şiddet

arkadaşlar olaydaki cümleler şunlar okula gidip gelebilmek için birçok vasıtaya binip bir buçuk saat yol çekiyorum ben de İstanbul'a gelse idin bu sorunu yaşamayacaktık senin yüzünden oldu diye şikayet ediyordum. kimseye hakaret küfür etmiyordum. aynı şeyleri sürekli dile getirmemden muzdarip sus dediği o benim susmadığım konu günlük hayatımda rahatsız olduğum durumlar. yani kimseyi hakaret küfürle kışkırtmadım. son tekrarladığım cümleler her konuda hep beni suçlu çıkarıyorsunuzdu
Ayyy bir de ogretmen mısınız?
Diyecek hiç bir yorum bulamadım.

evet ikimiz de öğretmeniz herkes herkesi o kadar eleştirmeye aç ki diyin çekinmeyin söyleyin nasıl öğretmensiniz diyin evet ikimiz de yüksek lisans mezunu öğretmeniz demekki beceremiyoruz iletişim kurmayı çocuklar ile iletişime benzemiyor demekki karı koca iletişimi normal süreçle evlenmedik düğün korona nedeni ile iptal oldu daha sonra ailesi düğün yapmadı bir yıl bunun acısını tartışmasını yaşadık karakolluk olduk onun ailesi benim ailem ben ruh sinirde yattım demekki sağlığımı kaybettim

niye çekindiniz ki herkes istediği kelimeyi söylemiş siz de söyleyin nasıl okumuş kadınsınız diyin size yapılanı nası kabul ediyorsunuz diyin kabul etmiyorum bana yapılan ortada zaten avukata gideceğim diyorum

niye çekindiniz ki herkes istediği kelimeyi söylemiş siz de söyleyin nasıl okumuş kadınsınız diyin size yapılanı nası kabul ediyorsunuz diyin kabul etmiyorum bana yapılan ortada zaten avukata gideceğim diyorum
Naptınız açtınız mı davayı?

Sürekli ben susmadım ben susmadım diye kendinizi suçlamışsanız

Susmayan insan dövülmeyi hak ediyor mu ?

bana bu şikayetleri biliyorum sus dedi ben devam ettim diğer odaya geç dedi bikaç cümle daha kurdum odadan çıktım tuvalete gittim sinirli olduğum için orda kendi kendime bağırmaya devam ettim asla tek hakaret küfür yok salondan kalktı geldi yanıma o an oldu yani ben gittim zaten yanından evet psikopat biri değil ama o çizgiye gelince kendi çıksın evden beni o çizgiye getirdin diyip beni suçlamak aklım yerinden gitti sağlıklı kalamadım insanlıktan çıktım diyip ertesi gün pişman olmak durum bu
şiddetin hiçbir açıklaması yok evet ama
sizde öfke tedavisi olmalısınız kesinlikle
önce bu adi herifi boşayın.. daha çok dayak yemeden
sonra da sağlam bir destek alın

farkındayım süreçte ağır şeyler yaşadım bunlar beni bu hale getirdi
huyunuzun eskiden beri böyle olduğuna değinmişsiniz sanki ben mi yanlış düşündüm
tartışmada bir türlü susmamak daha da ortamı gerginleştirmek demektir
bir uzmana danışmalısınız tabi o daha doğrusunu bilir

huyunuzun eskiden beri böyle olduğuna değinmişsiniz sanki ben mi yanlış düşündüm
tartışmada bir türlü susmamak daha da ortamı gerginleştirmek demektir
bir uzmana danışmalısınız tabi o daha doğrusunu bilir
yani ortam gergin iken annem de sus derdi biri sus diyince daha çok hiddetleniyorum susmuyorum annem de hep söylerdi susmuyorsun diye olaylar da tuz biber oldu bu halime demekki

kendi diyor ikimiz de agresifiz birimiz olay anında alttan almıyor ikimiz de durmuyoruz sonuç kötü oluyor sana susan bir adam lazımmış diyor

İki tarafta erişkin, evlenecek pozisyonda ise öfke kontrolü lazım. Adam ne kendinde ne sizde düzeltecek bir şeyler bile görmemiş.

Eşim bana hep şunu der,bir erkek karısını dövüyorsa acizdir. Şiddetin dozu daha da farklilasmadan boşanma davası açın

