Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

melish üzülme nolur. belli annen baban da senin gibi çok iyi insanlar. allah dualarımızı kabul etsin.

kızlar ağlamaktan gözlerim şişti bende 6mm polip çıktı ne olduğunu anlamaya çalışıyorum öbür ay ameliyat dedi kürtaj şeklinde rahime dokunulması iyi değil dün herşey iyiydi dedim o genel muayene kapsamlı değil görülmez dedi resimli muayene oldum 30 lardan sonra doğurmayan hatunlarda oluyormuş detaylı incelemede ancak duruyormuş yumurtamda büyümeye devam ediyor

meliscim ne iyi ailen var canım inşallah gözyaşların tez zamnada diner.anneliği sen de tadarsın canım
yok tatlım üzülmedim hatta hoşuma bile gittihamileymiş gibi hissettim bi an bile olsa güzeldi..inşallah o günlerde gelir zor zamanlar yaşıyoruz rabbim bugünleri aratmasın bizi umutsuz bırakmasın.

canım benim inşallah temiz çıkar yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz.eşim çok mutsuz ve ben çok üzülüyorum.dün eğer kötü çıkarsa testler gideriz istanbuldan başımızı alıp gidelim dedi.ya hiç olmazsa çocuğumuz dedi.gözlerindeki çaresizliği gördüm....normalde eşim olur derdi hep hiç böyle konuşmazdı.ben de elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum.üzülme dedim nasipte varsa olur herşey Allah tan.olmasa da napalım...
karmakarışık duygularım kızlar....bu testlerin temiz çıkması çok mühim.Rabbim şu mübarek ayda yardım etsin hepimize
masalım hoşgeldin cnm dur bakalım her gecenin bir de sabahı var güzel günler yakın tatlım genetik testini yaptır inşallah hayırlı haberlerini alacağız yoncadan sonra sonbahar hamişi olacaksın daha
inşalah canım.Allah hepimize yardım etsin sadece bana değil ve rabbim bu imtihadan da geçmeyi nasip etsin..

aruna canım benim ben polip nedir bilmiyorum ama siz bu ay tüp bebişmi yaptıracaktınız yumurtalarım büyüyor demişsin..üzülme kuzum vardır bi çaresi inşallah

Kızlar teşekkür ederim, Allah razı olsun.Sanırım regl olacağım duygusalım
Bu arada arunam, polip hakkında bilgim yok ama akşama eve gittiğimde bakıp araştıracağım iş yerindeyim netin sınırlı ama en azından şunu düşün, çaresiz değilsin, tedavi şeklimiz bir şekilde var, önemli olan Allahımın bize verdiği şu akılı kullanmak.Doğru tedaviyle her şey olacak Allahın izniyle.Ama polipin hamileliğe engel olduğunu düşünmüyorum nedense, hsg çekimini yaptırmadın diye biliyorum ama yaptır çıkar kesin canım.Üzülme bak ben de her an ağlama modundayım yine öptüm sizi kızlar.az önce bir sürü yorum yazmıştım net koptu sizi öptüm

cnm dr hsg 4 5 ay sonra diyor kürtaj olacakmışim etbeniymiş ben rahme dokundurmak istemiyordum aslında bende bu ay rahim filmi istedim daha erken dedi :84::84::84::84::84::84:

aruna canım benim ben polip nedir bilmiyorum ama siz bu ay tüp bebişmi yaptıracaktınız yumurtalarım büyüyor demişsin..üzülme kuzum vardır bi çaresi inşallah

yok masalım eşimin değerleri 40 mildan 91 milyona çıktı dr eşin yumurta takibi yaptırsın demiş ilk gün herşey iyiydi bugün polip çıktı of of eşimde bu ay prolaktin yükseldi ali bey onun için ilaç verdi emre beye gideceğiz birde o görsün diye ama polip için ameliyat olmak yerine tüp yaptırmak daha mantıklı geliyor çünkü kürtajda rahim fazla kazınabiliyor :84::84::84:

cnm dr hsg 4 5 ay sonra diyor kürtaj olacakmışim etbeniymiş ben rahme dokundurmak istemiyordum aslında bende bu ay rahim filmi istedim daha erken dedi :84::84::84::84::84::84:

