- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Vallahi biz 5 senedir birbirimizin hayatındayız. 2,5 flörttü nişandı; 2,5 da nikahlanma zamanımız...
Başta çok kavga ettik. Ben 3 aylık evliyken annemi kaybettim hem de hamileydim, doğum yaptım, daha annemin acısı geçmeden, acımı yaşayamadan...
E tabi depresyona girdim; ama eşim biraz anlayışsızdı. Haliyle ne anlar benim çektiğimden, o da haklı. Bir dağıttım ki sorma. Daha yeni yeni toparlanıyorum. Kendime iyi bakıyorum. O da bana daha saygılı.
Kavga etmiyor muyuz?? çok şiddetli kavga ettiğimiz bir gecenin sonunda boşanma kararı aldık. Ben evlilik cüzdanını, benim ve oğlumun nüfus kağıtlarını ve alyansımı ona bıraktım. Sabaha almamış giderken. üzerine hiç konuşmadık, birkaç gün küs kaldıktan sonra öyle bir kavga etmedik bir daha şükürler olsun! Arada hırlaşıyoruz; birimizin sesi yükselmedikçe diğerimiz bağırmaz. Benim kötü huyu, incinirsem fena laf sokarım. O da futbolcu tabiriyle "göysünde yumuşatır". Onun haricinde çok tatlı biridir. Teyzelerim geldi, bütün gün 4 kadının arasında oturdu gık demedi. Hasta olursam gece 10 kere kalkıp ateşime bakar. ilaçla peşimden koşar. Kendine hizmet edilmesini bekler (mutfaktan gelir su ister mesela). Yine de bize çok bağlıdır. Kendi ailesine de...
Demem o ki zamanla dengeyi bulursunuz siz de...
valla ayni biz bide bende iki cocuk var ve benim esim bastan beri boyle okadar cekilmez ki bazen dayanamuyorum cenesine karsisina bi nesne koyuyorum al buna konus ben duymuyorum diyip cikiyorum odadan insanda ne heyecan kaliyo ne huzur
arkadaşlar ben yeni akatıldım aranıza.ben iğrenç bi evliliği sonunda bitirdim...1kızım var sadece o düşündürüyo beni
böyle yorumlar istiyorum.
yaşamış ve çözmüş insanların yorumlarını.
ayrıca. annenize allah rahmet etsin. çok üzüldüm.
Sağol canım, dostlar sağolsun...
Dünyada çözülmeyecek sorun yok denecek kadar azdır. Yeter ki iki taraf da çözüm için istekli olsun. Ayrıca aklıma gelmişken kendi taktiğimi de yazayım; ben hep çan çan cevap verirdim. Adam da alıştı tabi, "konuşur konuşur susar" modundaydı. Sonra bir baktım böyle olacak gibi değil. Inadına sustum. Ben sustukça o kudurdu. Hep yaptığının tersini yapmakta sebat edersen karşındaki adam fena halde afallıyor.
Bencede bütün evliliğin basında problemler oluyor muhakkak helede basta inatlaşmalar benimde basinda problemlerim oldu en küçük sorunda kavgalar başlıyordu hatta bende birgun alyansimi çıkarıp bitsin dedim 3 aylık evli 1 aylıkta hamileydim ama esim benden vazgeçemedi ama asla birbirimize saygımızı yitirmedik 6 yıllık evliliğimde hiçbir zaman kötü soz söylemedi soylemedimde şimdi en ufak seyde tartışmalarımız olmuyor zaman geçtikçe birbirimizden neler beklediğimizi çok iyi anlıyoruz ne kadar sorununuz olursa olsun sakın saygıyı yitirmeyin saygı bitince sevgide bitiyor evlilikte
peki sana birşey sormak istiyorum.
bebek konusunda ne düşünüyorsun? böyle bir durumda bebek yapmamız mı iyi yoksa yapmamamız mı?
Ben 2.5 yıllık evliyim 10 aylık bi kızım var. Biz de ta başından beri kavga gürültü bitmiyor ve biteceği de yok. Artık saygı ve sevgi bitiyor farkediyorum. Denemediğim taktik kalmadı. Her lafa bir cevap yetiştirme, sessiz kalma, başka uğraşlar edinme vs vs...Olmadı olmuyor.
Ben söylemedim ama içimde ayrılma kararı aldım. En kısa zamanda da uygulamaya geçiyorum.
Umarım sizin sonunuz bu şekilde bitmez...:26:
sanki bu bizim sonumuz olacak gibi
sanki bu bizim sonumuz olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?