size bısı dıyımmı hc takılmayın bnce cınsel perhız yapılınca kalıte artıor
yok sureklı yatınca spermde dengesızlık oluor olaylarına
canınız ıstedıgı zamn yapın
gorev halıne getrmeyın
arstrmayın
ınsallah hc takmadıgınız en aklınızda bulunmayan zamnda gelecektırrrrrrrrrrr
günaydın kızlar, gece geç yattım ama sabah çok şükür erken kalka bildim:)) 9:30 pazar günü için erken sayılır dimi :))
şiimdi çamaşırla başlayayım işe,bulaşık,toz alma........hiç bitmeyen kısır döngü
Aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm naber yavrumm.... :) ben birazdan hazırlanayım da Meryem surelerinden okuyayım biraz ihmal ettim, başka surelere merak saldım :)melısh askım nerlerdesın yahu bende senı cok özledım:)) rabbım dualarını kabul etsın ınsallah..bende butun gece hepımız ıcın bol bol dua ettım.
Ederken de cok agladım tutamadım kendımı nedense..gece de rüyada bebegım olmustu( öyle guzeldıkı hıc bıtmesın ıstedım ( ama sabah uyanınca elım gene bostu ,gene de rüyaymıs dedım öyle mutluydum kı bebegımle...ama olsun rabbım buyuktur ınsallah bır gun gercegını verır kucagımıza..
Yabancı bir kanalda bir belgesl tarzı program vardı.Kadın sürekli kilo aldığı için diyetisyene gidiyor, sporlar yapıyor, öyle basit sporlar da değil, neyse bu arada düzenli olarak da adetini de görüyormuş.Neyse bir sancı tutmuş :) dr a gitmiş hehehe yaptığı sporlardan dolayı 7. ayında doğurmuş, sancıyla gittiği yerde elleri dolu dönmüş evine,Kadın şokta tabi :) neler var belli mi olur :))))))))))))) ay inşallah ya teyse olalım şurda.Ya kızlar benım adetım hala gelmedı:)))) en son hazıranda gelmıstı:))) kafayı yemek uzereyım...test de yapmıyorum nasılsa hamıle degılımdır dıye...cunku her zaman boyle oluyo...her defasında defalarca test yapıyorum sonuc hep aynı morel bozuklugu..bu sefer bende yapmadım..
Ağzına sağlık aşkım..Allah kabul etsin.yadem gerçeği rüyandakinde güzel sağlıklı hayırlı evlat olsun ay oruçlu olabilseydi diyorum eşime daha yeni kalktım eve 7 buçukta geldik ben hiç hırkayı şerif camiine gitmedim dün programımızda yokdu gece 3 buçukta gittik normalde 2 buçukta kapanıyormuş yetkili çalışanlara rağmen açtı Allah razı olsun ondan dua ettim hepinize
Aminnnnn :)ay hamilesindir belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaç ay geçmiş kız nası yapmadın test ben olsam bi hafta geçse yaparım ay inşallah hamişsindir yadeeeeee ya hamişim deee bize güzel haber veeeerrrrr
Çok teşekkür ederim tatlım.melisim seninde başın sağolsun tatlım tayin işlerinizde son durum allah sana hayırlı ne ise onu versin
Şu atama kısmı insanı malesef ki çok yipratıyor.Kendimden biliyorum.Ama lütfen çalışmaya devam et, bu seni yıldırmasın, tetiklesin seni aksine. Her şeyin hayırlısı yiyecek ekmeğin varsa hiç ummadığın anda oluveriyor.Benim son tercihimdi.Hatta eşime söz vermiştim olmadığı için üzülüyordun. Aynı zamanda da dersaneye gidiyordum.Sabahlaraa kadar ders çalışıyordum.Yeni evlenmişim millet akın akın geziyor ben kocam uyurken ders başındaburdayım bebekim ya...moralim bozuk da birazeşime kontrol amaçlı kan testi yaptırmıştık..bazı değerler çok yüksek çıkmış..doktorda da sıra vardı gösteremedik ona sıkıldım...bi de atamam da olmadı....malum önümüz bayram gelen giden laf sokar..anlayacağın herşeyi kafama takıyorum.....
