Şiddete meyilliyim..

Üstteki mesaj da alıntılamayı unutmuşum, bu arada daha kötü olursam diye düşünmeyin, olmazsınız.

Bu öfke kontrolüm yok denilip geçilecek bir şey değil. Siz kendinize değil başkasına zarar veriyorsunuz. Kendinizi kaybettiğinizi düşünmüyorum o anda. Öyle olsa arada bir de olsa kendinize zarar verirdiniz. Burda kadınlara boşanın diyorlar ve haklılar da. Bence eşiniz normal değil, böyle birşey gülerek karşıladığı için. Kardeşinizin boynunu kırıyormuşsunuz, ya ölseydi. Sizin düşünüp tedavi olmanız lazımdı.bu sadece evliliğiniz için değil, özgürlüğünüz için de önemli. Yukarıda anlattığınız herşey bir ceza davasına konu olan şeyler farkındasınız inşallah.

Bir an çocuğun olduğunda hayal ettim seni ve çocuk için korktum... umarım tedavi olduktan sonra çocuk işine kalkışırsın... yazık olur çocuğa...

Bazı yorumlar cidden çok “öcü”

Neden 'öcü' bazi yorumlar?? Burda bi erkek bu sekilde bahsetseydi nasil olurdu yorumlar hic dusundunuzmu hakli olarak denmeyen sey kalmazdi hatasinin farkinda olsa bile ki hatasinin gercekten farkinda olan insan zaten coktan tedavi gormeye baslamis olurdu ve kimsede ona bu yonde yuklenmezdi tedavi surecinde yardimci oluncak yorumlar yapilirdi. Ama ortada dupeduz bi siddet var bunun kim tarafindan uygulandigininda bence bi onemi yok.

Lütfen çocuk doğurmayın
Eş ne ki, bir de.çocukların sınır zorlamasını görün. Ben.eş konusunda asla saate bakmam.

Benim ablamda böyleydi, ağzımın burnumun kırılmasına hep ramak kalırdı. :))
Gerçekten inanılmaz itici inanılmaaz, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar çirkin..
Lütfen tedavi ol, karşındakilere yazık değil mi ya hu.. sağlam adamları çürüteceksin bu gidişle.
Tedavi olmadan düzelecek bir şey değil bu, bizzat ablamdan biliyorum çünkü..

Yahu kadın en çıplak, en savunmasız hali ile kendini ortaya koymuş, içini dökmüş.
Çocuk yapmayın diye kanatmak da neyin nesi?
Kadın iyi ki dövüyorum demiyor ki...

Öncelikle burada her yazılana takılmayın sevgili konu sahibi.
Sonra da eşinize de açılarak doktor desteği alın.
Bir de nefes terapistleri de etkili oluyor.
Ama iyi araştırın, bu işin de şarlatanları türemiş maalesef.

Sorunun kökenine inmeniz lazım.
Bir de kan değerlerinize baktırın, Demir ve B12 eksikliği de olabilir.

İyi ki dövüyorum demiyor ama kendindeki hatanın farkına varıp tedaviye de gitmiyor. Buraya içini dökmesi onu tedavi etmez ki... senelerdir olan bir durum varmış neden bu kadar beklemiş tedavi olmak için? O zamanlar hata değildi farkında değildi de yeni mi farkına vardı? Tıpta çareler çok. En yakın sağlık kuruluşuna gitse bile yol gösteren olacaktır. Ciddi bir rahatsızlığı var çünkü... hafife alınır alttan alınıp akıl verilecek bir durumu çoktan geçmiş...

konu sahıbının sırtını sıvazlayanları anlamadım ben
konuda kimin öcü oldugu cok net. haklıya haklı haksıza haksız demeyı bılmek gerek.
konu sahıbı kocam boyle benı dovuyor dese baska konusurdunuz sıddet kımden olursa olsun yanlıs
yaptıgının farkında ve bılerek yapıyor bu daha korkunc , kocaman kadın bu yasına kadar gıdıp tedavıde olmamıs burda gunah cıkarıyor

ne deseydık buyur gel kahve yaptım anlat anlat guzel oluyor mu deseydık

komık !

Çünkü ben,

öfke kontrolsüzlüğünün davranışa dönüşme seviyesine ulaşan birinin ; örselenmiş bir çocukluktan geldiğini ve hemcinslerinden aldığı “SEN SAKIN DOĞURMA, AYY NE KORKUNÇSUN” ifadeleriyle bu kontrolsüzlüğün dışlanarak beş katına cıkacağını, kişinin benliğinden daha da uzaklaşarak düşmanlığı DIŞA vurum ile artarak göstereceğini !!!!! UZMAN OLARAK BİLİYORUM ....
şiddettin her türlüsü , her şekli ve her CİNSTEN geleni kesinlikle kabul göremeyecek bir şey!!!
Fakat hazır benlik farkındalığı gelişmekte olan, hali vaziyetini kusmuş birisine bu uç negatiflikte DÜŞMANCA YAPILAN YORUMLAR da oldukça yanlış. İyi niyet doğru yolu ( TEDAVİYİ) göstermektir.
“ SAYGILAR” !!!!!!!!

E
Tedavi olması gerektiğini benden evvel 5 kişi söylemiş. Ben de üzmek için söylemedim. Ama çocuk olunca işler sarpa sarıyor. O yüzden anne olmayın dedim.

Demek istediğim tam da buydu.
Ben uzman değilim sizin gibi ifade edemem.
Böyle konular sizin gibi uzmanlara bırakılmalı.
Çok teşekkürler aydınlattığınız için.

E

Tedavi olması gerektiğini benden evvel 5 kişi söylemiş. Ben de üzmek için söylemedim. Ama çocuk olunca işler sarpa sarıyor. O yüzden anne olmayın dedim.

Yok lütfen kimse tek tek alınmasın, sadece hassas bir mevzu. O pencereden bakmak lazım.
Size birebir yazmış gibi algıladıysam özür dilerim.

Ama burada öyle yorumlar oluyor ki bazen sanırsınız buradaki hanımlar taştan yürek, çelikten zırh taşıyolar da onlara asla böyle rahatsızlıklar uğramazmış gibi. Ben buna değinmek istedim sadece.

Ben de çocuk olursa daha zor, demek istedim.

Çocuğu kaldirmak uykusuz kalmak sabretmek yürek ister saglik ister.Psikologa gitmeniz sart anneligi bosverin koca döven kadınlara hak mi veriliyordu tam tersi bi konu olunca adami boşa hemen deniyordu ama..Zaten boyle giderse sonu boşanma bu evliliğin..

Aman Ya rabbi! Psikolojik destek almanız şart ama psikoloğa vurmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…