aşkım ya ne demek
dua ettim sana yavru..şu kızın başağrıları geçsin dedim :)) tütütütü !
canımbenimm
önceki yazılarımda da bunu belirtmiştim 41 sayısını.ya herkes bir şeyler yazmış.Ben de çevremdeki bir teyzeden duydum :) ayy ne bilem hiç okumamaktan iyidir.yanlış yönlendirmeyim ama en azından biz kendimize bol bol okuruz yarısını paylaşmak da güzel değil mi ama.çok kişi var ve herkes dua bekler :)) sayıya takılmayalım ne kadar okunsa kardır.
iyi akşamlar kızlar.Benim de moralim bozzuk..annecim ile babacımdaydım bugün eşim daha sonra geldi.tabi konu bebeğe geldi ben tutamadım kendimi ağlaaaaaa ağla, doldum yani.annem kızım üzülme sakın napalım canın sağolsun dedi.olmazsa olmaz dedi.ama dedim ben anne olmak istiyorum benim de yavrum olsa kokusunu hissetsem , o da benimle birlikte ağladı.babam da şahit oldu tabi.o da öylee bir yandan.benim ailem eşimi çok seviyor , kızım eşin çok iyi olur dediler durdular bana.ben bazen düşünüyorum eğer ki sorun bende olsa eşimin ailesi ne der.üzgünlüğüm tarifsiz beni en çok anlayan sizsiniz....... bunu biliyorum.bugün belki de üzülmem hastaneyi aramamla başladı.hemşireyle görüştüm.sanırım mucizelere ihtiyacım var .bana da dua edin olur mu.çok üzgünüm çokk ağlamamı hala kesemiyorum
meliscim ne iyi ailen var canım inşallah gözyaşların tez zamnada diner.anneliği sen de tadarsın canımaşkım ya ne demek
dua ettim sana yavru..şu kızın başağrıları geçsin dedim :)) tütütütü !
canımbenimm
önceki yazılarımda da bunu belirtmiştim 41 sayısını.ya herkes bir şeyler yazmış.Ben de çevremdeki bir teyzeden duydum :) ayy ne bilem hiç okumamaktan iyidir.yanlış yönlendirmeyim ama en azından biz kendimize bol bol okuruz yarısını paylaşmak da güzel değil mi ama.çok kişi var ve herkes dua bekler :)) sayıya takılmayalım ne kadar okunsa kardır.
iyi akşamlar kızlar.Benim de moralim bozzuk..annecim ile babacımdaydım bugün eşim daha sonra geldi.tabi konu bebeğe geldi ben tutamadım kendimi ağlaaaaaa ağla, doldum yani.annem kızım üzülme sakın napalım canın sağolsun dedi.olmazsa olmaz dedi.ama dedim ben anne olmak istiyorum benim de yavrum olsa kokusunu hissetsem , o da benimle birlikte ağladı.babam da şahit oldu tabi.o da öylee bir yandan.benim ailem eşimi çok seviyor , kızım eşin çok iyi olur dediler durdular bana.ben bazen düşünüyorum eğer ki sorun bende olsa eşimin ailesi ne der.üzgünlüğüm tarifsiz beni en çok anlayan sizsiniz....... bunu biliyorum.bugün belki de üzülmem hastaneyi aramamla başladı.hemşireyle görüştüm.sanırım mucizelere ihtiyacım var .bana da dua edin olur mu.çok üzgünüm çokk ağlamamı hala kesemiyorum
yok tatlım üzülmedim hatta hoşuma bile gittimasal sana ozelden msj atmıstım
10 dk kuralı oldugu ıcın burdan yazmak ıstedım
prfıl resmınden dolayı hamıle oldugunu sandım
kusuruma bakma
eger uzduysem senı
ayrıca rabbm söletmıs olsunnnnnn ınsallah
canım benim inşallah temiz çıkar yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz.eşim çok mutsuz ve ben çok üzülüyorum.dün eğer kötü çıkarsa testler gideriz istanbuldan başımızı alıp gidelim dedi.ya hiç olmazsa çocuğumuz dedi.gözlerindeki çaresizliği gördüm....normalde eşim olur derdi hep hiç böyle konuşmazdı.ben de elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum.üzülme dedim nasipte varsa olur herşey Allah tan.olmasa da napalım...tatlım hoşgeldinnn...gözüm senide aradı gelince valla masalcım...
