ıcımde acayıp korku var
kotu seyler olmasındn korkuyorum
ya testsler alınırsa butun herseyımız bıter
esım bıter psıkolojıkmen
dolayısıylan evlılıgımızde bıter
ben ne yapacam
korkuyorum doktora gtmekten kotu sonuclar almaktan
haklı olabilirsin belki içimizde de sıkıntı vardır ama bazı kişiler bu sıkıntıya çomak sokabiliyor
canım bu düşnceler bizi hasta ediyor işte...sabah panikatak sayfasında okudum yazdıklarını..bende de panik atak vardı yıllar önce psikoloğa gide gele eşimle ozaman daha evli değildik o destek ola ola geçmişti...şimdi tekrarlıyor...15 gündür falan...kriz geliyor ara ara...çok zorlanıyorum..kalbim çok sıkışıyor dün sol tarafım tamamen uyuştu nefes alamadım kaldım öyle...eşime seslenmeye çalıştım ama uyumuştu eşim sesim de çıkmadı zaten boğuluyorum sandım...içimden dua ettim...iyi şeyler düşündüm...hafifledii sonra tekrar uyumam zaman aldı...sabah kaltığımda kötü hissediyordum yarım yamalak uyuduğum için..
kese kağıdıyla uyuycaz yine anlaşılan:)))
valla fundam ben öyle insanlarla görüşmüyorum:26::26::26:bir kere böyle bir kasıt sezmişsem bir daha görüşmüyorumm:26::26: benim pskolojimden daha önemli olmaz hiç bir şey diyorumzaten doğru insan olsa sıkıntıma çomak sokmaz ne dersin
ıcımde acayıp korku var
esım bıter psıkolojıkmen
ben ne yapacam
acaba neden sadece görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler deyip işin içinden çıkamıyoruz??? bende birkaç gündür nefes almakta zorlanıyorum,sanki boğazımı birisi sıkıyormuş gibi geliyor,oysa birazda kendi kendime yapıyorum,bugün mesela çıkıp gezebilirdim ama elim kolum kalkmadı,sanırım birde yanımda arkadaşım olmadığı için, nasıl atlatıcaz bugünleri merak ediyorum,aslında benim spor salonuna başlamam lazım,orda hoplayıp zıplamak iyi geliyor bana sanki tüm sinirimi stresimi atıp geliyorum
haklısın derim :)) ama bazen böyle bayramda felan görüşmek gerekiyor işte...neyse ki birkaç saat görüşüyoruz....
Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki,
Evlenecek erkeğe eskilerin
Neden ”koca” d...ediklerini.
Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir.
Koca demek, dağ demektir.
...Ve ne kadar yüce olursa olsun,
Üstünde kar olmayan dağ eksiktir.
Dağların yücesine kar yağar diye
Kadına da “kocanın karı” demişler.
Bakma şimdi evlenenlerin
“karı-koca” ilan edildiğine.
“Koca ve onun karı” olmalıdır aslında.
Yani yüce bir dağ olmalı adam.
Kar gibi pak ve masum olmalı kadın.
Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın.
Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ,
Ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür…
Eşim olma, karım ol!
Bana benzemeye çalışma sakın.
Bana benden lazım değil bir tane daha.
Ama unutma ki sensiz yarımım.
Her zaman söylemem, ama sen anla.
Eşim olma, karım ol!
Beni tamamla…
al benden de o kadar......
bikaç haftaya kadar iş bulur çalışırım ya da dersaneye giderim kpss için...bi şekilde meşgul olurum diye düşünüyorum...iş keyfekeder olunca canımız istemiyor hiçbişey yapmak....spora gitmek mantıklı...ama benim eşim erkekler var diyor sadece bayanların gittiği yerler de var ama ikna edemedim adamı..
neyse bulurum bişey ya:)))
buarada film çekmeye başlıyoruz ben de oynuyorum kızlar:)))
çok acıklı bişe:)))
eşimle ben oynuyoruz kaynım da yönetmenlik yapıyo:))okanın programa göndercekler beni de zorla oynatıyolar bunlar:))))
evet canım bazıları birde böyle insanlarla birlikte yaşayıyorlar bu gün bir arkadaşım aradı onlarında bebekleri yok mart ayında tüp bebk yapıldı kızın 2 yumoşu oldu ama boş çıktı dölenmedi birde erken menepoz gibi bir sıkıtısı var kendinden küçük eltsinin iki bebeği var kız tedvai olacağız tekrar diyinde allahın vermediğini dr mu verecek sen bu kadar parayı sokağa döküyorsun demiş olcak olsaydı şimdiye kadar olurdu demişş çok üzülmüş arkadaşımda
işte hep diyoruz ya yaşamayan bilmez diye
canım bayanlara yönelik o kadar çok spor salonu varki artık bence şansını dene ,mesela b fit var veya portakal var, belediyenin açtığı ücretsiz yerlerde var
filminizi izlemeyi çok isterim yayınlanacağı günü mutlaka özelden mesaj at bende izleyeyim
bence arkadaşın o eltisine aynen şöyle desin çocuğu var diye şımarmasın Allah gün gelir verdiğinide alabilir!!!! hemen havaya girmesin,
nasıl böyle aptalca konuşabiliyorlar anlamıyorum yaaaa.. Rabbim derdi veriyor ama insanlara zekada vermiş ,araştırıp bulmak gerekiyor,ayrıca belki bizim bol bol dua etmemizi istiyor, valla şu anda acaip gerildim o kadının dediklerine... içimden daha neler sayıyorum ama burda yazamam...töbeeee
tamam canım bi aksilik olmaz da tamamlayıp verebilirsek tabiki haber vermek ne demek...günlerdir senaryoyu tartışıyoruz birimiz beğense öbürümüz itiraz ediyoruz:)))
çok komik:)))
çekince haber veririm
spor salonu konusunda eşimi kandıamam lazım funda yaaaaa:18:taktik verin gıııız
o kadına söverdim şimdi de Allahtan korkumdan susuyorumAllahım böyleler de var...manyak mıdır nedir ya...büyük konuşup kınamasın kınadığımız şeyi yaşamadan ölmeyiz zira...Rabbim ona yaşatmasın yine de tabi ama büyük cehalet onun da evladı var...ne korkusuz bi cümle bu...biz sanki Allahı bırakıp başka bişayden mi istiyoruz..yazık o kadına...yani insanım diye geziyorsa gerçekten yazık...çocuk diye yanıp tutuşan bi kardeşimize böyle diyorsa insanlığımdan utanıyorum bunlar yüzünden!!!allah islah etsin.Allah o arkadaşa da evlat versin boynu bükük koymasın...ben çok üzüldüm
ay funda süpersinnnnnnçok basit hayatım gitmek istediğin salonu önceden belirle,sonra eşinle tesadüfen ordan geç !!
