Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımsın yaa ne hiperaktif kızsın sen maşallah,bebiş olunca sna benzerse Allah eşine yardımetsin :))
malesef ramazanın sonuna doğru takıldık meryem suresinde,ben bu akşam okumaya çalışıcam inşallah, sıra bana gelince eşimide zorlarım artık bir iki tane okusun diye,şimdi tembellik yapıyor malesef

gerçekten anlayan biri bizede yardım eder mi şifa olur mu otumuzdan sonra reikicimizi bulalım kızlar otum torbasında duruyor siz ne yaptınız içiyor musunuz
yok daha başlamadık tam öğrenemedik ki...
verilmiş sadakası varmış hayatım geçmiş olsun
kızlar gezin gezin bebiş olunca zor olur:)))
bende çok istiyorum ama açıkcası korkuyorum,döndükten sonra tekrar aynı şekilde yaşamak istemem,mesela çalışmak istemem ..ya ne bileyim Rabbim inşallah hayırlı kapılar açarda gider geliriz
ayneeeeeeeeeeeeeeeeeen
kesinlikle evet HER BEBEK ASLINDA BİR MUCİZE!!
EVET KATILIYORUM HER KELİMENE....
DUALARIMIZ SENİNLE CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Son düzenleme:
masaaaalllllll çıkmadan seni görmemem iyi oldu,
bu sabah amerikadaki arkadaşımla konuştum,meryem eli ile ilgili bulduğumuz ingilizce siteyi göndermiştim ona,otu bulamamış ama aradığı adamlardan biri bu otun erkekler içinde iyi olduğunu söylemiş ben hemen nasıl yani neye yararmış nasıl kullanılacakmış diye sordum ama net bilmiyorum elimde yazılı birşey yok dedi ( otla ilgili yazı bulursa banada gönderecek :))

bu arada bende dedimki istiyorsan ben alıp sana göndereyim :))

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum,temizliğe ara vermiştim devam edeyim,zaten sallana sallana yapıyoruz :)) yarına tamalanır inşallah,arada kaçamaklar yapıp konuştuklarınıza bakarım :))9

nekadar süre ve nasıl kullanılacak onu bilsek hayatımmm...ben o yüzden veremiyorum kocama...valla arkadaşın öğrenirse süper olur

bulamıyormuş malesef ( inşallah bulurda hep beraber kullanırız

inşallah...buarada fundacım bu dualara ben bi süre katılamayacağım..regl oldum çünkü...sabah çok kötü bi ağrıyla uyandım..normalde orucumu regl olduğum gün pek bozmam ama internetten baktım hocalar bozulabilir demiş..ben de bozdum artık inşallah yanlış bişey yapmamışımdır...bugün çok fenayım normalde ağrım pek olmazdı bugün ölüyorum sanki..gidip aktara civanperçemi alayım bari ağrıyı geçirir

geçmiş olsunnn

eger yarın gıremeyecek olanlar varsa sımdıden bayramları mubarek olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhh
rabbm evlatsız gecrecegınız son bayram kılsın

bir dakikalığına gözlerini kapat,unut canını sıkan bütün dertlerini,gönül defterinden rastgele bir sayfa aç,sevmek olsun o defterin kalemi..aşkı çiz mesela,sevgiyi resmet,dostluk olsun içinde,can olsun,canan olsun,yar olsun,yaren olsun,gri çizgiler kullanma,puslu renkler olmasın yüreğinde,deniz yakomozu gibi pırıltılı,mutlu bir çocuğun gözü gibi ışıltılı,aşk dolu sevda dolu olsun resmin mutlulukla doldurki hiç tükenmesin kalemin,,,,
.