durumunuçok iyi anlıyorum banada aynısını söylemişti Erdal bey ama korkma...korkulacak bişi yok hayatım
yapılmazsa daha çok takılır kafana...bizim genetikte sorun çıkmadı çok şükür...bakalım şimdi tek bir yol kaldı...ya tamamen bu defteri kapıycaz yada yeni sayfa açıılacak hayatımızda......RABBİM BİZE neyi layık buyurursa kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz...bakalım herşeyin hayırlısı ...
inşalah canım.Allah hepimize yardım etsin sadece bana değil ve rabbim bu imtihadan da geçmeyi nasip etsin..masalım hoşgeldin cnm dur bakalım her gecenin bir de sabahı var güzel günler yakın tatlım genetik testini yaptır inşallah hayırlı haberlerini alacağız yoncadan sonra sonbahar hamişi olacaksın daha
kızlar ağlamaktan gözlerim şişti bende 6mm polip çıktı ne olduğunu anlamaya çalışıyorum öbür ay ameliyat dedi kürtaj şeklinde rahime dokunulması iyi değil dün herşey iyiydi dedim o genel muayene kapsamlı değil görülmez dedi resimli muayene oldum 30 lardan sonra doğurmayan hatunlarda oluyormuş detaylı incelemede ancak duruyormuş yumurtamda büyümeye devam ediyor
Kızlar teşekkür ederim, Allah razı olsun.Sanırım regl olacağım duygusalım
Bu arada arunam, polip hakkında bilgim yok ama akşama eve gittiğimde bakıp araştıracağım iş yerindeyim netin sınırlı ama en azından şunu düşün, çaresiz değilsin, tedavi şeklimiz bir şekilde var, önemli olan Allahımın bize verdiği şu akılı kullanmak.Doğru tedaviyle her şey olacak Allahın izniyle.Ama polipin hamileliğe engel olduğunu düşünmüyorum nedense, hsg çekimini yaptırmadın diye biliyorum ama yaptır çıkar kesin canım.Üzülme bak ben de her an ağlama modundayım yineöptüm sizi kızlar.az önce bir sürü yorum yazmıştım net koptu sizi öptüm
aruna canım benim ben polip nedir bilmiyorum ama siz bu ay tüp bebişmi yaptıracaktınız yumurtalarım büyüyor demişsin..üzülme kuzum vardır bi çaresi inşallah
cnm dr hsg 4 5 ay sonra diyor kürtaj olacakmışim etbeniymiş ben rahme dokundurmak istemiyordum aslında bende bu ay rahim filmi istedim daha erken dedi :84::84::84::84::84::84:
Anladım şu dr un ismini yazsana bakayım merak ettim, erken demesinin bir sebebi var mı acaba, gerçi bana da artık dr en son bu işlemi yaptırmıştı.Tüplere bakılıyor ya ve de yapışıklık kist falan polip falan var mı diye.ultrasonda çıktıysa aldır canım, o et beni büyürse Allah korusun pişman olursun, sen dr unu dinle.bunda bir şey yok herkes bu tip operasyonları yapıyor tatlım.Girdik bir yola.sıkma canını,dualarımız var bak hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle.Güzel yüzün güler inşallah aşkım.
Aruna benimde polip tercrübem var anlatayım.
İptal edilen bi tüp denemem oldu o sırada polip çıktı 1mm yada 1cm neyse rahim filminde çıktı ara kanama evet yapıyor daha doğrusu lekelenme.
tüpte kullanılan ilaçlardan dolayı oluştuğu için rahim filmi çekildiğim hemen ertesi ay kendiliğinden feci bir ağrıyla vücut attı.
Vücutta fazla östrajen aktivitesi olduğu zaman 30 lu yaşlar meselesinden dolayı olabiliyor.
Umarım seninkide zararsız çözülür canım.
İptal nedeni polip değil onun bulunduğu yer önemsiz dendi.yumurtamın zmnsız çatlamasıydı.
bnde adaana baskentte yaptırmıstım
FUNDA 3
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA 2
MELİS 3
YONCA 5
BAHARB 1
YADE 3
VEN_HAR 1
21 adet bitti rabbim inşallah kabul eder,sonunada hacet duası ekliyeyim dedim :))
http://www.edubilim.com/forum/hacet...i_dilek_duasi_buyuk_hacet_duasi-t12493.0.html
Allâhım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakîr hale düştüğümü görüyorsun. Ya erhamer rahimiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terketmiyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahimsin.
Allah’ım, bana karşı gazablı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem. Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh’ım, gazabına maruz kalmaktan, yahud rızasızlığından, senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan, dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Allâh’ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir.”
aruna için 21 adet meryem suresini allahın izniyle tamamladık,şimdi sıra BAHARB de,
Baharb arkadaşımıza okuyacağız demek.
