedim. Kurtulmak isteyen kendi çözüm üretiyor en başta. Burada mevzu böyle bir olayla karşılaşıldığında ne yapılması gerektiğini herkesin bildiği, genelde yaptığı fakat asıl çözümün bu olmadığı.Senin, benim, onun sayesinde bir kadın dahi kurtulsa fena mı olur?
Neyse ki dogru olani yapmissinizİlk defa bu boyutta bir şeye şahit oldum. İlk defa da birini polise şikayet ettim. Belki yinede edemezdim. Ama kadının sesindeki hayal kırıklığı çok korkunçtu. Çok uzun süre derdini anlatmaya çalıştı. İnşallah tekrarı olmaz.
Yapan yapacağını yaptı, teşvik etti. Hallettik işimizi çok şükür. Siz boşuna gelmişsiniz.Eee biz napalim?
Biz de mi sizin gibi oturup aglayalim?
Niye konu actiniz?
Valla ben geldigimde siz sadece agliyordunuz..Yapan yapacağını yaptı, teşvik etti. Hallettik işimizi çok şükür. Siz boşuna gelmişsiniz.
Yani..Konuyu güncelleyin aradım diye yoksa gelenler size kızacak aramadınız sanıp .
Zaten sustuğumuz için bu olaylar olmuyor mu biz elimizden geleni yapalım gerisi onlara kalmış. Dayağı kabul edip yiyorsa memnundur halinden.
Demekki ağlamıyormuşum ki “doğru olanı yapmışsınız” diye ek yorum yapmaya gerek gördünüz.Valla ben geldigimde siz sadece agliyordunuz..
Bosuna geldigimi sanmiyorum.
Aman aman konu sahibi aramis polisiPolisi arayın başka çözümü yok
Demekki ağlamıyormuşum ki “doğru olanı yapmışsınız” diye ek yorum yapmaya gerek gördünüz.
Eee sorun var mı şimdi ? Aramış işte dert nerede takıntı yapacak durum var mı ?Yani..
Geldigimizde sadece agliyordu.biz de biz napalim dedik.
Sorun yok.Eee sorun var mı şimdi ? Aramış işte dert nerede takıntı yapacak durum var mı ?
Konuyu niye açtınız diye soran tek insansınız. Bende arkadaşların yardımcı olduklarını ve size ihtiyaç kalmadığını söyledim. Başkalarına yorum yapıp, habire yorumlarını değiştiren sizsiniz. Uzatmayın bencede.Ben ilk mesajiniza gore yorum yaptim hanimefendi.
Derdiniz ne?
Kavga sizi bayagi etkilemis anlasilan.
Neyse sizle ugrasamam
Benlik takıntı yapacak bir şey yok işte bunu demek istiyorum , siz durduk yere beni etiketlediniz konuyu uzatıyor gibisiniz ?Sorun yok.
Konu sahibi bana ..bosuna gelmissiniz buraya ben aradim.polisi dedigi icin cevap yazdim.
Ara mesajlari okuyun isterseniz.
Sizce var mi takinti yapacak birsey?
Konuyu niye açtınız diye soran tek insansınız. Bende arkadaşların yardımcı olduklarını ve size ihtiyaç kalmadığını söyledim. Başkalarına yorum yapıp, habire yorumlarını değiştiren sizsiniz. Uzatmayın bencede.
Tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmasın konu sahibiAman aman konu sahibi aramis polisi
Fazla uzatmayin size de sarmasin konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?