Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

organik nohut bir ara bimde vardı,orda yoksa migrosta olabilir,nohut suyunun tadınında iyi olacağını sanmıyorum,Allah sana sabır versin

moralinin iyi olmasına çok sevindim canım
da sperm olmadan nası hamiş olcakmışız anlamadımmm

Kızlar nasıl geçti gününüz bakimmm

benimki iyi gecti valla...benim doktor bana sanki müjde hamilesin:)))))) der gibi umut verdi:))))

o kadar iyi konustuki bizde sasirdik esimle...en son ordan gözyaslariyla ve esimle yikilmis bi vaziyette ayrilmistik...gercekle yuzlestigimiz gündü..... o zamandan beri de gitmediydim...

bana yakinda esinin tahlil sonuclari olumlu cikarsa yumurta takibine baslayalim dedi:)))) nasil yani falan olduk esimle:)))) hayirlisi bakalim benim hic umudum yok ama allah büyüktür melisim....

yok hayatım bakma bence hiç iç açıcı değil ( beceremiyor bizimkiler

neyim var inan bilmiyorum,sanırım evde durmak gerçekten bana yaramıyor,strestenmidir nedir midemde bi garip ,birkaç gün işler yoğun olursa düzelirim bence :))

canım bence sen bugünlerde evde durma anneni tak koluna gez,ankaraya gidince ararsın bugünlerini :))

hahahahhhahaha:))))) benimde öyle bi karim olsa bende aldatirdim:))))almasaymis torunu yasindaki adami o da:))))))

benim bu yaşa kadar 6 tane çocuğum olması gerekiyordu :))) elde var 0
:)) Fundaaaaaaaaaaaaaaaa kız sen bugün doping falan mı aldın beni güldürüyorsun yahu.
Bu arada b.ersoy'un nişanlıları hep İzmirli :) tesadüfe bakınn :))))))
evet bence de esra:))))) bu bi sifre olmali:)))) hemen cözelim:))))
hehe :) yadecimmm Funda'yla siz kesin bir şey içtiniz kesin :) öptüm sizi.

inşallah en kısa sürede kavuşursunuz bebişinize,malesef her mesleğin zorluğ var ,bende işyerindekilerle uğraşmaktansa acaba köye gidip hayvancılıklamı uğraşsam diyorum bazen :))

tatlim eger öyle bi guzellik yaparsan beni de al yanina:))) birlikte inek sagar koyun otlatiriz:)))

bütün gün bülent ersoyu izleyebildiysen psikolojin iyice bozulmuş galiba :))

Düzeldi canım :) köydeki hayvancıklar ha, ay bugün pek alemsiniz ya.Gülüyorum size :)

Evettttttttttt ama hepsini kullanmayacağım.Bu dinlenmem için.Yarısını da tedavimde kullanacağımm

evet canım hayvancılık hep yapmayı istediğim şeydir,düşünsene yemini vereceksin,bakımını yapacaksın hiçbirşeye itiraz etmeden çalışacaklar,üstelik hafta sonu tatili yok,kayınvalidesiyle tartışmaz, no problem yani :))

Rabbim büyük.......................Ben bugün dualarıma sizi de kattım her daim olduğu gibi..Allahım yüzümüze gülsün inşallah

Doğru diyorsun ama ders çalışıyorum aöf ye kaydımı yaptırdım kalmışım da ona çalışıyorum ama yarın eşim nöbetçi annemde kalcam :))
sende hoşgeldin :))

hahahahhhahaha:))))) benimde öyle bi karim olsa bende aldatirdim:))))almasaymis torunu yasindaki adami o da:))))))

:))))))))cok guldum hıc halım yokkken :)

funda emın ol bızım spermlerde hc karzmatık vede romantık deıl
hızını seklını godunmu
nede nazık gırıor ıcerı :)
:89::89:
bütün gün bülent ersoyu izleyebildiysen psikolojin iyice bozulmuş galiba :))

şov tivi açık döndürdükçe döndürdüler ben napimm :)
:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…