biz dün eşimin anneannesine gittik nerdeyse bütün gün ordaydık,sonra eşimin annesine geçtik gece 11 de geldim,bugünde kuzeni nişanlanıyormuş oraya gidecekmişiz,son dakiak golü bana, normalda yarın gidilecekti aslında bizim gidip gitmeyeceğimizde belli değildi, ben yarın fön felan çektirip hazırlanmayı düşünüyordum ama ne fayda şimdi bir saat içinde hazırlanıp gitcez(( saçma sapan işler yani, akşamda amcalrını ziyaret cuma kuzenin ameliyat oldu oraya gitcez açıkcası sıkıldım artık ,neyseki yarın benima arkadaşımla gezicez bir gün nefes alıcam :)) ah ne kadar isterdim uçağa atlayıp oraya gelmeyi bir gün bile olsa yeterdi sabah gelip akşam dönsem ama nerdeeeeeeee...
şimdi kuzenininde 2. bebiş oldu herkes başlar siz ne zaman yapaksınız diye...
oo çok dolusun maşallah.Ben okurken yoruldum :))
KK ya takılınca ilaç kullandırasım geliyor fundam dönüşüm bu yüzden :)
Yarın biz de köye gideceğiz incir toplamaya :) organik boğamızdan geçsin diye.
Gerçekten de bu bebek sohbetleri sıkıyor bir müddet sonra.oo bana dün ne akıllar ne akıllar verdiler sorma :) insanı çileden çıkarıyorlar.Yok yapmalıymışım yoksa olmazmışşşşş.Yaşım da geçiyormuşşş yoksa olmuyormuşmuşşşşş :86:
kızlar merhaba,,,bayramda hepimizin derdi aynı sanırım dünden bu yana gittiğim her yerde 'aaaa hadi mehtap çok tembel cıktınız yeter artık 3 yıl oldu alın artık kucagınıza bi tane,bak çok zaman gecti sonra doktor doktor gezersiniz,yoksa problemlimisiniz yoksa eşinle mi aran kötü' cümlesini duymaktan gına geldi imdaaaaaaaaaaaaat diye bagırasım geldi bi ara.hayırlısıyla olsada göbişimi gözlerine soka soka gezsem
Kızlar !!!!!!!
Arginmax ile omega 3 alacağım, solgar nasıl ? ya da hangisinden alsam ? :86:
arkadaşlar beğen kısmına ne oldu ya???
Arunam Gnc 'deki hani indirimde olan siyah kutulu olan değil mi.şu yani ;cnm gnc kullanıyoruz dr verdi güzel proxeed göre daha olumlu gelmişti sonuçlar argimax corex omega bende women alacaktım yoktu megasını aldım benim hormonlarda daha iyi geldi
Canım ya ben de dişlerimden çok çekiyorum.Kırılır falan.Çok geçmiş olsun.şekerler dün çook yoğundum sabah 10 da çıktım gece 11 döndüm bugün yattık yuvarlandık cevahire gittim alışveriş birde bir torbamı unuttum:84:bütün kadın dergilerini aldım dün dolgum düştü yüzüm şişti tabi antibiyotik ağrı kesici dr cuma gelecek inşallah zaten iki aydır çook sessizlerdi şaşırdım dişlerime
kızlar dün çok sevdiğim bir arkadaşımın kanser olduğunu öğrendim o da tedaviden sonra bebiş sahibi olmuştu göğsünü almışlar bana dediği tek şey boşver o geleceği zamanı biliyor bize yakın akrabalar sormuyor ben anlatmıştım eşim soran biri olunca dua edin olsun diyorsizleri çook özledim
tatlım 5 eylüle kadar anket var şu an kalkmış ben ankete girdim bu konuyla ilgili sayfa açılmış
Arunam Gnc 'deki hani indirimde olan siyah kutulu olan değil mi.şu yani ;
rnler > Multivitaminler > Mens Arginmax 90 tablet ( 2 adet) | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Arginmax 90 tablet ( 2 adet)
ben bunu araştırdım bunu mu kulladınız şekerim siz.
Corex ile omega farklı iki vitamin, corex i bilmiyordum.Listeyi bir iki sayfa öncesinde yazmıştım almak istediklerimi..bakalım önce arginmax dan başlayayım gerçekten fiyatlarını söyledikce eşim olmazz diyor.gerek yok diyor.ben ona yutturcam ama hehe :)
Canım ya ben de dişlerimden çok çekiyorum.Kırılır falan.Çok geçmiş olsun.
Arkadaşın için ise üzüldüm ya gerçekten de halimize binlerce şükür.Geçenlerde bir arkadaşım anlattı bana da , kadının rahminde bir sorun varmış ve almışlar.Neyse birkaç yıl sonra hamile kalmış.Rahmini temizlerken bir tanecik yumurta kalmış unutulmuş.Orda da bebeği tutunmuş görüyor musun Allahın hikmetine.Yani hala umudumuz var! çok şükür.
