Yere batsın öyle babanın ilgisi.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor
Dik durmaya çalışıyorum objektif olun ne olur çocuk için zorlamaya değerlmi ben sürekli iyiyken çok iyidir hep alttan alarak götürmeli miyim bu işiYere batsın öyle babanın ilgisi.
Seni döven adama neden yalvarıyorsun bırak uyansın çocuk ara polisi al raporunu siktirsin gitsin.. Boyle alttan alır yalvarırsan daha çok dayak yersin üstelik gittikçe şiddetin boyutu da artarMerhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Sen de insansın nereye kadar alttan alabilirsin, bugün tartaklayan, saçını çeken yarın ağzını burnunu dağıtır elleri kuruyasıca.Dik durmaya çalışıyorum objektif olun ne olur çocuk için zorlamaya değerlmi ben sürekli iyiyken çok iyidir hep alttan alarak götürmeli miyim bu işi
Kollarım mor darp raporu almadım olduğum yerde tekim tanıdığım tek Allah'ın kulu yok şiddetin artacağını biliyorum bir önceki kavgada polis çağırdım iki gün durmadan hakaret etti evden git diyorum gitmiyor bilerek polis gelince evden çıktı geldi akşamına birşey demeden devam etti herşey cocuk için benim acimdanSeni döven adama neden yalvarıyorsun bırak uyansın çocuk ara polisi al raporunu siktirsin gitsin.. Boyle alttan alır yalvarırsan daha çok dayak yersin üstelik gittikçe şiddetin boyutu da artar
Bosanabilirim çalışıyorum ailem bilmiyorum ne der boşanan yok sulaledeDarp raporu aldınız mı? Boşanma imkanınız var mı ? Aileniz destek olur mu?
Sen git al raporunu et şikayetini git ailenin yanına ac davaniKollarım mor darp raporu almadım olduğum yerde tekim tanıdığım tek Allah'ın kulu yok şiddetin artacağını biliyorum bir önceki kavgada polis çağırdım iki gün durmadan hakaret etti evden git diyorum gitmiyor bilerek polis gelince evden çıktı geldi akşamına birşey demeden devam etti herşey cocuk için benim acimdan
Sizde biliyorsunuz bu hep böyle artarak devam edecek . Bence darp raporu alın inşallah bir an önce kurtulursunuz bu pislik heriftenKollarım mor darp raporu almadım olduğum yerde tekim tanıdığım tek Allah'ın kulu yok şiddetin artacağını biliyorum bir önceki kavgada polis çağırdım iki gün durmadan hakaret etti evden git diyorum gitmiyor bilerek polis gelince evden çıktı geldi akşamına birşey demeden devam etti herşey cocuk için benim acimdan
O izler geçmeden rapor al lütfen şikayetini de yaP gerisi gelir inşBosanabilirim çalışıyorum ailem bilmiyorum ne der boşanan yok sulalede
Kesinlikle agir bi tepki carmen gerek telrarlanmamasi icinMerhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Birşey yapacağını sanmıyorum dışarda falan skistirmaz tabi tanıyor olsaydım bunları yaşamazdim oda ayrı konu ev okulumun karşısı ve satın aldık krediyle çocuğum zaten sarsilacak kendi ortamında olsun istiyorum oda bunu çok iyi biliyor gitmeyecegimiEğer şimdi susup çocuğum için der sineye çekersen haberde senide izleriz kadın cinayeti başlığında yapma kuzum bu adam psikopat sadece dayak yok anlattıklarında psikolojik şiddette var eziyet var çocuğu kullandırtma böyle bir ruh hatasıyla o çocuğu büyütme. Sanada yazık onada aileni çağır gerekirse polise git dava aç uzaklaştırma alır eve giremez eğer sana yine zarar verceğini düşünüyorsan sen daha iyi tanırsın onu. topla valizini al çocuğunu babanın evine git ev kendinin olsun canından değerli değil
Kim ne derse desin yapmayın Allah aşkına insan değil bu, kimse laf etmesin diye aralıklı olarak dayak mı yiyeceksiniz?Bosanabilirim çalışıyorum ailem bilmiyorum ne der boşanan yok sulalede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?