Merhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Evet ve ben konuşmaya çalıştığım için defol muhattap olma benle falan diyor bende hadi birsey olmamış gibi davran çocuk bakiyor diyorum buna dahada sinirleniyor ben iyi rolü yapiyormusumOkurken canim yandiRabbim yardimcin olsun ozur dileyip pismanlik duymak yerine ben gitmem sen gitmi diyor ?
Çok küçük değil anlamında dedim 3 yaşında çocuk gibi gelişimi herşeyin farkında malesef
Bende dışardan baksaydim böyle yorum yapardım size kızmıyorum yalnıs anlamayın kendi caresizligime sitemim kendim dünyadan pismanken bir yavru getirdim dünyaya ona borçlu hissediyorum kendimi sadeceHiç bişe yapacağınızı düşünmüyorum burada bizimn sinirlerimiz bozuluyor sadece
HaklisinizAnnesinin babasına hakaret edip şiddet uyguladığının da farkındadır o zaman. Siz bunu göz ardı edip çocuğunuzun ortamını bozmamaya odaklanmışsınız ben orasını anlamadım. Kendi ortamında olsun çocuğum demişsiniz de okul çocuğu olur arkadaşlarına, okuluna, çevresine alışmış olur anlarım da 2 yaş çocuğunun nasıl bozulması sorun olacak kendi ortamı var da şehir değiştiremiyorsunuz oraya takıldım. Şu an sizin evdeki ortam hem çocuğunuz hem sizin için tehlikeli, sizin acilen buna çözüm bulmanız lazım
Her şeyin farkindaysa evli kalmaniz onu da daha çok etkilemez miÇok küçük değil anlamında dedim 3 yaşında çocuk gibi gelişimi herşeyin farkında malesef
Direk canımı acitmaya yönelik birşey yoktu itisip kalktık birbirimizi ama bu sefer canımı acıtmak istedi surekliDaha önceden de şiddet var mıydı
Bende dışardan baksaydim böyle yorum yapardım size kızmıyorum yalnıs anlamayın kendi caresizligime sitemim kendim dünyadan pismanken bir yavru getirdim dünyaya ona borçlu hissediyorum kendimi sadece
HaklisinizSizin bütün konularınız birbirinden vahim evliliğiniz zaten ezelden beri böyleymiş, sanki ilk defa kötü bişe yaşamış gibi yazıyorsunuz. Ne saygınız ne sevginiz ne de adabınız kalmış, bari başka çocuk yapmayın
İtisip kakismak bile birşey bence bir evlilikte itisip kakismak da olmamalıDirek canımı acitmaya yönelik birşey yoktu itisip kalktık birbirimizi ama bu sefer canımı acıtmak istedi surekli
Bir gun dayak yerken adam seni oldururse onu annesiz birakacagin icin pisman olBende dışardan baksaydim böyle yorum yapardım size kızmıyorum yalnıs anlamayın kendi caresizligime sitemim kendim dünyadan pismanken bir yavru getirdim dünyaya ona borçlu hissediyorum kendimi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?