canlar ben birazdan çıkıyorum,inşallah herşey yolunda gider,bebişlerimin artık bugün 3. günleri olacak ne demişler Allahın hakkı 3tür artık 3 gündür dışarda durdukları yeter ,Allahım nolur bebişlerime hayat ver,onları sağlıkla mutlulukla büyütebileyim,bebiş isteyen bunun için uğraşan tüm arkadaşlarımda bu duyguyu yaşasınlar.....AMİNNNNNNNNNNNNNNN
canlar çok şükür bebişleri aldık ve eve geldik,11 gün sonra test yaptırıcaz,inşallah minik yavrularıma Rabbim hayat verir,
trasfere girmeden once husmeh mesaj atıp transfer sırasında bizide düşün yazmıştı ,inanın o an hep sizler için dua ettim ,Rabbim inşallah sizlerede o anı göstersin,hepimiz en kısa sürede kucağımıza alalım cennet kokulu yavrularımızı
canlar çok şükür bebişleri aldık ve eve geldik,11 gün sonra test yaptırıcaz,inşallah minik yavrularıma Rabbim hayat verir,
trasfere girmeden once husmeh mesaj atıp transfer sırasında bizide düşün yazmıştı ,inanın o an hep sizler için dua ettim ,Rabbim inşallah sizlerede o anı göstersin,hepimiz en kısa sürede kucağımıza alalım cennet kokulu yavrularımızı
AMİN CANIM İNŞALLAH BEBEKLERİN SANA SIKI SIKI TUTUNUR VE SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALIRSIN ONLARI.İNAN BU HABERE ÇOK SEVİNDİM BEN BU TOPİĞE PEK FAZLA GİRMİYORUM AMA SENİN DURUMUNU ÇOK YAKIN TAKİP EDİYORDUM.ŞÜKÜRLER OLSUN MUTLU SONA BİR ADIM KALMIŞSINIZ.RABBİM TÜM KAPALI KAPILARINIZI AÇSIN TEZ ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ ALMAYI UMUT EDEREK TEKRAR HAYIRLI OLMASINI YÜCE RABİMDEN TEMENNİ EDİYORUM.DARISI BİZLERİN VE İSTEYEN HERKESİN BAŞINA OLSUN İNŞALLAH
inş. cnm bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar rabbim yardımcınız olsun 10-15 gün sonra bize güzel haberlerini verirsin ....inşşş:26:
çok sağol canım,darısı başına inşallah en kısa sürede bu mutluluğu yaşarsınız,
en stresli dönem şimdi başladı bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum,Rabbim inşallah sonucunuda çok iyi yapar,ve bebişlerim sağlıkla dünyaya gelirler,
merhaba arkadaş.buarada herşey istediğin gibi olur inş.eşin azosperm miydi?
canım benim allah yardımcın olsun...
inş herşey yolunda gidecek bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak
fundam allaha şükür bu günlere geldin...
inş bebişlerini sağlıcakla kucağına aldığın ve mutlulukla büyüttüğün günleride göreceksin
allahın izniyle bundan sonra hep güzel haberlerini alıcaz...
kendine çok dikkat et dualarımız seninle
cnm çok sevindim inşallah sana tutunacak bebeklerin.her ne kadar buraya girmesem de herkesi takip ediyorum burdan.hepiniz ve sende hep dualarımdasınız.ALLAH yardımcın olsun.inşallah her şey yolunda gidecek ben inanıyorum.sen çok emek verdin çünki bu yolda.
cnm allah yardımcın olsun inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur. bu aralar fazla giremiyorum girsemde dışardan okuyup çıkıyorum. benim içinde yumurta rezervleri sayfasının linklerini atmışsın sağol cnm gözattım sayfalara..bugünden itibaren annelik duygusunu yaşarsın inş. canlı canlı))) öptüm cnm...
ah cnm ne guzel bı duygudur dımı ıcınde bı canlı tasımak
rabbım bebıslerını 9 ay senden ayırmasın
sonrada kucagından ayırmasın
bızlerı unutmadıgın ıcınde ayrıca teskkur edrım ınan bana duygulandırdın benı
duaların kabul olsun bebıslerın daıma senınle olsun:13:
cnm bugün bütün gün aklımdaydın giremedim evde değildim aramadım bugün seni yormak istemedim şu cümlene bayıldım bebişleri aldık eve geldik evet bebişlerin göbişinde funda yakında koca göbiş olacaksınbirkaç gün hiç kalkmamaya çalış cnm vitaminlerine yemeklerine özen dikkat aramızda hamiş var
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden funda, inşallah rabbim büyüktür. Sağlıklı bebişler olarak büyüsünler senin karnında inşallah. Aminn :)
Çok özel bir arkadaşımın hayatındaki kanayan en büyük yarasının azosperm olduğunu öğrendikten sonra topiğiniz ilgimi çekti.Uzaktan takipçinizim ve şuan sabırsızlıkla 12. günü bekliyorum.. Bu yollardan kısmen ( 6 yıllık bebek hasretine sığdırılmış bir dizi tedavi süreci ve başarıyla sonuçlanan 2 aşılama..vs ) geçmiş biri olarak tam desteğimle yanınızdayım ne isterseniz sorabilirsiniz.. Hakkınızda öncelikle hayırlısı Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmasın.. Bu sınav çok zor ve ağır Rabbim kimseyi evlatsın koymasın...Dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?