Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben işe gitmek istemiyorum o konuda çok şanssızım gerçekten çok dedikoducu acımasız iş arkadaşlarım var iki aydan sonra görecem laf sokmaya başlarlar kilomu aldın kız yoksa hamilemisin yok a geçiktirme ya da imalı allah verir ya da bir grup sessiz seyrederler

cnm fundam erkek infertisi erkeğin bazen bunu kabullenmemesi sorunlar sorular yoruyor insanı bence sen al iç derim yakındır gelecek bebişler

bizim iş yerindekiler bu konuda pek birşey sormuyorlar artık bana,iltihap için tedavi görüyorum sanıyorlar

bizim iş yerindekiler bu konuda pek birşey sormuyorlar artık bana,iltihap için tedavi görüyorum sanıyorlar

cnm ben eşimle aynı okuldayım bu da biraz kıskançlık yaratıyor birde bazıları dünya görüş açısından hoşlanmıyorlar özellikle eşimden namaz filan kılıyor iş yerimiz huzurlu değil onlarda en zayıf noktamızı biliyorlar çoğuyla mesafeliyim ama bu yıl 25 yaşındaki öğretmenimizin bebişi oldu 2 öğretmenimizde hamile tabi laf çarpmalar birde veliler onlar iyi niyetli ama :84:

merhaba kızlar,uzun zamandır sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri.üye oldum sonunda. bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.benide kabul edermisiniz aranıza.

sagol tatlım ınsallh gusel haberler alırız
masal ben tup bebek ılaclarından dolayı böle oldum atak gecırıorum
agr depresyon gecırıorum
ılacta uyutmaz oldu
zor gunler gecırıoum bugunlrde rabbm yardımcımız olsun ınsallh
benım bunyeme hormon ılacları yaramamıs
heralde bır kac deneme daha yapsam kafayı tıklatırım ((((

bnde nefes lamkata zorluk cekıorum
cogu zamn olmeyı tercıh edıorum bu agr yukten dolayı
ısyan deıl yorgunluk artık
dun gozum acık esıme seslenecem sesım cıkmıor
durtucem kollarım uyusmus vazıyetteydı
asırı carpıntı yasıorum
bır bak aylarca aglayamıorum bır bak gun boyu susmuorum

öyle doluyumki günlerce sizleri okuyup bak herkes böyle şeyler yaşıyormuş sadece benim çevremde densiz yokmuş diye teselli ediyorum kendimi.okullar açılıyor ve kimseyi görmek dert anlatmak istemiyorum.söylediğim halde peşimi bırakmıyorlar.eeee ne yaptınız ne oldu? doktor ne dedi sorularından bıktııımmm artık.söylemekte söylememekte işe yaramıyor.seri katil adayı var karşınızda

Son düzenleme:

cnm sende öğretmen misin

canım benim yaa,ne kadar efendi bir eşin var oysa bence işyerindekiler kıskanıyorlardır,
bu tarz insanlara çok fazla şey söylemek istemiyorum,Allah görüyor ,en iyisini o bilir....

evet canım en dedikoducu camiadanım. birde anasınıfı öğretmeniyim. ben siteyi yeni keşfediyorum hatalarım olabilir kusura bakmayın

cnm al benden de birde birçoğuyla problemliyim bu konu onlar için koz kaç yaşındasın tatlım ne kadardır evlisin tam sorunun nedir cnm

merhaba kızlar,uzun zamandır sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri.üye oldum sonunda. bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.benide kabul edermisiniz aranıza.

hayatım inşallah sorunlarınız en kısa sürede çözülür ve bebişinize kavuşursunuz,tanışmak için birkaç soru sorsam umarım seni sıkmam
*tam olarak roblem nedir
*ne zamandır tedavi görüyorsunuz
*nerde tedavi görüyorsunuz
*kullandığınız ilaç veya bitkisel varmı,varsa kullandıktan sonra düzelme oldumu
sanırım şimdilik bu kadar soru yeter hemen daraltmayayım seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…