Canım benim ya.Belli yerde oturmak böyle bir şey galiba..Benim ha burda evim olsun diyeceğim zamanım olmayacak galiba bu tayin işlerindencanım bugün eşimler alışverişe çıktık,benim almayı çok istediğim bir ev vardı ,uzun zamandır satılık evin iki tarafında bahçe var,hep hayal kuruyordum ön tarafı çiçek bahçesi yaparım, çim alan bırakırım çocuklar olunca orda oynarlar inşallah diyordum,arka bahçeyi ise tarla gibi yapacaktım,organik sebze yetiştirecektim,eşime dedim ki hadi gel bakalım benim ev ne alemde ,arasıra gidip eve bakmak çok hoşuma gidiyordu,hatta fotograflarını çektim bilgisayarımda masa üstü resmi olarak kullanıyordum, neyse eşimde nrmalde uğraşmaz ama hadi gel bakalım dedi ve gittik,ne görelm ev satılmış,yeni alan kişi evde tadilat yapıyor,bütün hayallerim yıkıldı,omuzlarım şöktü o kadar üzüldüm ki anlatamam,arbaya bindim ve annemi aradım başladım salya sümük ağlamaya , o kadar üzülmüşüm ki migrenim tuttu,neyse diyorum hayırlısı artık napalım yeni bir hayal kurmak zorundayım(( ama elinden en sevdiği oyuncak alınmış bir çocuk gibiyim şu anda,beynim zonkluyor ,daha dün ölümden bahsederken bugün bir ev için ağlamakta saçma oldu ama ne bileyim çok üzüldüm
Amin ,, sağol aşkım beni de aradın Allah razı olsun.canım şu mübarek aşamlarda bende kimse gelmesin ve kimseyede gitmeyelim istiyorum,evimde rahat rahat ibadet yapayım diyorum ama nedense olmuyor(
hatta ben kandil kutlaması için akşamı bile beklemedim sabahtan herkesi aradım ,rabbim inşallah yaptığımız duaları hayırlısıyla kabul eder
İnşallah :))canım benim yaaaa...bazen bende görüyorum bebişimi uyanınca ise sanki kokusunu duyuyorum ....
inşallah o günlerde gelir
Aşkım nasıl olayım millet tatil yaparken yarın iş başıkızlar nasılsınız....hele şükür denk geldik ya.... melis funda canlarımmmm
Ecrin koy :) Allahın hediyesi mucizesi anlamında.normal yolla çocuk sahibi olursak adını mucizemi koysak acaba :))))
ne biliiim ne etkiledi ama dün çok ağladım...hala sarhoş gibiyim sanki....kendimi şarkılara vurdum
bebeğe mucize ismi mantıklı
Bana yakın bir merkez var sadece bebek eşyaları satıyor.Ordan her sabah geçtiğimde Allahım şuraya girmeyi kendime bir şeyler almayı nasip et ya rabbim diyorumdün de apartmandaki her daireye ikea kataloğu asmışlar...bi baktım ne güzel bebek mobilyaları beişkler,şifonyerler,oyuncaklar.....uuuuff
fundam maşallah ben 11 de mukabele için kalktım çamaşır yıkıyorum önce alışveriş anneme gideceğim ordanda iftar için tekneye gideceğim rabbim nasip ederse bayram geliyor küçükken daha iyi idi ilk günüm çook yorucu kayınvalidem bir uçta annemler diğer uçta ben farklı uçta ordan oraya savruluyorum:90:
Aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm naber yavrumm.... :) ben birazdan hazırlanayım da Meryem surelerinden okuyayım biraz ihmal ettim, başka surelere merak saldım :)
Aşkım canım rüyalar gerçek olur inşallah.Üzme kendini olur mu, bak olunca bu günlerin hepsini unutacağız sonra derdimiz başka olacak, yok bebeğim tuvaletini söylemiyor vs... :)
Yabancı bir kanalda bir belgesl tarzı program vardı.Kadın sürekli kilo aldığı için diyetisyene gidiyor, sporlar yapıyor, öyle basit sporlar da değil, neyse bu arada düzenli olarak da adetini de görüyormuş.Neyse bir sancı tutmuş :) dr a gitmiş hehehe yaptığı sporlardan dolayı 7. ayında doğurmuş, sancıyla gittiği yerde elleri dolu dönmüş evine,Kadın şokta tabi :) neler var belli mi olur :))))))))))))) ay inşallah ya teyse olalım şurda.
