canım inşallah sonuçlar iyidir,Allah yardımcınız olsun
canım valla sonuçnasıl bilmiyorum çünki kan verdik bir aksaklıktan dolayı sonuçları alamadık perşebeyede mr için gün verdiler artık perşebe gün kan sonuçalrına dr bakıp ilaçlrı ayarlayacak mr sonucuda 20günde çıkıyor allah büyük inşş sorun yoktur
her işin başı sağlık,inşallah eşinin tğm değerleri iyi çıkar,hastaneden elele büyük bir mutlulukla çıkarsınız
kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontrlleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikilinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm
bugün reglimin 3. günüydübende gidip tahlil yaptırdım,doktor öncekilere bakıp bu tahlil sonuçlarına göre sende bir problem görülmüyor dedi,sadece biraz kansızlık var dedi,6 ay geçtiği içinde tahlilleri yeniden yaptırdı,sonuçları yarın alıcam ama internetten baktığım kadarıyla hala kansızlık var(
kızlaarrr dün bir aktara uğrayıp meryem ananın elinden varmı diye sormuştum,adamda eşim getirtmişti demişti ,doğum yaparken kullanmış,bugün aktarı aradım kadın çıktı,evde bir tane vardı bulursam veririm dedi,yarın tekrar arayıp sorucam ,inşallah evdekini atmamıştır,birde sanırım başka istersekte getirtebilecek gibi ama çok yoğundu telefonda benimle ilgilenemedi,yarın tekrar arıcm inşallah elinde varsa gider alırım,birde sizler içinde bulabilirmi konuşurum,ayyy heyecan yaptımm yaa dua edinde kızlar bulalım şu otu
Tavsancıl otu almak isteyenler o topiğe bir bakın bi arkadaş yardımcı olabileceğini söylemiş.
cnm hayılı haberlerini bekliyorum rabbim bu imtihanın sonunda sağlık ve bebiş versin
kan hapı kullandım bende şimdi daha iyiyim bende yanaklar kırmızı ama kan yoktur yarın kan verdireceğim tanıdığım labarant var sağolsun o alıyor okula gelip alıyordu ben tam olayım masalımda benim gibiymiş yarın bende kan değerlerine şekere baktırayım tabiki progesterona
fundam bugün mısır çarşısına gidecekti gelince hayırlı haberlerle gelir inşallah
fundam sana soru soracaktım masalım diyeceğine fundam demişim yaşlandım
cnm bugün sadece hormon testlerini mi gösterdin muayenede oldun mu
sağol kuzum bende silerden güzel haberler bekliyorummm
biliyormusunuz kızlar bu gün bir mağazandan bir arkadaşıma (formdan )çok sıkıntı çektikten sonra gebe kalan bir arkadaşıma bir hediye almak için bir bebek mağazasına girdimmm amamn allahımmm ne kadar güzel şeyler var ne kadar güzel şeyler var her bebek elbisesini elime aldığımda hem kenimi hemde sizleri düşündümmm hepiniz aklımdan geçtiniz bizlerde bir gün bu elbiseleri bebklerimize giydirebilecekmyizi diye keşke dedim tüm kızlar tek tek hamiş olsada bende cici göndersem onlara rengarenk
fundam bugün mısır çarşısına gidecekti gelince hayırlı haberlerle gelir inşallah
banamı diyorsunnnnnnnn:26::26::26::26::26:
sağol kuzum bende silerden güzel haberler bekliyorummm
biliyormusunuz kızlar bu gün bir mağazandan bir arkadaşıma (formdan )çok sıkıntı çektikten sonra gebe kalan bir arkadaşıma bir hediye almak için bir bebek mağazasına girdimmm amamn allahımmm ne kadar güzel şeyler var ne kadar güzel şeyler var her bebek elbisesini elime aldığımda hem kenimi hemde sizleri düşündümmm hepiniz aklımdan geçtiniz bizlerde bir gün bu elbiseleri bebklerimize giydirebilecekmyizi diye keşke dedim tüm kızlar tek tek hamiş olsada bende cici göndersem onlara rengarenk
güzel kalpli yeterim beni dumura uğratan tek yer bebek mağazaları tek tek bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?