Günaydın arkadaşlar biliyorsunuz bugün okullar açıldı.rabbim en yakın zamanda bizim evlatlarımızın olmasını vede onları okula götürmemizi nasip etsin
canım folik asit kullan mutlaka.omega yı da al..ki sen arginmax ın kadınını kullanıyorsan sadece onu al..vala fazla ilaç karaciğerde yağlanmaya da neden olur.bu da sana enerji oluyor sanırım.koşarak atabilirsin evet.eşim de benim sporrrrrrr yapayım deyip duruyor 1 haftadır içtiği ilaçlardan .) omega acaba buna mı sebep oluyor.ben de içiyorum paso uyuyorum iyi mi :))))))))))
bu arada evet canım sana 1 tane okudum tatlım.fazla değil hakkını okudum..
Eltimler bir şey yapmış mı bilmiyorum ama soramadım ki anlar diye.ben düşünmüyoruz dediğim için soramıyorum da :) ancak keçiboynuzu ve macun yapmışlar bunu biliyorum.onları ben de yaptım ama eşimde etki etmedi.İşte rabbim ol desi olmazları oldurur..
günaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzz güzel bol süprizli bir hafta diliyorummm
Günaydın arkadaşlar biliyorsunuz bugün okullar açıldı.rabbim en yakın zamanda bizim evlatlarımızın olmasını vede onları okula götürmemizi nasip etsin
merhaba kızlar,bugun okullar acıldı benimde maraton baslamıs oldu böylece.sabah 7:20de okuldaydım o zamandan bu zamana kıçımın üzerine oturmak yeni kısmet oldu öldüm bitti ya.okulun açılısıyla ilgili program vardı bugun resmi giyinmek gerekiyordu allahtan topuklu ayakkabı giymek gibi bir hata yapmamısım yoksa şimdi ayakkabılar elimde dolaşmak zorunda kalıcaktım.ilk gün dolayısıyla kreş öğrencisine şiir okuttular çocuk 3 yasında peltek peltek konusuyo yiyesim geldi ya öğrencilerinde hosuna gitti alkısladılar yavrum alkıstan korkmaz mı şiiri bıraktı cocuk bağırıyo elindeki mikrofondan "annnneeeeee gel beni al " allahım ne sevimliydi rabbim ailesine acısını göstermesin.
Nasılsınız kızlar 2_3 gundur pek duzenlı gıremedım gercı
cenaze vardı
funda,
yeter,
aruna,
husmeh,
vck,
masal,
melıs,
ve dıger akadslar umarım hersey yolundadır
cenaze vardı
funda,
yeter,
aruna,
husmeh,
vck,
masal,
melıs,
Hayırdır canım başınız sağolsun yaNasılsınız kızlar 2_3 gundur pek duzenlı gıremedım gercı
cenaze vardı
funda,
yeter,
aruna,
husmeh,
vck,
masal,
melıs,
Kuzum evet az içmek lazım.ben omega ile f asit alıyorum.Bilmiyorum ama ben de alsam mı women's mega yı??yok bitanem arginmaxın kadını türkiyede bulunmuyormuş,ben womens mega kullanıyorum,omega 3 ve e vitamini,womens megayı günde iki tane içiyordum bire indirdim bakalım artık belki zamanla vücut alışır
biz zaten 35 yaş üztüyüz inşallah biran önce bebişimize kavuşuruz ve beklemek zorunda kalmayız
cnm diğer topiği çok işgal etmeyim diye sadece başsağlığı diledim bende bugün kuzucuklarımlaydım cmtsi elim kesildi dikiş atıldı o halde düğüne gittim gezmeyede pazar günü 10 kg fasulye pişirdim difrize attımcnmcım sen nsln
Hayırdır canım başınız sağolsun ya(
Kuzum evet az içmek lazım.ben omega ile f asit alıyorum.Bilmiyorum ama ben de alsam mı women's mega yı??
Ana çok geçmiş olsun Kızzzzzzzzzz arunam.saçları boyattın yaptırdın falan nazara mı geldin yoksam :)
Elin için şaka bir yana çok üzüldüm geçmiş olsun.
Bu arada senin ve tüm öğretmen olan arkadaşlarımın yeni yıl döneminde başarılar diliyorum.
Ben de başladım bugün işe.ayy nasıl özelmişim
Ayrıca bugün ben hastaneyi aradım ancak bana bilgi vermedikleri gibi arayacağız deyip aramadılar.Özel olsa şimdiiiiii ohhhhhoohho çoktan yapılmış doğurmuştum :)))
Belki yarın ararlar.Bugün olmadı anlayacağınız kızlar..öptüm çok..
cenaze vardı
funda,
yeter,
aruna,
husmeh,
vck,
masal,
melıs,
KISIRLIK TARİH OLACAK
Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen merkezinde çalışan bilim insanları bir ilke imza atarak yağ dokusundan elde ettikleri kök hücreyle canlı üretmeyi başardı...
02:30 | 08 Eylül 2011
Türk bilim adamlarının önemli bir sorun haline gelen erkek kısırlığına karşı çözüm arayışı, dünyada ilk kez başarıyla gerçekleştirilen bir yönteme imza atmalarını sağladı. Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (KÖGEM) yürüttüğü çalışmalarda, önce kendi yağ dokusundan kök hücre alınan sonra kısırlaştırılan denek hayvanlarının daha sonra sperm ürettiği saptandı ve bu spermlerle yeni canlı elde edildi.
28 Eylül-2 Ekim arasında Sapanca’da düzenlenecek uluslararası kongrede açıklanacak çalışmanın sonuçları dün Ritz Carlton Oteli’nde düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıda ayrıca 2009’da yine dünyada ilk kez başlatılan kök hücreyle kıkırdak elde etme projesi hakkında da bilgi verildi. Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kök Hücre Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Erdal Karaöz, kök hücrelerin halen vücuttaki kemik iliği, yağ dokusu, amniyon sıvısı, diş kökü, rahim, yumurtalık, plasenta ve kordon kanı gibi çeşitli kaynaklardan elde edildiğini belirterek, “Kök hücrelerden bugün kas, sinir, kemik, kıkırdak, yağ, karaciğer ve insülin hücreleri ile damar yapılabiliyor. Ölü dokuların tekrar canlandırılmasını sağlamak için gelecekte kök hücreleri kullanacağız” dedi.
NASIL YAPTILAR?
Prof. Dr. Karaöz, kısırlaştırılan erkek farelerde tüp bebek uzmanı Doç. Dr. Cihangir Çakıcı ile yaptıkları çalışma hakkında da şu bilgileri verdi:
“Hayvanların kendi yağ dokusundan kök hücrelerini aldık. Daha sonra bu fareleri kısırlaştırdık. Kısırlaştırdığımız farenin tek testisine kök hücre enjeksiyonu yaptık diğerine yapmadık. Daha sonra dişileriyle çiftleştirdik ve dünyada ilk kez yağ dokusundan elde edilen kök hücrelerle canlı dünyaya getirdik.”
Arkadaşlar bu demek oluyor ki ankalife söylediklerinde haklı. (bende hep izinden bahsedildiği için temkinli yaklaşıyordum) Bu arada Doç. Dr. Cihangir ÇAKICI ankalifeın dr. görüşen arakadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Zaman konusunda mutlaka bize fikir vereceklerdir.
buda benden size güzel bir haber
mrh kızlar nasılsınız bu gün sabahtan bu yana bir baş ağrısıyla kalktım nedir bu anlamdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?