Şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla inanmıyorum buna...iftira atmayın..anında kapıda belirir sizi o evden alirlardi
Blue sana bişey diyeyim.
Bizimde burada eski komşumun sevgilisinden yoğun şiddet seslerini duyunca polis çağırdım adam polislere direndi küfür ede ede, polis abicigim abicigim diye konuşuyordu adamla .
Ben şok geçirdim adamı götürdüklerini görmedim kadın da bı iki güne özür dileyip bina sakinlerinden ... Taşındı .. ki bide ben şikayet ettim ya polisler ilk geldiğinde balkondan benimle konuştu hanımefendi balkona cikarmisiniz yan taraf mi neresi şikayet ettiğiniz yer binanın girişini bulamadık filan dediler, adam balkondaymis bunu duy bana hakaret etti vs. Ki polisin benimle balkonda konuşması ne demek beni tehlikeye atacağını dusunemiyor mu ?

Bunu bu sitede pek çok kez anlattım hatta

Sahiden boşanası varsa değişir de....
Değil mi?
Yazıyorum da bazen boşuna yazıyorum gibi hissediyorum. Burda nasıl yapsın diye kafa patlat, yaz yaz yaz, bu olmuyorsa şunu yap diye yaz, kadınlar gitsin" ben kocamla barıştım bana söz verdi, düzelecek "desin.
Bilemiyorum...

Can güvenliğine bağlı tain isteyebilirsiniz

Bi çocuk daha yap
Eğlencenizi bölmek istemezdim
Bir kadın şiddet gördüğünü anlatıyor hemde öyle böyle değil
Bıçaklı, silahlı falan...
Hani kadın dayanışması, kadın hakları, ataerkil toplum, adalet diye bir taraflarımızı yırtıyoruz ya.
İsim değilde sadece nickli olunca eğlence meselesi mi oluyor?
Moral vermek, yol göstermek, güçsüz hissediyorsa o gücü kazanmasını sağlamak gibi seçeneklerde var...

Kocanız 24 saat evde mi ? Öyleyse ben arayacağım verin bana bulunduğunuz yerde ki karakolun numarasını. Verin ev adresinizi. Polisler ne yapabilir acaba bu durumda ? Günde milyar tane dengesizle uğraşıyorlar.
Muhakkak bir boş anınız oluyordur gidip karakola sığınacaksınız. Raporları alıp , tayin isteyeceksiniz. Bu yaşamak değil.

Birkaç ay önce bir alışveriş merkezinde bir adamın sözlü ve fiziksel şiddetine maruz kaldım.Yanimda çocuklarımda vardı.Adamin beni itmesiyle dengemi kaybedip yere düştüm..Mağazanın icinde olanlar yakınımdaki erkek müşteriler hemen adamı bir köşeye sıkıştırdı bir tanesi adama kafa attı kadını nasıl itersin diye..polis çağırın diye bağırınca birkaç dakika içinde polis geldi .Sonra ekip geldi.. Suyumu getirdiler harika davrandılar defalarca yanımda olduklarini söylediler .Ben hiçbir memurun bir kadını çaresiz bırakıp gideceğine inanmıyorum

Düzelmek ...
İnsan önce bı kendisine bakar ben hangi huyumu duzeltebildim ki? diye

Siz şimdi çevredeki insanların çok duyarlı olduğuna bağırsak koşarak geleceklerine , bizim için bize zarar vereni tokat manyagina cevirecegine filan inaniyorsunuz anladım.

Çok polyanna.
Biraz haber izleyelim

inşallah olmaz ama bu adamla devam ederseniz siz o evden 5-10 sene falan kalmadan çıkarsınız ama sağ çıkar mısınız allah korusun da. işe gider gibi çıkın gidin evi terk edin. böyle durumlarda bilgileriniz saklı olarak tayin oluyorsunuz

Diyelim ki kötü bir polise denk geldiniz muhtemelen. Eşinin mesleği nedir diyoruz cevap vermiyorsun öneri söylüyoruz olmaz diyorsun. Bence sen fakesin

Siz şimdi çevredeki insanların çok duyarlı olduğuna bağırsak koşarak geleceklerine , bizim için bize zarar vereni tokat manyagina cevirecegine filan inaniyorsunuz anladım.

Çok polyanna.
Biraz haber izleyelim
Bakin şöyle söyleyeyim neredeyse Anadolu'dan Görünüm programından bu yana haber seyrediyorum..Onunla ilgili bir sıkıntı yok ..Ben yaşadığımı anlattım .Ben her olay böyle neticelenir demedim .Polisler mağdur kadının yanında olur dedim..Cevredekiler de aynısını yapar demedim benim başıma bu geldi dedim..Siz bana üstten üstten akıl verene kadar okuduğunuzu anlayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…