Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim sen bitanesin nasıl öderim ben senin hakkını bilmiyorumçoç çok çok tesekkür ederim

vAla söylenecek pek bir şey bulamadım tatlım o dr için.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Bu arada tüp bebek tedavini çok merak ediyorum.Başlayacaktınnn neler olduu?
melish canım biz genetik sonucumuzu daha salı günü öğrendik Emre bey %50 şansımızın olduğunu söyledi.ama ben tedavi görmeden direkt mikrotese yapma taraftarı değilim.Kaan hocada önce ilaç tedavisi önerdi.fakat şimdi Ankara'ya gidemeyeceğimiz için bize hangi ilaçları kullanmamız gerektiğini söylemesi gerektiğini sordum bakalım mesaj gelince ona göre ya ilaç tedavisiyle biraz bekliycez.yada Emre beye gidip direkt tüpbebek tedavisine başlıycaz.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

ah ah şimdi actım pc yi dünden beri açmamıştım canım husmeh cok üzüldüm ama kızlarında söylediği gibi savaşmaya devam... bir yerde okumuştum Allah kuluna sıkıntı veriyorsa aslında bu sıkıntı duaya davettir diyordu.rabbim hala seni duaya cağırıyor demekki...... Rabbbim sabır versin.
bizimde haftaya hormon testleri var bende şimdiden heyecanlıyım.banada dua edin.
husmeh canım benim Rabbim yardımcın olsun

canım benim sen bitanesin nasıl öderim ben senin hakkını bilmiyorumçoç çok çok tesekkür ederim

hayatım ne hakkım var ki?? eğer varsa helal olsun,

aklıma gelmişken eşin hormon ve genetik testleri yaptırmışmıydı??

birde hayatım kırmızı etten mümkün olduğunca uzak durun,

eğer eşinde hormon bozukluğu çıkarsa DİŞİ ısırgan otuda kullanabilirsiniz,aklıma geldikçe eklerim :)))

Son düzenleme:

bence 3-5 ay olsada tedavinize devam edin ,genetikle ilgili nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmiyorum ama deneyin derim,bitkisellere gerçekten çok inanyorum,Rabbim her derdin devasını bir otun içine gizlemiş,mesela demir dikenini gördükçe inanamıyorum ,bildiğiniz diken,elimle yıkayamıyorum bile ama çok şükür eşimin hormon bozukluğuna şifa olduğuna inanıyorum

Son düzenleme:

canım Allah yardımcınız olsun inşallah,bizde dün enetik testleri yaptırdık 18 gün kaldı sonuçlar için...

canım şifa olsun inşallah demirdikenini nerden alıyorsunuz.bize demir dikeni diye çoban çantasını vermişti aktar.bu yüzden bir ara hapını kullandı eşim.eğer fotosunu göndere bilirsen sevinirim

canım şifa olsun inşallah demirdikenini nerden alıyorsunuz.bize demir dikeni diye çoban çantasını vermişti aktar.bu yüzden bir ara hapını kullandı eşim.eğer fotosunu göndere bilirsen sevinirim

nişantaşında bir aktar var ordan alıyorum,kilosu 60 tl miş aslında mısır çarşısına gidebilsem daha uygun bulurum belki,haftaya kısmetse gitmeyi istiyorum bakalım artık

internetten buldum resmini
ÇOBAN ÇÖKERTEN (DEMİR DİKENİ) 100 GR GittiGidiyor.com'da #41829050

bu da başka biryerde resmi Bitkiler Sözlüğü - Çoban Çökerten - MaviNokta, Bitkilerle Tedavi, Bitkisel Tedavi Yöntemleri, Bitki ilaçları, Şifalı Bitkiler, Sağlıklı Yaşam
ben kurusunu alıyorum tabi keşke yaşadığımız yerlerde olsada tazeyken toplayıp kurutabilsek

internette satılan haplardan almayı istemedim,yapabildiğim en doğalını hazırlamak istedim,kadınlarda dayumrtlama için iyiymiş,acaba biz içsek çift sarılı yumurtlarmıyız :)))))

birde hayatım her yörede farklı bir adı olabiliyor,bizim aktarda çoban çökerten olarak bulabiliyorum

bir sayfa daha buldum okumanı tavisye ederim http://www.ginsenglibobo.com/tribulus.terrestris.php

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim inşallah alıpta kullandırmayı düşünüyorum.şifasını rabbimden bekliyerek.inşallah sizden de en yakın zamanda güzel haberler alırız.sizdeki sorun nedir nasıl bir tedavi uygulanıyor size.sizin azospermmi sorununuz.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

ben hasta oldum ama eşime 1 tane okuttum .Allah kabul etsin

Amin canım.Rabbim hepimize versin canım canı gönülden diliyorummm..

