Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu konuda da onları Allah bildiği gibi yapsın diyorum,insan en azından bir açıklama yapar,şimdi şikayet etsen kime edeceksin,artı birde bundan sonraki işleri aksatırlar ( sanırım ya sabır ya selamet demekten başka yol yok,,özeller valla nerdeyse gelip evden alacaklar :)))

geçmiş olsun hayatım,bugün nasılsın,kaç dikiş atıldı ?

gerçekten güzel bir haber, bakalım 28 eylülde ne anlatacaklar

canım bence mutlaka nazar duası okuyun bukadar üst üste gelmiş,inşallah nazar varsa bunlarla geçmiştir

hayatım yazdıklarını okuyunca inan güldüm, ya böyle bir salaklıkmı olur,azosperm oldudğunu yeni mi anlamış,sanırım bazı doktorların çok fazla eğitim gördükleri için artık akılsağlıkları yerinde değil,

bence çok geç kalmadınız,üstelik zararın neresinden dönülse kardır, bak ben 36 oldum artık eşimse 38 olacak,biz hala panik halinde tüp bebek merkezine koşmadık,doktorlara kalsa ilk öğrendiğimizde hemen eşimi mikro tese ameliyatına alacaklardı,sperm tahlilini gösterdiğimizde medical parktaki alibey yüzümüze atmıştı o anı herhalde ömür boyu unutmayacağım ama Allahın izniyle iyi yolda ilerliyoruz ve inşallah dahada iyi olacağını umuyoruz,sen sakın doktorların dediğine bakıpta üzülme,birde sizin daha yaşınız ne ki???? kaç yaşında evlenmek lazım mış acaba 16-16 yaşındamı evlenecekmişsiniz, KAan bey eşime eğer 10 yaş genç olsaydınız tedavi yapardık tüp bebeği hiç önermezdim demişti yani eşimin 10 yaş genç hali 27 oluyor,bu da demek ki tam tedavi zamanı

mrh kızlar nasılsınız bu gün sabahtan bu yana bir baş ağrısıyla kalktım nedir bu anlamdımm

geçmiş olsun hayatım, ben bugün çok iyiyim ( tüüü maşallah diyeyimde kendme nazarım değmesin ) bıgün şirketteki arkadaşlarla ortak doğum günü partisi yaptık ve bir iki hediye aldım :))))

geçmiş olsun hayatım,bugün nasılsın,kaç dikiş atıldı ?

cnm kuşburnu reçeli göndermişler öfke ile tezgaha koymamla patladı parmağıma girdi koştuk o kanamayı görünce karşımızdaki tıp merkezi 4 gün sonra alınacak hiç bilmiyorum kaç dikiş iz kalmaz inşallah eşimde kızıyor ya şah damarına gelseydi diyor

geçmiş olsun hayatım, ben bugün çok iyiyim ( tüüü maşallah diyeyimde kendme nazarım değmesin ) bıgün şirketteki arkadaşlarla ortak doğum günü partisi yaptık ve bir iki hediye aldım :))))

tatlışkom iy ki doğdun keşke beraberde kutlasaydık şu buluşma işini ayarlayalım

Allah korumuş hayatım dikkat et öfkeyle kalkan zararla otururmuş unutma

rabbim herşeye kadir bugün 9 aylık hamile velim geldi 86 kiloyla kalmış şu an ise 85 kg bebişte 3 kg muş vay dedim:44:

fundam bu ay testlerimi özelde yaptırmak istiyorum kaça çıkarım acaba tümlab hiç duydun mu

canım biz tümlabda hiç tets yaptırmadık ama telefon açıp sorunca bildiğim kadarıyla fiyatları söylüyorlar,

sanırım bir daha ki sperm testini orda yaptırıcaz çünkü eşim labistanbgulu hiç beğenmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…