hmmm..yani benim bu ay iğnelerim olmayacak ilaçlar falan olacak.Anladım yarın sabahtan arayacağım hastaneyi.İnşalllah Rabbim yüzümüze güler kuzum.
VCK tatlım eşimin abisinin tüm değerleri 0 mış azolu yani..zaten normal yolla bebeği oldu.Biz araştırma hastanesinde olduğumuz için zaten bu ve buna benzer testler yapılmış ki dr bize genetik dedi.p.elektrik tekniğine gelince ben kaan hocayla irtibattayım sürekli.sağolsun bana beni mutlaka haberdar edin durumunuzla demişti.Vahim bir vakkayız galiba dr olarak dikkatini çekiyoruzbizim değerlerimizi başından beri biliyor.size bu tekniği uygulatacağım tüp bebk tutmama yüksek demiş.yani bizim sperm hasarlı olduğu için %100 , m enjeksiyon yapılırken yumurta direnirmiş.bu teknikle yumurtaya elektrik verilip döllenmesini hızlandırırmış.yani durumumuz tıbbı zorluyor kuzum.Ne diyim varsa merak ettiğin söyleyim .Kafayı yicem az kaldı benim de hiç bilmediğimiz şeyler ya..
YETERcim çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
bebeğim arkadaşı anlatığı uzun protokol eğer kısa protokol yapılırsa yarın gidince ilaçlara başlayada bilirsin ama stres yokkk sakin oluyorsunnnn ve bebeğini bekliyorsunnnn oda allahın izni ile gelecek kuzum inşşş dualrımız seninle olacak
İnşallah canımmmmm yeterim Rabbimin izniyle şu aşamalarım netleşsin.Neler olacak bilmiyoruz , uzun kısa vs...O kadar heyecanlı ve stressliyim ki.Gönül isterdi bu kadar koşturmaca ile gelmeseydi bebeğimmmm bebeğimiz ama napalım imtihanımız bu.Rabbim çok büyük mutlaka bana da kapılarını sonuna kadar açıp evladımı verecektir.İnşallah bu ilk denememde olur.Benim için dualarınızı esirgemeyin olur mu arkadaşlarım.Tüm yaşadıklarımız bizim imtihanımız.Bu imtihanı Rabbimin izniyle geçeriz.
Allah razı olsun sizleri çok seviyorum...
canım çok teşekkür ederim inşallah alıpta kullandırmayı düşünüyorum.şifasını rabbimden bekliyerek.inşallah sizden de en yakın zamanda güzel haberler alırız.sizdeki sorun nedir nasıl bir tedavi uygulanıyor size.sizin azospermmi sorununuz.
Amin canım.Rabbim hepimize versin canım canı gönülden diliyorummm..
Kızlar adet oldum. yarın hastaneyi arayacağım..Genelde kaçıncı gün gidiliyor ilaçlara başlamak için.Bana adetin olduğunda ara dediler ama hastanedeki tüp b .ünitesi kapalı :)) napcam ben şimdik....
Tatlım.Rabbim şifasını versin eşinin..Vala eşimin abisinde de vardı normal yoldan oldu.Bize de dr genetik dedi...(
Ben Kaan hocaya mail attım durum bu diye :) arkadaşlar m.enjeksiyonu geçin bana piezzoelektrik yönteminiii uygulatacağım buraya gelin tutmama olasılığı yüksek demiş.Eşimle şuna karar verdik burda tüp yapalım, Allah korusun tutmazsa Ankara yolları taştan(((((((((((( bir de bu yöntemi az merkez yapıyormuş hobaaaaaa (
Ayyyyyyyy inşallah iyi çıkar.Ama morfoloji yüksekti sizin.Normal çıkar merak etme ..öptüm
kızlar benim okuduklarımı unutuyorsunuz husmeh arkadaşada 1 tane okumuştum
hmmm..yani benim bu ay iğnelerim olmayacak ilaçlar falan olacak.Anladım yarın sabahtan arayacağım hastaneyi.İnşalllah Rabbim yüzümüze güler kuzum.
VCK tatlım eşimin abisinin tüm değerleri 0 mış azolu yani..zaten normal yolla bebeği oldu.Biz araştırma hastanesinde olduğumuz için zaten bu ve buna benzer testler yapılmış ki dr bize genetik dedi.p.elektrik tekniğine gelince ben kaan hocayla irtibattayım sürekli.sağolsun bana beni mutlaka haberdar edin durumunuzla demişti.Vahim bir vakkayız galiba dr olarak dikkatini çekiyoruzbizim değerlerimizi başından beri biliyor.size bu tekniği uygulatacağım tüp bebk tutmama yüksek demiş.yani bizim sperm hasarlı olduğu için %100 , m enjeksiyon yapılırken yumurta direnirmiş.bu teknikle yumurtaya elektrik verilip döllenmesini hızlandırırmış.yani durumumuz tıbbı zorluyor kuzum.Ne diyim varsa merak ettiğin söyleyim .Kafayı yicem az kaldı benim de hiç bilmediğimiz şeyler ya..
YETERcim çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
İnşallah canımmmmm yeterim Rabbimin izniyle şu aşamalarım netleşsin.Neler olacak bilmiyoruz , uzun kısa vs...O kadar heyecanlı ve stressliyim ki.Gönül isterdi bu kadar koşturmaca ile gelmeseydi bebeğimmmm bebeğimiz ama napalım imtihanımız bu.Rabbim çok büyük mutlaka bana da kapılarını sonuna kadar açıp evladımı verecektir.İnşallah bu ilk denememde olur.Benim için dualarınızı esirgemeyin olur mu arkadaşlarım.Tüm yaşadıklarımız bizim imtihanımız.Bu imtihanı Rabbimin izniyle geçeriz.
