Üstteki mesaj da alıntılamayı unutmuşum, bu arada daha kötü olursam diye düşünmeyin, olmazsınız.O an eşimden nefret editorum düşmanım var sanki karşımda. Amacım canının yanması üzülmesi zaten... malesef bunun gerçekten inanlıkla hiç bir alakası yok ama çok kısıtlanıyorum sürekli evdeyim dışarı çıkıp hava almak istesem izin yok kısıtlanıyorum hep kısıtşandım bundan mu nedir bilmiyorum eşim psikolojin bozuk diyo sğrekli ağlıyorum saatlrrce sonra duruyorum düzrlim istiyırum ama psikologa gidersem ilaçlarla ya daha kötü olursam
Bir an çocuğun olduğunda hayal ettim seni ve çocuk için korktum... umarım tedavi olduktan sonra çocuk işine kalkışırsın... yazık olur çocuğa...Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Bazı yorumlar cidden çok “öcü”
Lütfen çocuk doğurmayınBunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
İyi ki dövüyorum demiyor ama kendindeki hatanın farkına varıp tedaviye de gitmiyor. Buraya içini dökmesi onu tedavi etmez ki... senelerdir olan bir durum varmış neden bu kadar beklemiş tedavi olmak için? O zamanlar hata değildi farkında değildi de yeni mi farkına vardı? Tıpta çareler çok. En yakın sağlık kuruluşuna gitse bile yol gösteren olacaktır. Ciddi bir rahatsızlığı var çünkü... hafife alınır alttan alınıp akıl verilecek bir durumu çoktan geçmiş...Yahu kadın en çıplak, en savunmasız hali ile kendini ortaya koymuş, içini dökmüş.
Çocuk yapmayın diye kanatmak da neyin nesi?
Kadın iyi ki dövüyorum demiyor ki...
Öncelikle burada her yazılana takılmayın sevgili konu sahibi.
Sonra da eşinize de açılarak doktor desteği alın.
Bir de nefes terapistleri de etkili oluyor.
Ama iyi araştırın, bu işin de şarlatanları türemiş maalesef.
Sorunun kökenine inmeniz lazım.
Bir de kan değerlerinize baktırın, Demir ve B12 eksikliği de olabilir.
EYahu kadın en çıplak, en savunmasız hali ile kendini ortaya koymuş, içini dökmüş.
Tedavi olması gerektiğini benden evvel 5 kişi söylemiş. Ben de üzmek için söylemedim. Ama çocuk olunca işler sarpa sarıyor. O yüzden anne olmayın dedim.Yahu kadın en çıplak, en savunmasız hali ile kendini ortaya koymuş, içini dökmüş.
Çünkü ben,
öfke kontrolsüzlüğünün davranışa dönüşme seviyesine ulaşan birinin ; örselenmiş bir çocukluktan geldiğini ve hemcinslerinden aldığı “SEN SAKIN DOĞURMA, AYY NE KORKUNÇSUN” ifadeleriyle bu kontrolsüzlüğün dışlanarak beş katına cıkacağını, kişinin benliğinden daha da uzaklaşarak düşmanlığı DIŞA vurum ile artarak göstereceğini !!!!! UZMAN OLARAK BİLİYORUM ....
şiddettin her türlüsü , her şekli ve her CİNSTEN geleni kesinlikle kabul göremeyecek bir şey!!!
Fakat hazır benlik farkındalığı gelişmekte olan, hali vaziyetini kusmuş birisine bu uç negatiflikte DÜŞMANCA YAPILAN YORUMLAR da oldukça yanlış. İyi niyet doğru yolu ( TEDAVİYİ) göstermektir.
“ SAYGILAR” !!!!!!!!
E
Tedavi olması gerektiğini benden evvel 5 kişi söylemiş. Ben de üzmek için söylemedim. Ama çocuk olunca işler sarpa sarıyor. O yüzden anne olmayın dedim.
Ben de çocuk olursa daha zor, demek istedim.Yok lütfen kimse tek tek alınmasın, sadece hassas bir mevzu. O pencereden bakmak lazım.
Size birebir yazmış gibi algıladıysam özür dilerim.
Ama burada öyle yorumlar oluyor ki bazen sanırsınız buradaki hanımlar taştan yürek, çelikten zırh taşıyolar da onlara asla böyle rahatsızlıklar uğramazmış gibi. Ben buna değinmek istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?