:) nerdeymiş bu anket.biz de katılalım..
hayatım içinden gelmiyorsa kullanma,ne demişler gönülsüz yapılan aş ya karın ağrıtır ya da baş :))
nohut suyu biz hiç yapmadık,hatta haftada bir nohut yemeği yapacaktık onu bile yapmadım( midesi için birşey diyemiyorum inşalah dokunmaz,bu birazda eşinin içerkenki psikolojisinede bağlı,istemeyerek içerse sorun olabilir,alışmaları biraz zaman alıyor malesef ( ramazanda benim eşim biraz daha dikkatliydi ama ramazan biter bitmez herşeyi sallamaya başladı yine ( rabbim sana sabır versin
valla cnm okuyorum da sizlerin yaptıklarını ve kullandıklarını ben hayret ediyorum.bizde hiç hareket yok.yeni yeni pekmez işte.maddi anlamda da zorlanırız biz ilaç milaç alamayız yani ben çalışmıyorum çünki çalışsam ona sormam bile alırım kullanır.neyse şu pekmezle nohutu yaptırmaya çalışayım bari
oo çok dolusun maşallah.Ben okurken yoruldum :))
KK ya takılınca ilaç kullandırasım geliyor fundam dönüşüm bu yüzden :)
Yarın biz de köye gideceğiz incir toplamaya :) organik boğamızdan geçsin diye.
Gerçekten de bu bebek sohbetleri sıkıyor bir müddet sonra.oo bana dün ne akıllar ne akıllar verdiler sorma :) insanı çileden çıkarıyorlar.Yok yapmalıymışım yoksa olmazmışşşşş.Yaşım da geçiyormuşşş yoksa olmuyormuşmuşşşşş :86:
kızlar merhaba,,,bayramda hepimizin derdi aynı sanırım dünden bu yana gittiğim her yerde 'aaaa hadi mehtap çok tembel cıktınız yeter artık 3 yıl oldu alın artık kucagınıza bi tane,bak çok zaman gecti sonra doktor doktor gezersiniz,yoksa problemlimisiniz yoksa eşinle mi aran kötü' cümlesini duymaktan gına geldi imdaaaaaaaaaaaaat diye bagırasım geldi bi ara.hayırlısıyla olsada göbişimi gözlerine soka soka gezsem
İnşallah canım ya olacak işte ama zaman, sabırsızız bu günlerimizi unutacağız inşallah.
Bu arada ben harıl harıl Arginmax araştırıyorum :) önerileri olan lütfen bana yazsın hehe :) :84:
cnm gnc kullanıyoruz dr verdi güzel proxeed göre daha olumlu gelmişti sonuçlar argimax corex omega bende women alacaktım yoktu megasını aldım benim hormonlarda daha iyi geldi
şekerler dün çook yoğundum sabah 10 da çıktım gece 11 döndüm bugün yattık yuvarlandık cevahire gittim alışveriş birde bir torbamı unuttum:84:bütün kadın dergilerini aldım dün dolgum düştü yüzüm şişti tabi antibiyotik ağrı kesici dr cuma gelecek inşallah zaten iki aydır çook sessizlerdi şaşırdım dişlerime
kızlar dün çok sevdiğim bir arkadaşımın kanser olduğunu öğrendim o da tedaviden sonra bebiş sahibi olmuştu göğsünü almışlar bana dediği tek şey boşver o geleceği zamanı biliyor bize yakın akrabalar sormuyor ben anlatmıştım eşim soran biri olunca dua edin olsun diyorsizleri çook özledim
tatlım 5 eylüle kadar anket var şu an kalkmış ben ankete girdim bu konuyla ilgili sayfa açılmış
valla cnm okuyorum da sizlerin yaptıklarını ve kullandıklarını ben hayret ediyorum.bizde hiç hareket yok.yeni yeni pekmez işte.maddi anlamda da zorlanırız biz ilaç milaç alamayız yani ben çalışmıyorum çünki çalışsam ona sormam bile alırım kullanır.neyse şu pekmezle nohutu yaptırmaya çalışayım bari
tatlım öyle düşünme bizde yapıyoruz ilerliyoruz sonuç ortada olmayacaksa 200 milyonlada olmuyor olacaksa 1 tane ilede oluyor tatlım sen hergün keçiboynuzu suyu yap organik bal al yedir nohutun organik olsun evicap 10 lira çok önemli hergün 1 tane e vitamini hindi eti yedir kırmızı eti sıfırla hergün yumurta süt ikinizde ceviz fındık badem yiyin balık hafta 2 kere inşallah şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?