İşin içinden çıkamadığım için sizlerle paylaşmak istiyorum. Eşimle 3 yıl önce severek evlendik. Birde 8 aylık kızımız var. Mesleğim var fakat kızıma bakmak için 2 yıl çalışmama kararı aldım. Evlendiğimiz günden beri sürekli tartışıyoruz gün geçtikçe dozu artıyor. İlginç olanı iyi olduğunuzda çok iyiyiz ama tartışınca düşmanız. Her tartışmada benim üzüleceğimi bildiği için küfür hakaret ediyor defalarca ayrılma kararı aldım ama cesaret edip yapamadım. En son iki gün önce bana iki tane sağlam tokat attı hırpaladı biraz ve sonrasında bundan pişman olmayıp gururla dolaşıyor. İyiki yaptım diyor. Özetle eşimin karakteri çok vicdanlı merhametli değildir hasta olsam rol yapıyorsın der, dövdü ağlıyorum kızıma sarılıp rol yapıyorsun der. Hayatta herkese herşeye karşı böyledir hep olumsuz düşünür. Evliliğim istediğim gibi değil. Sohbeti muhabbeti yoktur fazla, sinirli yapısı var. Yani ne konuşabiliyoruz nede anlaşıyoruz sadece iyi bi baba. Ya bu güne kadar idare ettim ederim de. Ama kafamı karıştıran şiddet boyutuna geçmek oldu. Bundan pişman olsa anlarım yine affederim ama değil. Sizce ne yapmalıyım şans vermelimiyim şiddet uygulayan herkes mi yine uygular? Evde ona nasıl davranmalıyım? Bu arada defalarca otırup konuşmayı denedim ama hep tartışmaya gitti konu. Sinirli olduğu için sakin konuşamıyor. Benim tek olumsuz yönüm dik başlı olmammış başka bişyşm yok çok memmun ama ben çok mutsuzum