Şiddetin devamı gelir mi ? Boşanmak mı çözüm ?

anatolia2193

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
5
2
1
35
İşin içinden çıkamadığım için sizlerle paylaşmak istiyorum. Eşimle 3 yıl önce severek evlendik. Birde 8 aylık kızımız var. Mesleğim var fakat kızıma bakmak için 2 yıl çalışmama kararı aldım. Evlendiğimiz günden beri sürekli tartışıyoruz gün geçtikçe dozu artıyor. İlginç olanı iyi olduğunuzda çok iyiyiz ama tartışınca düşmanız. Her tartışmada benim üzüleceğimi bildiği için küfür hakaret ediyor defalarca ayrılma kararı aldım ama cesaret edip yapamadım. En son iki gün önce bana iki tane sağlam tokat attı hırpaladı biraz ve sonrasında bundan pişman olmayıp gururla dolaşıyor. İyiki yaptım diyor. Özetle eşimin karakteri çok vicdanlı merhametli değildir hasta olsam rol yapıyorsın der, dövdü ağlıyorum kızıma sarılıp rol yapıyorsun der. Hayatta herkese herşeye karşı böyledir hep olumsuz düşünür. Evliliğim istediğim gibi değil. Sohbeti muhabbeti yoktur fazla, sinirli yapısı var. Yani ne konuşabiliyoruz nede anlaşıyoruz sadece iyi bi baba. Ya bu güne kadar idare ettim ederim de. Ama kafamı karıştıran şiddet boyutuna geçmek oldu. Bundan pişman olsa anlarım yine affederim ama değil. Sizce ne yapmalıyım şans vermelimiyim şiddet uygulayan herkes mi yine uygular? Evde ona nasıl davranmalıyım? Bu arada defalarca otırup konuşmayı denedim ama hep tartışmaya gitti konu. Sinirli olduğu için sakin konuşamıyor. Benim tek olumsuz yönüm dik başlı olmammış başka bişyşm yok çok memmun ama ben çok mutsuzum :(

Dayak bir kere basladimi devaminin gelmesi cok yakindir... lutfen bunu kendinize yapmayin... heleki hala.iyiki yapmisim.diyen bir adamla devam.etmeyin derim.. aileniz nerde biraz oraya gidin cunku hala ev ortami sinirli belliki daha kotu seyler olmasin

Babam çok agresif bir insandı sürekli böyle masa devirmeler, ortada bırakılmış şeyi kesmeler. Annem de babayiğit bir kadındır ama genelde suskundur, olay büyümesin biz varız diye ses etmez.
Bir gün iş şiddet boyutuna geldi, anneme bir iki vurduğunu anladım ki sesler geliyordu. İçeri girdim ve girmemle annemin yetti bee diye celallenip babamı yere atıp bir güzel dövmesi bir oldu.
O gün bugündür akıllandı el kaldırma konusunda.

Adam bi kere pislik. Ayrıca en baştan beri şiddet uyguluyormuş. Küfür de şiddettir. Ve devamı da gelecektir.

Boşanmak çok zor geliyor bebeğiö olduğu için. Evimde oturup sabretsem bir iki yıl diyorum sonra çalışır kızımıda kreşe veririm ama böylede ruh sağlığım bozuluyor. Aslında nasıl davranayım ben bu adama pişman olması için bana özellikle bu konuda akıl verin.

Psikolojik destek al ya da boşanalım de
Şiddetin affı yoktur bence
:KK12:

Boşanmak çok zor geliyor bebeğiö olduğu için. Evimde oturup sabretsem bir iki yıl diyorum sonra çalışır kızımıda kreşe veririm ama böylede ruh sağlığım bozuluyor. Aslında nasıl davranayım ben bu adama pişman olması için bana özellikle bu konuda akıl verin.
1 2 yila cikacagin kesin mi peki... o cocuga bunlari yasatmak nakadar dogru.. illa akil.istiyosan agzini acmayio herseye tamam diceksin baska carre yok

Şiddetin her türlüsü suçtur. Bir de bunları yaptıktan sonra suçluluk duymuyorsa iki kat daha suçludur. Eşinin psikolojik sorunlarının olduğu kesin. Hıncını da senden çıkarıyor sanırım. Şiddeti ve umursamaz tavırları devam ettikçe yıpranan sadece sen olursun. Ha bir de yıllar geçer evladın da bu olaylara tanık olursa psikolojik olarak etkilenir. İyi bir baba demişsin... İyi bir baba; evladının annesine bunları yapmaz, el kaldırmaz, kaldıramaz... hadi bi kez oldu diyelim bundan pişmanlık duyar, tekrar etmez.
Boşan da diyemem sonuçta ortada bir evlat var ama bu adamı çekmek zorunda da değilsin. Hele ki çalışan bir kadınsan kendi ayaklarının üzerinde durursun böyle şahıslara gerek yok...

