Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rica ederim cnm ne demek.nasıl yani eşin ameliyat oldu ama tekrar test yaptırmadı öle minerde oldu ameliyatı devlette mi özeldemi.bir de eşin çalışmıyomu ki ailesi sana sen çalışıp borç ödüyosun diyo anlamadım

eşime cok zaman verdim hep alttan aldım hep o üzülmesin istedim ama malesef verilen emekler boşaymış canım.allah seninde yar ve yardımcın olsun.istanbula gidecek eşim iş için bian önce defolup gitsin istiyorum.bende sevgisi ve saygısı kalmadı malesef...

Kızlar Gnc'nin ürünlerine güvenebilir miyim?
COrex ile Pycnogenol almayı düşünüyorum da bana bir yardımcı olsanız :) siteden alacağım için güvensizlik yaşadım.

onlar neymiş?? bende bakayım,gerçi ben megamen ve megawomen aldım,birde eşim için omega 3, bugünde gidip e vitamini alacak,

evet canım eşim ameliyat oldu tam bir yıl önce ama merak edipte tekrar test yaptırmadı.tanıdık bir profösör vardı o yaptı sağolsun üniversite hastanesinde.eşim calısıyor ama onun aldıgı maas malesef yetmiyor.evimizdeki herseyi kendi gücümüzle aldık iğnesinden ipliğine kadar eşimin ailesinin 1 kuruş yardımı olmadı sağolsunlar.

canım benim yaaa,bu haftada sizde tartışma haftası galiba,canım üzme kendini nolur,sanırım eşin bu durumu kaldıramıyor,emin ol hepsi aynı,içlerinde olayı büyültüp altında eziliyorlar, benim eşim mesela birşey söylediğim anda hep yine laf sokuyorsun diyor,oysaki laf sokmak gibi bir niyetim yokken o yarası olduğu için böyle yapıyor, aslında senin en büyük sorunun eşinin ailesi,onları Allaha havale ediyorum,ne güzel bir yuva kurmuşsunuz işte destek olmaları gerekirken neler yapıyorlar...sen merak etme hayatım onların önüne gelir bu yaptıkları, canım eşinde çoktan pişman olmuştur söylediklerine merak etme o da şimdi asıl özür dilesem diyordur ne yapacağını bilemiyordur,belki özür dilemek yerine gurur da yapabilir ama nolur sen kendini üzme bu kadar olan hep bize oluyor sonunda

canım benim yaa,malesef ayrılmakta çözüm değilki,bence eşinden değil onun ailesinden biraz uzak durun,zaten size fadaları olmuyor bari zararları olmasın,
inan bir süre geçince unutuluyor bu sinir stres,

bıktım fundam ya kaldıramıyorum artık yeminederim.gruru batsın ne hali varsa görsün birgünde basına kalkmadım olanları biliyormusun belki arıza cıkartsam senin dediğin gibi laf soksam el üstünde tutulurdum.ailesine zaten artık diyecek lafım yok yüzlerini görmeye bile tahammül edemiyorum.

inşallah eşin burda bir süre kalır ,ayrı kalınca insan özlüyor,seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an......

canım benim yaa,malesef ayrılmakta çözüm değilki,bence eşinden değil onun ailesinden biraz uzak durun,zaten size fadaları olmuyor bari zararları olmasın,

uzak duramıyoruzki daha doğrusu onar uzak durmuyor.çat kapı gelirler edepsizler bir pazar günümüz var burnumuzdan getirirler sabah 9 da kapıdalar neymiş kahvaltıya gelmişler insan bi arar bi müsaitmisin der yok pat die gelirler.ne kadar edepsiz oldukları suradan belli değilmi,ilk evlendiğim günün sabahına kahvaltıya geldiler.gecem cok zor gecti zaten ilk gecem cok cok cok zor oldu sabah 6 da uyuyabilmiştim 10da kahvaltıya geldiler sen düşün artık nasıl bi insanlar diye

uzak duramıyoruzki daha doğrusu onar uzak durmuyor.çat kapı gelirler edepsizler bir pazar günümüz var burnumuzdan getirirler sabah 9 da kapıdalar neymiş kahvaltıya gelmişler insan bi arar bi müsaitmisin der yok pat die gelirler.ne kadar edepsiz oldukları suradan belli değilmi,ilk evlendiğim günün sabahına kahvaltıya geldiler.gecem cok zor gecti zaten ilk gecem cok cok cok zor oldu sabah 6 da uyuyabilmiştim 10da kahvaltıya geldiler sen düşün artık nasıl bi insanlar diye

uzak duramıyorlar malesef bi pazarımız var onu bile burnumuzdan getirmeyi beceriyorlar sabahın köründe kapıdalar kahvaltıya geliyorlar.sen suradan pay biç düğün sabahı bana kahvaltıya gelen insanlar bunlar kaynana kayınbaba sabah 10 da pat die cıkıp geliyo düğün sabahı bi düşünsene.zaten benim ilk gecem felaketti çok zor olmustu sabah 6 da uyuyabilmiştik.