Ağzına sağlık aşkım..Allah kabul etsin.
Aminnnnn :)
Çok teşekkür ederim tatlım.
Şu atama kısmı insanı malesef ki çok yipratıyor.Kendimden biliyorum.Ama lütfen çalışmaya devam et, bu seni yıldırmasın, tetiklesin seni aksine. Her şeyin hayırlısı yiyecek ekmeğin varsa hiç ummadığın anda oluveriyor.Benim son tercihimdi.Hatta eşime söz vermiştim olmadığı için üzülüyordun. Aynı zamanda da dersaneye gidiyordum.Sabahlaraa kadar ders çalışıyordum.Yeni evlenmişim millet akın akın geziyor ben kocam uyurken ders başındaAma kafaya koymuştum.Öylesine yaptığım olmaz dediğim bir zamanda oluverdi..Kısmet her şey.Rabbim sana hayırlı işler nasip etsin. olacak ama ben inanıyorum. Azimlisin sen aşkım..öptüm seni..
Canım benim ya.Belli yerde oturmak böyle bir şey galiba..Benim ha burda evim olsun diyeceğim zamanım olmayacak galiba bu tayin işlerindendolaşıp duracağız..Emekliliği de 30 yıl falan vardır :)))))))))))))) memleketim olan İzmir'i de çok özleyeceğim ben ya :) Herkesin derdi farklı anacım :))))))))))))))) Allahım evimizde huzurla bereketle oturmayı nasip etsin. tabi bebelerimizle..
Amin ,, sağol aşkım beni de aradın Allah razı olsun.
İnşallah :))
Aşkım nasıl olayım millet tatil yaparken yarın iş başı(((((((((( buna da şükür tabi , temizliğimi ve tatlımı yaptım, kimler geliyor bayramda bana bakimmmmmmmmm :)
Ecrin koy :) Allahın hediyesi mucizesi anlamında.
Bana yakın bir merkez var sadece bebek eşyaları satıyor.Ordan her sabah geçtiğimde Allahım şuraya girmeyi kendime bir şeyler almayı nasip et ya rabbim diyorumtuhaf oluyor insan.
