şiddetli geçimsizlik...

cevap verme gereği duydum canım.bence degıl arkadaş dırdırcı degıl bence yazdıklarına baksanıza eşi onu bu hala sokuyor.eşi herşeyı alttan alan sesını cıkarmayan bırı degılkı bu başta dırdır yapsın sonunda bıksın adam.bence ilk bır sene kım kımı yonetır.ve nıce bayanlar var kocasına saygısı olmayan dırdır yapan hıçbırşeyınden memnun olmayan ama adamlar yınede kadınların her istediğini yapıyor.erkekten kaynaklanıyor.görmek ıstediği gıbı goruyor olayları.suçlu hep bayan neden cok konuşur.kadın kocasıylada konuşamıyacaksa ne yapsın artık.kız ne demış altu ustu fılım hakkın yorum yapmış bunu herkez yapıyor o fılmı ızlemış cıkmışsın.erkek kadın aynı şeyı yapar.ama adam ne yapıyor bunun ustune kendısı gıtmek ıstıyor sankı kaıdn gıtmek ıstemış gıbı işe gıdecem saat kaç olmuş.bunun yerıne senınle bırlıkte vakıt gecırmek ne guzel karıcığım demek varken.oyle demış olsa kaıdn onun için neler yapmaz.

Bence cooook haklisin asiye yazdıkların çok dogru

saol canım keşke haksız olsam arkadaşda olsada sorun demek boyle yap kadın evlılığı için herşeyı yapar azda erkekler yapsa.önceden buyukler mesela oğlanın babası yada amcası kıme yakınsa akıl verırmış boyle yap dıye kızında annesı.şimdi bakınıyorumen azından bende oyle benım annem ha bıre bana akıl verıyo kızım boyle yap şoyle yap ben yapıyorum.tmmda bırıde kocama akıl verse allah kadında eşin yerını anlatsa şu devırde bunu yapan yok walla daima soylenen şu bayanlar alttan alır sabredecek tmm sabredeyımde 50 yaşıma gelıncede ben daha ne bekleyeyım o zaman adam dedığını yaparmış oda bır ıhtımal zaten torun sahıbı olmuşun yaşım gecse elimden tutsa ne tutmasa ne aklı gençlığınde nerdeymış kımse olmayınca tabı bana gelırsın.cok şukur eşimmden sıkıntım yok.ama yınede buyuk bırı olsa dının gereğini anlatsa bır elimi tutuşumda dahı bana desekı el ele tutuştuğumuzda allah katında cok buyuk sevabı varmış karıcm dese dunyaları verırım.meselakı kendımden örnek verıyorum eşime benı sevıyormusun dıye sorudğum sevıyorum dıyor.ama bu benı tatmın etmıyor.peygamber efendımıze hanımızı benı sevıyormusun dıye sorduğunda sevıyorum sevmesen evlenırmıydım demış.eşi de tatmın olmayın bunu anlayan peygam efendımız senı kördüğüm gıbı sevıyorum demış.hz. AİŞE annemız o demektır dedığınde senı ılk gunku gıbı sevıyorumd emış.azıcık kelıme oyunu bak nasıl bayan tatmın olupta tava gelıyor senıde mutlu edıyor.

Orası öyle bende esime beni ne nekadar seviyorsun diye sorduğumda çok seviyorum der ama ben ne kadar çok seviyorsun dediğimde oda cooook der ama ne kadar Cook bir cocuğa sana para verecem diye dediğinde cocuk bile nekadar çok verecek diye sormazmi dediğimde önünü göremeyeceğin kadar çok seviyorum dediğinde ozaman azda olsa tatmin oluyorum

:)))) herkezın farklı işte.bu arada eşimden konuşmuşken yan odada pcden oyun oynuyor bende dıger pcdeyım özlemışım walla:)

Bizimkide harıl harıl uyuyor erkencidir herzaman en iyisi yanlarına gitmek en iyisi herhalde yanlarımızda olsa bile özlüyoruz iste Buda bizim yapımız olsa gerek

asiye seni opesim var :) tesekkurler tam icimdekileri yazmisin. az guler yuz az memnuniyet 2 guzel laf. degil kadini kopegi olurdum. est.
ama nerdee. hep memnuniyetsizlik ya da yari memnuniyet. yazdiklarina candan katiliyorum. diger arkadaslara cevap yazamiyorum telden girdigim icin. yarin gorusuruz.

