canım benimm ya neler öğrendik neler ahh başımıza gelmese bilir miydik..
bu benim bahsettiğim kişi galiba halaya kalkan dr seval :)))))))
Allah yardımcın olsun canımmmm(
malum ben bu saatlerde ancak girebiliyorum :) ama tüppp topikleri okudum birkaç tane daha var sürekli takipteyim.bugün sonuçları hastaneye teslim ettik bakalım kurul biz sizi arayacağız dediler eğer sorun çıkmazsa bir ay içinde arayacaklarmış tedavinin ne olduğunu söyleyecekler bize.tüp ya da aşılama.ama aşılama ihtimali yokkmeliscim, yakalayamadım bu akşam seni ,nasıl geçti günün,bir değişiklik varmı? testler sonuçları nasıl? bu akşam gözlerim çok ağrıyyordu,yatıp uyumuşum zar zor kalktım( merakımdan da hemen bilgisayar başına geçtim,
şu halay olayı iyice merak konusu oldu :))) yarın biraz daha incelicem bakalım haberi bulabilecekmiyim bizimde halay çekeceğimiz günler gelecek inşallah
öpüyorum canımmmm.....
malum ben bu saatlerde ancak girebiliyorum :) ama tüppp topikleri okudum birkaç tane daha var sürekli takipteyim.bugün sonuçları hastaneye teslim ettik bakalım kurul biz sizi arayacağız dediler eğer sorun çıkmazsa bir ay içinde arayacaklarmış tedavinin ne olduğunu söyleyecekler bize.tüp ya da aşılama.ama aşılama ihtimali yokkşu an beklemedeyiz
tüm topikleri yazacağıma tüp yazmışım aklım iyice orda anlaşıdığı üzere :)
şu halaya kalkan dr buydu galiba ya..araştırın bakalım nerden bulunur ki eski haberler :) seval taşdemir idi sanırım ya..nerde bu kadın istanbuldaysaa o dur.
canım benim yaaa... yazını okurken hamilelik haberini alınca inan çok sevindim aynı sorunlar olunca Allahhh dedim ne güzel bu sorunlarla hamile kalmış, bu kadar sorundan sonra hamile kalıpta kaybetmek ...çok büyük acı olsa gerek Rabbim sabır versin,yardımcın olsun,inşallah bir dahaki sefere bebişini sağlıkla kucağına alırsın, testosteron için demir dikenini çok iyi diyorlar,biz bu ay başında kullanmaya başladık,bende içiyorum,istersen internetten sende bak ,Kaan hocaya gidersen tedavi şeklini bizlerle paylaşırmısın ,tekrardan geçmiş olsun diyorum,
Gunaydın kızlar,
suan saat 11.30 u beklıyorum bebegımden ayrılmak ıcın cok zor kızlar coooook((Normal yolla gebe kalabılsem belkı hıc bu kadar uzulmezdım.ama bızler ıcın gercekten cok zor.bır suru mucadeleden sonra bebıslerımıze kavusuyoruz.bu kadar erken kaybetmek benı cok uzuyor.
fundacım demırdikeni hapmı canım?kadınlarda nasıl bır faydası oluyor acaba?cok tesekkur ederım gecmıs olsun dıleklerın ıcın canım.İnsallah sızler boyle bır sıkıntı yasamazsınız.zaten hepımızın sıkıntıları hemen hemen aynı olsa bıle emın olun eslerımızın sperm degerlerınde muhakkak fark vardır.ve herkeste olacak dıye bısey kesınlıkle yok canını sakın sıkmayın.kaan hocaya da esımın ıslerı bırazcık rahatlasın gıtmeyı dusunyoruz kesın soyle bır 15 - 20 gunu bulur sanırım gıtmemız.muhakkah tum detayları paylasırım sızınle merak etmeyın kendınıze ıyı bakın...
Canım yaa cok sagol hem verdıgın bılgıler hemde verdıgın destek ıcın :))İnşallah tez zamanda bebişlerimize kavusuruz.Bundan sonrakı deneme benım üçüncü denemem olacak canım ilki negatıf olmustu
ahhhhhhh bu eşlerrrrrr...........
günaydın fundacım nasılsın:44:
Merhaba funda
Bende ıvı tüp bebekte tedaviye başladım geçen eylülde bir yumurtanın erken çatlaması sonucu iptal edildi.Maddi sebeplerden tekrar denemedik şuan kaan aydos tedaviye aldı bizi.
Ankaray gittik tabiki.Tavsiyem tüp bebekten önce ona birebir muayene olup önce eşini tedavi etmesi.
Bize sperm dna hasar testi yapıldı.Ve 1 ay yarım klomen ve 1 endol verdi.Ayrıca iltihab için tetradox 1 kutu kullandık.Şuan test sonucunu bekliyoruz o takip edip bize bildirecek.Tedavi sürecini ona göre belirleyecek.
