Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim yaa,ne kadar efendi bir eşin var oysa bence işyerindekiler kıskanıyorlardır,
bu tarz insanlara çok fazla şey söylemek istemiyorum,Allah görüyor ,en iyisini o bilir....

ah bitanem eşim imamhatipli diye yapmadıkları kalmadı eşim bana göre daha muhafazardır ama asla karışmaz ne bana ne de başkalarına bizde sadece bebek için aynı okuldayız olurda hamiş olursam dr gidersem o sınıfıma bakar ben yorulursam bakar diye dediğin gibi allah biliyor

canım benim senin yapmaktan hoşlandığın birşey varmı,ne bileyim ben mesela spor yapmayı severim,özelliklede karete felan,insanı çok rahatlatıyor :)))gerçi uzun süredir yapmıyorum kısa bir süre gitmiştim ama çok iyi gelmişti,bence bizim içimize kapanmamız lazım, ben spordan,deniz kenarında oturmaktan felan hoşlanıyorum ama şu anda hiçbirşey yapmadan oturuyorum,buda beni daha çok depresyonun içine çekiyor,şöyle bir sallansak ne iyi olur aslında

ölende mi suç??? öldürendemi :)))

evet canım en dedikoducu camiadanım. birde anasınıfı öğretmeniyim. ben siteyi yeni keşfediyorum hatalarım olabilir kusura bakmayın

ne hatası hayatım,burda bizbizeyiz,kimsenin hatasını kusurunu aramıyoruz,kendini germe :)) not vermicez :)) fikir alışverişi,tecrübe paylaşımı,stres atımı herşey var..

ne hatası hayatım,burda bizbizeyiz,kimsenin hatasını kusurunu aramıyoruz,kendini germe :)) not vermicez :)) fikir alışverişi,tecrübe paylaşımı,stres atımı herşey var..

canım ya bir simge eklemek için verdiğim çabayı ve sonunda yine başaramayınca dile gelen duygularımdı.sağol canım anlayışınız için teşekkürler

ya sabır ya selamet...
keşke eşin gibi insanların sayısı artsa,kim ne zarar görmüşki.. boşverin siz onları..her iş yerinde farklı sorunlar var malesef,bu konu olmasa başka olurdu,dediğin gibi inşallah bebek olunca rahat edersiniz,gerisi boş,

Allah sabır versin sana canım birde eşine.tahmin edebiliyorum inan o bakışları ve fıs fıs konuşmaları. Allah onları ıslah etsin.

canlar ben kaçıyorum,ramazanın son günlerinde dondurma yemiştim hala midem düzelmedi ( sürekli bulanıyor,belki gerginlikte sebep oluyor olabilir veya sürekli birşeyler yiyip içmem bilmiyorum artık ama rahatsız edici bir durum,namazımı kılıp yatayım en iyisi belki uyumak iyi gelir
hepinize iyi geceler...hoş sohbetlerrrrrr

cnm çok geçmiş olsun iyi geceler tatlı rüyalar

Arkadaşlar, belki yeri burası değil fakat sizler de bilirsiniz ve yardımcı olursunuz diye düşündüm Eşimin spermiogram değerlerini yolluyorum, lütfen yorumlar mısınız? Ve durum hakkında yol gösterir misiniz?

Abstinans Süresi : 4 gün ( C.İ )
Viskosity : Az Yapışkan
Volüm : 2.9 cc.
Renk : D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opalasan
pH : 7.62
Kan : Yok
İrin-Partikül : Yok
Fruktoz : ----
Yuvarlak Hücre : % 5 ( lökositler,epiteller,germ hücreleri )
Motilite : Hızlı İleri Hareketli: %52 Yavaş İleri Hareketli: % 5 Yerinde Hareketli: % 4
Hareketsiz : %39
İmmotilite : %39 ( HAREKET ETMEYEN )
Likefaksiyon : 30 dk.
1.cc deki Sperma : *21.724.000
Total Sperma : *63.000.000 (makler counting camber)
Sperm Mar (IgG) : -
Vitalite : %67
H.O.S Test :%61
Lökosit : 106.000 / ml
Eritrosit : Negatif
Aglütinasyon : Negatif
Retrograd Ejakl. : -
Pellet : -

KRUGER STRİCT CRİTERİA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :33
Normal Yapı : % 13
Anormal Yapı : % 87

YORUM : H.OLİGOSPERMİ
Mikroskopi : Her sahada nadir yuvarlak hücre, nadir lökosit görüldü.Eritrosite rastlanmadı.
Sperma hücreleri sayı olarak anormal gözlendi.3 saatlik inkübasyon sonucu normal dışı yavaşlama
ve ölü sayısında artış gözlendi.

cnm sonuçlarınız normal seviyesinin üstünde ileri hareketlilik çok iyi ne kadar süredir bebiş olmuyor sen göründünmü dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…