lütfen kırıcı yorum yapmayın biz demiştik diyecek herkes bir önceki konum dolayısı ile sadece çok üzgünüm paylaşmak istedim. genel olarak ben sus deyince susmayan tartışmayı devam ettiren bir yapım var. ilk olayımız da eşim ben susmayınca sinirle beni koltuğa itmişti kafamı koltuğun sivri yerine geldi aileler haberdar oldu polis geldi uzaklaştırma kararı vs avukat ile görüştüm biraz ayrı yaşayın dedi 10gün ayrı yaşadık. ailem bitsin istedi bense düzelir sandım geldi özür diledi pişman olduğunu söyledi. normalde öyle biri değilim beni o hale sen soktun susmadın. dedi. bi şekilde barıştık. en son konumda telefon kırılması yüzüne dırdır ettim gene sus dedi susmadım koluma vurdu o konuda herkes beni suçladı adamı delirtmişsin diye. ve beklenen son 2 gün önce gene sözle tartışma esnasında gene ben susmadım bu sefer çok kötü şiddet uyguldı. uyguladıktan sonra sen daha beterini hak ettin kadın dediğin susmalı dur diyince biraz durmalı dedi. ertesi gün gelmiş çok pişmanım beni o çizgiye sen getiriyorsun o çizgiye gelince beynim sağlıklı düşünmüyor pişman olacağım şeyler yapıyorum diyor. susmadıysam da bunu hak etmedim. gene polislik olmayalım die aileme diyemedim babam delirir ortalığı yıkar. ve aileme anlatsam biz sana koltuğa itme olayında ayrıl dedik bizi dinlemedin bak başına daha beteri geldi derler diye içimi kimseye anlatamıyorum. bu travmayı atlatamam bu sefer avukata gideceğim galiba artık yolun sonu
Sizin karakteriniz böyle ise eşinizin bunu anlaması lazım. Boşuna kendinizi suçlamayın. Sizi de o hale o getiriyor ona bakarsak. Sizin susmayacağınızı biliyorsa evden dışarı çıksın 15 dk dolaşsın öyle gelsin eve. Ben de genelde tartışmada susmam ama eşim huyumu bildiği için dışarı çıkar. O zaman herkes haketti üzerime geldi diyip birbirini öldürsün vursun kırsın.Şiddet bir kez başladıysa devamı gelir. Aranızda zaten iletişim problemi var öfke kontrolsüzlüğü ile.Profesyonel destek alarak iyileştirmek istemiyorsanız boşanın o halde.Çocuğunuz da yok.

lütfen kırıcı yorum yapmayın biz demiştik diyecek herkes bir önceki konum dolayısı ile sadece çok üzgünüm paylaşmak istedim. genel olarak ben sus deyince susmayan tartışmayı devam ettiren bir yapım var. ilk olayımız da eşim ben susmayınca sinirle beni koltuğa itmişti kafamı koltuğun sivri yerine geldi aileler haberdar oldu polis geldi uzaklaştırma kararı vs avukat ile görüştüm biraz ayrı yaşayın dedi 10gün ayrı yaşadık. ailem bitsin istedi bense düzelir sandım geldi özür diledi pişman olduğunu söyledi. normalde öyle biri değilim beni o hale sen soktun susmadın. dedi. bi şekilde barıştık. en son konumda telefon kırılması yüzüne dırdır ettim gene sus dedi susmadım koluma vurdu o konuda herkes beni suçladı adamı delirtmişsin diye. ve beklenen son 2 gün önce gene sözle tartışma esnasında gene ben susmadım bu sefer çok kötü şiddet uyguldı. uyguladıktan sonra sen daha beterini hak ettin kadın dediğin susmalı dur diyince biraz durmalı dedi. ertesi gün gelmiş çok pişmanım beni o çizgiye sen getiriyorsun o çizgiye gelince beynim sağlıklı düşünmüyor pişman olacağım şeyler yapıyorum diyor. susmadıysam da bunu hak etmedim. gene polislik olmayalım die aileme diyemedim babam delirir ortalığı yıkar. ve aileme anlatsam biz sana koltuğa itme olayında ayrıl dedik bizi dinlemedin bak başına daha beteri geldi derler diye içimi kimseye anlatamıyorum. bu travmayı atlatamam bu sefer avukata gideceğim galiba artık yolun sonu
Ikiniz de suçlusunuz. Tabiki senin suçunun affedilir tarafi var ama eşinin yok. Şiddet nedeni ne olur olsun affedilmemeli. Yoksa dozlar artirilarak devam eder. Senin suçun var diyerek eşinin davranişini hafifletmiyorum. Sadece bu yorumu sen okuya bileceyin için soyluyorum. Karakterin çok itici. Dinlemek, sozunu daha uygun şekilde soylemek, kavgaya meyletmemek gerekir. Hiçbiri yok. Çileden çikartan bir yapidasin. Karşindaki da çileden çikan ve bunu iğrenc bir şekilde yansitan bir yapida. Birbirinizin en kotu huylarini ortaya çikarmak için buyuk uğraşlar vermişsiniz..

Yeni evlisiniz ilk yıl kavgalar yanlış anlaşılmalar elbette çok olur.Birbirinize alışana dek.Siz sanırım boşanmak istemiyorsunuz isteseydiniz buraya yazma gereği duymazdınız.Sanki "ben sebep oldum bu hale gelmesine benim yüzümden oldu acaba nasıl toparlarım" diye danışmak için yazmışsınız gibi geldi bana :KK64:Evlilikte karşılıklı hoşgörü olmazsa karşınızdaki kim olursa olsun anlaşamazsınız.

Bir de polise tutanak tutturunca ve darp raporu alınca siz söylemedikçe babanızın nasıl haberi oluyor?Boşanmak istiyorsanız darp raporu size avantaj sağlar.

Bu adamdan ne umutla ayrılmadın sen ya.. hemen o evden ayrıl ve avukatla görüş davanı aç bi daha affetme bu adamı.. yoksa bi dahakine sansın olmayabilir yazıkk

Back
X