eşim sinirli biridir özellikle evliliğimin ilk yıllarında o kadar eften püften şeylere fevri tepkiler verirdi ki anlatamam.ben sakin biri olduğum için onu iyi kötü dare ettim şimdi 10 senelik evliyiz yine saçma sebelerden tartışmalarımız oluyor ama fazla büyütmüyoruz birbirimize alıştık galiba birazda eşim olgunlaştı diyebilirim.sana sakin olmanı eşin sinirlenince tartışmaya girmemeni öneririm zamanla herşey yoluna girer belki eşin yüzde yüz değişmez ama şu halinden daha iyi olacaktır

Ben zaten gecmiste dedim. Su an yapmadığını algilayabildim. Birkaç cümlesinden net olarak anlaşılıyor. İlgi hak.

kaç yıllık evlisiniz, kötüye mi iyiye mi gidiyor?

canim 7 yillik evliyim
kotu iyimi dersemde ikiside degil
sadece alisilagelmislik
sevgi ve saygi sifir ama eglendigimiz zamanlarda yok degil
yani soyle diyim evlilkk bizim icin artik siradan bi gorev gibi yapilmasi gerekenler yapiliyp sadece gerisi evlatlar icun suruyo
ama sunu soyliyim maddi durimum iyi olsa ve calissam iki dk durmam

bende cewap wermeden duaramaynlardanım....ama ruh halime göre değişiyor.bazen umursamaz gidip öpüorm geçio.bazen ufacık birşeyi cwp werip trtışıorm.:26:
ki ewlendikten sonra insanların birbirlerine tahammül sınırları dahada azalıyor malesef bu bir gerçek
iki tarafında iletişim oturup konuşup çözüm bulup,ona göre anlayışlı olmaları gerek sanrm

sizi o kadar iyi anlıyorumki,benim eşimde aklından geçenleri o söylemeden anlayayım ve ona göre hareket edeyim ister...

tartışma anında kendimi savunmamı istemez hatta artık bir sorun olduğunda konuşmuyoruz bile,bakalım bu şekilde nereye kadar gideceğiz,hayırlısı...
tavsiye istememişsiniz ama acizane benim önerim,haklı olduğunuzdan emin olduğunuzda asla geri adım atmayın...

canım seni çok iyi anlıyorum benim evlilikte bun aratmaz hani. sana önerilerim onlarıda buradaki yazılardan bulup uygulama ile onayladım.
1 umursamaz davran
2 umursamaz davranmak içinde gelmiyorsa bile öyle davran duyma görme bazen de hı hı de geç
3 onla uğraşmayı bırak kendi işlerine bak. kendine ait bir dünya yarat birşeylere yoğunlaş evliliği düşünmeyi keeeees
4 seni kızdıracak birşey yaptığında önce içinden 10 a kadar szy(gerekirse 100e kadar ) sonra sakin bir ses tonu ile cevap ver
5 kavgalarda haklı haksız aramaaa mutlaka iki taraftada az da olsa kusur vardır. sadece yapıcı olmaya yoğunlaş
6 çok öfkelendiysen öfkeni ona yansıtma git arka oda da yastık falan döv (valla iyi geliyo)
7 erkekler asla kadınları anlamaaaaaz uğraşma en iyisi boşvereceeeeeen
8 boşveremiyom diyorsan boşvermiş umursamaz gibi davran. yani bunu davranışına yansıt bir süre sonra hakkaten umursamadığını görüp nlayacan ne demek istediğimi
bunları yapmak zor evet. ben de çok zorlandım ilk aylar ama bir süre sonra inan alışıyorsun. şimdi kavga etmiyoz mu elbette ediyoz ama daha ılımlıyız.
kaba, ukala çok bilmiş bir kocaya sahibim. herşeyin doğrusunu bilir örnek mi ben hobi olarak gitar dersine başladım. anlar mı gitardan yoooo. ama gelip akıl öğretir. gitarda birincil tutuş şekli başparmağın sapın arkasında kalması ama yok öne getirecek mişim, gitar parmakla çalınır genel olarak ama yok mızrap kullanacak mışım. ben nota okuyarak öğrenmeye çalışıyorum hali ile zor notaları ezberleyecek mişim(bir sayfada 100 nota var kısa uzun çalınış vs tek parça hani buda ) ya bunu örnek için yazdım ben napıyom heeeeç umursamıyom konuşuyo konuşuyo gidiyo. ben işime bakıyom. devamlı netteyim kk ya girerim facebook a takılırım. şimdik şikayet ediyo beyimiz devamlı netteyim diye. kendisi her akşam işten gelir gelmez netin başına geçip yatana kadar takılan adam sonunda beni anladı galiba:))))
yani canım işin özeti evliliğin ile uğraşmayı kes. kendine hobi edin. kendi hayatına baak. umursamaz davran. bırak onlar bizim peşimizde koşsun. valla şuanki durumum beni çok eğlendiriyooo. 5 yıldır kocam beni sevmiyo ilgilenmiyo diyen ben. şimdi durum tersine döndü o gelip bana sırnaşıyo

Bizimkide harıl harıl uyuyor erkencidir herzaman en iyisi yanlarına gitmek en iyisi herhalde yanlarımızda olsa bile özlüyoruz iste Buda bizim yapımız olsa gerek

:)) ne yaparsak yapalım ne dayanamıyoruz:) cok şukur oda bana dayanamaz.

muck öpüyorum canım senı.grş canım işh.

