Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar nasılsınız keyifler nasılll kızlar bu kendini bilmeyeninsanlar varya hani bebek nerede diye sormaktan hiç bıkmayan ...
boş verin canlarım yaaaaa

cnm çok geçmiş olsun eşim sabah gezelim dedi ben tel bile kapattım evde yuvarlanacağım antibiyotik 1000 lik ağır geliyor dr arayacağım umarım yarın gelir yarın yıldız parkına gitmeyi düşünüyorum en son 3 yıl önce gitmişiz kahvaltıya inanamadık ordan cumaya yahya efendi türbesine gideriz dedik yanyana nsl olsa kısmetse dr bağlı

tatlım e vitamini çook önemli evicap yerine organik al gnc ben ekonomik diye evicap dedim kaan hocada ali nejat beyde verdi hatta bayanlarada öneriliyor ama ben kullanmıyorum bende çook yoruldum yeni birşey almıyorum oysaki çinko çok önemli almıyorum akışa bıraktık

yeterimnsl geçiyor bayram:90:

yorucu ve kalabalıkkk amma güzel
biz zaten 8 kardeşiz eşler yeğenler ooooooooooooo kalabalık oluyoruz birde annemler ailenin en büyüğü gelen giden ama ben seviyorum bayramları göremediğim görüşemediğim tüm akrabalarla görüştük

zeytinyağı ve incirde ne ki yani. inan ki sorun bizde olsaydı biz her şeyi yer içerdik onlar gibi yapmazdık emin ol.bizimde problemli bir evlilğimiz vardı buda biraz tuz biber ekti diyebilirim.sorunumuzu öğrenince eşim pekmeze felan yanaşmaya başladı.ilk bebek denemelerine başladığımızda hiç bi şey yapmıyodu.sorun varmı yok mu bilmiyoz hemen neden bişiler yapalım ki die. bende diyodum ki süreci hızlandırırız içsen nolur sorun yoksa bile diyodum.oturduğumuz sitenin havuzu açıldı oraya giriyo eşimde ama yürüyüşte yaparmı bilmem.bende ba hafta geçsin biraz kafa dağıtmak için spor diyet olaylarına gircem.şimdi ben nohut suyuyla pekmezi aynı anda yapmayım mı sizce.siz kaç yıllık evlisiniz funda bu ara da

KADIIINLLLARRR!!
Kadınlar sigara gibidir; Zararlıdır ama bırakması zordur.
Kadınlar kahve gibidir; Pişene kadar acı'dır piştikden sonra zevk veririr.
Kadınlar reçete gibidir; Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız.
Kadınlar denizz gibidir; Nezaman durgun, ne zaman dalgalıdır bilemezsin.
Kadınlar trafik canavarı gibidir; Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur. :)

ben ilk gün öyleydim sonra inzivaya çekildim:90:

merhaba fundacım ,nasılsın?
eşinin yürüyüş ve yüzme işini destekle bence...ben hamile kalmadan aylar önce eşimin kafasını boşaltması için yüzmesini istedm,kendiside istiyordu ama hep erteliyordu hızlandırdım olayı ve çok iyi geldi sonra bir hobi edinelim dedim bir akşam köpek besleyelim fikri ile geldi şok oldum...bu fikri kabul etmem çok zor oldu...ama her ikisi de çok iyi geldi eşime....sonuç ne oldu derseniz`;yüzme delisi bir kocam ve şu an 2 köpeğimiz var...erkek infertilitesinin hediyeleri bunlar bana:)

bnm duam bıttımı
gerıde kaldı galıba lıste
btmedıyse bıle benden sobrakıne gecebılırsınız
agzınıza yuregınıze saglık
helal edın

kızlar merhaba nasılsınız bayram tatiliniz güzel geçmiştir inşallah. benim arife günü yumurtalar toplandı. bayramın 3. günü de transfer yapıldı. hepinize tekrar teşekkür ediyorum iyi niyetiniz ve dualarınız için.

hadi hayırlısı topiğimizin ilk hamişi olursun inşallah

Hadi bakalım atlattın maşallah.Sabırsız günler seni bekliyor şimdi.Ama güzel olacak sonu inşalllah Allahın izniyle.Ben inanıyorum.Test günün ne zaman şimdi?

Bu arada benim de sabahtan beridir kasıklarımda ağrım var.Yumurtlama günüm birkaç gün önceydi , olması normal mi ya.Baya beni kıvratıyor (
allh razı olsun canmm
helal et
bnden sonrakıne gecın ıstersenız

17 de kalmıştı sanırım ama emin de değilim.Şimdi 18 oldu kanımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…