EVet canım benim ben şimdi seni gördüm takıldım buraya, Esra için 15 te kalmış ilerlemiyor dualarımız.Şimdi ben 2 tane okuyayım.Sen de oku 2 tane.2 tane de bir arkadaşım okusun.bitsin sıralar ilerlesin.Safları tutalım haydeeeeeeeeeee :)
aynen öyle canım işte olmayınca olmuyor.Benim komşumun 3 tane kızı var.3 .nün düşmesi için eline ağırlık alıp çekyattan atlarmış. Kız şimdi bir aktif anlatamam :)) neler yapmış ya neler kadın..
Bu arada tumuyoruz seniiiiiiiiiii :) hadi bakalım ya düzgün ilişki düzgün sperm :) sonuç olarak baby :) senden bekliyoruz o halde bu ay fındığım..
Yeterim canım benim biz de seni seviyoruzzzzzz..
Funda ben 2 tane Meryem okuyam yahu.Sıra sana gelsin :) bu ay da vesile olsun sana hehhehe :)
yok daha başlamadık tam öğrenemedik ki...gerçekten anlayan biri bizede yardım eder mi şifa olur mu otumuzdan sonra reikicimizi bulalım kızlar otum torbasında duruyor siz ne yaptınız içiyor musunuz
verilmiş sadakası varmış hayatım geçmiş olsunkızlar iyi akşamlar alıntı yapmıştım ama nereye gitti anlamadımm
HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKÜR EDERİMMM GEÇMİŞOLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN benim idrar yolun enfeksiyonum hep var biraz üşüdüğümde suyu az içitiğimde (normalde günde 2 bardak su içimsem aferindir bana )hep oluyor defalarca dr gittim ilaçalr kulandımm ama geçmiyor aklına estikçe yeniliyorrr
bu sabah kalktımmm eşime kahvaltı ahzırladım bu aradada sizlere yazdım kız kardeşimin kocası aradı erkek kardeşim bir iş kazası geçirmiş aklım çıktı bu gün onun yanındaydık yeni geldim allah korumuş kocaman iş makinası ayağının üzerine düşmüş ama ciddi bir hasar vermemiş çok şükürr
kızlar gezin gezin bebiş olunca zor olur:)))askim araba kiralamana gerek yok bizde var yeterince araba...benimkini veririm sana:))) hem kalacak yerinde var otel parasi da odemessin.yeterki gel sen..birlikte gezeriz... almanya,fransa,italya,avusturya heryere komsu.... sabah kahvaltisini bi yerde,ögleyemegini bir yerde,ikindi kahve icmeye bir yere aksam yemegine de bir yere gideriz...
ayneeeeeeeeeeeeeeeeeenbende çok istiyorum ama açıkcası korkuyorum,döndükten sonra tekrar aynı şekilde yaşamak istemem,mesela çalışmak istemem ..ya ne bileyim Rabbim inşallah hayırlı kapılar açarda gider geliriz
kesinlikle evet HER BEBEK ASLINDA BİR MUCİZE!!Allah yardımcınız olsun.Benim 21 aylık bir kızım var 4 yıllık evliyim.Dün evlenme yıldönümümüzdü eşim unuttu:2:neyse:86:
1.5 yıl korundum sonra 7 ay bekledim.Bu arada ben de herşey normaldi ve olmuyordu.Yaşım o zaman 29du ben de acele ediyordum.Eşimden de sperm testi istediler o sonuç çıkana kadar ne kadar korkuyla beklediğimi hatırladım sizlerin mesajlarını okurken.
Benim eşimin sperm sayısı normal sınırlara yakındı ve doğal yolla hamile kaldım.Sen ve senin gibi tüm arkadaşlara Allah yardım etsin.
Bir de belki güleceksiniz ama dua okuyun.Kuranı Kerimde evlatla ilgili ayetler var.Hacet duaları...
MUCİZELERE İNANIN.Bebeğinize sarıldığınızda onun zaten bir mucize olduğunu anlayacaksınız.
EVET KATILIYORUM HER KELİMENE....
Aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm naber yavrumm.... :) ben birazdan hazırlanayım da Meryem surelerinden okuyayım biraz ihmal ettim, başka surelere merak saldım :)
Aşkım canım rüyalar gerçek olur inşallah.Üzme kendini olur mu, bak olunca bu günlerin hepsini unutacağız sonra derdimiz başka olacak, yok bebeğim tuvaletini söylemiyor vs... :)
Yabancı bir kanalda bir belgesl tarzı program vardı.Kadın sürekli kilo aldığı için diyetisyene gidiyor, sporlar yapıyor, öyle basit sporlar da değil, neyse bu arada düzenli olarak da adetini de görüyormuş.Neyse bir sancı tutmuş :) dr a gitmiş hehehe yaptığı sporlardan dolayı 7. ayında doğurmuş, sancıyla gittiği yerde elleri dolu dönmüş evine,Kadın şokta tabi :) neler var belli mi olur :))))))))))))) ay inşallah ya teyse olalım şurda.
Ağzına sağlık aşkım..Allah kabul etsin.
Aminnnnn :)
Çok teşekkür ederim tatlım.
Şu atama kısmı insanı malesef ki çok yipratıyor.Kendimden biliyorum.Ama lütfen çalışmaya devam et, bu seni yıldırmasın, tetiklesin seni aksine. Her şeyin hayırlısı yiyecek ekmeğin varsa hiç ummadığın anda oluveriyor.Benim son tercihimdi.Hatta eşime söz vermiştim olmadığı için üzülüyordun. Aynı zamanda da dersaneye gidiyordum.Sabahlaraa kadar ders çalışıyordum.Yeni evlenmişim millet akın akın geziyor ben kocam uyurken ders başındaAma kafaya koymuştum.Öylesine yaptığım olmaz dediğim bir zamanda oluverdi..Kısmet her şey.Rabbim sana hayırlı işler nasip etsin. olacak ama ben inanıyorum. Azimlisin sen aşkım..öptüm seni..
Canım benim ya.Belli yerde oturmak böyle bir şey galiba..Benim ha burda evim olsun diyeceğim zamanım olmayacak galiba bu tayin işlerindendolaşıp duracağız..Emekliliği de 30 yıl falan vardır :)))))))))))))) memleketim olan İzmir'i de çok özleyeceğim ben ya :) Herkesin derdi farklı anacım :))))))))))))))) Allahım evimizde huzurla bereketle oturmayı nasip etsin. tabi bebelerimizle..
Amin ,, sağol aşkım beni de aradın Allah razı olsun.
İnşallah :))
Aşkım nasıl olayım millet tatil yaparken yarın iş başı(((((((((( buna da şükür tabi , temizliğimi ve tatlımı yaptım, kimler geliyor bayramda bana bakimmmmmmmmm :)
Ecrin koy :) Allahın hediyesi mucizesi anlamında.
Bana yakın bir merkez var sadece bebek eşyaları satıyor.Ordan her sabah geçtiğimde Allahım şuraya girmeyi kendime bir şeyler almayı nasip et ya rabbim diyorumtuhaf oluyor insan.
DUALARIMIZ SENİNLE CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUNkızlar yarın sabah yumurta toplamam var bana dua eder misiniz. biraz korkuyorum bi yandan da. e2 değerim yükselmişti. düşmüş o da ohss riski yaratıyor. inşallah bir sorun olmaz. inşallah olumlu sonuç alabilirim. hepinizden allah razı olsun. öpüyorum tek tek.