geçerkende ded ki dur şurayla konuşayım de,tabi eşini hiçbir şekilde içeri almayacakları için eşin gitmende sakınca olmadığını anlayacaktır :)))
zihinsel özürlü yaratık Allahın verdiğini kendi yaptı sanıyor herhalde....
Masalım ne oldu tatlım seni, kimler üzdü seni bakimm..tam anlayamadım ben üzüntünün sebebini.fundam ben de öyle ya...bu bayram bi sıkımlık kaldı canım inanki..öyle bunaldım ki anlatamammmmmmm
hadi üzülmeyeyim desen de olmuyor
ne bileyim Allah yardım etsin bize
Selam arkadaşım.Git tabi Ege ya da başka bir yer git mutlaka.Ben de Ege'deyim tatlım sormak istediğin olursa buralardayım :)merhaba arkadaşlar
benim eşiminde spermi çok azsigarayı bıraktı 2 ay oldu..
inşallah etkiler spermlerini..
martta micro denedik olmadı.
bakalım bi kez daha denicem..cesaret edebilirsem.
izmirde nereye gideceğimi bilmiorum amaege üniversitesini düşünüorum ama bilemiorum nasıl olur???????
Nazarlara mı geldin arkadaşım :))funda gözüne nolduuuuuu..niye şişti..
Maşallahhhhhhhhhhhheşine özel olarak selam söylüyorum ve takdir ediyorum onu,maşallah bizlerden iyi gidiyor
Aşkım vala bilmiyorum olabilir.Apaçık yatıyorum, duştan da çıkmıyorum olabilir.Hala ağrıyor biliyor musun.Arada kasıklarıma anlık saplanıyor bir şey.Hehehehhe buna da şükür yumurtam var ki ağrıyor :))geçmiş olsun hayatım,bayramda inşallah kendine dikkat etmişsindir bazen ağrılar üşütmektende oluyor
Yardımcı olurum canım.merhaba derin,sizede geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede bebişinize kavuşursunuz,sigarayı bırakması çok güzel,benim eşimde içiyordu ve çok şükür bıraktı, 2 ayda hemen etkilermi bilemiyorum,uyguladığınız bitkisel kür veya kullandığınız ilaçlar varmı, birde sperm az derken sayı olarak kaç ?
izmirde melish arkadaşımız tedavi görüyor,ege üniversitesinde, sana bu konuda yardımcı olacağına eminim, siz mikroyu nerde denediniz*
iki hafta önce arpacık çıkıyordu sabah şiş gözle kalkmıştım hemen doktora gittim ve ilaç kullandım geçmişti,bayramın ikinci günü tekrar çıktı ve daha büyük acı vererek,sanırım makyaj yapmamında acıda etkisi oldu,ama şimdi geçti çok şükür umarım tekrarlamaz
Linki bana da atsana fundaa , ben bulamadım bakamadım daaha doğrusuişin komik yanı insanlar emnim bu sözleri söylerken amaçları bizi kırmak değildir,tabiki içlerinde kötü niyetli olanlarda var ama çoğu değil,kendilerince iyilik yapıyorlar,ben çoğu zaman birşey söyleyenin yüzüne iki katı söylüyorum,çevrede bu huyumu bildiği için bana karşı biraz daha dikkatli davranıyorlar :))) kimseye yaranmaya çalışma hayatım boşver,insanlar sen verdikçe almaya alışıyorlar,
tabi benimde evlendikten sonra yediğim yuttuğum pek çok laf oldu malesef bunlarda içimde yara oluyor tabii...en iyisi insanlarla mesafeli durmak,böyle bayramdan bayrama gidip görüşeceksin,ben bazen kayınvalideme bile 2 hafta felan gitmiyorum yeri geliyor kendi öz annemi bile aramak istemiyorum,özellikle bu ocuk meselesinden sonra dahada kırılgan,gergin biri oldum çıktım
anketi buldum ve katıldım,büyük bir çoğunlukta beğenin geri gelmesini istiyor,umarım gelir
İyi düşünelim her şeyy iyi olsun.İyilikler bizi bulsun inşallah.Dualardasın canım..ıcımde acayıp korku var
esım bıter psıkolojıkmen
ben ne yapacam
vAyyy bizim arkadaşımız neymiş maşallah...ben de merak ediyorum beni de haberdar edin pliss..tamam canım bi aksilik olmaz da tamamlayıp verebilirsek tabiki haber vermek ne demek...günlerdir senaryoyu tartışıyoruz birimiz beğense öbürümüz itiraz ediyoruz:)))
çok komik:)))
çekince haber veririm
spor salonu konusunda eşimi kandıamam lazım funda yaaaaa:18:taktik verin gıııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?