- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Artık bunalmış bi adam gözümün önüne geldi anlattıklarından.
işin aslı artık bunalmış bir kadın var. o da benim.
canım ben eşimi deliler gibi seviyorum onunda beni belki de benden daha çok sevdiğine eminim...evlendik, ilk yıl birbirimizi yedik ve ne inciri, incirin çekirdeğinin çekirdeğini doldurmayacak sudan sebepler yüzünden...3 yılımızı doldurduk artık birbirimizi çoook daha iyi anlıyoruz ve hala önemsiz tartışmalarımız oluyor ama eskisi kadar büyümüyor ve en güzel yanı sonunda mutlaka gelip sarılıyor sırnaşıyor ve ben de yelkenleri suya indiriyorum, bilmem belki biz birbirimizi böyle büyüttük ama şu an daha çok seviyoruz ve daha çok bağlandık...
sen böyle herşeye cevap veriyosan bunalman imkansız baksana hemen cevap
işin aslı artık bunalmış bir kadın var. o da benim.
1 yılı aştı bizim ama sanki herşey daha kötüye gidiyor, tamam kavgalar sinir krizleri, ağlamalarla sonlanmıyor, ama daha sık, daha şiddetli... bilmiyorum biz de anlar mıyız birbirimizi, işte kilit cümle. birbirimizi anlamak...
sorun bunalmış kadın veya erkek değil
erkeklerin hep benim dediğim olsun veya karım ben konuşmama anlatmama gerek kalmadan her düşündüğümü anlasın egosu
anladığım kadarıyla artık çabuk parlayıp çabuk sakinleşiyor bu aslında uzatmasından daha iyi...
Valla ben cevap vermemeyi öğrenmiş biri olarak söylüyorum. İlk sene zaten üstünlük taslama senesi. Kim kimi idaresi altına alacak..Ama bu egodan kurtulursan rahat edersin. Mesela sinema konusu ve eşinin cevapları dikkatimi çekti. Kendimi gördüm. Çünkü ben de gezme konusunda çok ısrarcıyımdır (daha doğrusu öyleydim) İlk tutturmamın ardından eşim beni aldı götürdü baktım o da mutsuz teşekkür ederim aşkım bu kadarcığını istiyodum ben zaten dedim geri dönmek istedim. Gene ara ara diyorum gidelim diye ama o da biliyo gezmek değil onu o yola çıkartmak. Arabaya binince zaten hadi aşkım birz arabayla turlayalım cips kola alıp internette film izleyelim diyorum bitiyorum. O mutlu ben mutlu...
hay ağzını öpeyim yani yanlış anlamaniye böyleler hele benimki patron olmak istiyor hep.
Sizinde Dediğiniz Gibi, İncir Çekirdeğini Doldurmayan Bir Sebep..
Böyle Ufak Tefek MEvzularda Cevap Vermek Yerine Mutfağa Gidip Tabak Çanakla Uğraşın..
Eminim ki Bu Kadar Uzamaz..
Biz Kadınlar Hep Böyleyiz İlla Son Sözü Biz Söyleyeceğiz..
Biraz Yapıcı Olmamız Gerek..
En Ufak Bir Şeyde Boşanmayı Düşündüm, Düşünüyorum v.s.
Hiç Gerek Yok Bunlara..
Herşey Gönlünüzce Olsun..
İyi Akşamlar..
1 sene öncesine nazaran %50 daha az cevap veriyorum. ama o şekilde eşimi arabaya bindirsem ve dediğinizi desem. sen ne tutarsız bi kadınsın diye kavga çıkarır bu sefer.
O zaman diceksin ki bitanem benim derdim gezmek değil seninle vakit geçirmek hem sen her ne kadar benim dırdırımla da olsa beni gezdirmeye çıkarınca benim çok hoşuma gidiyor beni önemsediğini ancak böyle hissediyorum karıcığın bu kadarını da hak etmiyor mu (burda dudağı büzüyoruz:)
bu tıp ılıskıler ne yazıkkı uzun suremez
cunku ılıskıde saygı bıter taraflar yıpranır
kusura bakmayın ama sucu sızde goruyorum
yanı her seye cvp vermek yerıne sessızlık le cewap werrsenız esınız sıze saygı gostercek ve dedıklerınızı dıkkate alacaktr
mesela film sonrasında ben gelmeyelım demıstım demek yerıne
hayatım ben senın yorgunlugu alırım dıyıp bı opcuk kondrabılırdın
söyle dusun esınız sızı dsarı gtrmus bı fılme ve sız yok kotuydu uzundu faln
esınız sızın ona yaptgınız bısey ıcın bu kadar homurdansa emnımkı sızde tepkı verrdınız
kadın kadın gıbı olmalıdır
erkek gbı her lafa laf koymak katmak kadını erkeklestırı
buda bnm fıkrım sız bılırınız
mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?