Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

oo çok dolusun maşallah.Ben okurken yoruldum :))
KK ya takılınca ilaç kullandırasım geliyor fundam dönüşüm bu yüzden :)

Yarın biz de köye gideceğiz incir toplamaya :) organik boğamızdan geçsin diye.

Gerçekten de bu bebek sohbetleri sıkıyor bir müddet sonra.oo bana dün ne akıllar ne akıllar verdiler sorma :) insanı çileden çıkarıyorlar.Yok yapmalıymışım yoksa olmazmışşşşş.Yaşım da geçiyormuşşş yoksa olmuyormuşmuşşşşş :86:

Son düzenleme:

kızlar merhaba,,,bayramda hepimizin derdi aynı sanırım dünden bu yana gittiğim her yerde 'aaaa hadi mehtap çok tembel cıktınız yeter artık 3 yıl oldu alın artık kucagınıza bi tane,bak çok zaman gecti sonra doktor doktor gezersiniz,yoksa problemlimisiniz yoksa eşinle mi aran kötü' cümlesini duymaktan gına geldi imdaaaaaaaaaaaaat diye bagırasım geldi bi ara.hayırlısıyla olsada göbişimi gözlerine soka soka gezsem

İnşallah canım ya olacak işte ama zaman, sabırsızız bu günlerimizi unutacağız inşallah.

Bu arada ben harıl harıl Arginmax araştırıyorum :) önerileri olan lütfen bana yazsın hehe :)
:84:

Kızlar !!!!!!!

Arginmax ile omega 3 alacağım, solgar nasıl ? ya da hangisinden alsam ? :86:

cnm gnc kullanıyoruz dr verdi güzel proxeed göre daha olumlu gelmişti sonuçlar argimax corex omega bende women alacaktım yoktu megasını aldım benim hormonlarda daha iyi geldi

şekerler dün çook yoğundum sabah 10 da çıktım gece 11 döndüm bugün yattık yuvarlandık cevahire gittim alışveriş birde bir torbamı unuttum:84:bütün kadın dergilerini aldım dün dolgum düştü yüzüm şişti tabi antibiyotik ağrı kesici dr cuma gelecek inşallah zaten iki aydır çook sessizlerdi şaşırdım dişlerime
kızlar dün çok sevdiğim bir arkadaşımın kanser olduğunu öğrendim o da tedaviden sonra bebiş sahibi olmuştu göğsünü almışlar bana dediği tek şey boşver o geleceği zamanı biliyor bize yakın akrabalar sormuyor ben anlatmıştım eşim soran biri olunca dua edin olsun diyor sizleri çook özledim

cnm gnc kullanıyoruz dr verdi güzel proxeed göre daha olumlu gelmişti sonuçlar argimax corex omega bende women alacaktım yoktu megasını aldım benim hormonlarda daha iyi geldi
Arunam Gnc 'deki hani indirimde olan siyah kutulu olan değil mi.şu yani ;
rnler > Multivitaminler > Mens Arginmax 90 tablet ( 2 adet) | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Arginmax 90 tablet ( 2 adet)
ben bunu araştırdım bunu mu kulladınız şekerim siz.
Corex ile omega farklı iki vitamin, corex i bilmiyordum.Listeyi bir iki sayfa öncesinde yazmıştım almak istediklerimi..bakalım önce arginmax dan başlayayım gerçekten fiyatlarını söyledikce eşim olmazz diyor.gerek yok diyor.ben ona yutturcam ama hehe :)
Canım ya ben de dişlerimden çok çekiyorum.Kırılır falan.Çok geçmiş olsun.
Arkadaşın için ise üzüldüm ya gerçekten de halimize binlerce şükür.Geçenlerde bir arkadaşım anlattı bana da , kadının rahminde bir sorun varmış ve almışlar.Neyse birkaç yıl sonra hamile kalmış.Rahmini temizlerken bir tanecik yumurta kalmış unutulmuş.Orda da bebeği tutunmuş görüyor musun Allahın hikmetine.Yani hala umudumuz var! çok şükür.
tatlım 5 eylüle kadar anket var şu an kalkmış ben ankete girdim bu konuyla ilgili sayfa açılmış

:) nerdeymiş bu anket.biz de katılalım..