Malesef bende ayni durumdayim evliligimin 3. yilinin icersindeyim ve inanin hala tartisma hala kavga biktim artik hergun hergun bagirip cagirmaktan ustelik 14 aylik kizim var ve malesef bu durum onuda cok etkiliyor bunun farkindayim ama hergun sizinde dediginiz gibi incir cekirdegini doldurmicak seyler fakat bilemiyorum ne zaman sona ericek diye aslinda bir sorunumuzda yok cok sukur ama bir yerlerden biseyler cikiyo ve 2 gundur mecbur kalmadikca konusmuyoruz ilk defa bole uzun kaldik normalde en fazla 10 dk sonra esim sarilir guler konusurdu ama bu sefer boyle olmadi aman olmasinda aslinda umrumda degil gicik oluyorum adama resmen sinirlerimi bozuyo ! yani arkadasim anlicagin coklarimiz ayni durumdayiz Allah sonumuzu hayr etsin ...

dövme vs. olursa sürdürmem evlililiğimi. kocamın dayak atacak bir karakterde olduğunu sanmıyorum. ama bazen aklıma gelmiyor değil. duvarı falan yumrukluyor aşırı sinirlenince.
:18:

canım ben de yapıyorum bunları, hakikaten fayda ediyor ilgi konusunda, ama saçma sapan sebeplerle tartışmalarımızı çözemiyorum malesef. güzel mesajın için teşekkür ederim.

canım inişli çıkışlı, bizim durumumuz şu an iyi, ama 2 saat sonra kavga etmeyeceğimizin garantisi yok. umarım şimdiye barışmışsınızdır.

arkadaşlar yorum yapan herkese çok çok teşekkür ediyorum.

eşimle aramız şu an çok iyi,(maaşallah)
sakince oturdum konuştum.
bazı şeyleri çözmüş gibi görünsekte, biliyorum ki yine kavga edeceğimiz bir saçmalık olacak.
o zaman yine konu açarım artık
teşekkürler...

Kızlar bizdeki durum daha farklı. Ben herşeyden şikayetçi oluyorum. Neden bana sevgisini benim istediğim şekilde göstermiyor, neden ben mufaktayken gelip benimle konuşmak yerine laptopte geziniyor yada iphone'da oyun oynuyor, neden beni benim onu önemsediğim kadar önemsemiyor, neden benimle alışverişe gelmek istemiyor, bu liste daha böyle devam eder gider. Bu tür nedenlerden dolayı ben sürekli şikayetçi oluyorum ama şikayetçi olmamın nedeni düzelmesini istemem. Ben bu durumlardan şikayetçi oldukçada kavga ediyoruz, sürekli tartışıyoruz. O bana beni önemsediğini, sevdiğini falan açıklamay çalışıyor ama yinede bana benim istediğim gibi davranmıyor. Bu nedenlede ben sürekli mutsuzum. 1.5 yıllık evliyiz sadece 6 aylık bi dönemde çok iyiydik ama son 3-4 aydır yine sürekli kavga halindeyiz. Artık bu durumdan çok sıkıldım ve bende devam edip etmeme konusunda gelgitlerdeyim. Bu evlilikte nasıl mutlu olabilirim, fikri olan,tavsiyesi olan var mı?

bu bizim ilk sorunumuzdu. artık takmıyorum. kendi haline bırakıyorum

Bizim bir akraba vardı annesi ve babası sürekli kavga ederdi adam hanımı döverdi oğluda babayı döverdi bu çift hep 5 yılda bir boşanmaya kalkardı,en son bu evin oğlu çokta yakışıklı ,evlendi ama hanımı aksi çıktı şimdi oğlan kuzu gibi ama annesine dert yanıyor anneside geldi bana anlattı bende sen sakın karışma dedim kendi sevdi evlendi dedim evlendiğinde oğlan 32 yaşındaydı şikayetide eşi yemek yapmazmış,temizlik yapmazmış,parasını anasına yollar eve para harcamazmış

bu laptopcu kocaları şikayet edenleri hiç anlamıyorum gezinin bütün gün kk ne hali varsa görsün pc niz yoksa cepten takılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…