Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel ,inşallah herşey yolunda gider ve bebişini kucağına alıp sağlıkla huzurla büyütürsün

geçmiş olsun hayatım,bayramda inşallah kendine dikkat etmişsindir bazen ağrılar üşütmektende oluyor

hayırdır canım seni ne üzdü bu kadar??

fundam ben de öyle ya...bu bayram bi sıkımlık kaldı canım inanki..öyle bunaldım ki anlatamammmmmmm
hadi üzülmeyeyim desen de olmuyor
ne bileyim Allah yardım etsin bize

ben bugün çıkıp gezeyim dedim ama kendimde güç bulamadım,eminönü taraflarında gezmek istiyorum biraz,marmara foruma gitmekte istiyorum ama garip bir güç beni evde tutuyor ( bu sefer can sıkıntısından nefes alamıyorum sanki ( eşimde sabahtan beri hadi git ggez biraz kendinle vakit geçir deyip duruyordu ,birkaç gündür moralimin bozuk olduğunun o da farkında ama sebebini bulamıyor bir türlü

ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA -
ARUNANIN EŞİ 4
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 3
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE -
MELISH 3
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA -

toplam 18 oldu

ESRA ARKADAŞIMIZIN EŞİ İÇİNDE ŞİFA DUALARINDAN OKUYAN OLURSA SEVİNİRİZ,İNŞALLAH BAYRAM SONRASI GÜZEL HABERLERLE ARAMIZA GELİR

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

:))) iyi fikirmiş,bencede beğen kısmını geri koysunlar,anketin nerde olduğunu bilsem katılıcam

bazan kendi akrabalrımızdan bile bunalıyoruz yaaa

aslına bakarsan eşimin akrabaları çoook iyi insanlar,hepsini seviyorum ama eşimle olan sorunlar yüzünden onlardan biraz uzak durmaya çalışıyorum,yoksa kimsenin hakkını yiyemem hepsi güler yüzlü ve ben gittiğim zaman çok ilgililer,birde sanırım kendi akrabalarımı özledim veya biraz kendimede vakit ayırmak istiyorum

merhaba derin,sizede geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede bebişinize kavuşursunuz,sigarayı bırakması çok güzel,benim eşimde içiyordu ve çok şükür bıraktı, 2 ayda hemen etkilermi bilemiyorum,uyguladığınız bitkisel kür veya kullandığınız ilaçlar varmı, birde sperm az derken sayı olarak kaç ?
izmirde melish arkadaşımız tedavi görüyor,ege üniversitesinde, sana bu konuda yardımcı olacağına eminim, siz mikroyu nerde denediniz*

funda gözüne nolduuuuuu..niye şişti..

iki hafta önce arpacık çıkıyordu sabah şiş gözle kalkmıştım hemen doktora gittim ve ilaç kullandım geçmişti,bayramın ikinci günü tekrar çıktı ve daha büyük acı vererek,sanırım makyaj yapmamında acıda etkisi oldu,ama şimdi geçti çok şükür umarım tekrarlamaz

hayırdır canım seni ne üzdü bu kadar??

insanların lafını sözünü kaldıramıyorum artık funda zoruma gidiyor...ben okadar itina gösterirken bazı kişiler hoyratça davranıyor üzülüyorum...ne yapsam yaranamıyorum sanki...bu durum canımı sıktı..içime ata ata çatlamak üzreyim eşime anlattım o da üzüldü..
:))) iyi fikirmiş,bencede beğen kısmını geri koysunlar,anketin nerde olduğunu bilsem katılıcam

anasayfada anketler öneriler kısmı var ya orda kuzum

geçmiş olsun:'(
göz de başka ya her organ değerli de göz farklı dikkat et bebekim.

işin komik yanı insanlar emnim bu sözleri söylerken amaçları bizi kırmak değildir,tabiki içlerinde kötü niyetli olanlarda var ama çoğu değil,kendilerince iyilik yapıyorlar,ben çoğu zaman birşey söyleyenin yüzüne iki katı söylüyorum,çevrede bu huyumu bildiği için bana karşı biraz daha dikkatli davranıyorlar :))) kimseye yaranmaya çalışma hayatım boşver,insanlar sen verdikçe almaya alışıyorlar,
tabi benimde evlendikten sonra yediğim yuttuğum pek çok laf oldu malesef bunlarda içimde yara oluyor tabii...en iyisi insanlarla mesafeli durmak,böyle bayramdan bayrama gidip görüşeceksin,ben bazen kayınvalideme bile 2 hafta felan gitmiyorum yeri geliyor kendi öz annemi bile aramak istemiyorum,özellikle bu ocuk meselesinden sonra dahada kırılgan,gergin biri oldum çıktım

anketi buldum ve katıldım,büyük bir çoğunlukta beğenin geri gelmesini istiyor,umarım gelir

Son düzenleme:

herzaman mesafeli olamıyorsun sorun da orda zaten...hele benim gibi kırılgan ve alıngansan bir de sessizsen işin daha da zor...neyse Allah biliyor ya bu yüzden gönlüm rahat...bu da geçer diyorum...
azo yüzünden başka bi insan oldum herşeye ağlayan üzülen karamsar bi insan....
ve bu insan gitsin neşeli bi insan gelsin istiyorum ama olmuyor...
ve galiba bebeğim bana gelene kadar da olmayacak..
çünkü hep o yara kanayacak kabuk tutmadan...
fundammmm Allah büyük!

aslında söylemeye çalıştığım şu fundam sıkıntı bunaltı bizim içimizde çevre sadece etkenn
ne bileyim bu skıntının bir çözümü varmı yoksa bununla yaşamayı öğrenmekten başka yol yokmu :26::26::26::26::26:bilemiyorumm

ıcımde acayıp korku var
kotu seyler olmasındn korkuyorum
ya testsler alınırsa butun herseyımız bıter
esım bıter psıkolojıkmen
dolayısıylan evlılıgımızde bıter
ben ne yapacam
korkuyorum doktora gtmekten kotu sonuclar almaktan

canım ben aslında hep çevremdekileri mutlu etmeye alışan biriydim,hala öyle diyebilirim ama önce bakıyorum bana nasıl davranıyor,eğer sürekli benden birşeyler alıyorsa artık dur diyorum,buhareket veya bu söz beni üzüyor diyorum veya bu hayat benim sen ne karışıyorsun diyebiliyorum bunu bazen pat diye insanların yüzüne söylüyorum bazende gülerek espiri ile karışık sokuveriyorum lafı, artık yaşlandım mı nedir anlamıyorum ama sabır pek kalmadı bende,

haklı olabilirsin belki içimizde de sıkıntı vardır ama bazı kişiler bu sıkıntıya çomak sokabiliyor

canım doktora gitmeden sadaka ver bence,birde çevrende yetim varsa sevindir,büyük birşey olması gerekmiyor LCWde 4-5 tlye tshirler felan var onlar bile bazıları için ulaşılamaz olabiliyor bazen,içini ferah tutmaya çalış,iyişeyler düşünmeye çalış,biliyorum çok zor sana akıl verirken bunu ben yapabilirmiyim bunuda bilmiyorum ama yinede hep diyoruz ya iyi düşünelim iyi olsun,birde tek bir doktorla sakın karar almayın,gerçi doktorunuzun kim olduğunu bilmiyorum,inşallah iyi sonuçlar alırsınız,umarım herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…