Sanırım kendi tüp bebek aşamasında, bu gece eyüp sultan hazretlerinin huzUrunda hem kendim için hem onun için Meryem suresini okuyacağım.
Rabbim tez elden dualarımızı kabul eyler İNŞALLAHHH
oooo bahar çok şanslıymış o zaman yeni listeye senin okuduğunla başlıyoruz :))
inşallah dediğin gibi tez elden bebişlerimize kavuşuruz
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
2 oldu :)[/QUOTe)
çok mutlu oldum sayenizde.
ekinim rahim filmi çekildikten sonra mı attı ameliyatsız çok güzel bir haber ama ilaçlar yapmıştı demek seninkini dr bana 30 lardan sonra kadın doğurmazsa oluşuyor dedi sağol cnm
aruna polipi doktorlar alır biraz internetten baktım halledilmeyecek bişey değil gibi anladığım kadarıyla..şansınız hala var.sadece biraz daha sabretmeniz ve uğraşmanız gerk ama bebeğine kavuşacaksın sonunda inşallah.ne insanlar var artık uğraşmayın diyor dokrorlar onlar napsın kuzum.şükret haline daha kötü bişey de çıkabilirdi Allah korusun..Bn hep dua ederim umutsuz bırakma Rabbim diye.umut bitti mi herşey biter.iyi durumdasınız aruna üzme kendini iyi düşün iyi olsunyok masalım eşimin değerleri 40 mildan 91 milyona çıktı dr eşin yumurta takibi yaptırsın demiş ilk gün herşey iyiydi bugün polip çıktı of of eşimde bu ay prolaktin yükseldi ali bey onun için ilaç verdi emre beye gideceğiz birde o görsün diye ama polip için ameliyat olmak yerine tüp yaptırmak daha mantıklı geliyor çünkü kürtajda rahim fazla kazınabiliyor :84::84::84:
doktorun kimdi?
allah razı olsun. çok teşekkür ederim. hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
süper haber bu. gerçekten çok şanslıyım. çok teşekkürler.
kızlar meryem suresini mi okuyorsunuz beni de alıııııın kime okunacaksa ben de okurum arkadaşıma seve seve
inşallah fundacım tez zamanda hepimiz kavuşuruz miniklerimize.
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
2 oldu :)[/QUOTe)
çok mutlu oldum sayenizde.
aruna polipi doktorlar alır biraz internetten baktım halledilmeyecek bişey değil gibi anladığım kadarıyla..şansınız hala var.sadece biraz daha sabretmeniz ve uğraşmanız gerk ama bebeğine kavuşacaksın sonunda inşallah.ne insanlar var artık uğraşmayın diyor dokrorlar onlar napsın kuzum.şükret haline daha kötü bişey de çıkabilirdi Allah korusun..Bn hep dua ederim umutsuz bırakma Rabbim diye.umut bitti mi herşey biter.iyi durumdasınız aruna üzme kendini iyi düşün iyi olsun
doktorun kimdi?
allah razı olsun. çok teşekkür ederim. hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
süper haber bu. gerçekten çok şanslıyım. çok teşekkürler.
kızlar meryem suresini mi okuyorsunuz beni de alıııııın kime okunacaksa ben de okurum arkadaşıma seve seve
inşallah fundacım tez zamanda hepimiz kavuşuruz miniklerimize.
