Masalım ne oldu tatlım seni, kimler üzdü seni bakimm..tam anlayamadım ben üzüntünün sebebini.
Selam arkadaşım.Git tabi Ege ya da başka bir yer git mutlaka.Ben de Ege'deyim tatlım sormak istediğin olursa buralardayım :)
Nazarlara mı geldin arkadaşım :))
Maşallahhhhhhhhhhhh
Aşkım vala bilmiyorum olabilir.Apaçık yatıyorum, duştan da çıkmıyorum olabilir.Hala ağrıyor biliyor musun.Arada kasıklarıma anlık saplanıyor bir şey.Hehehehhe buna da şükür yumurtam var ki ağrıyor :))
Yardımcı olurum canım.
nazar nazar kesin nazar...
Linki bana da atsana fundaa , ben bulamadım bakamadım daaha doğrusu
İyi düşünelim her şeyy iyi olsun.İyilikler bizi bulsun inşallah.Dualardasın canım..
vAyyy bizim arkadaşımız neymiş maşallah...ben de merak ediyorum beni de haberdar edin pliss..
Ben de bugün evde sıkıldım.Eşime diyorum ki haydi beni bir yerlere götür.Sızdı adeta..ben de size bakayım dedim..Nabersiniz kızlar..Sohbete direkt daldım ama.Bayramınız nasıl geçti.Ben bol bol gezdim akrabaları,Gerçekten ben sevmiyorum bu gezmeleri ya(( sohbetler dönüp dolaşıp bir yere geliyor.Ama çok üzüldügüm bir şey oldu.Benim kuzenim askerdeydi ve eşi de 9 aylık hamileydi.Kız ölü doğum yapmış ya nasıl üzüldüm.Kuzeminin askerliğine bitmesi de 15 gün vardı.Apartopar izin almış asker ocağından.Yazık ben gitmek istiyorum ama gidemedim o sahneyi görmek istemiyorum şu anda (((
bebekim hoşgeldin......biz de dertleşiyoruz işte gördüğün gibi....eşeğe fazla değer verirsen kendini atsanırmış sözüm meclisten dışarı..benimki de o hesap..bayram tatilim zehir oldu...ben sustukça insanlar üstüme geldiler ona bozuldum..ama iyiyim Allaha havale ettim...
film daha çekmeye başlamadık senaryo bitti heralde başlarız çekince haberdar etcem..sizin de fikrinizi alırım:*
bi de kuzeninin eşine üzüldüm( de bunda da Rabbim diyor ki bak bunlar da var şükredin.....bi süre bence de gitme iyice moralin bozulur.....
yok bebekim ya benim alakam yok film sektörüyle falan...eşimle kardeşi de amatörce çekiyolar işte...eşim de yabancı bi şirkette müdür.onlar öyle heves etti...eşimin kardeşi bilgisayar alanında çalııyor..öyle montajı çekimi falan biliyor ama o da blgisayr şirketinde çalışıyo yani hiçbirimiz profesyonel değiliz:)))nası bişey çıkacak ortaya artık bilmiyorum:)bi de eşim fotoğrafçılığa meraklı kadraj madraj aks maks bişeyler diyolar ben anlamıyom ki:)))
Hoşbuldum aşkım.Sen de hoşgeldin.
Boşver biraz okudum diğer topikte yazdıklarını.Detaylı bilmesem de sanırım eşinin ailesinden kaynaklı bi durum.Ya inan herkesin başında bunlar.Allaha havale et.Çok da samimi olma bana kalırsa.Herkes haddini ve yerini bilmeli.Sınırlarını sen koy canım.Ne kadar verirsen karşıdaki her seferinde iki katını almaaaaak ister.Bu yaratılışımızda var.Eşinle bu konuda sınırlarınızı konuşup çizmelisiniz.
Film konusunda gerçekten ümitliyim sizden eminim ki iyi olacaktır.Teşekkür ederim ama fikirlerimizi soracağın için de.
Sen oyunculuk yapıyor musun peki, bu arada eşin nerde çalışıyor.Film sektörünü pek anlamam da.
Kuzen konusuna gelince gerçekten herkesin imtihanı farklı.9 ayını yaşayıp doğum anında ölü doğum yapmak gerçekten kimsenin isteyeceği bir olay durum değil.Allah korusun.GElinimize de Allah sabır versin kuzenime ailesine de tabi..Rabbimin vardır bir hikmeti bu durumda.Biz gerçekten her şeyin başındayız.Neler çekiyor millet bizim acımız onların yanında minicik kalıyor adeta..Allahım kaldıramayacağımız yük vermez.
Sizi öpüyorum çokkk.......
ay funda süpersinnnnnniyi fikir
öyle bi insan yüzünden kadın nası üzülmüştür kimbilir....kız zihinsel özürlü deme onlar bile ne kadar duyarlı oluyor..benim yakınım var down sendromlu yavrum sen onu sevince nası seviniyo görsensadece sincilere hırçınlaşıyo veya korkanlara...bizim düğünde hep benim kucağıma oturdu kocaman kız..bende bişey demedim sevdim hep kucağıma oturtup bence o kadın için lügatte uygun kelime yok aramayalım iyisimi:)))
ey TÜRK kadını
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.
