Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen fundam o bayram bana da uğramadı..uğrayan şey sadece üzüntü ve stresti.....
arkadaşına çok üzüldüm arunam inşallah rabbim şifa verir ona da...ne dertler var tabi ama herkes kendi derdini biliyor....
tatlım 5 eylüle kadar anket var şu an kalkmış ben ankete girdim bu konuyla ilgili sayfa açılmış
ne anketi bu yaaa...bu beğen butonu niye yok olmuşşşşşşşş!
imdaaaaaat diye bağırma isteği bana çok tanıdık geldi:))))
bana daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))
bunu çok beğendim:))
hayırlı uğurlu lsun....ilk hamişimiz olursun inşallahhhhh

evet tatlım aslında diğer topikte kızlar eleviti önermişti ondan bir kutu içtim şimdi bunu kullanıyorum kilo yapmıyor galiba ben zaten yuvarlak olduğum için anlamıyorum

ben bugünlerde gel gitler yaşıyorum yine,aslında almayı düşünüyorum ama bir yandanda acaba gerek varmı diye düşünüyorum,şimdilik sadece kırmızı ginseng kullanıyorum bakalım artık moralimin iyi olduğu bir ana denk gelirse alırım herhalde

sağol canım, sen nasıl oldun? benim gözüm bugün biraz geçti gibi işallah yeniden şişmez ,
bizde dün arkadaşım ve eşiyle birlikte kahvaltıya gittik ne bulduysak yedik :)) kesin kilo almışızdır

sperm tahlili yaptıralımda artık ondan sonra bakarız ,sanırım tahlili haftaya kaldı,zaten bugünlerde yaptığım tüm planlar allak bullak oldu artık tahlilde ne zaman yaptırırsa yaptırsın modundayım

ben bu bayram kendi tarafımdan kimseyi görmedim,hergün eşimin akrabalarıyla birlikteydik iyice bunaldım artık

ben bu bayram kendi tarafımdan kimseyi görmedim,hergün eşimin akrabalarıyla birlikteydik iyice bunaldım artık

fundam ben de öyle ya...bu bayram bi sıkımlık kaldı canım inanki..öyle bunaldım ki anlatamammmmmmm
hadi üzülmeyeyim desen de olmuyor
ne bileyim Allah yardım etsin bize

bende çok begendim

bu mesajı beğendiniz:)))))
masal5758 bu mesajı beğendi:)))
kızlar beğen seçeneği kalmış ya ben de kendimce beğen seçeneği yaptım
şu ankete katılalaım hepimiz geri koysunlar yaaa oolmuyo böyleeeeee

canım gerçekten haklısın biz herşeyi yapardık eminim,sonuçta ömür boyu yapmak zorunda değiller aslında ama gelde anlat işte..erkeklerin jetonu biraz geç düşüyor,birde gurur meselesi yapıp inadına yapmıyorlar, valla ne bileyim bende içinden çıkamadım artık, ben daha bebek düşünmediğimiz zamanlarda bilekendime dikkat ediyordum kilo vermeye çalışıyordum,kansızlık sorunuma çözüm bulmaya çalışıyordum,eşimede keçi boynuzu almıştım,kaç kilo keçi boynuzunu çöpe attım bilmezsin,beni delirtene kadar uğraştı sağolsun,hatta incir alıyordum adam gıcıklık olsun diye incir yemiyordu şimdi iy i oldu ona mevsiminde yemediği incirin zeytinyağı içinde bekletilmiş kurusunu yiyor,

ben olsam nohut suyu ve pekmezi aynı anda verirdim,şu anda bakma üşeniyorumda pek çok şeyi yapmıyorum,bu ay yaptıracağımız tahlil sonuçlarına bağlı olarak belki kürlerde değişiklik yaparım bende, biz evleneli iki yıl doldu,malesef yaşadıklarımızdan dolayı temeller biraz sarsıldı,şimdi eşim seni seviyorum deyip peşimde dolaşıyor ,sen beni seviyormusun diyede elli kez sormuştur ama bende tık yok,içimden cevap vermek gelmiyor geçiştiriyorum ,bazen coşuyorum seni çok seviyorum demek geliyor içimden ama nedense dudaklarımdan çıkmıyor o kelimeler (

Kadın olmak masallarda bile zordur aslında...
Ya 7 cüceyle yaşarsın ,
ya kurbağadan medet umarsın ,
ya 100 yıl uyuturlar seni ,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin ,
ya bi kuleye hapsederler seni ,
yaa tanımadığın bir adam için uzatırsın saçlarını ,
yaa saat 12 den sonra bal kabağına dönüşürsün ,
ya da kurt düşer peşine yem olursun...
Bunlar bi yanada en kötüsü seni sadece ayak numarandan tanıyan birine Aşık olursun... ♥
)

vayyyyyyyyyyyyy çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba arkadaşlar
benim eşiminde spermi çok az sigarayı bıraktı 2 ay oldu..
inşallah etkiler spermlerini..
martta micro denedik olmadı.
bakalım bi kez daha denicem..cesaret edebilirsem.
izmirde nereye gideceğimi bilmiorum ama ege üniversitesini düşünüorum ama bilemiorum nasıl olur???????

iyi çok şükür,gözümün şişliği indiğinden kendimi bugün biraz mutlu hissediyorum :)) sen nasılsın bakalım ,bayram inşallah güzel geçmiştir,bebiş nasıl? önümüzdeki bayramda inşallah bende hamile olurum,böylece kimseye gitmem :))))

eşimin yürüyüş ve yüzme işini ben evlendiğimizden beri destekliyorum.. ama benim eşim ben ne dersem tersini yaptığı için kendi haline bıraktım,şimdi kendisi yürüyüş yapalım diyor bende tamam ne zaman gitmek istersen söyle ben hazırım dedim :)) ama kaç gün oldu hala ses yok ...

bnm duam bıttımı
gerıde kaldı galıba lıste
btmedıyse bıle benden sobrakıne gecebılırsınız
agzınıza yuregınıze saglık
helal edın

henüz bitmedi malesef ama yarım bırakmak olmaz tamamlarız inşallah,ramazanın son haftalarında herkes yoğundu tamamlayamadık malesef,bayram sonrası normal hayatımıza dönünce daha kolay olur

hayırlı sonuclarlan don ınsallh
ay evet yha neden kalktıkııııııııııı
ınsallh faydası olur canım benm
hayırlı sonuclar elde edersınızzzzz
henüz bitmedi malesef ama yarım bırakmak olmaz tamamlarız inşallah,ramazanın son haftalarında herkes yoğundu tamamlayamadık malesef,bayram sonrası normal hayatımıza dönünce daha kolay olur

pekı canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…