Bende de yumurta rezervi sıkıntısı var o olmasa hoca doğal yoldan olacağı konusunda çok umut verici konuştu.İnşallah tüpe gerek kalmayacakk.
Ivı konusunda umarım doktorun emre beydir. Erdal beye göre daha ılımlı daha sıcak tecrübe konusunu bilemem ama süreci emre beyle daha rahat geçireceğini düşünüyorum.
merhabalar Ekincim,
eşim yaklaşık 2 aydır Kaan hocada tedavi görüyor, aynı zamanada biz bitkisel karışımlarda kullanıyoruz, bu ay sonunda eşimin hormon tahlilleri yapılacak ve Kaan hocaya göndericez,
bu arada ivide çider aracılığıyla gidenlere indirim yapılıyor,biraz araştırdım iyi bir yere benziyor tabi tedavi görmeden bilemem, bu yüzden bende randevu aldım ve görüşmeye gidicez inşallah,muayene olmayı düşünmüyorum henüz ön görüşme diyebiliriz,ay sonunda Kaan hocanın yönlendirmesine göre tüp bebeğe karar vericez,keşke gere kkalmadan bebişimiz olsa ne iyi olurdu
ilk görüşme Erdal beyle olacak,tedaviye başlarsam kiminle devam ederim onu henüz bilmiyorum, aslında ben bayan bir kadın doğumcuyla devam etmek istiyordum ama ivide yok malesef,
birde bu cumartesi medicine da yasemin hanıma gidicem,kasıklarımda çok fazla ağrı var,bir ara oturamıyordum bile sanki iğne saplanıyordu ama şimdi azaldı,bakalım o ne diyecek
bu arada Kaan hoca bize yaşınız genç olsaydı tüp bebeği hiç önermezdim tedaviyle çözülebilecek bir sorun ama biraz uzun sürebilir bu yüzden tüp bebek yapmanız gerekebilir demişti,malum eşimin kiilo fazlasıda var ve çok etkili ,kısa sürede 50 kilo felan vermesi zaten mümkün değil,bizde hocamın dediği gibi sperm kalitesini ve sayısını artırmaya çalışıyoruz, inşallah bu tedavi sürecinde sperm sayısı patlama yapıp birden artar ve tüp bebeğe gerek kalmaz,Allahtan umut kesilmezmiş değilmi :)))
Geçmişi okumadığım için önerilerim biraz gereksiz kalmış:)
Kaan hoca size önerdimi bilmyiorum ama bize nohut,keçiboynuzu tozu ve ısırgan çayı günlük tüketmemizi söyledi.Umarım ıvıde görüşmen güzel geçer sakin bir yer zaman kaybın çokfazla olmayacaktır.
merhabe canım öncelikle allah şifa versin bitkisel tedavi olarak ben dün eşime fatih sultan mehmedin macununu yaptırdım saraçoğlundan duydum benim eşimin degerleride düşük maalesef bebek bizimde olmuyor ve kötü yanımız ben kafaya inanılmaz takıp hayatı bize zehir ediyorum daha 12. sayfandayım canım degerlerinizi henüz göremedim yazışırız yine
benim eşime yedirdiklerimin ve içirdiklerimin sonucunda aslında düz duvara tırmanması lazım :)))
macunlar,çaylar, şimdi melishin tavsiyesi üzerine akşamları çörek otuda içiyoruz,bende 1 çay kaşığı çörek otu içiyorum,
tüm yazışamalra bakılırsa aslında hepimiz çok takılıyoruz bu konuya ve aşırı stres yapıyoruz,acaba bu stresimizi geçirecek birşey bulamazmıyız,aslında ben bebek olmamasından değil daha çok eşimle olan problemler yüzünden stres oluyorum, onun herşeyi doğru dürüst ve inanarak yaptığını bilsem çok rahatlıcam, ben hepimizin inşallah bebek sahibi olabileceğini düşünüyorum,yeterki sağlığımıza dikkat edelim, inanalım ve bol bol dua edelim, Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip eder inşallah
3. denemeye kadar bitkisellere ağırlık verirsin,ben gerçekten inanıyorum bu bitkisel karışımların çok faydası var bence,sonuçta ilaçlarda bitkilerin işlenmiş hali,hergün demir dikenini yaparken inan şaşırıyorum,Rabbim o dikenli bitkiye nasıl bu kadar şifa vermiş,inan yaparken elimde tutamıyorum, sen hangi merkezde tedavi görüyordun? bu durum karşısında ne diyorlar? birde her seferinde ilaç tedavisi uyguluyorlarmı yoksa ilk tedavide dondurmuşlarmıydı ? hay Allah sen zaten sıkıntıdayken bende 50 tane soru sordum kusura bakma nolur,
hadi bakalım hayırlısı,bak hiç olmazsa hamilelik duygusunu yaşadın,şimdi sende eşinde daha azimli olursunuz, olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?