- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Üzülme ben boşanmaya karar verirsem, sana haber vericemBaşçavuşun beygiri osuruyo burda zaten bosa dil döküyoz bosanmaz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme ben boşanmaya karar verirsem, sana haber vericemBaşçavuşun beygiri osuruyo burda zaten bosa dil döküyoz bosanmaz.
Allah kahretmesin seni ya sldösöösösmsmslssl kaybol kız sösmsmelelwlwlÜzülme ben boşanmaya karar verirsem, sana haber vericemkonu açıp , ilk sana yazdırıcam
sonra yücee visenyaa diye teşekkür edicem ve seni kutsallaştırıcam
nolurrr göz ardıı etmeee 5 te kalktım
![]()
Senin ailen neden öyle dedi sebebi özel değilse?Olabilir. Bak ailem bana evlenme , bu adamla olmaz dediler. Düğün günğ babam odama gelip , yapamayacaksın dön dedi . Ben ne yaptım evlendim ? Ee şimdi ben dinlemedim diye , bir şey olsa beni kabul etmeyecekler mi ? Ya da ben dönmeyecek miyim ? Onlar bizim ailelerimiz. Bizi hatalarımızla , günahlarımızla severler . Dön git evine, darp raporunu da al bu şerefsizi süründür.
Bende olaya biraz sizin gibi baktım, elbette susmadı diye asla şiddeti hak etmiyor, ama acaba bir insanın gözünün döndüğü gördükten sonra hala susmamak biraz da ortamı kendisinin hazırlamış olduğu anlamına gelmez mi, adam hemen tek söze yapıştırmamıştır herhalde, ha adamı haklı çıksın diye asla demiyorum, ama bu cinnet olayları filan adi psikopatlar harici biraz da sanki öfke anında üzerine çok gidilmekten oluyor sanırım. Dediğimiz gibi biri sinirliykrn diğeri susmalı yoksa şiddet olmasa bile ilişkiler aşırı yıpranıyor ve saygı boyutu kalmıyorBen olaya cok farklı bakıyorum su an. Şiddet kısmı bi yana bu adam bosanmaya dünden razıysa cekilecek cile degilsin sanırım. Yeri geliyo kan bagımızın oldugu insanlarla anne babayla yanyana yasadıgımızda tartışmalar anlaşmazlıklar meydana geliyor. Hepimiz türlü türlü ruhsal hallere bürünüyoruz insanogluyuz sonucta yasanacak her sey.
Mesela teyzem asla susmaz. Enistem sessiz sakin sus demesine ragmen susmaz. Öyle bir konusur ki enistemin yerinde olsam bagırırım, ortadan yok olurum. Hatta bi kere kavga ettim bu cenesi yüzünden. Ve cidden cekilecek degil bu tür. O esnada pompalı tüfeğe mi baglıyosun napıyosun? Sende bosanmayı istemiyosun belli cünkü hatalısın. Bazen biriniz ateş biriniz su olmalı bazende rolleri değiştirebilirsiniz.
Ama susmadın diyede şiddetin hiçbirini haketmiyosun. Yediklerini şiddetten bile saymıyosun. Mazo yanınla beraber kaosu seviyosun konu sahibi kaosluk, mazoluk,gereksiz anlaşmamazlıklar, şiddetli geçimsizlikten besleniyosun. Sana tatlı geliyo, adam yorulmus artık. Umarım kendi açar davayı.
Tamam savunmayalım zaten ama erkeğin öfkesi fiziksel şiddete kayıyor son adımda, bir insanın damarına damarına basıldıysa sus deniyorsa defalarca susmuyorsa, küfür ediyorsa belki, aşağılıyorsa oda en başta duvara vurup daha da devam ediyorsa karşı tarafa yelteniyor, asla savunmuyorum. Ama öfke cidden göz döndüren bir şey bu bilimsel olarak da kanıtlanmış bir şey öfkenin uç noktasında düşünme algı yeteneği kayboluyor, ki bunu bilimsel bir makalede okudum cinayetlerin çoğunda zanlılara yapılan psikolojik araştırmada bu tespit edilmiş, o yüzden bir insan çok öfkeliyken damarına damarına basılmamalı. Zaten 1-2 sa sonra o adrenalin o öfke düşüyor, akıl mantık geri geliyorKendi gitseymiş o zaman. Evden çıksaymış. Ben ne olursa olsun şiddet uygulayan bir adamı savunamam.
zaten anlaşmalı boşanmaya dünden razı
Evet adam bence normalde psikopat biri değil gibi, ama raydan çıkmış bence, daha da kötü yerlere gitmesin başka bir öfke anında diye bence adam baştan bitsin diyorBu durumda eş kişisi galiba "benim öfke kontrolüm yok, sen bağırdıkça vurasım geliyor kavgasız bitsin benim başımı belaya sokma" demek istiyor..