tatlım sayfa linki vermeyi bilmiyorum uzunca yazayım ortaya karışık giriyorsun hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde evet cnm mens arginanx 90 kullanıyoruz epeydir 4 ay olmuştur en az corex bir aydır

valla cnm okuyorum da sizlerin yaptıklarını ve kullandıklarını ben hayret ediyorum.bizde hiç hareket yok.yeni yeni pekmez işte.maddi anlamda da zorlanırız biz ilaç milaç alamayız yani ben çalışmıyorum çünki çalışsam ona sormam bile alırım kullanır.neyse şu pekmezle nohutu yaptırmaya çalışayım bari

tatlım öyle düşünme bizde yapıyoruz ilerliyoruz sonuç ortada olmayacaksa 200 milyonlada olmuyor olacaksa 1 tane ilede oluyor tatlım sen hergün keçiboynuzu suyu yap organik bal al yedir nohutun organik olsun evicap 10 lira çok önemli hergün 1 tane e vitamini hindi eti yedir kırmızı eti sıfırla hergün yumurta süt ikinizde ceviz fındık badem yiyin balık hafta 2 kere inşallah şifa olur

Allah o akıl verenlere akıl versin ne diyeyim...dün eşim telefonda teyzesiyle konuşuyordu,kadınbaşladıdız dız yapmaya bide konuştuklarımı gelinde duysun diyor...ya sabır ya selamet dedim susum..

benim bahçeli ev satıldı yoksa bahçesine incir dkmeyi düşüüyordum ,incir,elma belki birtane daha birşey dikerdim

imdaaaaaat diye bağırma isteği bana çok tanıdık geldi:))))

eşim durumunu öğrendiğinde arginmaxın ve proxeedin içeriklerinden çıktı almıştı ve karşılaştırma yapmıştı,sonra nedense arginmaxı tercih etti,istersen sende çıktı al ve bak zaen içerikleri hemen hemen aynı,belki arginmax daha uygunsa onu tercih etmiştir

bize bayram yaramadı galiba, benimde sol gözüm şişti yine ((( neyseki bugün çok gezmicez ,kuzene gidicez sadece ,belki gelince marmara foruma gideriz,daha önce hiç gitmemiştim,

aslında canım sadece deniz kenarına gidip çay içip denize bakmak istiyor, oturup boş boş denize bakmayı çok özledim

bizim zaten problemli bir evliliğimiz vardı üzerine bu sorun çıktı,ilk başlara eşim hiçbir şey yemek veya içmek istemiyordu,tabi ben çok sert tavır gösterdim,kaç gün küstüm ve yüzüne bakmadım tahmin bile edemezsin en sonunda başladı işte birşeyler kullanmaya ama hala kullandığı şeyler yüzünden çok mutsuz,,bazen hak veriyorum hergün zeytinyağı içinde bekletilmiş incir yiyor mesela,ben yapabilirmiydim bilmiyorum :))

dediğin gibi sizde biryerden başlayın, mesela nohut kürü için çok iyi diyorlar ama burda önemli olan düzenli ve sürekli kullanmak,birde ibrahim saraçoğlu hep iki kürü aynı anda uygulamayın diyor,bir bakmışsın tek kürle sen bizden önce hedefe ulaşırsın :)) beraber yürüyüş yapın mesela,biz haftaya yürüyüşe başlayacakmışız eşimin dediğine göre ,salı perşembe yürüyecekmiş,çarşamba cuma havuza gidecekmiş...hadi hayırlısı diyorum pek inandırıcı gelmedi ama ben yinede tama istersen gideriz dedim

malesef benim eşim doğal beslenmeye karşı,ona cips,meyve suyu,çikolata vs. ne kadar zararlı yiyecek varsa onlardan vereceksin..ilk evlendiğimizde bende onun gibi yedim şimdi hala o zaman aldığım kiloları vermeye çalışıyorum (( evdeki yemek düzenini bir türlü oturtamıyorum,tam tamam bu hafta düzenli gidiyoruz derken kayınvalidem elimde bir tabak börekle felan kapıda beliriyor ,

biz evicap kullanmıyoruz,Kaanhoca vermedi
e vitamini umarım arginmaxın içinde vardır,artık daha fazla vitamin şubu kullanmasını bende istemiyorum çünkü onun yerine ben sıkıldı artık
yumurta ve süt olabilir,balık dedinde gidip dolaptan balığı çıkartsam mı acaba bayram dolayısıyla ev kokmasın diye kaç gündür yapmıyordum artık canım balık yemek istiyor, acaba köyemi yerleşsek herşey organik ve doğal ne güzel olurdu :))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…