canım benim inşallah bebişlerin ikiside tutunur sana yeni bir yıl yeni umutlarla gelmiş olur.bebeklerini alıp geldiğin gibi onları parka götürdün okula götürdüğün günleride görürsün sen bizim topiğimizin sahibi ve en kıymetli annesi olacaksın allah'ın izniyledualarımız seninle canım seni ve bebişlerini önce Allah'a sonrada sana emanet ediyorum
çok sağol hayatım, benim bebişlerin iyi yetiştirilmiş arkadaşlara ihtiyacı var bu yüzden sizler için sürekli dua edicem,en kısa sürede sizlerinde bebişleri olsun ki arada yaş farkı olmasın :))
baharcım nasıl farklı bir duygu anlatamam,
transfer öncesi embriyoların resmini verdiler ve erdal bey durumları hakkında bilgi verdi,elimde resimleriyle birlikte trasferin her anını izledim, her anında da hem kendime hem sizlere dua ettim,inşallah Rabbim bu günleri sizlerede gösterir,inşallah bebişlerimede hayat verir,sağlık verir,dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
baharcım nasıl farklı bir duygu anlatamam,
transfer öncesi embriyoların resmini verdiler ve erdal bey durumları hakkında bilgi verdi,elimde resimleriyle birlikte trasferin her anını izledim, her anında da hem kendime hem sizlere dua ettim,inşallah Rabbim bu günleri sizlerede gösterir,inşallah bebişlerimede hayat verir,sağlık verir,dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
baharım nsln günaydınlar
evet hayatım aldık geldik çok şükür :))) artık annelerinin karnında dinleniyorlar ve hayatımda ilkkez göbeğimin büyümesi bana zevk verecek :))))yorucu hareketler yapmamaya çalışıyorum,ilaçlarımı kullanıyorum,inşallah en kısa zamanda sizde bebişlerinizi alırsınız:)
ya ben şimdi çok etkilendim hemen hastaneyi arayıp randevu almam lazım.kaç gündür erteliyordum ama iyi oldu senin güzel haberin belki bize ön ayak olursun
günaydın canım benim iyiyim allaha şükür...
nası iyi olmayalımki yiğenlerimiz annelerinin göbişindeler
rabbim bizede yaşatsın arunam
sen nasılsın canım eşin nasıl tedaviniz devam ediyor değil mi ???
cnm allah yardımcın olsun inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur. bu aralar fazla giremiyorum girsemde dışardan okuyup çıkıyorum. benim içinde yumurta rezervleri sayfasının linklerini atmışsın sağol cnm gözattım sayfalara..bugünden itibaren annelik duygusunu yaşarsın inş. canlı canlı))) öptüm cnm...
evet bende çok heyecanlıyım inşallah baharım hepimiz anne olacağız tedaviye devam nöbetçi eczane gittik iğne için biraz acıyor ben yapamıyorum kanamaması lazım kızlar limonsuyu içmeliyiz doğal kan sulandırıcı fundam sende iç bebek aspirini alıyor musun
fundam ve bebişlerime kocaman günaydınlar
ya ben şimdi çok etkilendim hemen hastaneyi arayıp randevu almam lazım.kaç gündür erteliyordum ama iyi oldu senin güzel haberin belki bize ön ayak olursun
canım ben anlamadım şimdi sen mi iğne oluyorsun eşinmi??
inş bizde yaşarız o duyguyu fundam
allah razı olsun o anda bile bizi düşünüp dua etmişsin...
rabbim senin o güzel gönlünün mükafatını bebişlerinle verecek inş...
dualarım hep seninle fundam inan her adımınızdan kocişinde haberi var...
oda dua ediyor benimle beraber sizin ve bebişleriniz için...
bende bugün bebişlerin için yasin okuyacağım rabbim kabul eder inş...
bebişleinin de fotoğraflarını çekeceksin doğumgünlerini kutlayacağız okuma bayramlarını yapacağız
yok ben değil eşim oluyor güya bugün seminere gidecektim tibbi nebevi seminer dünmüş bir güzel hazırlandım tam çıkarken farkettim artık akılda kalmadı istda mısın
canım ahngi hastaneden randevu alacaksın???
bende melish sayesinde tedavime başlamıştım :)))
belki öğretmenleride sizler olursunuz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?