şiddetli geçimsizlik...

valla ayni biz bide bende iki cocuk var ve benim esim bastan beri boyle okadar cekilmez ki bazen dayanamuyorum cenesine karsisina bi nesne koyuyorum al buna konus ben duymuyorum diyip cikiyorum odadan insanda ne heyecan kaliyo ne huzur

böyle yorumlar istiyorum.
yaşamış ve çözmüş insanların yorumlarını.
ayrıca. annenize allah rahmet etsin. çok üzüldüm.

valla ayni biz bide bende iki cocuk var ve benim esim bastan beri boyle okadar cekilmez ki bazen dayanamuyorum cenesine karsisina bi nesne koyuyorum al buna konus ben duymuyorum diyip cikiyorum odadan insanda ne heyecan kaliyo ne huzur

kaç yıllık evlisiniz, kötüye mi iyiye mi gidiyor?

böyle yorumlar istiyorum.
yaşamış ve çözmüş insanların yorumlarını.
ayrıca. annenize allah rahmet etsin. çok üzüldüm.

Sağol canım, dostlar sağolsun...
Dünyada çözülmeyecek sorun yok denecek kadar azdır. Yeter ki iki taraf da çözüm için istekli olsun. Ayrıca aklıma gelmişken kendi taktiğimi de yazayım; ben hep çan çan cevap verirdim. Adam da alıştı tabi, "konuşur konuşur susar" modundaydı. Sonra bir baktım böyle olacak gibi değil. Inadına sustum. Ben sustukça o kudurdu. Hep yaptığının tersini yapmakta sebat edersen karşındaki adam fena halde afallıyor.

peki sana birşey sormak istiyorum.
bebek konusunda ne düşünüyorsun? böyle bir durumda bebek yapmamız mı iyi yoksa yapmamamız mı?

Bencede bütün evliliğin basında problemler oluyor muhakkak helede basta inatlaşmalar benimde basinda problemlerim oldu en küçük sorunda kavgalar başlıyordu hatta bende birgun alyansimi çıkarıp bitsin dedim 3 aylık evli 1 aylıkta hamileydim ama esim benden vazgeçemedi ama asla birbirimize saygımızı yitirmedik 6 yıllık evliliğimde hiçbir zaman kötü soz söylemedi soylemedimde şimdi en ufak seyde tartışmalarımız olmuyor zaman geçtikçe birbirimizden neler beklediğimizi çok iyi anlıyoruz ne kadar sorununuz olursa olsun sakın saygıyı yitirmeyin saygı bitince sevgide bitiyor evlilikte

en büyük korkum saygıyı yitirmek :18:
bebeğin evliliğinize etkisi ne oldu?

peki sana birşey sormak istiyorum.
bebek konusunda ne düşünüyorsun? böyle bir durumda bebek yapmamız mı iyi yoksa yapmamamız mı?

Tatlım benim oğlum tamamen sürpriz yumurta oldu, planlı değildi. Ve maalesef benim için bir süre herşey daha da kötüye gitti. Sana sadece biraz daha gidişata bak diyebilirim. Bebek evliliği duruma göre iyi yapar. Hamilelik hormonları sonra lohusa depresyonu, uykusuzluk... Koca kısmısının anlayışı kıtsa boşanmaya gider Allah korusun.

Ben 2.5 yıllık evliyim 10 aylık bi kızım var. Biz de ta başından beri kavga gürültü bitmiyor ve biteceği de yok. Artık saygı ve sevgi bitiyor farkediyorum. Denemediğim taktik kalmadı. Her lafa bir cevap yetiştirme, sessiz kalma, başka uğraşlar edinme vs vs...Olmadı olmuyor.

Ben söylemedim ama içimde ayrılma kararı aldım. En kısa zamanda da uygulamaya geçiyorum.

Umarım sizin sonunuz bu şekilde bitmez...:26:

sanki bu bizim sonumuz olacak gibi

Bence bebek varken vazgeçmek biraz zor oluyor cocuk icinde olsa bazı sorunlar gormemezlikten geliniyor. cocuk için katlaniliyor ama çok kötü bir evlilik varsa o evliliğin bitmesini engelleyenez bitmesini bitecek birşey varsa bitiyor elbet cocuk icinde olsa hersey affedilmiyor sadece vazgeçmek kolay olmuyor esın anlayisliysa çözüm bulunuyor elbet probmeyada bazı seylerin üstü kapatiliyor

sanki bu bizim sonumuz olacak gibi

İnşallah öyle olmaz canım:26: Bence bu tamamen karşılıklı eşlerin kişiliği ile alakalı bir durum. Ben saygısızlığı ve arkamdan iş çevirmeleri kaldıramıyorum mesela. Ayrıca uzun süreli küslüklerin veya çok büyük kalp kırıklarının talafisi çok zor oluyor.

