Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm tedavin hayırlı olur inşallah memnun musun dr dan

hayatım korkuların üzerine gitmekte fayda var,bencede randevunu alıp hemen tedaviye başlayın,malesef uzun süren bir süreçten geçmek gerekiyor, sorun genetik olunca acaba hangi bitkiselleri kullanmak gerekiyor,ben bunu bir araştırayım, valla sağolsun melish yolu açtı,inşallah hepimiz peşpeşe hamileyim diyebiliriz

bu aradada hep diyorum bizim bebişler çok kadar şanslı bir sürü temiz kapli teyzelerinin dualarıyla başladılar hayatlarına :)) Çevşeni ben hep arabamda felan taşırım,gücüne inandığım bir dua

dün akşamda dayanamadım anneme söyledim,anneanne olacaksın inşallah ama biraz sıkıntılı bol bol dua et dedim,sonra eşimin ailesine gittik ve onlarada söyledik ,anne duasınada çok inanırımhepsi şoka girdi,tüp bebek olduğunu bilmiyorlar,tedavi olduğumuzu felan söylememiştik

bir hafta tatildeyim bu sırada inşallah meryem suresi okumada nerde kaldığımızı bulup devam ettirmek istiyorum,en son husmehteyken ben bunalıma girmiştim ve uzun bir süre olaylardan kopmuştum,şimdi inşallah tekrar başlayıp hepimiz için okuruz

evet canım ne zaman güzel bi haber alsam sizlerden hemen kocişle paylaşıyorum
oda çok mutlu oluyor böylece ve dualarımız ikiye katlanıyor...
canım benim allah kabul eder inş ben bugün başlayıp uygun olduğum hergün senin için yasin okumayı düşünüyorum...
rabbim hepimizin dualarını kabul eder inş

belki öğretmenleride sizler olursunuz:)))

negüzel olur yaaaa anasınıfında da benim sınıfa gelirler yiğenlerim

amin canım benim inş
ne iğnesi kullanıyorsunuz canım benim ???

bu arada aklıma gelmişken yazayım ilk başlarda hastane araştırırken alman hastanesinin tüm ekibinin başka bir yere geçtiği söylenmişti,yanılmıyorsam bahçeci gurubuna geçmiş olabilirler , doktor gerçekten çok önemli, hep diyorum eğer Kaan hoca bize güven vermeseydi belki bizde hala oturup bunalım takılacaktık,çok şükür inandık ona ola çıktık ve Rabbimde bize bu günleri gösterdi,Rabbim tedavi sürecince hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın,vicdanlı hekimleriniz ve hemşireleriniz olsun,sizi anlasınlar ve sizlere insan gibi davransınlar ,hastayı görünce gözlerinde dolar işareti çıkan doktorlardan Allah hepimizi korusun

koçişe kalk dedim hava güzel dedim sahile gidelim kızlar umudum yok ama benim yumurtlama dönemin 5 ocak sperm verecek sonuca göre haritamızı çizeceğiz bende 15 tatili değerlendirip dr gideceğim yumurta takibi düşünüyorum kısmet yılmak yok fundamın bebişlerine arkadaş lazım

iyi haberleri vermede fayda var moral oluyor ve bu tedavide psikoloji çok önemli,benim eşimde bunu gördüm bak birinin tedavisi iyi sonuçlanmış felan dediğimde dahada inanarak tedaviye devam etti olumsuz haberleri hiç söylemedim ben ona,tedavi gören herkesin çocuğu oluyor sanıyor :)) çocuk gibi inandı, arada tabi boşvermesin diye birkaç şey söyledim ama genelde iyileri biliyor ve çok mutlu oluyordu

bende bu tatilimi dua ederek geçirmeyi düşünüyorum,inşallah şu meryem surelerinede başlarsak bende hergün okumuş olurum

bu arada benim bebişler ne şanslı okulada torpilli başlayacaklar :)))) ama hocam biraz yaramaz olabilirler haberin olsun :))

amin canım benim inş

eşimde tromboli oluştu toplardamar tıkanıklığı bunun için kan sulandırıcı iğne ilaç kullanıyor bu ilaçlarla beraber bitkiseller klomen kahve bile yasak kadınlarda düşük sebebi bizde biraz ciddi akciğeri kapatabilirmiş şu an dr çocuk konusunu önemsemiyor bile

aruna kullanıcısından alıntı

evet bende çok heyecanlıyım inşallah baharım hepimiz anne olacağız tedaviye devam nöbetçi eczane gittik iğne için biraz acıyor ben yapamıyorum kanamaması lazım kızlar limonsuyu içmeliyiz doğal kan sulandırıcı fundam sende iç bebek aspirini alıyor musun

amin canım benim inş

bu arada arunanın sorusuna tam cevap yazmamışım,doktor vitamin hapları verdi,folik asit verdi birde fitil verdi ama kan sulandırıcı herhangi bir ilaç vermedi,en iyisi ben hergün yarım limon suyu sıkıp içmeye çalışayım

