Uzman mısınız benimle iletişem geçer misiniz? LütfenÇünkü ben,
öfke kontrolsüzlüğünün davranışa dönüşme seviyesine ulaşan birinin ; örselenmiş bir çocukluktan geldiğini ve hemcinslerinden aldığı “SEN SAKIN DOĞURMA, AYY NE KORKUNÇSUN” ifadeleriyle bu kontrolsüzlüğün dışlanarak beş katına cıkacağını, kişinin benliğinden daha da uzaklaşarak düşmanlığı DIŞA vurum ile artarak göstereceğini !!!!! UZMAN OLARAK BİLİYORUM ....
şiddettin her türlüsü , her şekli ve her CİNSTEN geleni kesinlikle kabul göremeyecek bir şey!!!
Fakat hazır benlik farkındalığı gelişmekte olan, hali vaziyetini kusmuş birisine bu uç negatiflikte DÜŞMANCA YAPILAN YORUMLAR da oldukça yanlış. İyi niyet doğru yolu ( TEDAVİYİ) göstermektir.
“ SAYGILAR” !!!!!!!!
Kan değerlerim normal eşimle konuşayım olmadı sağolun. Ben sürekli öylr değilim bu arda aniden oluyo bu sinir aniden çıkıyo ortaya. Her zaman değil ama yanlış çok kötü bir durumYahu kadın en çıplak, en savunmasız hali ile kendini ortaya koymuş, içini dökmüş.
Çocuk yapmayın diye kanatmak da neyin nesi?
Kadın iyi ki dövüyorum demiyor ki...
Öncelikle burada her yazılana takılmayın sevgili konu sahibi.
Sonra da eşinize de açılarak doktor desteği alın.
Bir de nefes terapistleri de etkili oluyor.
Ama iyi araştırın, bu işin de şarlatanları türemiş maalesef.
Sorunun kökenine inmeniz lazım.
Bir de kan değerlerinize baktırın, Demir ve B12 eksikliği de olabilir.
Bana sürekli öyle olduğumu söylüyor bide ben her konuda böyle değilim bazı anlarda gereksiz bir konuda bazen de. Benim de hayatım mükemmel değil ki sürrkli negatifim çok dırdır ediyorum her konuda. Çok mrmnuniyetsizimAslında gayet bilinçlisiniz, neden yaptığınızı çok güzel analiz etmişsiniz. Eşinizin sizi dövmesini vs istediğinizi söylerken. Muhtemelen kendinizi suçladığınız bi konu var, cezalandırılmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Bu belki çocukken çok cezalandırıldığınızdan, belki de böyle saldırgan olduğunuzdan cezayı hakettiğinizi düşünmenizden.. Yahut da eşinizin sizi dövmesini ve bunu ona karşı kullanabilmeyi düşünüyorsunuz. Hiç konuştunuz mu eşinizle ne kadar bunaldığınız hakkında.. Sizi çok kısıtladığı hakkında..
Neyse fikrimi söyleyim. Cinsel dürtülerinde sıkıntı var senin bana kalırsa. Şiddetle dışa vuruyorsun. Uyarılıp uyarılıp bırakılıosun muhtemelen orgazm olduğun yok. Sebebi de normal yollardan olamaman. Mesela 4-5 erkek üstüne çullansa sıraysa girişseler kaç yaşındaysan o kadar yılın birikimi patlar gibime geliyor. Cinsel dürtülerine yoğunlaş. Şiddet duygusunu fırsata çevir. Eşine kendini bağlat vursun boğazını sıksın senin sevişirken.
Bir kısmı doğru olabilir ama ironiyi de katınca itici bir yorum olmuş.Kadınlarkulübünde bir "Haydariye Dümen" eksikti, o da oldu çok şükür...
Fikrinizi ifade edişiniz çok çirkin.Neyse fikrimi söyleyim. Cinsel dürtülerinde sıkıntı var senin bana kalırsa. Şiddetle dışa vuruyorsun. Uyarılıp uyarılıp bırakılıosun muhtemelen orgazm olduğun yok. Sebebi de normal yollardan olamaman. Mesela 4-5 erkek üstüne çullansa sıraysa girişseler kaç yaşındaysan o kadar yılın birikimi patlar gibime geliyor. Cinsel dürtülerine yoğunlaş. Şiddet duygusunu fırsata çevir. Eşine kendini bağlat vursun boğazını sıksın senin sevişirken.
Ne okudum ben boyle yavNeyse fikrimi söyleyim. Cinsel dürtülerinde sıkıntı var senin bana kalırsa. Şiddetle dışa vuruyorsun. Uyarılıp uyarılıp bırakılıosun muhtemelen orgazm olduğun yok. Sebebi de normal yollardan olamaman. Mesela 4-5 erkek üstüne çullansa sıraysa girişseler kaç yaşındaysan o kadar yılın birikimi patlar gibime geliyor. Cinsel dürtülerine yoğunlaş. Şiddet duygusunu fırsata çevir. Eşine kendini bağlat vursun boğazını sıksın senin sevişirken.
Bir kısmı doğru olabilir ama ironiyi de katınca itici bir yorum olmuş.
abbooww sende hep herşeyi bunlara yoruyorsun.tek uyorumun bunlarla alakalı.bence sendede sorunlar varNeyse fikrimi söyleyim. Cinsel dürtülerinde sıkıntı var senin bana kalırsa. Şiddetle dışa vuruyorsun. Uyarılıp uyarılıp bırakılıosun muhtemelen orgazm olduğun yok. Sebebi de normal yollardan olamaman. Mesela 4-5 erkek üstüne çullansa sıraysa girişseler kaç yaşındaysan o kadar yılın birikimi patlar gibime geliyor. Cinsel dürtülerine yoğunlaş. Şiddet duygusunu fırsata çevir. Eşine kendini bağlat vursun boğazını sıksın senin sevişirken.
Sizi kınamak.degil ama çocuğunuz var mi ? Yoksa tedavi olmadan çocuk sahibi olmayin bence.Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Neyse fikrimi söyleyim. Cinsel dürtülerinde sıkıntı var senin bana kalırsa. Şiddetle dışa vuruyorsun. Uyarılıp uyarılıp bırakılıosun muhtemelen orgazm olduğun yok. Sebebi de normal yollardan olamaman. Mesela 4-5 erkek üstüne çullansa sıraysa girişseler kaç yaşındaysan o kadar yılın birikimi patlar gibime geliyor. Cinsel dürtülerine yoğunlaş. Şiddet duygusunu fırsata çevir. Eşine kendini bağlat vursun boğazını sıksın senin sevişirken.
Ben ne okudum yahu??Neyse fikrimi söyleyim. Cinsel dürtülerinde sıkıntı var senin bana kalırsa. Şiddetle dışa vuruyorsun. Uyarılıp uyarılıp bırakılıosun muhtemelen orgazm olduğun yok. Sebebi de normal yollardan olamaman. Mesela 4-5 erkek üstüne çullansa sıraysa girişseler kaç yaşındaysan o kadar yılın birikimi patlar gibime geliyor. Cinsel dürtülerine yoğunlaş. Şiddet duygusunu fırsata çevir. Eşine kendini bağlat vursun boğazını sıksın senin sevişirken.
Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?