İşin içinden çıkamadığım için sizlerle paylaşmak istiyorum. Eşimle 3 yıl önce severek evlendik. Birde 8 aylık kızımız var. Mesleğim var fakat kızıma bakmak için 2 yıl çalışmama kararı aldım. Evlendiğimiz günden beri sürekli tartışıyoruz gün geçtikçe dozu artıyor. İlginç olanı iyi olduğunuzda çok iyiyiz ama tartışınca düşmanız. Her tartışmada benim üzüleceğimi bildiği için küfür hakaret ediyor defalarca ayrılma kararı aldım ama cesaret edip yapamadım. En son iki gün önce bana iki tane sağlam tokat attı hırpaladı biraz ve sonrasında bundan pişman olmayıp gururla dolaşıyor. İyiki yaptım diyor. Özetle eşimin karakteri çok vicdanlı merhametli değildir hasta olsam rol yapıyorsın der, dövdü ağlıyorum kızıma sarılıp rol yapıyorsun der. Hayatta herkese herşeye karşı böyledir hep olumsuz düşünür. Evliliğim istediğim gibi değil. Sohbeti muhabbeti yoktur fazla, sinirli yapısı var. Yani ne konuşabiliyoruz nede anlaşıyoruz sadece iyi bi baba. Ya bu güne kadar idare ettim ederim de. Ama kafamı karıştıran şiddet boyutuna geçmek oldu. Bundan pişman olsa anlarım yine affederim ama değil. Sizce ne yapmalıyım şans vermelimiyim şiddet uygulayan herkes mi yine uygular? Evde ona nasıl davranmalıyım? Bu arada defalarca otırup konuşmayı denedim ama hep tartışmaya gitti konu. Sinirli olduğu için sakin konuşamıyor. Benim tek olumsuz yönüm dik başlı olmammış başka bişyşm yok çok memmun ama ben çok mutsuzum :KK43:
ya o sizden şans istememiş ki yeniden şans vermeli miyim diyesiniz... herifçioğlu gayet memnun durumdan. bi daha olsa bi daha yaparım diyor resmen. işiniz gücünüz de varmış. gerçi ortada bir bebiş var, ama o zavallıcık da annesinin dayak yemesini izleyerek büyümemeli. sevgi saygı da kalmamış. ayrılın.

Bundan pişman olsa anlarım yine affederim ama değil.

. En son iki gün önce bana iki tane sağlam tokat attı hırpaladı biraz

pişman olmayıp gururla

hasta olsam rol yapıyorsın der, dövdü ağlıyorum kızıma sarılıp rol yapıyorsun der.
Bu adam dünyanın en mükemmel babası olsa ne yazar böyle bir yaratıkla yaşamaktansa kuru ekmek yerim daha iyi

Adam ruh hastası,psikopat. Buradaki konuları hiç okumadan,araştırmadan mı yeni konu açıyorsunuz anlamıyorum. Buradan kimse size düzelir,bekle demez. Diyenin de aklından şüphe ederim. Böyle bir adamın düzelmesini beklemeniz hata. Bir insanda merhamet duygusu olacak öncellikle eğer bu duygu yoksa insan bile denmez bu sıfatsızlara.

Hala evde nasıl davranayım diye soruyorsun , çok ilginç !

Adam dövmüş, sövmüş, ağladığında merhametsizce rol yapıyorsun demiş , sohbet yok ,muhabbet yok ama iyi bir baba .. sen iyi baba tanımını bilmiyorsun bence .. iyi bir baba çocuğunun annesini üzmez .. yerinde olsam bosanirdim, sanırım sen o evde kalmaya devam edeceksin . Uzman yardımı al bari ,ne diyeyim ...

Back
X