- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi cilekhatun
Dayak atmasını önleyecek bir terapi yok ya. Kendinizi kandırmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kenarda dursun diye almak istiyorsunuz kadın da bunu demis, nesi kırıcı geldı bu yorumun?Ya lutfen şöyle kirici yorumlar yapmayın.demekki cekip gidemiyorum.cok istesemde herkesin durumu bir degil
Ne demek aşırı bir şiddet yok.Sizin algılarınız bozulmuş.Şiddet şiddettirTesekkur ederim. Aşırı bir siddet yok ortada. Yani dövülme denir mi bilmiyorum. Tabi siddet siddettir
Gecen seneki konunuzda eşyalara zarar veriyordu, şimdi size zarar vermeye başlamış, kolunuzu ve boğazını sıkması da şiddet yani adam düzeleceğine kötüye gidiyor.Eşim belki düzelirse diye almak istemiyorum. Hani doktora ikna gibi ama .. bellide olmaz. Yani davayi gorunce düzeleceksede kinlenebilir iyice
Kırıcı yorum yapılmadı size çekip gidemiyorsanız tekrar şidette maruz kalıcaksınız sizin için yapılıyor bu yorumlar biliyorsunuz değilmiYa lutfen şöyle kirici yorumlar yapmayın.demekki cekip gidemiyorum.cok istesemde herkesin durumu bir degil
Aslında adli rapor olmasa bile tıbbi kayıtlara geçmesi talep edilebiliyor. Dava açmaya karar verince başvuru tarihi, protokol bilgisi ile birlikte delil olarak kullanılabilir.Şikayetçi değilim dediğiniz noktada darp raporu diye bir evrak olmuyor ortada, iptal ediliyor çünkü.
Zaten hastane polisleri detaylı bir şekilde kocana dava açılacak diyince kadınlar korkup şikayetçi olmaktan vazgeçiyor
Kayıtlarda öyle birşey olmuyor
Şikayetçi olmazsanız siciline işlemez diye biliyorum ama tıbbi kayıtlara darp olarak yazdırın derim.( Bir yakınımın başına geldi ve şikayetçi olmadi) İleri de bunu protokol numarası ve başvuru tarihi ile birlikte delil olarak kullanma şansınız olur.Peki mesela esim düzeldi sicilini mi derler tam bilmiyorum bu konuları onu ne konularda olumsuz etkiler
Farkindayim uyarı yapıyorlar. Ben daha fazla zarar görmiyim diye. Sagolsunlar. Allah onlara yasatmasin. Fakat benim sorum başka. Ben duzelirse bu raporu soruyorum. Gidebilseydim kalmazdimKırıcı yorum yapılmadı size çekip gidemiyorsanız tekrar şidette maruz kalıcaksınız sizin için yapılıyor bu yorumlar biliyorsunuz değilmi
Öyle değil işte...Aslında adli rapor olmasa bile tıbbi kayıtlara geçmesi talep edilebiliyor. Dava açmaya karar verince başvuru tarihi, protokol bilgisi ile birlikte delil olarak kullanılabilir.
Cok tesekkurler bilgi icin. Peki aile sagligi merkezine mi gitmeliyim yoksa devlet hastanesi miŞikayetçi olmazsanız siciline işlemez diye biliyorum ama tıbbi kayıtlara darp olarak yazdırın derim.( Bir yakınımın başına geldi ve şikayetçi olmadi) İleri de bunu protokol numarası ve başvuru tarihi ile birlikte delil olarak kullanma şansınız olur.
Diyeceğim tek şey allah yardımcınız olsunFarkindayim uyarı yapıyorlar. Ben daha fazla zarar görmiyim diye. Sagolsunlar. Allah onlara yasatmasin. Fakat benim sorum başka. Ben duzelirse bu raporu soruyorum. Gidebilseydim kalmazdim
Hala düzelir diye bekliyor olmanız bence sağlıklı düşünemediğinizde özgecan,pınar,duygu hikayelerinden biri olmak istemiyorsanız kaçıp kurtulun bence. Raporu lazım olur diye almak olmasın amacınız darp edildiğinize göre hemen raporla dava açmak için neyi bekliyosunuz anlamış değilimEşimden malesef şiddet görüyorum. Yumruk, tekme , tokat değil. Kollarimi ve boğazımı sıkıyor. Kollarimda morluklar var. Terapist begendiremedim gidemedik. Bilmiyorum belki düzelir diyorum. Cok az bi ihtimal. Rapor aldigimda onun haberi oluyor mu acaba? Kenarda dursun duzelirse kullanmam artirirsa ayrilacagim?
Eşim doktor ve şiddet goren yakinimizi biz hastaneye götürdük. Şikayetçi olmayınca kayıtlara geçti, en azından elinde rapor var demişti. İnternette avukat yorumlarına da bakmıştım ve aynen yazdığım şekilde belirtmişler. Farklı bir durum varsa bilemiyorum maalesefÖyle değil işte...
Şikayetçi olmadığı için ortada rapor olmuyor, rapor olursa kamu davası açılmak zorunda kanunlar gereği.
Kadın kocasına dava açılmadan diye şikayettne vazgeçince Rapor muayenesi, normal muayeneye çevrilip üstü kapatılıyor...
....
Ayrıca zamanında şikayetçi olunmayan şiddet aldatma her ne olursa olsun bir daha dava konusu olmuyor
Hangisi daha doğru olur bilmiyorum ama hastane daha mantıklı geldi bana. Net bilgim yok, yanlışta yönlendirmek istemem siziCok tesekkurler bilgi icin. Peki aile sagligi merkezine mi gitmeliyim yoksa devlet hastanesi mi
Bence iyice bir dövsün de o zaman alırsın. Boş yere almaPeki ne tsvsiye edersin. Eşim belki düzelirse diye almak istemiyorum. Hani doktora ikna gibi ama .. bellide olmaz. Yani davayi gorunce düzeleceksede kinlenebilir iyice
Ne zaman oldu bu vaka merak ettim gerçekten...Eşim doktor ve şiddet goren yakinimizi biz hastaneye götürdük. Şikayetçi olmayınca kayıtlara geçti, en azından elinde rapor var demişti. İnternette avukat yorumlarına da bakmıştım ve aynen yazdığım şekilde belirtmişler. Farklı bir durum varsa bilemiyorum maalesef ☹ Avukat arkadaşlar çok daha doğru ifade ederler sanırım.
Darp raporu hastanelerden alınır, aile sağlığı merkezinden değilCok tesekkurler bilgi icin. Peki aile sagligi merkezine mi gitmeliyim yoksa devlet hastanesi mi