Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm allah yardımcın olsun inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur. bu aralar fazla giremiyorum girsemde dışardan okuyup çıkıyorum. benim içinde yumurta rezervleri sayfasının linklerini atmışsın sağol cnm gözattım sayfalara..bugünden itibaren annelik duygusunu yaşarsın inş. canlı canlı ))) öptüm cnm...

canlar çok şükür bebişleri aldık ve eve geldik,11 gün sonra test yaptırıcaz,inşallah minik yavrularıma Rabbim hayat verir,
trasfere girmeden once husmeh mesaj atıp transfer sırasında bizide düşün yazmıştı ,inanın o an hep sizler için dua ettim ,Rabbim inşallah sizlerede o anı göstersin,hepimiz en kısa sürede kucağımıza alalım cennet kokulu yavrularımızı

canım benimmmm yaa nasıl bi mutluluktur bu demek bebişlerinizi alıp geldiniz
allahım korusun hepinizi inş...
benim tatlı yiğenlerim sıkı sıkı tutunacaklar annelerine...
hayırlısıyla 11 gün sonra güzel haberlerini alıcaz canım benim...
allah yardımcınız olsun bol bol dua ediyorum senin için allah kabul eder inş...

ah cnm ne guzel bı duygudur dımı ıcınde bı canlı tasımak
rabbım bebıslerını 9 ay senden ayırmasın
sonrada kucagından ayırmasın
bızlerı unutmadıgın ıcınde ayrıca teskkur edrım ınan bana duygulandırdın benı
duaların kabul olsun bebıslerın daıma senınle olsun:13:

cnm bugün bütün gün aklımdaydın giremedim evde değildim aramadım bugün seni yormak istemedim şu cümlene bayıldım bebişleri aldık eve geldik evet bebişlerin göbişinde funda yakında koca göbiş olacaksın birkaç gün hiç kalkmamaya çalış cnm vitaminlerine yemeklerine özen dikkat aramızda hamiş var

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden funda, inşallah rabbim büyüktür. Sağlıklı bebişler olarak büyüsünler senin karnında inşallah. Aminn :)

Çok özel bir arkadaşımın hayatındaki kanayan en büyük yarasının azosperm olduğunu öğrendikten sonra topiğiniz ilgimi çekti.Uzaktan takipçinizim ve şuan sabırsızlıkla 12. günü bekliyorum.. Bu yollardan kısmen ( 6 yıllık bebek hasretine sığdırılmış bir dizi tedavi süreci ve başarıyla sonuçlanan 2 aşılama..vs ) geçmiş biri olarak tam desteğimle yanınızdayım ne isterseniz sorabilirsiniz.. Hakkınızda öncelikle hayırlısı Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmasın.. Bu sınav çok zor ve ağır Rabbim kimseyi evlatsın koymasın...Dualarımdasınız...

canım benim inşallah bebişlerin ikiside tutunur sana yeni bir yıl yeni umutlarla gelmiş olur.bebeklerini alıp geldiğin gibi onları parka götürdün okula götürdüğün günleride görürsün sen bizim topiğimizin sahibi ve en kıymetli annesi olacaksın allah'ın izniyledualarımız seninle canım seni ve bebişlerini önce Allah'a sonrada sana emanet ediyorum

çok sağol canım,darısı başına inşallah en kısa sürede bu mutluluğu yaşarsınız,
en stresli dönem şimdi başladı bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum,Rabbim inşallah sonucunuda çok iyi yapar,ve bebişlerim sağlıkla dünyaya gelirler,

amin canım inan senin benim içimde çok farklı bir yerin var ben pek bu topiğe girmiyorum ama devamlı senin yazılarını takip ediyorum inşallah gün gün bebişlerinin büyüdüğü günleri yazacaksın bende onu takip edicem rabbim o miniciklere kendi ruhundan üfleyecek buna canı gönülden inanıyor ve dua ediyorum .canım bol bol fatiha suresini oku bu duayı abdestli abdestsiz herzaman okuya bilirsin.fatiha duasını okuduğun anda rabbim meleklerine benim kulum elini açmış bana dua ediyor bakalım ne isteyecek dermiş .inşallah rabbim senin dualarınada icabet edecektir

merhaba arkadaş.buarada herşey istediğin gibi olur inş.eşin azosperm miydi?

merhaba,inşallah Rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip eder,
eşimin ilk tahlilinde hiç sperm bulunamamıştı,2 hafta sonra yaptırdığımız tahlilde 14-15 adet bulundu,tedavi sonucu çok şükür 6 milyonu gördük,yumurta toplama günü yapılan tahlilde 2 milyona düşmüştü ,sonuçta sağlıklı iki embriyomuz kaldı ve dün tranfer yapıldı,Rabbim inşallah benim bebişlerime hayat verir ve isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip eder

Ne güzel bi laf bebişleri aldık geldik okurken duygulandım cnm yaa inş cnm rabbim bebişlerine hayat versin , dikkat et kendine bu süreçte 11 sonra hayırlı haberlerini alırız inş. allaha emanet ol cnm... gerçekten burdan birisinin güzel haberlerini duyunca insan kendine olmuş kadar mutlu oluyo umut oluyo

baharcım nasıl farklı bir duygu anlatamam,
transfer öncesi embriyoların resmini verdiler ve erdal bey durumları hakkında bilgi verdi,elimde resimleriyle birlikte trasferin her anını izledim, her anında da hem kendime hem sizlere dua ettim,inşallah Rabbim bu günleri sizlerede gösterir,inşallah bebişlerimede hayat verir,sağlık verir,dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

çok sağol hayatım,bende tutunacaklarına inanıyorum çünkü teyzeleri onlar için çok dua ediyor :))
Rabbim bu duyguları sizlerede yaşatsın inşallah hepimiz bir gün anne olur ve çocuklarımızı en iyi şekilde büyütebiliriz

canım senin ,içinde dua ettim ,Allahım nolur sağlıklı yumurtaları gelişsin Rabbim hayırlı evlatlar versin dedim,inşallah kabul olur

valla henüz garip geliyor bu duygu bana,dinlenmeye çalışıyorum ,alışmaya çalışıyorum,inşallah sizlerde bu duyguyu en kısa sürede yaşarsınız,ayağımı sürttüm ,hepinizi peşimden bekliyorum :)) her zaman dualarımdasınız

evet hayatım aldık geldik çok şükür :))) artık annelerinin karnında dinleniyorlar ve hayatımda ilkkez göbeğimin büyümesi bana zevk verecek :))))yorucu hareketler yapmamaya çalışıyorum,ilaçlarımı kullanıyorum,inşallah en kısa zamanda sizde bebişlerinizi alırsınız:)

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden funda, inşallah rabbim büyüktür. Sağlıklı bebişler olarak büyüsünler senin karnında inşallah. Aminn :)

çok sağol Neriscim,darısı başınıza,çok şükür ;Rabbim bu günleri gösterdi inşallah sağlıkla büyütmeyide nasip eder, umudumuzu hiç kaybetmemeiz ve inanmamız çok önemli,derdi veren Rabbim dermanını da veriyor çok şükür

merhaba diloş, başarıyla sonuçlanan 2 aşılama yazmışsın,umarım şu anda 2 bebişin var,sizdeki problem neydi? hangi doktora gittiniz?

duaların ve desteğin için çok teşekkür ederim,bugünlere dualar sayesinde geldik çok şükür, Rabbim isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…