canım husmehim ,şimdi size bizim yaptıklarımızdan derleyip birkaç fikir vermeye çalışayım , inşallah faydası olur
1-doktorunuzla görüşün ama doktoru çokta takmayın :)))) bugüne kadar okuduklarımın ve yaşadıklarımın sonucu doktorlar her zaman herşeyi bilemiyor
2- stresten uzak durmaya çalışın,sende herşeyi içine atma ,tamam eşindir, ailesidir saygı ve sevgi göstermek gerekir ama kendini çok yıpratma ,mesafe koy
3- eşin mutlaka ve mutlaka sigarayı bırakmalı......sigarayı bırakınca hemen bir-iki ayda etkisi geçmiyor sakın unutmayın,eşimin öksürüğü daha yeni kesildi
4-yürüyüş yapın (mümkünse sabah erken saatte ama olmuyorsa akşamları iş çıkışı,o da olmuyorsa hafta sonu ama mutlaka yapmaya çalışın ) bu arada eşim ve ben hala yürüyüş yapmaya başlamadık((( her akşam bir bahanesi var,inşallah senin ki yürür
5-beslenme çok önemli biliyorsun,
***ben eşine öncelikle demir dikeni (çoban çökerteni) tavsiye ederim,bak aşağıdaki birkaç siteyi incele,varis için çok iyitabi sadece varis için değil erkekler için mucize bir ot ,ben eşime sabah akşam çay yapıp içiriyorum
Demirdikeni
Demir Dikeni, Çobançökerten,Tribulus terrestris - agaclar.net
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/05/17/44092.asp
***çörek otu (canım çörek otu tozlarıda satılıyor ama tozu yerine normal çörek otunu ağzında çiğnemesi daha iyi)
*** çiğ badem,çiğ fındık, kabak çekirdeği,kuru kayısı,çekirdekli kuru üzüm,keçi boynuzu,
***her gün saf zeytinyağı içine bir tane kuru incir koyuyorum,sabahları onu yiyor ,o yedikten sonr içine bir tane daha atıyorum yani yaklaşık bir gün zeytinyağı içinde beklemiş oluyor,ama zeytinyağı çok önemi kaliteli bir yağ olmalı
***nohut kürü yapabilirsin,eminim annen sizin oralarda organik nohut bulur :)))
***bunların haricinde ballı karışım kullanıyor eşim,heraktar ayrı birşey hazırlıyor ve kullanılan malzemeye göre fiyatlar değişeiliyor,inşallah iyi bir aktar bulursunuz,günümüzde iki çeşit ot adı öğrenen aktarın diye geçiniyor
***yeşil yapraklı sebzeler,inşallah eşin sebze seviyordur,bol bol salatada yapabilirsin (malesef ben eşime yeşillik salatası yapınca yemiyor )
6- bunların haricinde GNCden aldığımız vitaminler var,
ilk önce bunu kullandı | GNC Yaşam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
şimdi arginmax bize biraz pahalı geldi bizde megamen aldık,gerçi arginmax daha iyiymiş bakalım artık
beraber kullandıklarımız:
rnler > %25 ndirimli rnler > %25 ndirimli rnler | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
rnler > Balk Yalar > Fish Body Oils- 90 yumuak jel kapsl | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
bitanem aklıma gelenler bunlar,bunları kullandırırken seninde depresyon ilacı felan içmen lazım :))))))))))) valla diyorum eşin tadlarını beğenmeyecek,içmeyi unutacak,bir sürü ıvır zıvır laf edecek ve sen delireceksin,şimdiden Allah yardım etsin,inşallah şifa olur canım,eksik kalan birşey varsa eklemeye çalışırım
canım benim sen bitanesin nasıl öderim ben senin hakkını bilmiyorumçoç çok çok tesekkür ederim
vAla söylenecek pek bir şey bulamadım tatlım o dr için.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Bu arada tüp bebek tedavini çok merak ediyorum.Başlayacaktınnn neler olduu?
