yaptırdık sonuç bekliyoruz canım.bahçeci umut tüp bebekte yaptırdık.inşallah temiz çıkar:)dur bakalım hayatım inşallah en kısa sürede bizde hamilelikten bahsedenler arasında yazmaya başlarız inşallah,
bu arada eşin genetik testi nerde yaptıracak??
kesinlikle katılıyorum Rabbim merhamet ediyor her konuda.baksanıza ramazandan bi gün önce kavruluyorduk sıcaktan şimdi ne güzel serinledi.düünen insan için bunda bile ne hikmet var değil mi...efkarlansakta yıkılmıyoruz çok şükür :)) Rabbim veriyor dayanma gücünü
merhaba canım görüşemiyoruz artıkaramak istiyorum ama müsait olmama ihtimalin geliyor aklıma.ben hiç iyi değilim bu aralar tifo olmusum iştende izin alamıyorum,hergün hastaneye gidiyorum iş çıkısı serum takıyolar 2 saat fln yatıp geliyorum her yerlerim mosmor oldu.en cok üzüldüğüm nokta oruc tutamamam ( bayramdan sonra kacırdıklarımı tutucam insallah.sizler nasılsınız bende çok özlüyorum ve içim şişiyo
bu arada ben listeye eklenmemişin neden acep
yaptırdık sonuç bekliyoruz canım.bahçeci umut tüp bebekte yaptırdık.inşallah temiz çıkar:)
inşallah canım tertemiz çıkar,rabbim yavrunu kucağına almayı ,sağlıkla,huzurla büyütmeyi nasip etsin
kesinlikle katılıyorum Rabbim merhamet ediyor her konuda.baksanıza ramazandan bi gün önce kavruluyorduk sıcaktan şimdi ne güzel serinledi.düünen insan için bunda bile ne hikmet var değil mi...
gerçekten haklısınhavalar süper ,gece yatarken üşümeye bile başladım :)) zaten 12side bitti bir bakmışız bayram,inşallah kabul olur oruçlarımız
geçmiş olsun husmehcim.tanışmıyoruz ama sen de burda olduğuna göre sıkıntımız aynı...Allah yardımcımız olsun inşallah
napıyosunuz varmı yeni kür vs yeni haber.dün unuttuk biz pekmezi içmeyi:84:nohuta ramazan bitince başlayım diyorum.midesi hassas ya benim eşimin dokunmasın oruşlu oruçlu adama içmez sonra hiç bi şey dokunuyo die
kızlar biz bu genetik sonuçlarını beklerken bitkisel kullanalım mı sizce kafam karıştıııııııııııııı:44:
bence kullanın,benim bildiğim genetik testleri 20-25 günde çıkıyor,eğer bitkiselleri bırakırsan bu kadar zaman kaybetmiş olacaksın
ne önerirsin fundam ya biz ballı karışım ve çakşır kullanıyorduk devam edelim ozaman başka ne eklesem bunlara.....
canım bence ballı karışımlardan al,bal mide için iyi geliyor ,biliyorsun bende kendime aldım ve benim garip bir huyum vardır uykumu almadan uyanırsam midem bulanır,sahurda uykumu almamış olduğum için bir kaşık bal yiyorum bütün gün midem rahat,
merak etme eşinin midesi bir süre sonra herşeyi almaya başlar :))
FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
ESMA 16 1
YADE78 3
MASAL5758 1
YONCA 2
HUSMEH 1
BAHARB 1
NERIS2000 1
13 oldu :)
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
zeytinyağında bekletilmiş incir olabilir,çiğ fındık ve badem olabilir,avakado olabilir,bulabilirsen organik havuç alıp suyunu verebilirsin ama unutma içine saf zeytinyağı katman gerekiyor,ceviz olabilir,somon balığı yedirebilirsin, burda incir hariç hepsini severek yiyecektir eminim
birde ben araştırmayaparken başka bir sitede şu yazıyı gördüm
Arkadaşlar hacamat diye bir tedavi yöntemi var bana mantıklı geldi deneyecektim ama maalesef bulunduğum yerde yok.
Istanbul ve ankara da var.
Hacamat ve sülük ile ilgili bir tedavi yönteminin infertiliteye %80 iyi geldiği iddiası da var.
Istanbuldan ilgilenebilecek varsa şu numaradan detayları alabilir, bize de bilgi verirse sevinirim.
Sabri kaya
sülükle tedaviye inandığım için burayıda yarın aramyı düşünüyorum, valla insanlar aşmış olayı sayfanın devamında bir kişi japonyada bir profosöre email atmış,ben biraz daha bakayım dikkat çekici birşey olursa yazarım
Teşekkür ederim ne mutlu oldum. :) Sağol arkadaşımmmmmmm.canım melisiiim kıyamma sana....insan böyle zamanda ağlamaya cidden ihtiyaç duyuyo...epey dolmuşsun güzelim benim yaaa...valla bende çok duygulandım yemin ederim yazdığını okurken...tabiki anlıyoruz bitanem anlamazmıyız hiç...
dualarımda da tabiki eksik etmiyorum arkadaşım seni her zaman dualarımdasnız hepiniz...
sen iyi olacaksın ve anne olduğunu hepimiz görücez...Allahımında izniyle...hatta ben görmek için izmire gelicem koydum kafaya..
ve minik kuşuna minik patiler getiricem
sağol canım benim....kızlar önerilere açığım bu konuda..bitkisel kullanıp faydasını görenler yazarsa sevinirim.sizi seviyorum yaw.
Teşekkür ederim ne mutlu oldum. :) Sağol arkadaşımmmmmmm.
Biz de seni seviyoruzzzz Masal Az önce kırmızı kart yedim, üzüldüm aslında demek ki hala umudum var :) bu arada Bahar'a da yazdım ama eve geldiğimde niyetlenmiştim nasip olmadı.Orucumu da bozmadım ya Rabbim yardımcımız olsun gönülden duam bu.
teşekkürler ,ekledim listeye, daha önce sanırım konuşmamıştık,galiba eşinde varikosel var,geçmiş olsun,ameliyat oldumu veya olacaksa nerde yaptıraacaksınız,
Eylül ayında ameliyat olucak kaan hocaya. morfoloji sorunumuz var,varikosel var,sperm azlığı var.. herşey var anlayacağın ..
Eylül ayında ameliyat olucak kaan hocaya. morfoloji sorunumuz var,varikosel var,sperm azlığı var.. herşey var anlayacağın ..
Neris ya napcaz böyle) Bize uygun olan tüp değil ya Mikroenjeksiyon, o da kocaaaa İzmirde yok anasını satayım... :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?