Bebekle ilgili soru sormuşsun; canım bebek kadının yükünü 5 kat artıran bi durum. Hamilelik ayrı, lohusalık ayrı birer dert. Ben lohusalığı çok zor atlattım mesela. Bebek olduktan sonra hayat tamamen değişiyor zaten. Ben kesinlikle planlı bebek yapmadım, sanırım kızım sürpriz yapmasaydı asla da düşünemeyecektim bebek falan Kısmetmiş Allah da nasip etti. Ama bizim ilişkimizde benim yıpranma durumumu ivmeli bir şekilde artırdı malesef. Ve daha da önemlisi sorunlu bir ailede kızımı büyütmek istemiyorum şu anda. En ufak bir sorunda bağırıp çağıran küfreden bir baba modeliyle büyümesini ve bunun normal bir şey olduğunu zannetmesini istemiyorum...yani babası gibi düşünmesini istemiyorum.

Hemen kestirip atma senin durumunda ablamda 11 yıllık evlilik 4 yıllıkta flört donemi ablam artık hiç umursamiyor kafaya takmiyor enistemde çok konuşuyor güldüğü anda kavga çıkartır 1 saati 1 saatini tutmaz ablam senden boşalacağım der sonra eniştem yalvar yakar vazgecirtirir hatta kendimi oldurecem der ablam alıştı artık hiç umursamiyor bile eve geç gelse ne yapsa bile kavgaları hiç bitmez birbirlerinide deliler gibi seviyorlar ne kadar sorun olsada ayrilamiyorlar ablam artık kavgalarımız anormal gelmiyor artık der

ENistem bir defasında abmami çok kötü dövdü ablam şikayet etti şiddetten mahkemelik oldular eniştem yine yalvardı yakardi soz verdi ablama ablamda affetti yinede sorunlar aynı tabi oda en ufak seyde kavga cikartir kavgadan sonra şiddet baslar arada bir bu sorunları oluyor ama Bazende adam melek gibi ablamın bir dediğini iki etmez ablam alıştım artık ne yaparsa yapsın umrunda değil karışmıyorum der

bunlar ıcın bosanmayı dusunuyorsun oyle mı?
Ya sevgın bıtmıs yada a rtık sabrın yok...

Esın masum demıyorum ama sende bıraz susmayı denesen bazı anlarda...emın ol ışe yarayacak...
Ben senı de hatalı gordum...

bu erkeklerın yaptığı evlılığı yıpratmaktan başka bırşey degıl..sannedıyolar kı evlendık artık tapusu bende bır yere gıtmez.hep bayanların da dırdırından şıkayetlenıyorlar oysa bır bayan sustuğu zaman korkmaları lazım bayan dırdır edıyorsa konuşmak ıstıyordur ilişkiden beklentılerı vardır senıs evıyordur ve bunun için caba sarf edıyordur.ama bu erkek mılletı anlamaz.kadın sustuğu zaman ii sanırlar oysa kadın susarsa beklentısı bıtmıştır ve artık umudu yoktur aklından ayrılık gecıyordur.BENCE BIR KADININ SUSMASINDAN KORKSUNLAR.,BUNU ERKEKLERE SOYLESEN TAMAM SUSSUNLARDA TABI IMKANSIZ NE OLURSA OLSUN DERLER)BAYANLAR BIZ KAIDNLAR MI COK ŞEY BEKLIYORUZ ERKEKLERDEN ANLAMIYORUM.OYSA TEK ISTEDIĞIMİZ SEVGI ,AŞK ,İLGİ... BU ARADA BAZI ARKADAŞLAR SANA SUS DEMIŞ.BU İŞİN İÇİNDE OLMAYAN BILMEZ ARKADAŞLAR.SUSSADA SUSMASADA YAPAN YAPACAĞINI YAPIYO .ARTIK BU DAVRANIŞLARDAN BIKTIĞI İÇİN BAYAN DAYANAMIYOR.BIR KERE ERKEK ALTTAN ALSA ADIM GIBI EMINIM ARKADAŞ KIRKKERE SUSACAK TAHAMMUL YOK ARTIK.
.

Son düzenleme:
Esın sana karsı oldukça tahammülsüz gibi görünüyor.

Bunun sebebi acaba gecmiste cok fazla cok cok afedersin ama dirdir yapmış olman olabilir mi?

Sen paylaşmak istemissin sadece ama yazmak istedim sadece. Şimdi yapmıyor olabilirsin ama bunlar gecmisin izi gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…