Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar davulcu beni çok güldürdü resmen 9 sekiz çalıyor ben ilk duydum sahuru koçiş hazırlıyor hey davulcum

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum, baş ağrım midemede vuruyor bizraz uzanıp film iziyeyim midemi toparlayabilirsem sahurda birşeyler yiyip uyurum artık yarın kaçta kalkarız Allah bilir :)))

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum, baş ağrım midemede vuruyor bizraz uzanıp film iziyeyim midemi toparlayabilirsem sahurda birşeyler yiyip uyurum artık yarın kaçta kalkarız Allah bilir :)))

ok canim bende kaciyim...benimkisi nerdeyse kalkacak ben hala pc basindayim:))) sana gecmis olsun fundacim hayirli sahurlar.....

seni de arunami da kocaman öpüyorum iyi geceler

size bısı dıyımmı hc takılmayın bnce cınsel perhız yapılınca kalıte artıor
yok sureklı yatınca spermde dengesızlık oluor olaylarına
canınız ıstedıgı zamn yapın
gorev halıne getrmeyın
arstrmayın
ınsallah hc takmadıgınız en aklınızda bulunmayan zamnda gelecektırrrrrrrrrrr

esracım keşke dediğini yapıp takmasak ama olmuyor malesef,gündemdi en önemli konumu bu

günaydın kızlar, gece geç yattım ama sabah çok şükür erken kalka bildim:)) 9:30 pazar günü için erken sayılır dimi :))
şiimdi çamaşırla başlayayım işe,bulaşık,toz alma........hiç bitmeyen kısır döngü

günaydın güzelikler iyi pazarlarrr keyifler nasıl bugünnnn

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekür ederimmmm sağolunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…