masalım haklısın 1 yıldır erkek infertitisiyle uğraş biryerlere gel maddi manevi düşüşler yaşa birde kadın infertitisi çıkınca tokatı yedim eşime dr klomene devam argimax evicap birde prolaktin için ilaç verdi
aruna polipi doktorlar alır biraz internetten baktım halledilmeyecek bişey değil gibi anladığım kadarıyla..şansınız hala var.sadece biraz daha sabretmeniz ve uğraşmanız gerk ama bebeğine kavuşacaksın sonunda inşallah.ne insanlar var artık uğraşmayın diyor dokrorlar onlar napsın kuzum.şükret haline daha kötü bişey de çıkabilirdi Allah korusun..Bn hep dua ederim umutsuz bırakma Rabbim diye.umut bitti mi herşey biter.iyi durumdasınız aruna üzme kendini iyi düşün iyi olsun
masalım haklısın 1 yıldır erkek infertitisiyle uğraş biryerlere gel maddi manevi düşüşler yaşa birde kadın infertitisi çıkınca tokatı yedim eşime dr klomene devam argimax evicap birde prolaktin için ilaç verdi
aslında yumurta takibi yaptırmayan rahim filmi çektirmeyen kalmamalı bu süreçte sorun varsa bu süreçlerde anlaşılıyor
polip mühim bişey değil galiba okudum da internetten şimdi.sen sıkma canını hem szin artık sorun kalmadı inşallah sperm desen var yumurta desen var eee yaşın da genç daha ne olsun polip diye niye ağlıyosun canımsiz şanslısınız bir yıldır uğraşıyorsunuz insanlar 15 sene uğraşıyor bişeye varamayıp bırakıyor bak emek verdin ama oluyo yavaş yavaş..kendii boşa üzmektesin bebekim....artık tıp ne kadar ilerledi ordaki bi parça eti alırken zarar vereceğini mi düşünüyorsun...hiçbişy olmaz AllahIn izniyle..bak bi arkadaşın kendisi düşmüş...tek dert bu olsun yahu
polip mühim bişey değil galiba okudum da internetten şimdi.sen sıkma canını hem szin artık sorun kalmadı inşallah sperm desen var yumurta desen var eee yaşın da genç daha ne olsun polip diye niye ağlıyosun canımsiz şanslısınız bir yıldır uğraşıyorsunuz insanlar 15 sene uğraşıyor bişeye varamayıp bırakıyor bak emek verdin ama oluyo yavaş yavaş..kendii boşa üzmektesin bebekim....artık tıp ne kadar ilerledi ordaki bi parça eti alırken zarar vereceğini mi düşünüyorsun...hiçbişy olmaz AllahIn izniyle..bak bi arkadaşın kendisi düşmüş...tek dert bu olsun yahu
cnm topiğimizdeki değerler açısından şu an en iyi durumda olan benim 72 günde değişebilir umarım değişmez biliyorum bebeğim sizlerin zorlandığı konuları hep o yüzden diyorum sayılara takılmayın sağlıklı olması önemli olanunuttun beni testte duygu patlaması çıkmıştımcnm sen nsln haksızlık yaptıysam farkında olmadan üzdüysem çok özür dilerim araba bile ağlarken eşim kızlarla paylaş sadece onlar seni anlar dedi ne dediyse susturamadın çünkü benim için araştırmışsın zaman ayırmışsın şimdi daha yeni susmuştum bunun için ağlarım canımsın bende okuyorum yüzde 1 kanser ihtimali çok düşükmüş aslında ben ondan da çok korkmuştum benimki küçükmüş birde
cnm topiğimizdeki değerler açısından şu an en iyi durumda olan benim 72 günde değişebilir umarım değişmez biliyorum bebeğim sizlerin zorlandığı konuları hep o yüzden diyorum sayılara takılmayın sağlıklı olması önemli olanunuttun beni testte duygu patlaması çıkmıştımcnm sen nsln haksızlık yaptıysam farkında olmadan üzdüysem çok özür dilerim araba bile ağlarken eşim kızlarla paylaş sadece onlar seni anlar dedi ne dediyse susturamadın çünkü benim için araştırmışsın zaman ayırmışsın şimdi daha yeni susmuştum bunun için ağlarım canımsın bende okuyorum yüzde 1 kanser ihtimali çok düşükmüş aslında ben ondan da çok korkmuştum benimki küçükmüş birde
kuzum ağlama artık ya valla derler ya burnumun direkleri sızladı diye öyle oldum gözlerim doldu..benziyor huylarımız birbirimizeküçük şeyler bile bazen dev gibi görünüyor insanın gözüne biiliyo musun bu infertilite bizim dengemizi de bozdu diye düşünüyorum heran tetikteyiz sürekli tahlil sonucu sürekli test sürekli panik halindeyiz doğal olarak daha da duygusal oluyor insan.
az önce ağladım ağladım ağladım....başımdan geçenlere,kafamdan geçenlere,endişelerime,korkularıma,acizliğime ağladım.yazarken bile ellerim titriyor.anladım bi kez daha sen kendini parçalasan da herşey nasip.bi tanecik bile sperm yok ve o bi taneye bile muhtaç olduk resmen.Allah a sığınıyorum.O beni duyuyor Ona anlatıyorum sıkıntılarımı.kimse bilmez içimdekileri O bilir.kocam yokken ağlıyorum,kocam gelince şinanay şinanay silip gözyaşlarımı güçlü duruyorum yanında..
var ya içimden geçen şeylerin yarısını buraya yazsam salya sümük olursunyapacak bişey yok.Allah büyüktür bebekim yaşayacağımız ne varsa yaşıcaz buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?