Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım inşallah sonuçlar iyidir,Allah yardımcınız olsun

canım valla sonuçnasıl bilmiyorum çünki kan verdik bir aksaklıktan dolayı sonuçları alamadık perşebeyede mr için gün verdiler artık perşebe gün kan sonuçalrına dr bakıp ilaçlrı ayarlayacak mr sonucuda 20günde çıkıyor allah büyük inşş sorun yoktur

her işin başı sağlık,inşallah eşinin tğm değerleri iyi çıkar,hastaneden elele büyük bir mutlulukla çıkarsınız

her işin başı sağlık,inşallah eşinin tğm değerleri iyi çıkar,hastaneden elele büyük bir mutlulukla çıkarsınız

inşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşşşşş
gerçekten sağlık olmayınca hiç bir şey olmuyor

kan hapı kullandım bende şimdi daha iyiyim bende yanaklar kırmızı ama kan yoktur yarın kan verdireceğim tanıdığım labarant var sağolsun o alıyor okula gelip alıyordu ben tam olayım masalımda benim gibiymiş yarın bende kan değerlerine şekere baktırayım tabiki progesterona

ay ne iyi olur bizde gider alırız

cnm hayılı haberlerini bekliyorum rabbim bu imtihanın sonunda sağlık ve bebiş versin

sağol kuzum bende silerden güzel haberler bekliyorummm
biliyormusunuz kızlar bu gün bir mağazandan bir arkadaşıma (formdan )çok sıkıntı çektikten sonra gebe kalan bir arkadaşıma bir hediye almak için bir bebek mağazasına girdimmm amamn allahımmm ne kadar güzel şeyler var ne kadar güzel şeyler var her bebek elbisesini elime aldığımda hem kenimi hemde sizleri düşündümmm hepiniz aklımdan geçtiniz bizlerde bir gün bu elbiseleri bebklerimize giydirebilecekmyizi diye keşke dedim tüm kızlar tek tek hamiş olsada bende cici göndersem onlara rengarenk

ben sıkıldım artık kan ilacı,pekmez vs yemekten,çekirdekli kuru üzümü görmek bile istemiyorum

güzel kalpli yeterim beni dumura uğratan tek yer bebek mağazaları tek tek bakıyorum

ahhhh ahhhh bende bugün internette bebekmağazalarına baktım,ne güzel şeyler var,giysiler,oyuncaklar,ktaplar,ninniler......
dün eyüpte kitapçıları dolaşıyorduk,masal kitapları vardı,elimden bırakamadım,eşimde istiyorsan alalım dedi ama ben doğacağa ddon biçilmezmiş diye aldırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…