Kızlar adet oldum. yarın hastaneyi arayacağım..Genelde kaçıncı gün gidiliyor ilaçlara başlamak için.Bana adetin olduğunda ara dediler ama hastanedeki tüp b .ünitesi kapalı :)) napcam ben şimdik....

Tatlım.Rabbim şifasını versin eşinin..Vala eşimin abisinde de vardı normal yoldan oldu.Bize de dr genetik dedi... (

Ben Kaan hocaya mail attım durum bu diye :) arkadaşlar m.enjeksiyonu geçin bana piezzoelektrik yönteminiii uygulatacağım buraya gelin tutmama olasılığı yüksek demiş.Eşimle şuna karar verdik burda tüp yapalım, Allah korusun tutmazsa Ankara yolları taştan (((((((((((( bir de bu yöntemi az merkez yapıyormuş hobaaaaaa (
canım Allah yardımcınız olsun inşallah,bizde dün enetik testleri yaptırdık 18 gün kaldı sonuçlar için...
Ayyyyyyyy inşallah iyi çıkar.Ama morfoloji yüksekti sizin.Normal çıkar merak etme ..öptüm

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canlarım bende okurum dedim okuyamadım kusura bakmayın adetim yarın bitiyor
banada 1 TANE YAZIN OKUNDU yarın okurum inşşş

Tatlım.Rabbim şifasını versin eşinin..Vala eşimin abisinde de vardı normal yoldan oldu.Bize de dr genetik dedi... (

Ben Kaan hocaya mail attım durum bu diye :) arkadaşlar m.enjeksiyonu geçin bana piezzoelektrik yönteminiii uygulatacağım buraya gelin tutmama olasılığı yüksek demiş.Eşimle şuna karar verdik burda tüp yapalım, Allah korusun tutmazsa Ankara yolları taştan (((((((((((( bir de bu yöntemi az merkez yapıyormuş hobaaaaaa (

EŞİNİN ABİSİNDE AZOMU VARDI.SİZİN GENETİK NEYDİ 47XXY KLİNİFER Mİ BEN PEK ANLAMADIM.PİEZZOELEKTRİK YÖNTEMİNİ KAAN BEYMİ UYGULAYACAK BANADA BU KONUDA BİLGİ VERİN BEN FRANSIZ KALDIM

Canım ,adetin 3.gününe randevu veriyorlar ve o gün yumurtalıkların durumuna ultrasonlar bakıyorlar,ayrıca kan alıp fsh değerlerine de bakılıyor. Önce ilaç veriyorlar, doğum kontrol hapı ve birde folik asit,bu yumurtaları bastırmak için veriliyor. Bir sonraki adetine kadar kullanıyorsun,adetin 3.günü tekrar gidiyorsun ve artık yumurta takibine başlanıyor,iğneler kullanıyorsun
yumurta sayını arttırmak için. Tabi bu takipler için merkeze üç dört günde bir gitmen gerekiyor yaklaşık on -on beş gün arası sürüyor , yumurtalar olgunlaşınca o akşam çatlatma iğnesi vurunuyorsun ve ertesi gün hastaneye yatırıyorlar , yumurtalar toplanıyor. Eşinden de aynı anda sperm alıyorlar ve gerisi malumm tatlım.. Uzun ve zor bir süreç inşallah rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin.

hmmm..yani benim bu ay iğnelerim olmayacak ilaçlar falan olacak.Anladım yarın sabahtan arayacağım hastaneyi.İnşalllah Rabbim yüzümüze güler kuzum.

VCK tatlım eşimin abisinin tüm değerleri 0 mış azolu yani..zaten normal yolla bebeği oldu.Biz araştırma hastanesinde olduğumuz için zaten bu ve buna benzer testler yapılmış ki dr bize genetik dedi.p.elektrik tekniğine gelince ben kaan hocayla irtibattayım sürekli.sağolsun bana beni mutlaka haberdar edin durumunuzla demişti.Vahim bir vakkayız galiba dr olarak dikkatini çekiyoruz bizim değerlerimizi başından beri biliyor.size bu tekniği uygulatacağım tüp bebk tutmama yüksek demiş.yani bizim sperm hasarlı olduğu için %100 , m enjeksiyon yapılırken yumurta direnirmiş.bu teknikle yumurtaya elektrik verilip döllenmesini hızlandırırmış.yani durumumuz tıbbı zorluyor kuzum.Ne diyim varsa merak ettiğin söyleyim .Kafayı yicem az kaldı benim de hiç bilmediğimiz şeyler ya..

YETERcim çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…