Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok fazla şey yasak,ama dur bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ..geçecek inşallah bugünler

canım aklıma takıldı acaba alman hastanesi iyi değilmi bizim çok fazla şansımız yok sonra pişman olmayalım.birde benim eşimde 500000 yuvarlak hücre çıkmıştı acaba bu sperm öncü hücresimi yoksa iltihapmı senin bir bilgin varmı?

canlarım hepinizi kocamanben biraz gezeyim kendime geleyim gezmek bahane alışveriş şahane
güle güle canım bende şimdi aynı yola çıkıcam
bende kaçıyorum ,eşim geldi yemek yicez namaz kılıcam birazda uyurum belki :))

öptümmmmmmmmmmmmmmm

güle güle canım allah kabul etsin iyi dinlenmeler

hadi hayırlısı arunam inş herşey dilediğiniz gibi olur
evet yiğenlerimizi yalnız bırakmam olmaz seninkiler de gelsin bian evvel...
sonrada inş hepimiz sizin arkanızdan geliriz

canım eşinin rahatsızlığını biliyorum da ben sadece ilaç tedavisi görüyor diye biliyordum...
rabbim bian evvel şifa versin kocişine inş...

kesinlikle moral oluyor canım daha çok umutlanıyor böylece...
eee o kadarcık torpilimiz olsun yiğenlerimize
ben alışığım fundacım yaramazlığa
varsın yaramazık yapsınlar benim tatlı yiğenlerim

nasıslınız kızlar herkesler iyimi bir kaç gündür gelemdimmm hafta içi eşimin kontrolleri vardı onlar için has gittik hafta sonuda misafirler vardıııı
buraya gelecek vaktim olmadı

merhaba kader ortaklarım,
benim eşimdede azospermi çıktı.10 gün sonra ikinci testimizi yaptırıcaz.inşallah korktuğumuz gibi olmaz.
yazdıklarınızı okuduktan sonra biraz rahatladım açıkçası,beni anlayabilecek birileri olduğu için...
Allah hepimize hayırlısı neyse onu versin.birbirimize yardımcı olmak için gelişmeleri yazalım.bende dün keçiboynuzu alıp kaynattım.eşim içti
faydası olucak mı çok merak ediyorum.sizde düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.iyi akşamlar...

aramıza hosgeldın cnm ınşllh bebısın oldugu gunlerıde gorursun
kac senelık evlısın

canım öncelikle hoşgeldin inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır.sizin azo sebebiniz nedir?

Son düzenleme:

canım aramıza hoşgeldin inş enkısa zamanda bu dertten kurtulursunuz...
rabbim şifa versin eşine...
bizi bizden başkası anlayamaz...
sen fırsat buldukça gel buraya bildiklerimizle sana yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiği kadar...
allah hakkınızda hayırlısını versin...

cnm ikinci testtini yaptırdıktan sonra sonuçlarını yaz bildiğimiz kadarıyla hepimiz destek oluruz

Arkadaşlar ne olur moralinizi çok da bozmayın erkekte sorun olduğunda hamile kalma olasılığı daha kolay oluyor. Benim tanıdığım birkaç kişi de hiç ümitleri yokken hamile kaldılar. Hele kuzenim önümüzdeki ay tüp bebek yaptırıcaz diyordu. duydum ki hamile kalmış. Onunda eşindeydi problem. İnanın kadında olunca sorun daha fazla zorlaşıyor. Hele birde hem kadın da hem erkekte sorun olanlar var.
Bide de bende problem var.

İçinizi ferah tutun.
Rabbim isteyen herkeslere hayırlısını versin

günaydın canım,alman hastanesini ve doktorlarını bilmiyorum,aslına bakarsan IVIde çok yeni biryer ama ben iyi olacağına inandım ve tedaviye başladım, eğer içine siniyorsa başka bir yeri düşünme ve doktorlarının dediklerini tam olarak uygula,inanmak çok önemli şöyle bir gerçek varki her doktor hakkında hem iyi hem kötü yorumlar oluyor, ben kulaklarımı kapatım ,erdal beye inadım ve tedavime başladım sonuç ne olur bilemiyorum inşallah bebişlerime kavuşurum

biliyormusun haytım eşime iyi birşey söylediğimde ve ne kadar sevindiğini görünce onun için üzülüyordum,çocuk gibi o kadar korkuyordu ki ya olmazsa diye en ufak bir umuda bile can simidi gibi sarılıyordu, o yüz ifadesi hep gözümün önüne geliyor, sonra sayı yükselince ben bahsediyorum ya burdaki arkadaşlardan hemen başladı bilmiş bak ben şunu kullandım söyle onlarda kullansın diye :))))) işin komik yanı kullandığı herşeyi ben araştırıp buldum :)))

Yerim ben o yaramazları :) Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah,

nasıslınız kızlar herkesler iyimi bir kaç gündür gelemdimmm hafta içi eşimin kontrolleri vardı onlar için has gittik hafta sonuda misafirler vardıııı
buraya gelecek vaktim olmadı

geçmiş olsun hayatım,kontroller nasıl geçti?inşallah herşey yolundadır,noluyor bu kocalara böyle ??hepsi hastalanmaya başladı,RAbbim hem bizlere hem onlara sağlık versin inşallah

merhaba mefutabu,

inşallah ikinci tahlilde herşey yolunda gider,ama sen bizlere göre bir adım öndesin diyebilirim çünkü profiline baktım ankarada yaşıyormuşsun,burdaki çoğu arkadaşın eşin Kaan aydosta tedavi görüyor, sakın moralinizi bozmayın bu sayfalarda göreceksin bir çok mucize var, bu arada siz hangi doktorda tedavi görüyorsunuz??

keçii boynuzunu nerdeyse hepimizin eşi içti :)))

merhaba emir,yazdıkların çok güzel gerçekten hiç ümit yok denilen pek çok kişi bebek sahibi oluyor,

bende problem var yazmışsın,problemi bilemiyorum ama inşallah sende güzel bir mucizeyle karşılaşıp bebişine kavuşursun,imkansız diye birşey yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…