alman hastanesi canım benim eşimde genetik problem var inşallah güzel sonuçlar alırız korkudan gidemiyorum.Allah melish tende razı olsun bak sana sebep olmuş inşallah sonucuda güzel olur .bahara katılıyorum benden de sana bir cevşen hediye biliyorsun en güzel korunma ve allah'a sığınma duasıdır cevşen.sizi çoook
:)) akıl kalmadı ki hiçbirimizde,tedavilere kilitlendik hayatımız artık hep ilaç ve doktor oldu,inşallah bu günleride atlatıcaz, inşallah eşin en kısa sürede şifa bulacak ve bir bakmışsınız bebişler yolda :))
alman hastanesi canım benim eşimde genetik problem var inşallah güzel sonuçlar alırız korkudan gidemiyorum.Allah melish tende razı olsun bak sana sebep olmuş inşallah sonucuda güzel olur .bahara katılıyorum benden de sana bir cevşen hediye biliyorsun en güzel korunma ve allah'a sığınma duasıdır cevşen.sizi çoook
desene hepimiz aynıyız bir haber duyunca hemen eşlerimize söylüyoruz :)) dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim,başkası için yapılan dualar kabul oluyor,inşallah benim sizler için yapptığım dualarıda Rabbim kabul eder,aynı sorunu yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve daha içten dua ediyoruz,
belki öğretmenleride sizler olursunuz:)))
evet bende çok heyecanlıyım inşallah baharım hepimiz anne olacağız tedaviye devam nöbetçi eczane gittik iğne için biraz acıyor ben yapamıyorum kanamaması lazım kızlar limonsuyu içmeliyiz doğal kan sulandırıcı fundam sende iç bebek aspirini alıyor musun
cnm tedavin hayırlı olur inşallah memnun musun dr dan
evet canım ne zaman güzel bi haber alsam sizlerden hemen kocişle paylaşıyorum
oda çok mutlu oluyor böylece ve dualarımız ikiye katlanıyor...
canım benim allah kabul eder inş ben bugün başlayıp uygun olduğum hergün senin için yasin okumayı düşünüyorum...
rabbim hepimizin dualarını kabul eder inş
negüzel olur yaaaa anasınıfında da benim sınıfa gelirler yiğenlerim
amin canım benim inş
ne iğnesi kullanıyorsunuz canım benim ???
amin canım benim inş
ne iğnesi kullanıyorsunuz canım benim ???
cnm tedavin hayırlı olur inşallah memnun musun dr dan
koçişe kalk dedim hava güzel dedim sahile gidelim kızlar umudum yok ama benim yumurtlama dönemin 5 ocak sperm verecek sonuca göre haritamızı çizeceğiz bende 15 tatili değerlendirip dr gideceğim yumurta takibi düşünüyorum kısmet yılmak yok fundamın bebişlerine arkadaş lazım
bu arada aklıma gelmişken yazayım ilk başlarda hastane araştırırken alman hastanesinin tüm ekibinin başka bir yere geçtiği söylenmişti,yanılmıyorsam bahçeci gurubuna geçmiş olabilirler , doktor gerçekten çok önemli, hep diyorum eğer Kaan hoca bize güven vermeseydi belki bizde hala oturup bunalım takılacaktık,çok şükür inandık ona ola çıktık ve Rabbimde bize bu günleri gösterdi,Rabbim tedavi sürecince hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın,vicdanlı hekimleriniz ve hemşireleriniz olsun,sizi anlasınlar ve sizlere insan gibi davransınlar ,hastayı görünce gözlerinde dolar işareti çıkan doktorlardan Allah hepimizi korusun
eşimde tromboli oluştu toplardamar tıkanıklığı bunun için kan sulandırıcı iğne ilaç kullanıyor bu ilaçlarla beraber bitkiseller klomen kahve bile yasak kadınlarda düşük sebebi bizde biraz ciddi akciğeri kapatabilirmiş şu an dr çocuk konusunu önemsemiyor bile