Mevcudiyetinin yegane temeli budur.
Kocan en kıymetli hazinendir.
......
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.
Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.
Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimal de olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.
Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey asil Türk kadını, işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.
Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.
İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır...
bence arkadaşın o eltisine aynen şöyle desin çocuğu var diye şımarmasın Allah gün gelir verdiğinide alabilir!!!! hemen havaya girmesin,
nasıl böyle aptalca konuşabiliyorlar anlamıyorum yaaaa.. Rabbim derdi veriyor ama insanlara zekada vermiş ,araştırıp bulmak gerekiyor,ayrıca belki bizim bol bol dua etmemizi istiyor, valla şu anda acaip gerildim o kadının dediklerine... içimden daha neler sayıyorum ama burda yazamam...töbeeee
valla haklısın zihinsel özürlüler bile bunların yanında iyi,aslında zihinsel özürlü değilde duygusal özürlümü desem,normal duyguları olan bir insan bunu hayatta demez
Masalım ne oldu tatlım seni, kimler üzdü seni bakimm..tam anlayamadım ben üzüntünün sebebini.
Selam arkadaşım.Git tabi Ege ya da başka bir yer git mutlaka.Ben de Ege'deyim tatlım sormak istediğin olursa buralardayım :)
nazarmı bilmiyorum ama çok acı verdi
Maşallahhhhhhhhhhhh
Aşkım vala bilmiyorum olabilir.Apaçık yatıyorum, duştan da çıkmıyorum olabilir.Hala ağrıyor biliyor musun.Arada kasıklarıma anlık saplanıyor bir şey.Hehehehhe buna da şükür yumurtam var ki ağrıyor :))
canım dikkat et,en önemli günler bunlar,Allah korusun iltihap felan olmasın ,sen başını serin tut ayağını sıcak
Yardımcı olurum canım.
bilmem belkide nazardır :)))
şimdi söyleyeceğime güleceksin ama bulamıyorum( kendi mesajlarımdan bulayım dedim en son attığım mesajlarda da yok,belki masal bulabilir o da mesaj yazmıştı (
İyi düşünelim her şeyy iyi olsun.İyilikler bizi bulsun inşallah.Dualardasın canım..
vAyyy bizim arkadaşımız neymiş maşallah...ben de merak ediyorum beni de haberdar edin pliss..
Ben de bugün evde sıkıldım.Eşime diyorum ki haydi beni bir yerlere götür.Sızdı adeta..ben de size bakayım dedim..Nabersiniz kızlar..Sohbete direkt daldım ama.Bayramınız nasıl geçti.Ben bol bol gezdim akrabaları,Gerçekten ben sevmiyorum bu gezmeleri ya(( sohbetler dönüp dolaşıp bir yere geliyor.Ama çok üzüldügüm bir şey oldu.Benim kuzenim askerdeydi ve eşi de 9 aylık hamileydi.Kız ölü doğum yapmış ya nasıl üzüldüm.Kuzeminin askerliğine bitmesi de 15 gün vardı.Apartopar izin almış asker ocağından.Yazık ben gitmek istiyorum ama gidemedim o sahneyi görmek istemiyorum şu anda (((
ey TÜRK kadını
......
Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimal de olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.
Ey asil Türk kadını, işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.
Arkadaşımın eşinin hiç spermi yoktu, dokulardan sperm bulup mikroenjeksiyon yaptılar şimdi mis kokulu su isminde bir kızları var. diye yazılmış.
doğru diyosunböylelerini hayatımda istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!
aynen kuzum bende çok sinirlendim valla
Maşallahhhhhhhhhhhh
Yardımcı olurum canım.
ey TÜRK kadını
......
acaba neden sadece görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler deyip işin içinden çıkamıyoruz??? bende birkaç gündür nefes almakta zorlanıyorum,sanki boğazımı birisi sıkıyormuş gibi geliyor,oysa birazda kendi kendime yapıyorum,bugün mesela çıkıp gezebilirdim ama elim kolum kalkmadı,sanırım birde yanımda arkadaşım olmadığı için, nasıl atlatıcaz bugünleri merak ediyorum,aslında benim spor salonuna başlamam lazım,orda hoplayıp zıplamak iyi geliyor bana sanki tüm sinirimi stresimi atıp geliyorum
herzaman mesafeli olamıyorsun sorun da orda zaten...hele benim gibi kırılgan ve alıngansan bir de sessizsen işin daha da zor...neyse Allah biliyor ya bu yüzden gönlüm rahat...bu da geçer diyorum...
azo yüzünden başka bi insan oldum herşeye ağlayan üzülen karamsar bi insan....
ve bu insan gitsin neşeli bi insan gelsin istiyorum ama olmuyor...
ve galiba bebeğim bana gelene kadar da olmayacak..
çünkü hep o yara kanayacak kabuk tutmadan...
fundammmm Allah büyük!
ıcımde acayıp korku var
kotu seyler olmasındn korkuyorum
ya testsler alınırsa butun herseyımız bıter
esım bıter psıkolojıkmen
dolayısıylan evlılıgımızde bıter
ben ne yapacam
korkuyorum doktora gtmekten kotu sonuclar almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?