canım benim yaa,ne kadar efendi bir eşin var oysa bence işyerindekiler kıskanıyorlardır,
bu tarz insanlara çok fazla şey söylemek istemiyorum,Allah görüyor ,en iyisini o bilir....
sagol tatlım ınsallh gusel haberler alırız
masal ben tup bebek ılaclarından dolayı böle oldum atak gecırıorum
agr depresyon gecırıorum
ılacta uyutmaz oldu
zor gunler gecırıoum bugunlrde rabbm yardımcımız olsun ınsallh
benım bunyeme hormon ılacları yaramamıs
heralde bır kac deneme daha yapsam kafayı tıklatırım((((
bnde nefes lamkata zorluk cekıorum
cogu zamn olmeyı tercıh edıorum bu agr yukten dolayı
ısyan deıl yorgunluk artık
dun gozum acık esıme seslenecem sesım cıkmıor
durtucem kollarım uyusmus vazıyetteydı
asırı carpıntı yasıorum
bır bak aylarca aglayamıorum bır bak gun boyu susmuorum
öyle doluyumki günlerce sizleri okuyup bak herkes böyle şeyler yaşıyormuş sadece benim çevremde densiz yokmuş diye teselli ediyorum kendimi.okullar açılıyor ve kimseyi görmek dert anlatmak istemiyorum.söylediğim halde peşimi bırakmıyorlar.eeee ne yaptınız ne oldu? doktor ne dedi sorularından bıktııımmm artık.söylemekte söylememekte işe yaramıyor.seri katil adayı var karşınızda
cnm al benden de birde birçoğuyla problemliyim bu konu onlar için koz kaç yaşındasın tatlım ne kadardır evlisin tam sorunun nedir cnm[/QUO
canım, benim sorunum onlara uyamamak aslında görünürde problem yok.birde soru sormasalar süper olacak. bugün 32 yaşına girdim.çokk buruk ve üzgünüm aslında.evliliktede 4 yılı bitirdik.eşimde sperm sayısında ve aklına gelebilecek herşeyde sorun var.temmuz ayında kaan hocaya gittik.bu arada esra duymasın sevmiyordu değil mi onu? eylül 24 de varikosel ameliyatı için gideceğiz yanına.
evet canım en dedikoducu camiadanım. birde anasınıfı öğretmeniyim. ben siteyi yeni keşfediyorum hatalarım olabilir kusura bakmayın
ne hatası hayatım,burda bizbizeyiz,kimsenin hatasını kusurunu aramıyoruz,kendini germe :)) not vermicez :)) fikir alışverişi,tecrübe paylaşımı,stres atımı herşey var..
ah bitanem eşim imamhatipli diye yapmadıkları kalmadı eşim bana göre daha muhafazardır ama asla karışmaz ne bana ne de başkalarına bizde sadece bebek için aynı okuldayız olurda hamiş olursam dr gidersem o sınıfıma bakar ben yorulursam bakar diye dediğin gibi allah biliyor
cnm al benden de birde birçoğuyla problemliyim bu konu onlar için koz kaç yaşındasın tatlım ne kadardır evlisin tam sorunun nedir cnm[/QUO
canım, benim sorunum onlara uyamamak aslında görünürde problem yok.birde soru sormasalar süper olacak. bugün 32 yaşına girdim.çokk buruk ve üzgünüm aslında.evliliktede 4 yılı bitirdik.eşimde sperm sayısında ve aklına gelebilecek herşeyde sorun var.temmuz ayında kaan hocaya gittik.bu arada esra duymasın sevmiyordu değil mi onu? eylül 24 de varikosel ameliyatı için gideceğiz yanına.
doğum günün kutlu olsun:)) inşallah 32 yaş sana uğur getirir,sağlıklı huzurlu bir yaş olur,33 yaşına gelmedende bebişin kucağında olsun inşallah
cnm iy ki doğdun kaan hocaya ben gitmedim ama çok iyi bir dr varikosel ameliyatından sonra sayı artacak zaten hareketlilikte artıyormuş
canım ya bir simge eklemek için verdiğim çabayı ve sonunda yine başaramayınca dile gelen duygularımdı.sağol canım anlayışınız için teşekkürler
ah bitanem eşim imamhatipli diye yapmadıkları kalmadı eşim bana göre daha muhafazardır ama asla karışmaz ne bana ne de başkalarına bizde sadece bebek için aynı okuldayız olurda hamiş olursam dr gidersem o sınıfıma bakar ben yorulursam bakar diye dediğin gibi allah biliyor
ölende mi suç??? öldürendemi :)))
cnm varikosel seviyeniz kaçtı ameliyatı özelde mi yapacak bizdede var amelita gerek yok diyorlar ama ben istiyorum
fundacım sence kimde :))
canlar ben kaçıyorum,ramazanın son günlerinde dondurma yemiştim hala midem düzelmedi( sürekli bulanıyor,belki gerginlikte sebep oluyor olabilir veya sürekli birşeyler yiyip içmem bilmiyorum artık ama rahatsız edici bir durum,namazımı kılıp yatayım en iyisi belki uyumak iyi gelir
hepinize iyi geceler...hoş sohbetlerrrrrr
Allah sabır versin sana canım birde eşine.tahmin edebiliyorum inan o bakışları ve fıs fıs konuşmaları. Allah onları ıslah etsin.
iki ucu sivri çubuk,öldürmek en büyük günahlardan ama bazılarıda hak ediyor sanki :))
Arkadaşlar, belki yeri burası değil fakat sizler de bilirsiniz ve yardımcı olursunuz diye düşündümEşimin spermiogram değerlerini yolluyorum, lütfen yorumlar mısınız? Ve durum hakkında yol gösterir misiniz?
Abstinans Süresi : 4 gün ( C.İ )
Viskosity : Az Yapışkan
Volüm : 2.9 cc.
Renk : D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opalasan
pH : 7.62
Kan : Yok
İrin-Partikül : Yok
Fruktoz : ----
Yuvarlak Hücre : % 5 ( lökositler,epiteller,germ hücreleri )
Motilite : Hızlı İleri Hareketli: %52 Yavaş İleri Hareketli: % 5 Yerinde Hareketli: % 4
Hareketsiz : %39
İmmotilite : %39 ( HAREKET ETMEYEN )
Likefaksiyon : 30 dk.
1.cc deki Sperma : *21.724.000
Total Sperma : *63.000.000 (makler counting camber)
Sperm Mar (IgG) : -
Vitalite : %67
H.O.S Test :%61
Lökosit : 106.000 / ml
Eritrosit : Negatif
Aglütinasyon : Negatif
Retrograd Ejakl. : -
Pellet : -
KRUGER STRİCT CRİTERİA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :33
Normal Yapı : % 13
Anormal Yapı : % 87
YORUM : H.OLİGOSPERMİ
Mikroskopi : Her sahada nadir yuvarlak hücre, nadir lökosit görüldü.Eritrosite rastlanmadı.
Sperma hücreleri sayı olarak anormal gözlendi.3 saatlik inkübasyon sonucu normal dışı yavaşlama
ve ölü sayısında artış gözlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?