Şiddete meyilliyim..

Uzman mısınız benimle iletişem geçer misiniz? Lütfen

Kan değerlerim normal eşimle konuşayım olmadı sağolun. Ben sürekli öylr değilim bu arda aniden oluyo bu sinir aniden çıkıyo ortaya. Her zaman değil ama yanlış çok kötü bir durum

Bana sürekli öyle olduğumu söylüyor bide ben her konuda böyle değilim bazı anlarda gereksiz bir konuda bazen de. Benim de hayatım mükemmel değil ki sürrkli negatifim çok dırdır ediyorum her konuda. Çok mrmnuniyetsizim

Rencide etmeye gerek yok arkadaşlar
İstemsiz olan birsey olduğunu belirtmiş konu sahibi
En kısa zamanda psikolij destek alın bence kendi kendine aşabileceğiniz birşey değil bu
Ve çoğu arkadaşın kaba bi tabirle yazdığı şeyi ben güzelce söylemek isterim ki zaten sizde bunun bilincindesinzdir
Tedavi olduktan sonra çocuk düşünmelisiniz

Neyse fikrimi söyleyim. Cinsel dürtülerinde sıkıntı var senin bana kalırsa. Şiddetle dışa vuruyorsun. Uyarılıp uyarılıp bırakılıosun muhtemelen orgazm olduğun yok. Sebebi de normal yollardan olamaman. Mesela 4-5 erkek üstüne çullansa sıraysa girişseler kaç yaşındaysan o kadar yılın birikimi patlar gibime geliyor. Cinsel dürtülerine yoğunlaş. Şiddet duygusunu fırsata çevir. Eşine kendini bağlat vursun boğazını sıksın senin sevişirken.

Hemen tedavi olman gerekiyor. Allah korusun çocugun oldugunda düşünemiyorum. Eşin sabırlıymiş bir gün onunda ters tarafına gelirsin vallahi yapıştırır seni duvara hiç birşey yapamazsın.

Kadınlarkulübünde bir "Haydariye Dümen" eksikti, o da oldu çok şükür...

Fikrinizi ifade edişiniz çok çirkin.

Ne okudum ben boyle yav

Bir kısmı doğru olabilir ama ironiyi de katınca itici bir yorum olmuş.

Doğru olabilir tabii ki de ama bir kadının bir başka kadına "3-5 erkeğin üstüne çullanmasını" temenni etmesi -ya da önermesi her ne ise-, tamamen akıl melekelerinin noksanlığına işaret ediyor maalesef.

Sonra niye Ortadoğulu zannediyorlar bizi diye ağlanıyoruz.

Kadınlarımız ironiyi bile erkek cinselliği üzerinden kabalaştırarak yaptıkça bu toplum hiç bir yere varamaz.

İliklerimize kadar işlemiş bu zihniyet.

abbooww sende hep herşeyi bunlara yoruyorsun.tek uyorumun bunlarla alakalı.bence sendede sorunlar var

Sizi kınamak.degil ama çocuğunuz var mi ? Yoksa tedavi olmadan çocuk sahibi olmayin bence.

Git tedavi ol arkadasim kimse seni cekmek zorunda degil. Ilac kullan gerekirse. Duzelene kadar cocukta yapma dünyaya getirme yazik senden dayak yemeye gelmesin dunyaya.

Bu arada esin sessiz kaldigi icin boylesin herkes kaldiramaz. Ben esime oyle bi sey yapsam ikinci kere yapabilecegim bi ortam olmaz

Bu yorum ben erkeğim diye bağırıyor .

Ben ne okudum yahu??

o halde , insanlara sert cisimlerle , kesici delici aletlerle yaklaşmayın.bir anlık öfke bitirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…