Şiddetin devamı gelir mi ? Boşanmak mı çözüm ?

iyi bir baba mı? cocugunun annesini doven cocugunun oldugu evde kavga eden siddet uygulayan bagiran cagiran vicdansiz bir adam nasil iyi bir baba acaba ???
bu adam yarin öburgun sizi dovmekle yetinmeyecek cocugunuzuda dovecek bilginiz olsum
Deme oyle cok kiziyo konu sahibi
Tokat sonrasi beyin sarsintisi geciriyor zannimca

İşin içinden çıkamadığım için sizlerle paylaşmak istiyorum. Eşimle 3 yıl önce severek evlendik. Birde 8 aylık kızımız var. Mesleğim var fakat kızıma bakmak için 2 yıl çalışmama kararı aldım. Evlendiğimiz günden beri sürekli tartışıyoruz gün geçtikçe dozu artıyor. İlginç olanı iyi olduğunuzda çok iyiyiz ama tartışınca düşmanız. Her tartışmada benim üzüleceğimi bildiği için küfür hakaret ediyor defalarca ayrılma kararı aldım ama cesaret edip yapamadım. En son iki gün önce bana iki tane sağlam tokat attı hırpaladı biraz ve sonrasında bundan pişman olmayıp gururla dolaşıyor. İyiki yaptım diyor. Özetle eşimin karakteri çok vicdanlı merhametli değildir hasta olsam rol yapıyorsın der, dövdü ağlıyorum kızıma sarılıp rol yapıyorsun der. Hayatta herkese herşeye karşı böyledir hep olumsuz düşünür. Evliliğim istediğim gibi değil. Sohbeti muhabbeti yoktur fazla, sinirli yapısı var. Yani ne konuşabiliyoruz nede anlaşıyoruz sadece iyi bi baba. Ya bu güne kadar idare ettim ederim de. Ama kafamı karıştıran şiddet boyutuna geçmek oldu. Bundan pişman olsa anlarım yine affederim ama değil. Sizce ne yapmalıyım şans vermelimiyim şiddet uygulayan herkes mi yine uygular? Evde ona nasıl davranmalıyım? Bu arada defalarca otırup konuşmayı denedim ama hep tartışmaya gitti konu. Sinirli olduğu için sakin konuşamıyor. Benim tek olumsuz yönüm dik başlı olmammış başka bişyşm yok çok memmun ama ben çok mutsuzum :KK43:
Siddet uygulayan herkes belki tekrarını yapmaz ama bu durum şiddet uygulayıp pisman olanların bi kısmı icin geçerli. Diger kısmıda anlik pismanlik duyar daha sonra anlık bi tartışmada pişmanlığını unutur tekrar şiddet girişiminde bulunur. Fakat sizin eşiniz icin bu durumlar pek mümkün gibi değil. Çünkü bi insanda pismanlik vicdan yoksa o insan herseyi yapar gibi. Ama insallah ben yaniliyorumdur da yapmaz tekrarini. Allah yardımcınız olsun. Ama size tafsiye verecek olursam da bence bi kaç günlüğüne ailenize gidin belki o zaman ozler pisman olur tekrarini yapmaz.

Yani hic utanmiyor musunuz hem kizima sarilip agladim hem de sonrasinda pisman olsa affederim derken. O gunahsiz cana yazik degil mi. Ilerde psikolojisi o ortamda bozulmus kiziniza bakip pismanlik duyan siz olun asil. Kendinize sayginiz, sevginiz yok belli ki ama evladiniza olsun. O cocuk olanlari unutabilecek mi saniyosunuz. Ki soyleyeyim kendini her alanda (bahsettiginiz seyler de dahil) hakli goren bir adam huyundan asla ama asla vazgecmez. Artarak devam eder. Belki suanki gibi devam eder ama azalmaz. Edit: yukarda okudum tekrar sinirim bozuldu nasil davranayim adama da pisman olsun yazmis. Vicdani merhameti olan adam basta yapmaz. Esini bas taci eder. Pisman olmamis adam gururlu diyorsunuz sizce sizi dovecek bir adam sizi dusunup pisman olur mu. Size deger verse bu olay olmaz zaten.

övdünüz mü yerdiniz mi anlamadım.
iyiyken çok iyiyiz diyorsunuz ama aynı zamanda da ne konuşabiliyoruz ne anlaşabiliyoruz yazıyorsunuz.
çocuğunun annesini döven bir adam iyi baba değildir. benim fikrimce.
devamı gelir mi?
evet gelir. 'bence'[/QUOT
Deme oyle cok kiziyo konu sahibi
Tokat sonrasi beyin sarsintisi geciriyor zannimca
milanamı nesin yazık ya bi kadın olarak utanç vericisin. Bu sayfadan uzak dur ✋

Adam tokat atiyor ustune..iyi ki yaptim modunda..dolasiyor

Dayak yemeyi kendine hak goruyorsan devam et .belki degisir

Adamin gozunu korkutmak icin bir de blof mu yapiyorsunuz gec gelerek :) bosansaniz bile 1-2 sene maddi durumunuzu idare edemeyecek durumda degilsinizdir herhalde. En kotu bosaninca dugunde takilan altinlari istersiniz. Ayrica babalik gorevinden kurtulmayacak esiniz, o bebegin gecimini saglamak zorunda.

Cocugu krese verip calismaya baslayinca bosanabilecek misiniz ki? Kendinizi kandiriyor olmayasiniz? Eger basarabilecekseniz adamin bir iki sene suyuna gidin, asgari iletisim kurun vs vs

milanamı nesin yazık ya bi kadın olarak utanç vericisin. Bu sayfadan uzak dur ✋
bakın siz şuan sinirden mi stresten mi bilemiyorum ama çok agresif davranıyorsunuz.
eğer buraya yazdıklarınızda gösterdiğiniz cesareti kocanıza karşı gösterseydiniz,belki de şuan bunları konuşmuyor olacaktık.
kocanızın bunu size yapmasına izin vermeyin.
böyle bir muameleyi kimse haketmez.
hele ki evladınız böyle bir ortam da yetişmeyi hiç haketmiyor.
eğer kadın isterse herşey mümkün;)

Boşanmak çok zor geliyor bebeğiö olduğu için. Evimde oturup sabretsem bir iki yıl diyorum sonra çalışır kızımıda kreşe veririm ama böylede ruh sağlığım bozuluyor. Aslında nasıl davranayım ben bu adama pişman olması için bana özellikle bu konuda akıl verin.
Pişman olmasını pek bekleniyorum sana o eli kaldırırken içi acımayan biri hem de 2 kez tokat atan biri... Sınırlar aşılmış baya.. Senin yerinde olsam öyle terbiyesiz bir adam(!) ile işim olmaz donuna kadar alırım.

Burada ki kadınlar banada aynısını dedi ben affedecektim onlar beni kendime getirdi inan bana o el bir kere kalkınca bir daha inmiyormuş bende yaşayarak gördüm tecrübe edindim boşan kardeşim boşan

Back
X