böyle çok mutsuz olduğum durumlarda kendime hep en kötü evlilik bile yanlız kalmaktan iyidir diyorum,aslında bakarsan evliliklerdeki en büyük hatalardan biri kendimize zaman ayrımamaız ,bazen eşlerimizden bir süre de olsa ayrılmamız gerekiyor,ben bazen annem veya kardeşim rahatsız sagidip annemde kalıyorum inan çok iyi geliyor, eşimde evde tek olunca benim kıymetimi anlıyor,eminim senin eşinde seni çok seviyor ama bu durmu kabullenememiştir henüz,birde kendini suçlu hissediyordur,onun açısından bakınca senin anne olamaman onun suçu bu yüzden kendini affetmiyordur eminim,aslında eşin önce bir psikoloğa gitse keşke,dertlerini anlatıp içini dökse belki biraz rahatlar,birde şunu anlaması lazım ben hep eşimede diyorum eğer rabbim bana çocuk verecekse onunla evliykende veriri yok vermeyecekse kiminle evli olduğumun bir önemi yok,veya durum tam tersi olabilirdi benim tedavi görmemde gerekebilirdi,bu durumda diyorum sen beni terk mi edecektin,

sen bence biraz sık dişini,eşin şehr dışına çıksın,biraz kafanı dinle,makarna yap mesela :)) arkadaşlarını çağır,birkaç gün ayrı kalınca inan özleyeceksin,eşinde eminim özleyecek

inşallah eşin burda bir süre kalır ,ayrı kalınca insan özlüyor,seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an......

sadece 6 gün kalacak malesef.bugun eve gitmeyecegim zaten,ailemin yanınada gidemem bakalım olmazsa okulun yurdunda kalıcam ne yapayım.eve gidersem bn bu sinirle felaket olacak.

ay inanamıyorum ya evlendiğin günün sabahı kahvaltıya gelmek mibu ne terbiyesizlik düşüncesizlik yahu.zaten çalışıyorsunuz pazarınız var sadece onu da mı zehir ediyolar.yazık size ya.eşin bir şey demiyomu ailesine bu konu da veya sizin tedavi olayı ile ilgili.ailesinin durumu nasıl maddi anlamda yani.

canım böyle bir durumla karşılaşmamak için ben nikah salonundan balayına gittim,onların amacı başkadır ama işte hala kaldı demek ki bu tarz insanlar,benim eşimin ailesiyle yakın oturuyorum çok şükür bu tarz hareketleri yok,sen hiç onlara keşke arasaydını felan dedinmi?

sadece 6 gün kalacak malesef.bugun eve gitmeyecegim zaten,ailemin yanınada gidemem bakalım olmazsa okulun yurdunda kalıcam ne yapayım.eve gidersem bn bu sinirle felaket olacak.

eşini tanımadığım için bir yorum yapamıyorum,ben eşimle aram ne kadar kötü olursa olsun özellikle o akşam eve gelirim,ve asla ayrı yatmam,sırtımı dönerim belki hiç konuşmam ama yinede dibinde dururum,istersen iş çıkışı biraz dolaş rahatla ve eve öyle git

yok canım demiyorlar.hiçbir sey demiyorlar her geldiğinde tek yaptıgı sey diğer gelininin çocuklarını anlatması,oy kurban olurum ben onlara oy hayranım ben onlara demekten baska yaptıgı birsey yok.üzüldüğümü göre göre gözlerimin doldugunu göre göre bıkmadan usanmadan yaptıgı bu.çıldırmak üzereyim

evet canım amacları o bahsettiğin seydi ama eşim tersledi bunu dile getirdiklerinde.sen en güzelini yapmıssın,biz şükür balayı fln görmedik,3 günlük evliyken calısmaya basladım ne oldugumu bile anlamadan.işte sen gördün facede fotoları eşimle ilk çıktıgım tatil basbasa sağ olsun ondada firma gönderdi yoksa bizim gibiler için tatil fln hayal yani.eşim söölüyo ama anlamıyolarki haber verin öyle gelin diyor tamam diyorlar yine aynısını yapıyolar.sabah gelirler bazen kalırlar bizde bazende aksam yemeğinden sonra giderler.tüm günümüzü mahvetmekte üstlerine yok yani allah düşmanıma bile kısmet etmesin bööle aile.

iyi olmanın kötü yanı bu işte canım,eminim sen onları kırmamak için birşey demiyorsun,yazık ..onları Allaha havale ediyorum

evinizi onlardan biraz uzak biryere taşısanız...oraları bilmiyorum tabi ama mesela iki otobüsle felan gelebilecekleri biryer taşınsanız,ne bileyim hayatım,her insan farklı karakter işte ,çok şükür benim eşimin ailesi anlayışlı,bende baştan tavrımı herkese koydum,şimdi belli bir çizgide gidiyoruz,sonuçta eşinin ailesi ilişkileri tamamen kopartmakta olmyor ama bir şekilde anlatmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…