melish canım biz genetik sonucumuzu daha salı günü öğrendik Emre bey %50 şansımızın olduğunu söyledi.ama ben tedavi görmeden direkt mikrotese yapma taraftarı değilim.Kaan hocada önce ilaç tedavisi önerdi.fakat şimdi Ankara'ya gidemeyeceğimiz için bize hangi ilaçları kullanmamız gerektiğini söylemesi gerektiğini sordum bakalım mesaj gelince ona göre ya ilaç tedavisiyle biraz bekliycez.yada Emre beye gidip direkt tüpbebek tedavisine başlıycaz.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
ah ah şimdi actım pc yi dünden beri açmamıştım canım husmeh cok üzüldüm ama kızlarında söylediği gibi savaşmaya devam... bir yerde okumuştum Allah kuluna sıkıntı veriyorsa aslında bu sıkıntı duaya davettir diyordu.rabbim hala seni duaya cağırıyor demekki...... Rabbbim sabır versin.
bizimde haftaya hormon testleri var bende şimdiden heyecanlıyım.banada dua edin.
husmeh canım benim Rabbim yardımcın olsun
bence 3-5 ay olsada tedavinize devam edin ,genetikle ilgili nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmiyorum ama deneyin derim,bitkisellere gerçekten çok inanyorum,rabbim her derdin devasını bir otun içine gizlemiş,mesela demir dikenini gördükçe inanamıyorum ,bildiğiniz diken,elimle yıkayamıyorum bile ama çok şükür eşimin hormon bozukluğuna şifa olduğuna inanıyorum
canım şifa olsun inşallah demirdikenini nerden alıyorsunuz.bize demir dikeni diye çoban çantasını vermişti aktar.bu yüzden bir ara hapını kullandı eşim.eğer fotosunu göndere bilirsen sevinirim
canım çok teşekkür ederim inşallah alıpta kullandırmayı düşünüyorum.şifasını rabbimden bekliyerek.inşallah sizden de en yakın zamanda güzel haberler alırız.sizdeki sorun nedir nasıl bir tedavi uygulanıyor size.sizin azospermmi sorununuz.nişantaşında bir aktar var ordan alıyorum,kilosu 60 tl miş aslında mısır çarşısına gidebilsem daha uygun bulurum belki,haftaya kısmetse gitmeyi istiyorum bakalım artık
internetten buldum resmini
çoban çökerten (demir dikeni) 100 gr gittigidiyor.com'da #41829050
bu da başka biryerde resmi bitkiler sözlüğü - çoban çökerten - mavinokta, bitkilerle tedavi, bitkisel tedavi yöntemleri, bitki ilaçları, şifalı bitkiler, sağlıklı yaşam
ben kurusunu alıyorum tabi keşke yaşadığımız yerlerde olsada tazeyken toplayıp kurutabilsek
internette satılan haplardan almayı istemedim,yapabildiğim en doğalını hazırlamak istedim,kadınlarda dayumrtlama için iyiymiş,acaba biz içsek çift sarılı yumurtlarmıyız :)))))
birde hayatım her yörede farklı bir adı olabiliyor,bizim aktarda çoban çökerten olarak bulabiliyorum
bir sayfa daha buldum okumanı tavisye ederim GinsengliBobo.com | Tribulus Terrestris - Demir Dikeni, Erkeklerde ktidarszlk, Testesteron Seviyesi, Kuvvet Verici, Antropoz Dzenleyici
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]HUSMEH İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
sıra bana geldi :))))
ARUNA ve EŞİ -
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 -
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER -
YONCA -
hadi bakalım açılış kimden olacak :))
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
hüsmeh arkadaşım
geçmiş olsun Allah hayırlısını versin.
Amin canım.Rabbim hepimize versin canım canı gönülden diliyorummm..melishim bugün biliyorsun IVıye gittik,oraya gelen bir çift daha vardı,ama insanlar o kadar utanmış durumdaydı ki anlatamam sana kimsenin yzüne bakmıyorlardı,eşime dedim ki bu durumda biz kadınlar bir doktorda bekliyor olsak hemen başlardık,hayırdır senin sorunun ne ,yumurtlamıyormusun,tüpünmü tıkalı,ne kullanıyorsun bir sürü soru sorardık ,erkeklerse birbirlerine bile bakamıyorlar,niye dedim senin spermin kaç adet, ne ilaç kullanıyorsun diye sormuyorsunuz :)))) gerçekten erkekler konuşamıyor ,çlerine atıyorlar herşeyi
canım inşallah rabbim hayırlı,sağlıklı ,senin gibi güzel mi güzel bebişler nasip etsin
Tatlım.Rabbim şifasını versin eşinin..Vala eşimin abisinde de vardı normal yoldan oldu.Bize de dr genetik dedi...vAla söylenecek pek bir şey bulamadım tatlım o dr için.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Bu arada tüp bebek tedavini çok merak ediyorum.Başlayacaktınnn neler olduu?
