evet dün dayanamayıp acile gittim. ama hamile olduğum için hiç bişi yapamadılar.
ilaç veremiyorlar. başıının dönmeyeceği şekilde yatacaksın. 2-3 güne geçer deiler iş yeri için rapor aldım.
deiğin gibi iç kulaktan kaynaklanıyormuş vertigo
inşallah ilaçsızda bir an önce geçer
Merhaba ben yaklaşık 5-6 haftalık hamileyim. 3-4 gündür. Sabah ve akşam sağ tarafıma yattığımda şiddetli baş dönmesi yaşıyorum. Yataktan kalkamıyorum. Sadece soluma döndüğümde geçiyor. Hiç sol tarafıma yatıp uyuyamam. Dün akşam sağıma ve sırt üstü yatamadığım için soluma yattım. öylede uyuyamadım sinirden ağlamaya başladım. eşim hamilelikten olduğunu düşündü. ama bu kadar şiddetli olurmu diye tedirgin oldu. zar zor saat 1 e gelirken uyuya kaldım. dolayısıyla sabah işe kalkmakta zor oldu. ondan önce yataktan kalkmak daha zor tabi. Dünya dönüyordu yine. İşin ilginç yanı sırt üstü yatarken başım dönüyor aynı pozisyonda sadece kafamı sola çevirmek düzelmemi sağlayabiliyor. Neyse sabah baş dönmesinin getirdiği sarhoşlukla yamula yumula işe geldim. Karşıdan karşıya geçmekte çok zorlandım. öğlene doğru sıkıntı geçti.
Kadın hastalıkları doktorumu aradım. Gebelikle alakası olmadığını kulak burun boğaz doktoruna görünmem gerektiğini söyledi.
Şimdi bu anlattıklarım neyin belirtisi bilmiyorum ama bu tarz şeyler yaşayan varsa ne kadar süre sonra düzeldiler. İlaç tedavisimi dinlenme ile mi geçecek. hamileyken nasıl ilaç kullanacağım.
iş yerinden izin alıp dr a gidemiyorum. acaba acile gitsem bakarlarmı?
Kizlar merhaba 2014 eylülunden beri vertigoyla savasiyorum bi dünya olact kullandım kortizon bile yedim mayıs ayında manevra yapıldı o zamandır hiç baş donmem yoktu cuma günü gebe olduğumu öğrendim pazardan beri donmem geri geldi ilaçları yaklaşık 2 aydır bırakmıştim KBB doktorumu aradım dramamine adlı ilacimi icebilcegimi söyledi fakat ben içmek istemiyorum napicam bilmiyorum mağaza mudur yardimcisiyim ve isim çok aktif otursam olmuyo oturmasam dayanamıyorum
Canım bu aralar kulak burun boğaz doktoruna gittin mi? Belki yaşadığın durum hamileliğin ile ilgili olmayabilir? Arzu edersen sana çok iyi bir kulak burun boğazcı önerebilirim.lütfen böyle bir durum yaşayan varmu.Günde 1 defa bas donmem oluyor ama dengesizligim hic gecmiyor.Emar bile cektiler.Nasil gecirecegim bu hamileligimi hiç bilmiyorum(
merhaba vertigo konusunda uzman doktorun adını paylaşırsanız belki birilerine faydası olur.Canım bu aralar kulak burun boğaz doktoruna gittin mi? Belki yaşadığın durum hamileliğin ile ilgili olmayabilir? Arzu edersen sana çok iyi bir kulak burun boğazcı önerebilirim.
kulak burun boğaz doktoruna gitmen faydalı olacaktır ama önemli olan vertigo konusunda deneyimli bir doktor bulmuş olman , değişik manevra hareketleri yaptırıyorlar ilk harekette baş dönmen tekrarlayacaktır , 1 kaç gün dik pozisyonda uyuman gerekecek sonra sersemlik hissin azalacaktır. bazen 2 yıl atak gelmeye bilir ama dönem dönem oluyor ve ne tetikliyor hiç bilinmiyor.lütfen böyle bir durum yaşayan varmu.Günde 1 defa bas donmem oluyor ama dengesizligim hic gecmiyor.Emar bile cektiler.Nasil gecirecegim bu hamileligimi hiç bilmiyorum(
Doktor Cemal Gümrü, vertigo konusunda çok iyidir. Şişli’de Özel Kadıoğlu Hastanesinde. Kesinlikle öneririm, çok fayda sağlayacaktır vertigo ataklarına.merhaba vertigo konusunda uzman doktorun adını paylaşırsanız belki birilerine faydası olur.
benimde ara ara ataklarım oluyor. istanbulda kime gideceğimide bilemiyorum. olmadık bir hareketle daha kötü duruma düşmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?