canım önce konuyu özetliyeyim.ben emre bekırcıoğlu ile devamlı mesajlaşıyordum bize önce gittiğimiz doktor kabakulaktan dolayı eşimin azolu olduğunu söyledi o zaman eşimde sperm çıkışı olmuştu yalnız idrarda çıkıyordu spermiogramda çıkmıyordu.eşime ilaç tedavisi falan uyguladı sonra sperm testi falan yaptırdı tam o sırada benim eşim işten çıkmıştı ve bir anda sigortasız kaldık doktorda eşimin sorunu büyük olduğu için dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz dedi eşimde bir daha doktora gitmem baksana doktor dönmelerin çocuğu olur senin olmaz dedi.sonra emre bey olurmu öyle şey siz genetik testleriniz yaptırın yanıma gelin dedi.testlerin sonucu kötü çıktı meğerse eşimde genetik problemden dolayı azo varmış.bizde emre bey alman hastanesinde çalışıyor diye oraya gitmeye karar verdik.şimdide emre bey oradan çıkmış diye öğrendik.yinede hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bir kapı kapatır yerine bin kapı açarmış önemli olan doğru yolu bulmak rabbim bizi doğru yola iletsin en yakın zamanda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.sizin tedavi ne aşamada azo sebebiniz nedir

işte olay budur :))) geçen gün kaliteli yumurtlamayla ilgili konuları bulmuştum,gerçi sen bunları benden kat kat iyi bilrsin :)) ohh valla ne güzel birer birer başlıyoruz tedavilere :))

kesinlikle cnm bende öyle duydum o yüzden sordum dr çok önemli bizim durumumuzda alanlaşma çok önemli azo olanlar farklı genetik problemler farklı mesela bizim problemimiz morfoloji çözümüpek yok o yüzden azo tedavisi yapılıyor ki sayı artsın diye şimdi ise iyi kalp damar cerrah bulmalıyım ama deneyimli olmalı ki bizi anlasın

herişin başı sağlık tabiki, bunalıma girmeden bugünleri atlatmak çok önemli, çok şükür bizim çok sağlam bir silahımız var dualarla herşey düzelecek inşallah,bitkiseller yasak derken kuru incir gibi şeyleri yemeside yasak mı??

Funadcığım gentik problemde kullanılacak bitiselleri araştıracağını yazmışsın canım ne kadar iyi olur seni ve beişlerini yormak istemem nerden bulabileceğimi yazarsan ben yine araştırırım.bu arada ben alman hastanesine para ödemiycem çünkü abim ile yengem medyadan onların reklamını yapacaklar onlarda bizim tüpbebeği karşılayacaklar sadece ilaçları biz alıcaz.bu arada canım cevşeni yanında taşımandan sa aç netten dinle hem sana hem bebişlerine iyi gelecektir allah'ın izniyle

cnm benim çok geçmiş olsun bizim sorunumuz azo değil morfoloji sınırda idi bizim değerlerimiz ciddi hormon tedavisi bitkisellerle 20 milyondan 80 milyona çıktı ama morfoloji düzelmedi ben yumurta takibi yaptırdım polip var dediler tam aşılama hatta tüp düşünürken eşimde toplardamar tıkanıklığı çıktı altı ay tedavi olacak cnm herşey kısmet biz 80 milyonu bile gördük yine olmadı dün akşam uyuyamadım bir dr gördüm genetik tedavileri yapıyormuş seval taşdemir bir araştır istersen cem kadıoğlu ateş kadıoğlu eşimin dr larıydı sayı atırımında tedaviyi onlar yaptılar eşimde varikosel var ameliyata gerek yokmuş

canım benim benim eşiminde ayaklarında toplar damar tıkanıklığı çıkmıştı.hatta allah muhafaza ayağını kesmek zorunda kalabiliriz dediler.daha sonra benim yiğenimin kalp ameliyatını yapan doktorumuza gitti allah'a şükür şimdi iyi istanbul'da yaşıyorsan sana yardımcı olabilirim doktor ile ilgili

töbe yarabbim şu sizin ilk tedaviyi yapan doktoru Rabbim bildiği gibi yapsın,şu an ezan okunuyorken dua ediyorum inşallah sizinde bebişiniz bir an önce olur ,hay Allahım yarabbim akımadan neler geçiyor o doktora söylenecek ama burda yazarsam en az 3 ay uzaklaştırma alırım, bizde böyle şapşal iki doktora gittik ilk başta daha çömezdik hiçbirşey bilmiyorduk ama sonrasında çok şükür Rabbim iyi doktorları çıkardı karşımıza, herkese söylüyorum Kaan hoca 14 adet sperm varken bile bize "sizin normal yolla çocuğunuz olabilir ama bu piyangodan büyük ikramiyenin çıkması gibi birşey en iyisi biz tedaviyle sperm sayısını ve kalitesini artırmaya çalışalim ve tüp bebek tedavisine başlayın demişti" şimdi burdan çıkan sonuçta aslında normal yolla çocuğumuzun olmasının çok zor olduğu ama biz olabilir lafını duyunca moralmen kendimizi çok iyi hissettik tabiki ve inanarak başladık tedaviye, sizin o doktor bence noraml değil kendinde bir dönme merakı var galiba.......

cnm evet incir keçiboynuzu yeşilçay zencefilbalıkyağı e vitami c vitami daha birçok şey ilaçın etkisini ya düşürüyor ya da artırıyor bu yüzden kullanamıyoruz nohut bile ama ben nohut kullanıyorum hafta bir hindi eti aldım keçiboynuzu pekmezi kullanabildiklerim ne yazık ki kırmızı et yemeli kaan hoca dietini bilirsin 5 ocakta kaç olacak sonucumuz çok korkuyorum sağlıklı pek bir şey yiyemiyor ne ısırgan ne maydanoz ne ıspanak

haklısın hayatım eşim gelince söylicem tablete indirsin,daha önce meryem suresini indirmişti ,böylece bebişler duaları dinleyerek büyürler

ne güzel bak sponsorunuz varmış :)) dayı ve yengeyi çok sevecek ufaklıklar :))

ben zaten bir hafta işe gitmicem o zamanda inşallah araştırma yapmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…