Aşkım bozma moralini lütfen.Dua et canım.böbrek rahatsızlığında da yüksek olabilirmiş.eşimin babası böbreklerinden rahatsız..eşimin genetiktir belki..inşallah böbreklerinde falan bişey yoktur...Allahım yarabbim...moralim bozuluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
:)))eşlerimizi hergün görüyoruz zaten ama arkadaşlar herzaman bir araya gelemiyoruz :))))
:))))))))))))))))))böyle yapmazsa tüp bebek yapmak zorunda kalacak :)))
Benimkisi hala muamma canım ya.Dün de yazmıştım hastaneyi aradım bana aşılamadan bahsetti hemşire :)) ama az kaldı az ben inanıyorum...inşallah canım yaaa,ama sanırım sıralamada ilk önce baharb var,sonra yonca ve melis,ikiside tedaviye başladılar,arkalarından biz gelicez,ama bu hafta lurda normal yollardan bebği tutturursak öne geçebilirim :))
evet topiğimize hamile aranıyor ödül verelim ilk hamişe
Çok güzel bir fikir.hepimiz bebek eşyası almaya bayılıyoruz,minik hediyeler alıp gönderelim
Bir gün çalışma ertesi gün tatil.Bir boş bir dolu :) yapabilene tabi..böyle olunca gel de görevmiş gibi yapma yani.Şahsen ben bunu beceremiyorum.Hele işten gelince aklımıza bile gelmiyor desem inanır mısınızsize bısı dıyımmı hc takılmayın bnce cınsel perhız yapılınca kalıte artıor
yok sureklı yatınca spermde dengesızlık oluor olaylarına
canınız ıstedıgı zamn yapın
gorev halıne getrmeyın
arstrmayın
ınsallah hc takmadıgınız en aklınızda bulunmayan zamnda gelecektırrrrrrrrrrr
kızlar yarın sabah yumurta toplamam var bana dua eder misiniz. biraz korkuyorum bi yandan da. e2 değerim yükselmişti. düşmüş o da ohss riski yaratıyor. inşallah bir sorun olmaz. inşallah olumlu sonuç alabilirim. hepinizden allah razı olsun. öpüyorum tek tek.
kızlar yarın sabah yumurta toplamam var bana dua eder misiniz. biraz korkuyorum bi yandan da. e2 değerim yükselmişti. düşmüş o da ohss riski yaratıyor. inşallah bir sorun olmaz. inşallah olumlu sonuç alabilirim. hepinizden allah razı olsun. öpüyorum tek tek.
oo melishimde gelmiş :))valla maşallah hafta sonu temizlik yapmak sana yaramış :))
sen yukardaki olayı anlatınca aklıma arkadaşımın annesi geldi,karnımda ur büyüyor diyr doktora gitmiş beş aylık hamile olduğunu öğrenmiş :))
ev konusunda da Allah yardımcınız olsun,arkadaşımın eşi asker onlarda 2 senede bir yer değiştiriyor,hadi anne baba alışırda çocuklar için çok zor,sürekli okul değiştiriyorlar,biz çok şükür yerleşik hayattayız ama işter herkesin derdi de başka oluyor,neyse bugün biraz atlattım gibi şoku
ecrin güzel isim ama benim isimler belli inşallah bebişim gelsin kız olursa mina nur erkek olursa ahmet :)) aslında ecrin mina da olabilir
Aşkım bozma moralini lütfen.Dua et canım.
:)))
:))))))))))))))))))
Benimkisi hala muamma canım ya.Dün de yazmıştım hastaneyi aradım bana aşılamadan bahsetti hemşire :)) ama az kaldı az ben inanıyorum...
devlet işide bazeen böyle yürüyebiliyor,belki orda kural vardır ilk önce aşılama yapılacak diye
Çok güzel bir fikir.
Bir gün çalışma ertesi gün tatil.Bir boş bir dolu :) yapabilene tabi..böyle olunca gel de görevmiş gibi yapma yani.Şahsen ben bunu beceremiyorum.Hele işten gelince aklımıza bile gelmiyor desem inanır mısınız(
ben bu ay gözümü kararttım, allahtan bir engel çıkmazsa her gece diyorumda başka birşey demiyorum :)))) ister görev olsun...ister yorucu olsun..ister bayram olsunn....derler ya tutmayın leeeeennnnn beniii :))))
Baharcımmmmmm gönlüm ve gönlümüz seninle arkadaşım.Rabbim ol desin inşallah canım...Yasin oku olur mu bol bol..
