Canım hoşgeldin...burası insana terapi gibi geliyo inanki...ALLAH razı olsun fundacımdan bizi biraraya getirdi...
sen canını sıkma arkadaşım üstesinden gelicez tabiki,birbirimize böyle destek olarak ve sabrederek aşıcaz tüm engellerimizi........inanıyorum ....Rabbim hepimize dayanma gücü versin çünkü eşlerin bu durumu hastalığından daha çok yıpratıyo bizi ne yazıkk ki hep kadınlar çekiyo çileyi....
amin canim insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun..istanbulda cok fazla tüp bebek merkezi olmasi bizler icin guzel bir olanak.ben tv den takip ettigim kadariyla kafamda bir kac altarnatif olusturdum ama ne kadar guvenilir onu arastirmak lazim.cünkü tv de hepsi cok guzel konusuyor..
iznim benim 4 esimin 2 hafta malesef.yeterli bir sure degil.ama eger burdaki tedaviden bir sonuc cikmassa bir sekilde esimi ikna edip turkiyeye götürmem lazim.ön süreci burdan iyi ayarlayip herseyi izine sigdirmam lazim.dedigin gibi vakit sorunu olmasin.
moralimi yüksek tutmaya calisiyorum ama cevre baskisi beni cok üzüyor.sürekli yasin geciyor artik dogur bir tane demelerinden biktim...sanki oluyorda ben dogurmuyorum gibi hep beni sucluyorlar.cok üzülüyorum inan
sanırım ben tüpbebek merkezinin en çok psikolojik destek kısmını kullanıcam :)) eşimle beraber psikiyatristi delirtiriz herhalde :)))
arkadaşlar eşimize psikolojileri düzelsin diye akapunktur yaptıralım,ama iğne olarak çuvaldızları batırtalım :)))))) psikopata bağladım galiba
istersen görüşmeye git, mutlaka çağırmışlardır,benim şafak 3 :)) görüşmeme az kaldı
cok sagol canim..su an inanilmaz mutluyum sizleri tanidigim icin..yoksa tek basima kafayi yiyecegim.allah funda arkadasimizdan binlerce kez razi olsun...insallah allahin izniyle sirasiyla hepimiz bebeklerimize kavusacagiz.gelecek anneler gününü birlikte kutlayacagiz.aminnnnnnnnnnnnnn
malesef bizlerin kocalari cok cok sabir istiyo...sanki biz zorla cocuk istiyoruz gibi davraniyorlar nedense..ama hele bir olsun o zaman gösterecem ben ona:)))
Allahım bıktım bu çevre baskısından.....sanki biz yaşımızı bilmiyoruz töbeee töbee...düşündüğün tüp bebek merkezleri hangileri ??
gerçektende anneler gününde bebişimiz olsun artık di mi :)) inşallah olur
evet çağırdılar hatta bu cmt günü gelin dedi (aslında gelsek iyi olurdu seninlede yüzyüze tanışmış olurduk)ama inşallah bi gün kısmet olur..hatta burdaki tüm arkadaşlarımla oturup biaraya geliceğimiz günlerde olur..ve hata vehattaaa bebişlerimizle beraber :))))
oraya geldiğimizde BÜLENT hocaylada görüşmemiz gerekiyo bidaha git gel yapmamak için..o da çok yoğun program içindeymiş cmt yokmuş yani...o yüzden onunlada görüşebileceğimiz bir gün ayarlayalım dedim.telimide bıraktım..haber vericekler bakalım..
aslinda varya cok haklisin fundacim bizim acil bir psikolojik destege ihtiyacimiz var.ya biz akillaniriz yada psikolog delirir:))) o ayri mesele:)))
benimki asla kabul etmez ben delimiyim der:)))
kızlar şimdi çıkmam gerekiyo...aslında sizinle konuşmayı çok istiyorum ama eşim aşada bekliyo hazır markete gitmeye ikna etmişken hemen çıkayım..sizi seviyorum ve kocamaaan öpüyorum fıstıklar...görüşürüz...
fertijin seval tasdemir,,brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman,eurofertil tüp bebek merkezi,,
birde emre bakircioglu aklimda takilip arastirdiklarim..tv de cok duyuyorum bu isimleri.
