Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

Belli ki sürekli ben haklıyımcı biri ve hep pohpohlanmaya alışmış işin zor bacım beni dinlersen de iyi bir sürünmesi lazım zaten seni kaybetmekten korkmuyor belli ki .. süründür derim ki bu gidişle yolun sonu boşanma ..

Canım aileni çağır ama asla susma affetme çocuğu duymasın diye kocası yüzünden suratını yastığa bastırıp ağlamayı haketmez hiçbir kadın. Polise git şikayetçi ol uzaklaştırma alır

Annen gelsin kendide gitsin ailesinin yaninda yasasin yada ayril dayak bir oldumu susarsan iki uc dort onu cok pismn etmn gerek al cocugu ailenin yanina got goremesin ayrilamam diyosan

O size oturmayacaksın dedi siz de sırf çocuk uyanmasın diye ayakta mı beklediniz? Çocuğunuzun bir günlük uykusu mu değerli sizin eziyet görmeniz mi? Çocuk bu uyanır tekrar uyur elbet. Daha önce de benzer şeyler olmuş anlamışsınız ki ilkle kalmıyor devamı da geliyor. Hoş zaten ilk olayda eşiniz hatasını anlamış, pişman vs de değilmiş. İsterse 24 saatlik yoldan gelsin aileniz ama gelsin 4 saat bir şey değil. Bence siz gidin hatta meme emen çocuk ortamdan ne anlar, en azından ailenizin yanında olursunuz

Yetin dibine girip çıkmasın bu sözde baba kişisi.o yavrunun yanında hiç mi utanması yok küfür edip hakaret edip sizi darp ederken!!! Ne diyebu adamı koca diye aldın başka koca mı yoktu ya? Üstelik ne diye bu adama çocuk verdin?? Ahhhben kime kızacagımı bilemedim Allah affetsin.

İs güç nedir
Çocuğunuz tek mi
Kacyillik evlisiniz
Hep mi boyle idi
Bu arada hiçbirşey sizin ruh ve beden sagliginizdan onemli degil
Öğretmenim ilk çocuğum 5 yıllık evliyim 7 yıllık ilişki üstüne evlendigimizden beri sorunlar yaşadık tek konu ailesi benim atanmamamdan ailemin fakir olmasina kadar herşeyi bahane edip beni istemediler tabi o zaman 25 yaşında ve salagim aşkım biz bize olucaz başka şehirde kime ne hayatımıza bakarız dedi evlendik hir gür içinde resmen son bir yıldır ailesiyle gotusmuyorim kendiside girmedi git dediğim halde amacı beni ayaklarina götürmek bu bir yildada kavganın şiddeti arttı sürekli azalan saygı iyice yok oldu ama artık ortada çocuğum var o beni üzen tek sey

çocuğunuzu düşünüyorsanız onu böyle bir ortamda büyütmeyin...

2 yaşında bebegim

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.korkmayin bizde tek yaşadığımız şehirlerde tek neler yapmadık ki insan herşeyi öğreniyor .karakol yollarınida gördük avukat ofislerinide mahkeme koridorlarınida ... Siz mutlaka darp raporunuzu alın cebinizde dursun soinrasinda sakin kararlı sabırla ilerleyin .çağırın gelsin aileniz bir tutuşsun bakalım sahipsiz değil kimse taş dogurmadi bizleri de ... ..

Beni kaybetmekten korkmuyor eminim ona zaten

Boyle pisliklerle evli kalinmaz. Onun cocuk sevgisi olsa bu pisligi yapmazdi. Gercekten cok sinirlendim yazik ya kadinlara bu zulum nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…