Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim moralini bozma,bak yoncanın eşide yaptırdı ve çok şükür sonuçlar iyi çıktı,inşallah eşinin sonuçlarıda iyi çıkar,bol bol dua edelim ,

ben yeni geldim be dua listesine henüz bakamadım,herkes için 21 meryem surasi okumaya çalışıyoruz,senide listeye eklerim, ben önce bir bakayım okuyan olmuş mu

buarada funda msj atmışsın özelden merak etmişsin sağol canım benim.duaya beni de katın nasıl okuycaz ve nezamana kadar ben seve seve okurum bebekim

canım aşkolsun sana nerden kapıldın bu anne olamayacağım hissine anlamadım gitti,olacak inşallah merak etme,sözümü unuttumadım hastane çıkışıda benden :))) hastanede sana ne dedilerki bu kadar doldun?? sen sakin ol,tedavinizi rahat bir şekilde devam edin gerisi gelir inşallah

amin hayatım inşallah en kısa sürede kavuşuruz evlatlarımıza

tekstil gerçekten zor Allah yardımcınız olsun,

Natali hanımla görüşmen ne güzel geçmiş bak bir adım daha attın :))birkaç hafta önce eşimi nasıl götürücem diye dertlenirken şimdi tüp bebek aşamasına geldiniz ,inşallah ilk seferde bebişinize kavuşursunuz hatta bebişlerinize kavuşun ,ikiz olsun ki tekrar bebek isterseniz tüm bu sıkıntıları yaşamayın :))

Bülent beyi Kaan hocada çok iyi dedi,inşallah sizin içinde hayırlı bir doktor olur

kızlar şu ua listesini güncelleyelim miiiii.fundam kimlere okundu kimlere okuncak yazalım mı canım ben nerde o liste bulamadımmm

alla alla polipte neymiş??? bende otuzu geçtim nolcak şimdi?? istersen başka bir doktorun daha görüşlerini al ameliyat kararı vermeden ben olsam bir doktora daha sorardım,peki bu durumda hamile kalamıyormusun?? bende birazdan bir inceleyeyim konuyu

amin canım inşallah hepimize sifa olur olur tüm yaptıklarımız inşallah.incir küründe hiç ara veriyomusun 72 gün kesintisiz mi?

arkadaşlar bu süreçte eşlerimizin üzerine düştük ama hiç kendimizi kontrol ettirmedik yani ben ettirmedim.sadece ultrosonla bakıldı yumurta olusmuş dedi sonra eşimin durumu cıkınca doktor bednden bişey istemedi.şimdi bende endişelendim.siz neler yaptınız ne yapmak lazım?

birde kızlar bu süreçte en cok yaralayan şey hamile kaldığını gösteren belirtilerle hamile olmadığını gösteren belirtiler aynı. her ay adet olacagını bile bile kasıklarım ağrır acaba hamilemiyim,midem bulanır kokulara hassaslaşırım acaba hamilemiyim,gögüslerin şişer hassaslaşır acaba hamilemiyim..... ve sonra görürsün camaşırındaki kırmızı lekeyi o ayda bütün hayaler suya düşer.sen yine hüsranlardasın

FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1

3 oldu :)

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

bende seninle aynı durumdayım,ramazan bitince tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum

aynı ben, hatta her ay eşimde büyük bir umutla eve gelmeden hep arar ve canın birşey istiyormu diye sorar (
inşallah gerçekten hamile kalıp bu belirtileri yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…