Allah Allah, ben bunların içinden sadece emre beyi tanıyorum,
bu kadar çok olmasıda kötü,insan kime gideceğini şaşırtıyor :)))
cok haklisin canim benim ya...hele burda o kadar cok cikiyor ki tv de onlari dinledikce sanki hemen hamile kalcakmisim gibi seviniyorum.ama doktora gidip gercekle yüzlesince butun hayallerim sönüyor.
bende bilmiyorum ki kime inansak...giden paralarami yanarsin, yoksa yerle bir olan ümit ve hayalleremi....
ama bu yazdiklarim cok cok fazla taninmis bir doktor hemen hemen hergun birini bir kanalda görüyorum..sanki seval hanim daha umut verici gibi geldi bana..aslinda sen arastirabilirsin fundacim istanbulda daha yakinsin..
arkadaşlar ben kaçıyorum,eşim geldi yemek hazırlıcam, görüşmek üzere..iyi akşamlar
bizdeki sebepler testosteron hormonundaki düşüklük,aşırı kilo,sigara,stres vs.
şuanda testosteron alt sınırda ,
sigarayı bırakmış(arada içiyor) ,
8,5 kilo verdi (yaklaşık 30 kilo daha verirse normale dönecek inşallah)
stres devam ediyor çünkü karakter olarak herşeyin olumsuz yönünü görmeyi seviyor,
sanırım bizim tedavi uzun sürecek bu yüzden tüp bebeği net olarak düşünmeye başladım,hepimiz için Rabbim hayırlı şeyler nasip eder inşallah
merhaba fundacım,
kusura bakma canım cevabını gec gordum ancak cevap yazabılıyorum bend o yuzden.
benım esımde de aynı sıkıntılar var canım kılo sıgara stres ve testesteronda dusuk cıkıyordu
halıyle.bız ıkı kez tup bebek denedık ve ıkıncı de yanı suan hamılelık duygusunu tattım.fakat sevıncım kısa surdu.yarın kurtaj olmak zorundayım bebek gelısmedı kese ıcerısınde.bende kaan
aydosa bızzat gıtmeyı dusunuyorum.ankaraya gıdıp bırebır gorusursek belkı sperm kalıtesını arttırmak konusunda bıze yardımcı olabılır dıye dusunuyorum.yanı hamıle kalmakla da bıtmıyor aslında hep bır tehlıke var ve hep korku((Allah hepımızın yardımcısı olsun İnşallah tez zamanda bebeklerımıze kavusalım.Bız yıne en basa donuyoruz cok uzuldum ama hakkımda hayırlısı boyleymıs demek kı ((
canım benimm ya neler öğrendik neler ahh başımıza gelmese bilir miydik..MELİS cim İNŞAALLAH bizim eşlerimizdeki spermleride 6000 kat büyütürler
IMCI Yönteminide hiç duymamştım ...kök hücreye benzer bişeymi acaba?biraz netten bakıyım bakıyım:)
bu benim bahsettiğim kişi galiba halaya kalkan dr seval :)))))))fertijin seval tasdemir,,brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman,eurofertil tüp bebek merkezi,,
birde emre bakircioglu aklimda takilip arastirdiklarim..tv de cok duyuyorum bu isimleri.
Allah yardımcın olsun canımmmmmerhaba fundacım,
benım esımde de aynı sıkıntılar var canım kılo sıgara stres ve testesteronda dusuk cıkıyordu
halıyle.bız ıkı kez tup bebek denedık ve ıkıncı de yanı suan hamılelık duygusunu tattım.fakat sevıncım kısa surdu.yarın kurtaj olmak zorundayım bebek gelısmedı kese ıcerısınde.bende kaan
aydosa bızzat gıtmeyı dusunuyorum.ankaraya gıdıp bırebır gorusursek belkı sperm kalıtesını arttırmak konusunda bıze yardımcı olabılır dıye dusunuyorum.yanı hamıle kalmakla da bıtmıyor aslında hep bır tehlıke var ve hep korku((Allah hepımızın yardımcısı olsun İnşallah tez zamanda bebeklerımıze kavusalım.Bız yıne en basa donuyoruz cok uzuldum ama hakkımda hayırlısı boyleymıs demek kı ((
merhaba fundacım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?