Üstlerine
küçük gelen yırtık pırtık mantolar giymiş iki çocuk, birbirlerine
sokulmuş dış kapının önünde duruyorlardı. "Kullanılmış kağıt var mı
bayan?" Meşguldüm.Yok deyip onları başımdan savmak istedim, ama o sırada
gözüm ayakkabılarına ilişti. Karla kaplanmış ince sandaletlerden
giymişlerdi. "İçeri girin, size bir...
fincan sıcak kakao yapayım" dedim. Bir şey demediler. Islak
sandaletleri şöminenin önünde izler bıraktı. Dışarıda soğuğa karşı
kendilerini biraz toparlamaları için onlara kakao ile reçelli ekmek
verdim. Sonra mutfağa geri döndüm. Odadan hiç ses gelmemesi dikkatimi
çekti. İçeri baktım. Kız, boş kakao fincanını iki elinin arasında
tutmuş, içine bakıyordu. Oğlan, düz bir sesle sordu: "Bayan siz zengin misiniz?" Kanepelerin eskimiş kılıflarına baktım. "Zengin olmak mı, hayır tabii ki zengin değilim" dedim. Kız fincanını dikkatle tabağına yerleştirdi. "Fincanlarınızla tabaklarınız takım da" dedi. Sesinde
bir açlık vardı, ama bu karnının açlığı değildi. Sonra kağıt
çuvallarını yüklenip gittiler. Teşekkür etmemişlerdi. Etmeleri de
gerekmiyordu, çünkü daha fazlasını yapmışlardı. Buz mavisi seramik
fincanlar ve tabakları takımdılar. Mutfağa geri döndüm patateslere
baktım, et suyuna karıştırdım. Patates ve et suyu, başımızı sokacak bir
ev, bir işi olan kocam, mutlu bir yaşamım. Bunlar da takımdı. Ve galiba
ben gerçekten zengindim. Sandalyeleri şöminenin önünden
kaldırdım, odayı topladım. Küçük sandaletlerin çamurlu izleri hâlâ
şöminenin önündeydi. Onları temizlemedim. Silmeyeceğim de. Olur da
unutuveririm ne kadar zengin olduğumu.

Gecmis olsunben her ay agrili oluyorum malesef.karnima catal saplayip damarlarimi cekiyorlamis gibi hissederim

ALINTIDIR
bayramda eşimin akrabası bana bi ot verdi tek dal gibi
meryem ananın eli bu dedi
bunu eşinle beraber içtiğin içme suyunun sürahisinde bulundur hamile kalırsın dedi
benim yapmama gerek kalmadan hamile kaldım ama şimdi o otu yine sürahimizde bulunduruyorum
kolay doğum olsun diye

bayadır girmiyorum aslıda giriyorum da okuyup çıkıyorum.beizde her hangi bir gelişme olmadığı içindir belkide.kür mür ilaç vs anlamında bi gelişme.pekmez içiyoduk ama bitti yenisini sipariş vericez ama eşim biraz rahat davranıyo her zaman ki gibiben,m dürtmemle oluyo her şey yani anlıcanız.basit bi pekmez olayı bile yani.ki siz otlarmotlar sürekli bişiler yapıyosunuz.belkide bizim ameliyatlık olmamızdan kaynaklanan bir rahalık da var ama yinede bazı yardımcı yöntemler kullanmak hiç te fekan olmaz ameliyat öncesi.sanki ameliyat la her şey hallolcakmış gibi geliyo sanırım eşime.böle bizde durumlar yani.siz naptınız tavşancıl otunu buldunuz mu.ben biraz baknıdım da kadınlar kullanmıyo demi sadece bu otu erk için de faydalımı yani.bu arada banada hacdan bir ot geldi ama o zaman eşimde sorun olduğunu bilmiyoduk içiyodum ben demleyip.az ama fazla değil ki.çok olsaydı eşime içirirdim.şimdi içirsem bile hemen biter bir faydası olmaz öyle de

Son düzenleme:
:) amin caanım Allah söyletti inşallah.

Canım benim çok geçmiş olsun.Benim her daim ağrılı olduğu için bu benim artık yaşam biçimim oldu.Evlen geçer dediler şimdi doğur geçer diyorlar :) senin pek olmuyormuş sanırım üşüttün sen . ayaklarını sıkı tut canım terlik giy evde.öptüm çokkkk..
eger yarın gıremeyecek olanlar varsa sımdıden bayramları mubarek olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhh
rabbm evlatsız gecrecegınız son bayram kılsın
Esracım bu arada eşin nasıl oldu canım.Eşine şifa duası okudum ben.bu arada iki tane de Meryem suresini okudum.Rabbim kabul etsin inşallah..
baharcım dualarımız seninle ilk hediyeyi kap:90::90::90::90:
Baharııııııın hamiş olacağına ben nedense yürekten inanıyorum.Olacak olacak.Bugün de toplama işlemi vardı.hadi bakalım bebeğine kavuşması an meselesi :))
Canım olsun sen yine de yaz bize :) seni de özlüyoruz.herkesin yeri belli oluyor burda.
canlarım Ramazan Bayramınızı kutlarım bebişsiz son bayramımız olur inşallah

Aşkım yürekten bir aminnnnn yazdıklarına.İnşallah Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder bizlere.amin

topiğin güzel yürekli kızları sizlerinde bayramını kutlamak istedim....
inanın dualarımdasınız...

bayramınız mübarek olsun:)

melsıım duların ıcın cok sagol ttalım
esımın nasıl oldugunu bayramdan sonra anlıcaz
ınsallah kotu seyler cıkmaz
artık ruyalrımda bıle kasefet basıor

kızlar banada su meryem anamızın elının otunun kullanım seklıylen alakalı bılgıler ıletırsenız cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…