canım önce konuyu özetliyeyim.ben emre bekırcıoğlu ile devamlı mesajlaşıyordum bize önce gittiğimiz doktor kabakulaktan dolayı eşimin azolu olduğunu söyledi o zaman eşimde sperm çıkışı olmuştu yalnız idrarda çıkıyordu spermiogramda çıkmıyordu.eşime ilaç tedavisi falan uyguladı sonra sperm testi falan yaptırdı tam o sırada benim eşim işten çıkmıştı ve bir anda sigortasız kaldık doktorda eşimin sorunu büyük olduğu için dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz dedi eşimde bir daha doktora gitmem baksana doktor dönmelerin çocuğu olur senin olmaz dedi.sonra emre bey olurmu öyle şey siz genetik testleriniz yaptırın yanıma gelin dedi.testlerin sonucu kötü çıktı meğerse eşimde genetik problemden dolayı azo varmış.bizde emre bey alman hastanesinde çalışıyor diye oraya gitmeye karar verdik.şimdide emre bey oradan çıkmış diye öğrendik.yinede hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bir kapı kapatır yerine bin kapı açarmış önemli olan doğru yolu bulmak rabbim bizi doğru yola iletsin en yakın zamanda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.sizin tedavi ne aşamada azo sebebiniz nedir
kesinlikle cnm bende öyle duydum o yüzden sordum dr çok önemli bizim durumumuzda alanlaşma çok önemli azo olanlar farklı genetik problemler farklı mesela bizim problemimiz morfoloji çözümüpek yok o yüzden azo tedavisi yapılıyor ki sayı artsın diye şimdi ise iyi kalp damar cerrah bulmalıyım ama deneyimli olmalı ki bizi anlasın
canım önce konuyu özetliyeyim.ben emre bekırcıoğlu ile devamlı mesajlaşıyordum bize önce gittiğimiz doktor kabakulaktan dolayı eşimin azolu olduğunu söyledi o zaman eşimde sperm çıkışı olmuştu yalnız idrarda çıkıyordu spermiogramda çıkmıyordu.eşime ilaç tedavisi falan uyguladı sonra sperm testi falan yaptırdı tam o sırada benim eşim işten çıkmıştı ve bir anda sigortasız kaldık doktorda eşimin sorunu büyük olduğu için dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz dedi eşimde bir daha doktora gitmem baksana doktor dönmelerin çocuğu olur senin olmaz dedi.sonra emre bey olurmu öyle şey siz genetik testleriniz yaptırın yanıma gelin dedi.testlerin sonucu kötü çıktı meğerse eşimde genetik problemden dolayı azo varmış.bizde emre bey alman hastanesinde çalışıyor diye oraya gitmeye karar verdik.şimdide emre bey oradan çıkmış diye öğrendik.yinede hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bir kapı kapatır yerine bin kapı açarmış önemli olan doğru yolu bulmak rabbim bizi doğru yola iletsin en yakın zamanda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.sizin tedavi ne aşamada azo sebebiniz nedir
herişin başı sağlık tabiki, bunalıma girmeden bugünleri atlatmak çok önemli, çok şükür bizim çok sağlam bir silahımız var dualarla herşey düzelecek inşallah,bitkiseller yasak derken kuru incir gibi şeyleri yemeside yasak mı??
Funadcığım gentik problemde kullanılacak bitiselleri araştıracağını yazmışsın canım ne kadar iyi olur seni ve beişlerini yormak istemem nerden bulabileceğimi yazarsan ben yine araştırırım.bu arada ben alman hastanesine para ödemiycem çünkü abim ile yengem medyadan onların reklamını yapacaklar onlarda bizim tüpbebeği karşılayacaklar sadece ilaçları biz alıcaz.bu arada canım cevşeni yanında taşımandan sa aç netten dinle hem sana hem bebişlerine iyi gelecektir allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?