Tamam savunmayalım zaten ama erkeğin öfkesi fiziksel şiddete kayıyor son adımda, bir insanın damarına damarına basıldıysa sus deniyorsa defalarca susmuyorsa, küfür ediyorsa belki, aşağılıyorsa oda en başta duvara vurup daha da devam ediyorsa karşı tarafa yelteniyor, asla savunmuyorum. Ama öfke cidden göz döndüren bir şey bu bilimsel olarak da kanıtlanmış bir şey öfkenin uç noktasında düşünme algı yeteneği kayboluyor, ki bunu bilimsel bir makalede okudum cinayetlerin çoğunda zanlılara yapılan psikolojik araştırmada bu tespit edilmiş, o yüzden bir insan çok öfkeliyken damarına damarına basılmamalı. Zaten 1-2 sa sonra o adrenalin o öfke düşüyor, akıl mantık geri geliyor
Evet en güzeli bitirmesi gerekiyor. Hadi bitiremedi profesyonel destek alması gerekiyor ikisinin de, bu adamın cinsi belli bir de üstüne gitmenin ne anlamı var yaniBenim fikrim değişmiyor açıkcası çok öfkelenen evi terk etsin. Çat diye açsın davayı. Öfkeden gözü döndü diyelim adamın hadi, dövdü kadını, e adam sonra gitmiş yine barışmak istemiş. Bile bile yine gitmiş kadına. Zaten biz burda en fazla iki yorum yaparız, bilgisayarı kapattığımızda hayatımızdan çıkıyorlar sonuçta. İnsan kendini koruyacak, toksik, zararlı şeyleri hayatından çıkaracak. Benim bu forumdaki kadınları eleştirdiğim nokta şu oluyor buradaki kadınlar sürekli kocalarına geri dönüyor, hangi konuya baksam barıştık diyolar. Başka bir konuda da yazmıştım bu kadınların her şeyden önce biraz öz saygı dersi alması lazım. Evlilik ehliyeti cidden bu ülkeye lazım. Sadece kendileri evli kalsa iki kişilik yaşasalar neyse bir de yetmiyormuş gibi çocuk yapıyorlar. bunu bu konu bazında yazmıyorum zaten konu sahibinin çocuğu yokmuş.) Umarım konu sahibi de kocasına dönmez çünkü kocası hem fiziksel hem duygusal şiddet duyguluyor.
Ay çok uzun hikaye. Eşimle hayat tarzımız çok farklıydı , ailelerimiz vs.Senin ailen neden öyle dedi sebebi özel değilse?
Yarın birgün görmeyiz sizide inşallah haberlerde.lütfen kırıcı yorum yapmayın biz demiştik diyecek herkes bir önceki konum dolayısı ile sadece çok üzgünüm paylaşmak istedim. genel olarak ben sus deyince susmayan tartışmayı devam ettiren bir yapım var. ilk olayımız da eşim ben susmayınca sinirle beni koltuğa itmişti kafamı koltuğun sivri yerine geldi aileler haberdar oldu polis geldi uzaklaştırma kararı vs avukat ile görüştüm biraz ayrı yaşayın dedi 10gün ayrı yaşadık. ailem bitsin istedi bense düzelir sandım geldi özür diledi pişman olduğunu söyledi. normalde öyle biri değilim beni o hale sen soktun susmadın. dedi. bi şekilde barıştık. en son konumda telefon kırılması yüzüne dırdır ettim gene sus dedi susmadım koluma vurdu o konuda herkes beni suçladı adamı delirtmişsin diye. ve beklenen son 2 gün önce gene sözle tartışma esnasında gene ben susmadım bu sefer çok kötü şiddet uyguldı. uyguladıktan sonra sen daha beterini hak ettin kadın dediğin susmalı dur diyince biraz durmalı dedi. ertesi gün gelmiş çok pişmanım beni o çizgiye sen getiriyorsun o çizgiye gelince beynim sağlıklı düşünmüyor pişman olacağım şeyler yapıyorum diyor. susmadıysam da bunu hak etmedim. gene polislik olmayalım die aileme diyemedim babam delirir ortalığı yıkar. ve aileme anlatsam biz sana koltuğa itme olayında ayrıl dedik bizi dinlemedin bak başına daha beteri geldi derler diye içimi kimseye anlatamıyorum. bu travmayı atlatamam bu sefer avukata gideceğim galiba artık yolun sonu
asla hiçbir kavgada tek küfür etmedim tek söylediğim şey her konuda beni suçlu çıkarıyorsun du aksine kendi küfür ediyorAy beğenmedim attım ama aklı başında kadınsın. Kimse kocan seni dövdü, hak etmişsin demiyor. Ama insanların da bir sınırı var. Madem mutlu değilsim , madem sürekli bir öfke patlaması yaşıyorsun e çek git. Kimse kimseye hakaret edemez. Valla birisi sürekli başımda carcar ötse her halde sinirden gözüm döner.
Bu kadın asla normal değil. Ve kim bilir ne hakaretler ediyor. Ha kocası da keşke atsa kapının önüne , yallah İstanbula dese. Ama işte ikisininde iletişim becerisi yok.
her kötü hareketten sonra beni bu hale sen getirdin diyerek artık kendimi sorgular oldum cidden ben mi suçluyum die evet karakterim de hararetli kavga anında susmak yok sanırım karakter uyuşmazlığı yüzüne oluyor bu