masaaaalllllll çıkmadan seni görmemem iyi oldu,
bu sabah amerikadaki arkadaşımla konuştum,meryem eli ile ilgili bulduğumuz ingilizce siteyi göndermiştim ona,otu bulamamış ama aradığı adamlardan biri bu otun erkekler içinde iyi olduğunu söylemiş ben hemen nasıl yani neye yararmış nasıl kullanılacakmış diye sordum ama net bilmiyorum elimde yazılı birşey yok dedi( otla ilgili yazı bulursa banada gönderecek :))
bu arada bende dedimki istiyorsan ben alıp sana göndereyim :))
nekadar süre ve nasıl kullanılacak onu bilsek hayatımmm...ben o yüzden veremiyorum kocama...valla arkadaşın öğrenirse süper olur
bulamıyormuş malesef( inşallah bulurda hep beraber kullanırız
inşallah...buarada fundacım bu dualara ben bi süre katılamayacağım..regl oldum çünkü...sabah çok kötü bi ağrıyla uyandım..normalde orucumu regl olduğum gün pek bozmam ama internetten baktım hocalar bozulabilir demiş..ben de bozdum artık inşallah yanlış bişey yapmamışımdır...bugün çok fenayım normalde ağrım pek olmazdı bugün ölüyorum sanki..gidip aktara civanperçemi alayım bari ağrıyı geçirir
sen haline şükret,benim arkadaşımın 3 tane kayınvalidesi var :)) kendi annesinide ekleyince 4 ediyor,kız zaten ilk gün kendi annesine gece yarısı gelebiliyor
inşallah...buarada fundacım bu dualara ben bi süre katılamayacağım..regl oldum çünkü...sabah çok kötü bi ağrıyla uyandım..normalde orucumu regl olduğum gün pek bozmam ama internetten baktım hocalar bozulabilir demiş..ben de bozdum artık inşallah yanlış bişey yapmamışımdır...bugün çok fenayım normalde ağrım pek olmazdı bugün ölüyorum sanki..gidip aktara civanperçemi alayım bari ağrıyı geçirir
:) amin caanım Allah söyletti inşallah.canımsın yaa ne hiperaktif kızsın sen maşallah,bebiş olunca sna benzerse Allah eşine yardımetsin :))
malesef ramazanın sonuna doğru takıldık meryem suresinde,ben bu akşam okumaya çalışıcam inşallah, sıra bana gelince eşimide zorlarım artık bir iki tane okusun diye,şimdi tembellik yapıyor malesef
Esracım bu arada eşin nasıl oldu canım.Eşine şifa duası okudum ben.bu arada iki tane de Meryem suresini okudum.Rabbim kabul etsin inşallah..eger yarın gıremeyecek olanlar varsa sımdıden bayramları mubarek olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhh
rabbm evlatsız gecrecegınız son bayram kılsın
Baharııııııın hamiş olacağına ben nedense yürekten inanıyorum.Olacak olacak.Bugün de toplama işlemi vardı.hadi bakalım bebeğine kavuşması an meselesi :))baharcım dualarımız seninle ilk hediyeyi kap:90::90::90::90:
Canım olsun sen yine de yaz bize :) seni de özlüyoruz.herkesin yeri belli oluyor burda.bayadır girmiyorum aslıda giriyorum da okuyup çıkıyorum.beizde her hangi bir gelişme olmadığı içindir belkide.kür mür ilaç vs anlamında bi gelişme.pekmez içiyoduk ama bitti yenisini sipariş vericez ama eşim biraz rahat davranıyo her zaman ki gibiben,m dürtmemle oluyo her şey yani anlıcanız.basit bi pekmez olayı bile yani.ki siz otlarmotlar sürekli bişiler yapıyosunuz.belkide bizim ameliyatlık olmamızdan kaynaklanan bir rahalık da var ama yinede bazı yardımcı yöntemler kullanmak hiç te fekan olmaz ameliyat öncesi.sanki ameliyat la her şey hallolcakmış gibi geliyo sanırım eşime.böle bizde durumlar yani.siz naptınız tavşancıl otunu buldunuz mu.ben biraz baknıdım da kadınlar kullanmıyo demi sadece bu otu erk için de faydalımı yani.bu arada banada hacdan bir ot geldi ama o zaman eşimde sorun olduğunu bilmiyoduk içiyodum ben demleyip.az ama fazla değil ki.çok olsaydı eşime içirirdim.şimdi içirsem bile hemen biter bir faydası olmaz öyle de
canlarım Ramazan Bayramınızı kutlarım bebişsiz son bayramımız olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?