rnler > Multivitaminler > Womens Ultra Mega 90 tablet | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
kullandığın mega yukardakiimi? kilo yaparmı bu bende alsammı acaba
bize bayram yaramadı galiba, benimde sol gözüm şişti yine((( neyseki bugün çok gezmicez ,kuzene gidicez sadece ,belki gelince marmara foruma gideriz,daha önce hiç gitmemiştim,
aslında canım sadece deniz kenarına gidip çay içip denize bakmak istiyor, oturup boş boş denize bakmayı çok özledim
biz evicap kullanmıyoruz,Kaanhoca vermedi
e vitamini umarım arginmaxın içinde vardır,artık daha fazla vitamin şubu kullanmasını bende istemiyorum çünkü onun yerine ben sıkıldı artık
yumurta ve süt olabilir,balık dedinde gidip dolaptan balığı çıkartsam mı acaba bayram dolayısıyla ev kokmasın diye kaç gündür yapmıyordum artık canım balık yemek istiyor, acaba köyemi yerleşsek herşey organik ve doğal ne güzel olurdu :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlar nasılsınız keyifler nasılllkızlar bu kendini bilmeyeninsanlar varya hani bebek nerede diye sormaktan hiç bıkmayan ...
boş verin canlarım yaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr n
yeterimnsl geçiyor bayram:90:
bizim zaten problemli bir evliliğimiz vardı üzerine bu sorun çıktı,ilk başlara eşim hiçbir şey yemek veya içmek istemiyordu,tabi ben çok sert tavır gösterdim,kaç gün küstüm ve yüzüne bakmadım tahmin bile edemezsin en sonunda başladı işte birşeyler kullanmaya ama hala kullandığı şeyler yüzünden çok mutsuz,,bazen hak veriyorum hergün zeytinyağı içinde bekletilmiş incir yiyor mesela,ben yapabilirmiydim bilmiyorum :))
dediğin gibi sizde biryerden başlayın, mesela nohut kürü için çok iyi diyorlar ama burda önemli olan düzenli ve sürekli kullanmak,birde ibrahim saraçoğlu hep iki kürü aynı anda uygulamayın diyor,bir bakmışsın tek kürle sen bizden önce hedefe ulaşırsın :)) beraber yürüyüş yapın mesela,biz haftaya yürüyüşe başlayacakmışız eşimin dediğine göre ,salı perşembe yürüyecekmiş,çarşamba cuma havuza gidecekmiş...hadi hayırlısı diyorum pek inandırıcı gelmedi ama ben yinede tama istersen gideriz dedim
malesef benim eşim doğal beslenmeye karşı,ona cips,meyve suyu,çikolata vs. ne kadar zararlı yiyecek varsa onlardan vereceksin..ilk evlendiğimizde bende onun gibi yedim şimdi hala o zaman aldığım kiloları vermeye çalışıyorum(( evdeki yemek düzenini bir türlü oturtamıyorum,tam tamam bu hafta düzenli gidiyoruz derken kayınvalidem elimde bir tabak börekle felan kapıda beliriyor ,
yorucu ve kalabalıkkk amma güzel
biz zaten 8 kardeşiz eşler yeğenler ooooooooooooo kalabalık oluyoruz birde annemler ailenin en büyüğü gelen giden ama ben seviyorum bayramları göremediğim görüşemediğim tüm akrabalarla görüştük
merhaba fundacım ,nasılsın?bizim zaten problemli bir evliliğimiz vardı üzerine bu sorun çıktı,ilk başlara eşim hiçbir şey yemek veya içmek istemiyordu,tabi ben çok sert tavır gösterdim,kaç gün küstüm ve yüzüne bakmadım tahmin bile edemezsin en sonunda başladı işte birşeyler kullanmaya ama hala kullandığı şeyler yüzünden çok mutsuz,,bazen hak veriyorum hergün zeytinyağı içinde bekletilmiş incir yiyor mesela,ben yapabilirmiydim bilmiyorum :))
dediğin gibi sizde biryerden başlayın, mesela nohut kürü için çok iyi diyorlar ama burda önemli olan düzenli ve sürekli kullanmak,birde ibrahim saraçoğlu hep iki kürü aynı anda uygulamayın diyor,bir bakmışsın tek kürle sen bizden önce hedefe ulaşırsın :)) beraber yürüyüş yapın mesela,biz haftaya yürüyüşe başlayacakmışız eşimin dediğine göre ,salı perşembe yürüyecekmiş,çarşamba cuma havuza gidecekmiş...hadi hayırlısı diyorum pek inandırıcı gelmedi ama ben yinede tama istersen gideriz dedim
malesef benim eşim doğal beslenmeye karşı,ona cips,meyve suyu,çikolata vs. ne kadar zararlı yiyecek varsa onlardan vereceksin..ilk evlendiğimizde bende onun gibi yedim şimdi hala o zaman aldığım kiloları vermeye çalışıyorum(( evdeki yemek düzenini bir türlü oturtamıyorum,tam tamam bu hafta düzenli gidiyoruz derken kayınvalidem elimde bir tabak börekle felan kapıda beliriyor ,
bnm duam bıttımı
gerıde kaldı galıba lıste
btmedıyse bıle benden sobrakıne gecebılırsınız
agzınıza yuregınıze saglık
helal edın
eşim bir tane daha okudu hu hu kızlar nerdesiniz dönün tatilden
kızlar merhaba nasılsınız bayram tatiliniz güzel geçmiştir inşallah. benim arife günü yumurtalar toplandı. bayramın 3. günü de transfer yapıldı. hepinize tekrar teşekkür ediyorum iyi niyetiniz ve dualarınız için.
Hadi bakalım atlattın maşallah.Sabırsız günler seni bekliyor şimdi.Ama güzel olacak sonu inşalllah Allahın izniyle.Ben inanıyorum.Test günün ne zaman şimdi?kızlar merhaba nasılsınız bayram tatiliniz güzel geçmiştir inşallah. benim arife günü yumurtalar toplandı. bayramın 3. günü de transfer yapıldı. hepinize tekrar teşekkür ediyorum iyi niyetiniz ve dualarınız için.
allh razı olsun canmm
helal et
bnden sonrakıne gecın ıstersenız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?