Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbm her sne bu zmanlara saglıklan hayırlısıylan cıkarmayı nasp etsın
cocuksuz gcerdıgımız son bayram olsun
herkese hayırlı seker gbı bayramlarrrrrrrrrrrr

degerli arkadaslarim hepinizin ramazan bayramini kutlar ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte gercireceginiz seker tadinda bi bayram dilerim...

IYI BAYRAMLAR CAN DOSTLARIM....

canım öncelikle bayramın mübarek olsun, eşin konusunda malesef tek değilsin,benim eşimde kürlere alışana kadar inan canımı çıkarttı,hala da kullanmayı unutabiliyor,sakin olmaya çalış olayı kabullenmeleri biraz uzun sürüyor malesef, açıkcası ben yeterince sakin olamadım ve hala olamıyorum (
inşallah eşinin düşündüğü gibi ameliyat olduğunda tüm sorun çözülür ,tavşancıl otunu ben henüz bulamadım açıkcası aramadım da,sana hacdan gelen ot acaba meryem ananın eli denilen otmu,eğer kullanmak istiyorsan masal o ottan buldu,aynı yerden alıp devam edebilirsin

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun,önümüzdeki kurban bayramını hamiş olarak bir sonraki ramazan bayramını ise anne olarak karşılarız inşallah,

Melisim sana 2 seferdir özel mesaj atmaya çalıştım ancak mesaj kutun dolu olduğu için ulaşamadım :)) Sen bana bebeğinide al gel demiştin ya :) aldım geldim canım, 12.gün değerim 367.59, 14.gün değerim 704.1 çıktı..Duan için Allah bin kere razı olsun senden ve Rabbim tez zamanda sanada evladını nasip etsin inşAllah..çok öpüyorum seni..Tekrar teşekkürler, dualarımdasın kardeşim..

senin ve diğer kızların da bayramı mübarek olsun cnm saol.hiç içimden gelmiyo o otu kullanmak eşimin durumu belli olmadan.ona şu kürleri bi uygulatsam pekmezle nohutu en azından.acaba bu nohut suyu mideye rahatsızlık verirmi ki.midesinde sorunu olanlara.zaten içmiyo hiç bi şey bide midesine dokunursa iyice yan çizer eşim

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler uyku tutmayınca beni :18::bir bakayım dedimm kızlar ne yapmışlarrr :26::26::26::26::26::26::26: yüreği güzel dostlarımmmmm bayramınız adı gibi şeker tadında geçsinnn bebişlerimiz olmadan geçirdiğimiz son bayram olsunnn allahın izni ile sonraki bayrama göbüşümüzde bebişlerimizle girelim inşşşş
birde sağlık ve huzur içinde inşşş

Aşkım beni çok duygulandırdın, inan var ya aklımdan dün geçtin canım benim :) ne yaptın diye.Çok mutlu oldum var ya süper bir haber buuu :81::81:.Allah senden de razı olsun.Bebeğini tez zamanda kucağına almak nasip olsun inşallah..

Amin canımmm amin :)

hayatım içinden gelmiyorsa kullanma,ne demişler gönülsüz yapılan aş ya karın ağrıtır ya da baş :))
nohut suyu biz hiç yapmadık,hatta haftada bir nohut yemeği yapacaktık onu bile yapmadım( midesi için birşey diyemiyorum inşalah dokunmaz,bu birazda eşinin içerkenki psikolojisinede bağlı,istemeyerek içerse sorun olabilir,alışmaları biraz zaman alıyor malesef ( ramazanda benim eşim biraz daha dikkatliydi ama ramazan biter bitmez herşeyi sallamaya başladı yine ( rabbim sana sabır versin

amin canım,inşallahhhhhhh,rabbimiz gönüllerimizdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah

Kızlar !!!!!!!

Arginmax ile omega 3 alacağım, solgar nasıl ? ya da hangisinden alsam ? :86:

canım eşim genelde GNCnin ürünlerini tercih ediyor, şu anda arginmax men kullanıyor bende bayanlar için olanını alacaktım ama malesef depoda bile kalmamış,
bende GNcnin folik asitini kullanıyorum

omega3 te amwayinkini kullanımştı ama o bittikten sonra almadık belki aklıma eserse şu sperm tahlililden sonra GNCden yine alırım

:) bayram temizliği :))) onarım yapılıyordur.Nabersin canım bayram nasıl geçiyor aşkım ?

hayatım malesef bayram bana gelmedi ( güzel olması gereken bu gnde çok karamsarım ,sabah eşim neyin var dokunsam ağlayacak gibisin diyordu
inşallah seninki güzel geçiyordur bende bugün seni ve yoncayı aramayı düşünüyordum ama sanki sesim çekildi pek konuşma havamda değilim

Ben Amway'ın Selenyum E vitaminini almıştım onu bitirdi yenice.Aslında olabilir Natureway iyi geldi bana.Biraz pahalı ama.
Gnc ye bakayım, Solgar'dan bakıp duruyorum sabahtan beridir.
Bak ben alacak listeme şunları yazdım, artık almayacağım desem de alacağım , ilaçlara tekrar başladım :)))))) Yazıyorum ;
- evicap
- arginmax
- omega 3
- tribulus
- yapabilirsem keçiboynuzu kürü..
- z.yağında bekletilmiş incir
- Selenyum (belki)

:))))))))

Aşkım benim ya ne oldu sana bakimm, sıkılmış senin canın, ama normal ya artık o eski bayramlar yok ki.

Eşim nöbetçiydi biz akşama doğdu gezebildik, annemlere vs gittik geç geldik eve.Şimdi de evde pinekliyoruz, yarın gideriz artık bugün benim de halim yok.Ayrıca dün ziyaret ettiğim yerlerdekiler hep bebek sordular bana.Yeğenim vardı kucağımda senin mi falan dediler gerçi olsaydı bebeğim onun kadar olurdu .Benden sonra karar verdiler bebeğe abimler hemen o ay oluverdi :) Bana da onu sevmek düştü.Bana da benziyor ya :))

Sen git hemen bir duşa gir şöyle rahatla :89: ..Eşini de koluna tak dolaş İstanbul'u kız......Atla uçağa bize gelin ya da :)

biz dün eşimin anneannesine gittik nerdeyse bütün gün ordaydık,sonra eşimin annesine geçtik gece 11 de geldim,bugünde kuzeni nişanlanıyormuş oraya gidecekmişiz,son dakiak golü bana, normalda yarın gidilecekti aslında bizim gidip gitmeyeceğimizde belli değildi, ben yarın fön felan çektirip hazırlanmayı düşünüyordum ama ne fayda şimdi bir saat içinde hazırlanıp gitcez (( saçma sapan işler yani, akşamda amcalrını ziyaret cuma kuzenin ameliyat oldu oraya gitcez açıkcası sıkıldım artık ,neyseki yarın benima arkadaşımla gezicez bir gün nefes alıcam :)) ah ne kadar isterdim uçağa atlayıp oraya gelmeyi bir gün bile olsa yeterdi sabah gelip akşam dönsem ama nerdeeeeeeee...
şimdi kuzenininde 2. bebiş oldu herkes başlar siz ne zaman yapaksınız diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…