Aşkım gelldim efet :))
ya ne anlatacağım ben yine :)
annem cenazedeyken;
benim kuzen var 40 yaşında.2 ay önce düğün vardı hatırlarsın Funda.Orda bir oynadık bir oynadık ki sorma..Neyse abla şu anda 2 aylık hamileymişşşşşş..Adetini de görmüş.Bir de nasıl zıpladık o gün :) Yarabbim işte düşebilirdi de yani..İstemiyordu çünkü 12 yaşlarında kızı var.Tabi konu geçince beni sormuşlar yoksa olmuyor mu demişler.Yuh dedim annem anlatırken.Cenazede bile bundan mı bahsettiler.pes doğrusu!!
Aşkım gelldim efet :))
ya ne anlatacağım ben yine :)
annem cenazedeyken;
benim kuzen var 40 yaşında.2 ay önce düğün vardı hatırlarsın Funda.Orda bir oynadık bir oynadık ki sorma..Neyse abla şu anda 2 aylık hamileymişşşşşş..Adetini de görmüş.Bir de nasıl zıpladık o gün :) Yarabbim işte düşebilirdi de yani..İstemiyordu çünkü 12 yaşlarında kızı var.Tabi konu geçince beni sormuşlar yoksa olmuyor mu demişler.Yuh dedim annem anlatırken.Cenazede bile bundan mı bahsettiler.pes doğrusu!!
güzelikler sanıırm bayramda hatta yarın bile buaraya gelemeyeceğiz hepimzin işleir var yolculuğa çıknalarımız varr
hepinize hayırlı bayramlar diliyorumm
bende yarın sabahtan annemlere gideceğim köyde iftar yemeği vereceklermişşş yaşlı insanlar yalnız kalkamazlar altından
sizi seviyorumm
canım bayramın mübarek olsun ,annenlere selamlar onlarında bayramını benim adıma kutla ellerinden öpüyorum,bizde seni seviyoruz ,yeğenlerden fırsat bulursan arada uğra haberleini alalım :))
EVet canım benim ben şimdi seni gördüm takıldım buraya, Esra için 15 te kalmış ilerlemiyor dualarımız.Şimdi ben 2 tane okuyayım.Sen de oku 2 tane.2 tane de bir arkadaşım okusun.bitsin sıralar ilerlesin.Safları tutalım haydeeeeeeeeeee :)evet yasin sureside çok etkili,bolbol okumak lazım
aynen öyle canım işte olmayınca olmuyor.Benim komşumun 3 tane kızı var.3 .nün düşmesi için eline ağırlık alıp çekyattan atlarmış. Kız şimdi bir aktif anlatamam :)) neler yapmış ya neler kadın..valla Rabbim verince hoplasanda zıplasanda bebiş hayata sımsıkı tutunuyor,
uff şimdi millet cenazede bile bunu soruyor malesef,kayınpederimin cenazesindede eşimin kuzeni demişti siz ne zaman düşünüyorsunuz diye,bende benim hayatımı ilgilendiren bu tarz sorulara sinir oluyorum çok merak ediyorsanız benim kansızlık problemim var onu çözmeye çalışıyoruz demiştim,çok bozulmuştu :))
güzelikler sanıırm bayramda hatta yarın bile buaraya gelemeyeceğiz hepimzin işleir var yolculuğa çıknalarımız varr
hepinize hayırlı bayramlar diliyorumm
bende yarın sabahtan annemlere gideceğim köyde iftar yemeği vereceklermişşş yaşlı insanlar yalnız kalkamazlar altından
sizi seviyorumm
kuzum rabbim vermek sitesin yeterki hoplamak zıplamak hiççç önemli olmaz
kız melish annem derki bir düğünler birde cenazeler insanalrın en çok konuştuğu(dedikodu )yaprığı yerdir hatta bazı kadınlar oğularına kız bakmaya cenaze ve düğünlere gidermişş
annemlerin adına teşekür ederim canım benim fırsatı olursa benim annem ailnin en büyüğü rahmetli babamda öyleydi şimdi herkes bizimkilere gelirrr kalablık olurrrr ama bayramlarda olmasa akrabalrımızı göremeyeceğiz hayat telaşı yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?