şiddetli geçimsizlik...

sana sadece fıkrımı soyledım aldgım cevaba bakıyorm da...

neyse mutluluklar

iyi de benim dırdırım yok ki
ben sinemaya gidelim mi derim
o olur der.
sinemaya gideriz.
sorun eğer izlediğimiz filmde benim görüşlerimle onun görüşleri tutmuyorsa başlar.

Film izlemeyin o zaman:) Zaten kadınla erkeğin film zevkleri pek tutmaz. (sevgililik dönemi hariç)

Bu arada bir arkadaşa verdiğin cevap dikkatimi çekti. Ne tavsiye için ne de haklıyı haksızı bulmak için konu açtım demişsin. Eleştiriye de gelemiyorsun. Neyse burdan kavga çıkar. Ben kaçar...

sana sadece fıkrımı soyledım aldgım cevaba bakıyorm da...

neyse mutluluklar

beni yanlış anladınız sanırım. sizi kırıcı birşey söylediğimi düşünmüyorum. yine de üzdüysem özür dilerim. son cümle size değil herkeseydi ayrıca.

beni yanlış anladınız sanırım. sizi kırıcı birşey söylediğimi düşünmüyorum. yine de üzdüysem özür dilerim. son cümle size değil herkeseydi ayrıca.
akıl wermem haddıme degıl yenı ewlıyım gecmısımızde 1,5 yılı gecmez ...ama son aylarda farkettıklerımı yazmıstım..

sadce bole gderse ılıskınız adına yazık olur demek ıstedım.
hanı demıssınz ya bızım gbı olan varmı olmaz cnku bı sure sonra ılıskı olmaz

kırılmadım ayrıca hakkınızda hayrlısı olsn

3 yıl
o zaman anlamadınız mı diyeceksiniz,
o zaman çok az da olsa anladım. ama bu kadar diktator değildi :)
canım şunun için sordum.yani evlilik flört döneminden oldukça farklı.herşey zamanla oturuyor.sanki iletişimle ilgili bi sıkıntı var ortada.yani aslında sen onu üzmemeye çalışıyosun,o da seni ama nasıl oluyorsa bi şekilde küçücük olaylardan büyük tartışmalar çıkabiliyor.bence zamanla bunun üstesinden gelebilirsiniz.öyle hemen yürütemeyeceğinizi düşünmeyin.ben kendi evliliğimden yola çıkarsam evliliğin ilk yılı biraz daha sancılı oluyor sanki.

12 yillik evliyim :)8 yil ailesiyle yasadik onlara hizmet etmekten kendimi unuttum,ayri eve ciktik sunu anladimki,esimi tanimamisim,tartisiyorduk en ufak seyde,ve artik 2 senedir, herseyi akisina biraktim,cunki cok yoruldugumu anladim.konu sahibi arkadasim aslinda sanslisinki,karsina gecip seninle tartisa bilen bir kisi var.

Bu arada bir arkadaşa verdiğin cevap dikkatimi çekti. Ne tavsiye için ne de haklıyı haksızı bulmak için konu açtım demişsin. Eleştiriye de gelemiyorsun. Neyse burdan kavga çıkar. Ben kaçar...

onu sadece arkadaşa demedim, konunun başında da yazıyor zaten.

haklı haksız aramıyorum çünkü ben tek taraflı hiç bişeyin olmayacağını düşünüyorum. sonuç olarak kendimin de suçum olduğunu biliyorum. ayrıca koskoca günümüzden sadece 20 dk lık kesitle hiç kimsenin haklı haksız ayrımı yapamayacağını biliyorum.

tavsiye istememin nedenini de en başında yazmıştım.

benim amacım dertleşmekti, yeni dertler edinmek değil. ancak sanırım bizden başka aynı durumda olan yok. bütün kadınlar kocalarına cevap vermeyen, dır dır yapmayan, kocasının huyuna giden, elmaslar burada.

kavga çıkacağı da yok. gayet sakinim

son 2 aydır böyle önceden tartışamıyorduk da,
haklısın aslında. tartışması daha iyi.

eşimin neden onun sevdiği herşeyi sevmemi, onun sevmediği herşeyi sevmememi beklediğini anlamıyorum.
olumlu yorumun için teşekkür ederim. ilk yılımızı da devirdik aslında 5 ay önce. herşey daha kötüye gidiyor gibi.

Tabiki de herkes bahsettiğin niteliklere sahip elmaslar değil. Fakat burada sana zaman zaman ortamı yumuşatabileceğiniz tavsiyeler veriyoruz anam her şeye cevap herşeye cevap...
Ama sen sanırım boşan dersek daha mutlu olacaksın...E boşan o zaman...

Herseyi zamanla çözmek en iyisi bende 6 yıllık evliyim iki tanede cocuğum var bizimkide kolay kolay tartışmaz tartistigimizdada kuslugu bir kaç gunü bulur ama kesinlikle şiddet içeren hareketleri ve küfürlü konuşmaları asla yoktur tartışır ve tartismayı o an bırakır ve keser ama birkaç gün asık suratli ve soğuk olur ama birbirimizde çok seviyoruz asla vazgecemeyiz birbirimizden

İlk iki yıl her evlilikte oluyor bizim evlilimizdede oldu ama sonra yavaş yavaş çiftler birbirine alışıyor ve birbirini anlamaya başlıyor çiftler aynı evde yaşamaya başlayınca birbirlerini tanıyorlar normal yani.. Ben şöyle yaptım eşim sinirli olunca ben alttan aldım ben sinirli olunca o.. Evlililiyimizin ilk yılları hep hır gürle geçti

işte benim istediğim tarz bi cevap. teşekkürler.

zaman çözecekse razıyım , benim korkum ya ilerde daha da kötü olur şiddet falan uygularsa, birbirimize saygımız biterse

ben de çok seviyorum.

Vallahi biz 5 senedir birbirimizin hayatındayız. 2,5 flörttü nişandı; 2,5 da nikahlanma zamanımız...
Başta çok kavga ettik. Ben 3 aylık evliyken annemi kaybettim hem de hamileydim, doğum yaptım, daha annemin acısı geçmeden, acımı yaşayamadan...
E tabi depresyona girdim; ama eşim biraz anlayışsızdı. Haliyle ne anlar benim çektiğimden, o da haklı. Bir dağıttım ki sorma. Daha yeni yeni toparlanıyorum. Kendime iyi bakıyorum. O da bana daha saygılı.
Kavga etmiyor muyuz?? çok şiddetli kavga ettiğimiz bir gecenin sonunda boşanma kararı aldık. Ben evlilik cüzdanını, benim ve oğlumun nüfus kağıtlarını ve alyansımı ona bıraktım. Sabaha almamış giderken. üzerine hiç konuşmadık, birkaç gün küs kaldıktan sonra öyle bir kavga etmedik bir daha şükürler olsun! Arada hırlaşıyoruz; birimizin sesi yükselmedikçe diğerimiz bağırmaz. Benim kötü huyu, incinirsem fena laf sokarım. O da futbolcu tabiriyle "göysünde yumuşatır". Onun haricinde çok tatlı biridir. Teyzelerim geldi, bütün gün 4 kadının arasında oturdu gık demedi. Hasta olursam gece 10 kere kalkıp ateşime bakar. ilaçla peşimden koşar. Kendine hizmet edilmesini bekler (mutfaktan gelir su ister mesela). Yine de bize çok bağlıdır. Kendi ailesine de...
Demem o ki zamanla dengeyi bulursunuz siz de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…