Anladım şu dr un ismini yazsana bakayım merak ettim, erken demesinin bir sebebi var mı acaba, gerçi bana da artık dr en son bu işlemi yaptırmıştı.Tüplere bakılıyor ya ve de yapışıklık kist falan polip falan var mı diye.ultrasonda çıktıysa aldır canım, o et beni büyürse Allah korusun pişman olursun, sen dr unu dinle.bunda bir şey yok herkes bu tip operasyonları yapıyor tatlım.Girdik bir yola.sıkma canını,dualarımız var bak hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle.Güzel yüzün güler inşallah aşkım.

cnm bugünü atlatınca makul düşüneceğim ama ağlamamı durduramıyorum eşimin sorunda ne yaptıysam aynısını yapmalıyım araştırmalıyım gitmeyi düşündüğüm birprof vardı hamiş olunca acıbademde ona gitmeliyim ücretleri araştırmalıyım dün öğrenseydim üzülürdüm bugün yıkıldım çünkü umudum oluşmuştu bu ay için kısmet Rabbimin verdiğinesualimizde olmazda bugün sağlıklı değilim cnm dosttum

Aruna benimde polip tercrübem var anlatayım.
İptal edilen bi tüp denemem oldu o sırada polip çıktı 1mm yada 1cm neyse rahim filminde çıktı ara kanama evet yapıyor daha doğrusu lekelenme.
tüpte kullanılan ilaçlardan dolayı oluştuğu için rahim filmi çekildiğim hemen ertesi ay kendiliğinden feci bir ağrıyla vücut attı.
Vücutta fazla östrajen aktivitesi olduğu zaman 30 lu yaşlar meselesinden dolayı olabiliyor.
Umarım seninkide zararsız çözülür canım.

İptal nedeni polip değil onun bulunduğu yer önemsiz dendi.yumurtamın zmnsız çatlamasıydı.

Son düzenleme:

ekinim rahim filmi çekildikten sonra mı attı ameliyatsız çok güzel bir haber ama ilaçlar yapmıştı demek seninkini dr bana 30 lardan sonra kadın doğurmazsa oluşuyor dedi sağol cnm

bnde adaana baskentte yaptırmıstım

doktorun kimdi?

allah razı olsun. çok teşekkür ederim. hepimizin duaları kabul olsun inşallah.

süper haber bu. gerçekten çok şanslıyım. çok teşekkürler.

oooo bahar çok şanslıymış o zaman yeni listeye senin okuduğunla başlıyoruz :))
inşallah dediğin gibi tez elden bebişlerimize kavuşuruz

inşallah fundacım tez zamanda hepimiz kavuşuruz miniklerimize.

EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1

2 oldu :)[/QUOTe)

çok mutlu oldum sayenizde.

ekinim rahim filmi çekildikten sonra mı attı ameliyatsız çok güzel bir haber ama ilaçlar yapmıştı demek seninkini dr bana 30 lardan sonra kadın doğurmazsa oluşuyor dedi sağol cnm

Evet ilaçlar yapmış ama şunuda dedi orda bunun zemini vardı tedaviyle biraz büyüme oldu.
Yalan doğru bilmem artık.
Ama hemen ertesi ay rahim filmi çekildim.Oayki adetle morumsu et parçası düştü sonraki kontrolde zaten artık polip görünmüyordu.

aruna polipi doktorlar alır biraz internetten baktım halledilmeyecek bişey değil gibi anladığım kadarıyla..şansınız hala var.sadece biraz daha sabretmeniz ve uğraşmanız gerk ama bebeğine kavuşacaksın sonunda inşallah.ne insanlar var artık uğraşmayın diyor dokrorlar onlar napsın kuzum.şükret haline daha kötü bişey de çıkabilirdi Allah korusun..Bn hep dua ederim umutsuz bırakma Rabbim diye.umut bitti mi herşey biter.iyi durumdasınız aruna üzme kendini iyi düşün iyi olsun

aslında yumurta takibi yaptırmayan rahim filmi çektirmeyen kalmamalı bu süreçte sorun varsa bu süreçlerde anlaşılıyor

tnt açtım izdivacı biraz kafam dağılsın diye dua moduna geçemedim bir türlü başım çok ağıyor kısmetse bahar için 1 tane okuyacağım meryem suresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…