melish canım biz genetik sonucumuzu daha salı günü öğrendik Emre bey %50 şansımızın olduğunu söyledi.ama ben tedavi görmeden direkt mikrotese yapma taraftarı değilim.Kaan hocada önce ilaç tedavisi önerdi.fakat şimdi Ankara'ya gidemeyeceğimiz için bize hangi ilaçları kullanmamız gerektiğini söylemesi gerektiğini sordum bakalım mesaj gelince ona göre ya ilaç tedavisiyle biraz bekliycez.yada Emre beye gidip direkt tüpbebek tedavisine başlıycaz.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
Ayyyyyyyy inşallah iyi çıkar.Ama morfoloji yüksekti sizin.Normal çıkar merak etme ..öptümcanım Allah yardımcınız olsun inşallah,bizde dün enetik testleri yaptırdık 18 gün kaldı sonuçlar için...
Amin canım.Rabbim hepimize versin canım canı gönülden diliyorummm..
Kızlar adet oldum. yarın hastaneyi arayacağım..Genelde kaçıncı gün gidiliyor ilaçlara başlamak için.Bana adetin olduğunda ara dediler ama hastanedeki tüp b .ünitesi kapalı :)) napcam ben şimdik....
Tatlım.Rabbim şifasını versin eşinin..Vala eşimin abisinde de vardı normal yoldan oldu.Bize de dr genetik dedi...(
Ben Kaan hocaya mail attım durum bu diye :) arkadaşlar m.enjeksiyonu geçin bana piezzoelektrik yönteminiii uygulatacağım buraya gelin tutmama olasılığı yüksek demiş.Eşimle şuna karar verdik burda tüp yapalım, Allah korusun tutmazsa Ankara yolları taştan(((((((((((( bir de bu yöntemi az merkez yapıyormuş hobaaaaaa (
Ayyyyyyyy inşallah iyi çıkar.Ama morfoloji yüksekti sizin.Normal çıkar merak etme ..öptüm
canım hayrılı olsun bebişili olsun
inşşşş heycanına hamişlik heycanıda karışsınnn
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]HUSMEH İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
sıra bana geldi :))))
ARUNA ve EŞİ -
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 -
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER -
YONCA -
hadi bakalım açılış kimden olacak :))
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
Amin canım.Rabbim hepimize versin canım canı gönülden diliyorummm..
Kızlar adet oldum. yarın hastaneyi arayacağım..Genelde kaçıncı gün gidiliyor ilaçlara başlamak için.Bana adetin olduğunda ara dediler ama hastanedeki tüp b .ünitesi kapalı :)) napcam ben şimdik....
Canım ,adetin 3.gününe randevu veriyorlar ve o gün yumurtalıkların durumuna ultrasonlar bakıyorlar,ayrıca kan alıp fsh değerlerine de bakılıyor. Önce ilaç veriyorlar, doğum kontrol hapı ve birde folik asit,bu yumurtaları bastırmak için veriliyor. Bir sonraki adetine kadar kullanıyorsun,adetin 3.günü tekrar gidiyorsun ve artık yumurta takibine başlanıyor,iğneler kullanıyorsun
yumurta sayını arttırmak için. Tabi bu takipler için merkeze üç dört günde bir gitmen gerekiyor yaklaşık on -on beş gün arası sürüyor , yumurtalar olgunlaşınca o akşam çatlatma iğnesi vurunuyorsun ve ertesi gün hastaneye yatırıyorlar , yumurtalar toplanıyor. Eşinden de aynı anda sperm alıyorlar ve gerisi malumm tatlım.. Uzun ve zor bir süreç inşallah rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?