Allah razı olsun sizleri çok seviyorum...
ekincim inanırmısın az önce kendi kenidme ekinin okuduğunu yazmamışım o görene kadar ekliyeyim dedim ama sen benden önce görmüşsün :)) valla senin yazdığını görmeden önce eklemiştim ben senin yazdığını,birde yade herkes için okucam demişti onadamesaj atıp sordum
topiğinize pek yazmasamda gözüm üstünüzde
bitanem sakin ol,yarın ararsın bilgi verirler,oluruna bırak eğer ilk gün ilaca başlayacak olsalar zaten söylerlerdi değilmi,hadi bakalım tedavin hayırlı olsun,inşallah rabbim hayırlı evlatlar versin,missssss kokulu şirinmi şirin :)) topiğin ilk hamilesi olursun belkide :))
dediğin gibi burda deneyin inşalah hayırlı sağlıklı evladınıza kavuşursunuz ama olmazsa ankaraya gittiğinizde Kaan hocaya gidersiniz,bu arada da aldığın vitavinleri felan kulanmış olursun,canım benim yaaa bak kaç ayı devirdik beraber inşallah hamilelik günlerinide hep birlikte geçiririz
Benim adetim geçsin 3 er adet okuyacağım demiştim herkes için.Husmehe de Allah nasip ederse okuyacağım.ekincim inanırmısın az önce kendi kenidme ekinin okuduğunu yazmamışım o görene kadar ekliyeyim dedim ama sen benden önce görmüşsün :)) valla senin yazdığını görmeden önce eklemiştim ben senin yazdığını,birde yade herkes için okucam demişti onadamesaj atıp sordum
vala şok üstüne şok.bilmiyorum kız ben sanırım erkek sağlığı konusunda kaan hocanın öğrencisi olacağım bu gidişle.Hiç okulda bu kadar çalışmadım yaniiiiiii ki okulu 1.likle bitirmiştim ayıptır söylemesi :)))))))))))))alla alla ne teknikler varmış,acaba ege ün. de bu yapılıyormu???
eşinin abisinin gerçekten normal yollamı oldu bebeği,acaba tüp ebe yapıp bizim gibi gizlmiş olabilirlermi?
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkım.canım dualarımız hep seninle :))) sen önce stres yapmayı bırak ,hayırlısı bakalım inşallah bebişini alacaksın kucağına
benim de gözüm sizinkinde :) hehetopiğinize pek yazmasamda gözüm üstünüzde
arkadaşlar bildiğiniz gibi bir kaç gündür vitamin kullanmaya başladım,bugün kendimi bi garip hissediyorum,sanki içim enerji dolu patlayacak bomba gibiyim,bugün görümcem için hediye baktım ve nerdeyse 4-5 saat yürüdüm,sabah 8de kalktım ve azda olsa ev işide yaptım ama içimdeki bu his nedir anlamadım,daha önce doğum kontrol hapını kullanırken böyle olmuştum kendimi çok şiş hissediyordum,yerimde oturamıyordum ,aranızda vitamin kullanan varmı? böyle kendini patlayacak bomba gibi hisseden oldumu ??? sanki bi koşu bandı alıp sabaha kadar koşsam banamısın demeyecek
Funda bu mantıkla düşününce haklısın ama sağlığı bozuk spermle tüp bebeğin tutunma şansıda düşük, önce spermin sağlığına kavuşurulması gerekyor.Merkezler için bunun hiç önemi yok erkek tedavisini gereksiz görüyorlar.Gelin yapalım..Onlar için sorun değil.Tutmayınca ee sorunlusunuz garantisi yoktuki!..
Bu arada hatırlarsan ıvıde yarım kalan bir tüp tedavim oldu emrecim verdi fazla ilacı bir yumurtayı erkendne çatlatı.
Ivı ucuz ve sıcak tutulmaya çalışılan bir merkez ama pozitif sonuç oranı kk da gördüğüm kadarıyla düşük.
Lütfen dikkatli seç merkezini ve önce eşinin tedavisini iyi bir noktaya vardır..
Sperm çıkışı önemli evet ama önemli olan sağlam spermin çıkışı..
Benim adetim geçsin 3 er adet okuyacağım demiştim herkes için.Husmehe de Allah nasip ederse okuyacağım.
Bu arada sana 1 tane daha okumuştum.hani 2 diye yazmıştım ama :)) hak geçmesin yani.öptümm kokulu kokulu
nasıl yani anlamadım benim 1 adet fazlam mı oldu??
vala şok üstüne şok.bilmiyorum kız ben sanırım erkek sağlığı konusunda kaan hocanın öğrencisi olacağım bu gidişle.Hiç okulda bu kadar çalışmadım yaniiiiiii ki okulu 1.likle bitirmiştim ayıptır söylemesi :)))))))))))))
korkulur senden ,yaparsın valla
bu arada yok canım benim onlarınki normal yolla oldu.tüp müp yapmadılar.6 yıl sonra oldu işte.
hep diyoruz ya Rabbim ol derse oluyor ,demek ki bir vakti varmış,peki eltinler ne kullanmış hiç sordunmu?
EGe de var mı yok mu bilmiyorum ama Genart da varmış bir de ufuk ünv. de sanırım.
eminim sen en ince detayını bile araştırı bulursun :)))
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkım.
benim de gözüm sizinkinde :) hehe
hahha bu anı değerlendir canım buralarda oyalanacağınaaaaa :))
yok hayatım enerjimi hiçbirşey kesmiyor ,ben vitamin sayısını bire indirmeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?