Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun canım.
TV de dinlemiştim, hiç spermi olmayanlar bile ameliyatla alınan spermlerle çocuk sahibi olabilir diyorlardı.
eşinden ameliyatla sperm falan alındı mı??

çok şükür eşimde sperm çıkışı oldu,hatta bir ara tedaviler sonucu çok iyi olmuştu ama sonra tedavileri bırakıp sigara içmeye devam ettiği için sonuçlar geriledi,son tedavimizde neden olduğunu bir türlü anlayamadık döllenme hiç olmadı (

ahhh melishim nolcek bizim halimiz,kendi stresimiz zaten yetiyor,bıktım valla insanlarla uğraşmaktan,birde söylenen söz o kadar komik ki ,doktor çok iyiymişte olmayanı olduruyormuş, nasıl bir cümle bu yaaaaa, birde biz aptalmıyız sanki,doktor adı biz bulamıyormuyuz ,nedir bu insalardan çektiğimiz ,inan bağıra bağıra ağmaka istiyorum ama içime atıyorum bu seferde böyle tansiyon tavan yapıyor işte (((

günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz allahım:44::44::44::44: Yüzlerinizi güldürsün inşşş

canım benimmmmmm özledim valla telefonunda yok arayamadım,ne yaptın ne ettin merak edip durdum,inşallah duaların kabul olur

canım şubat ayında bir deneme oldu ve malesef negatif oldu şimdi yeni bir denmeye hazır değilim

Eşine şu üç soruyu sorar mısın

1- Eşin traş olurken jiletle mi oluyor (yüzünü kazıtıyormu veya 0 traşmı) yoksa kirli sakal mı brakıyor (
2- Bevlederken (işerken) ayaktamı oturarak mı (hangisi daha çok)
3-Eşin evlenmeden önce şu hisleri baskın şekilde yaşıyor muydu
Korku ve yaşam sürecine direnme yada ana babalık deneyimine ihtiyacı olmama

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim eşimde de azosperm vardı elle muayene de dr sperm kanalların doğuştan yok dedi ultrason çektirdik kanalların olduğu ama kanalların ikisinde de kist olduğunu öğrendik eşim ameliyat oldu tekrar sperm testi verdik 5 milyon kadar sperm çıktı dr bu sayıyla normal yoldan çocuğunuz olmaz tüp bebek yapmanız lazım dedi ama bunu dediğinde ben 6 haftalık hamileydim ve hamilelik tarihim eşimin ameliyatından öncesine denk geliyordu :)) yani nasıl bir mucizeyse 0 sperm var dediklerinde hamile kalmışım ama bebeğime 12 haftalık hamileyken bebeğimde anensefali olduğunu öğrendik kafa tası gelişmemiş ve doğduğu an ölecekmiş ( alınması lazım dedi dr boşu boşuna taşırsın 9 ay dedi aldırdık bizde kızımızı aldırdıktan 2 ay sonra normal yoldan tekrar hamile kaldım şu an 14 haftalık ve ilk bebekteki kafa tası sorunu yok kızımda :)) İnşallah sağ salim doğar bebeğim diyeceğim o ki umudunuzu hiç kaybetmeyin olmaz diye bişey yok Allah kısmet ettiyse her türlü oluyor ama herşeyin hayırlısını istemek lazım ( Allah'ım gönlünüze göre verir inşallah ve bebeklerinize kavuşursunuz :))
--------------------------------------------------------------------------------

1-kirli sakal
2-evde oturarak dışarda mecbur kalırsa ayakta
3-hatırlamadı

bu soruları neden sordun çok merak ettim ,inşallah en kısa sürede cevap yazarsın :)

bence haline şükret funda.azosperm olan insanlar 1 tane sperm peşinde koşuyolar.bizim mikrotetesede olgunlaşmamış sperm hücreleri çıktı da sevinçten deli olduk.ben böyle yorumları okuyunca kusura bakma ama kızıyorum.mutlaka olur şükret haline tatlm.eşinin sperm sayısı nasıl o kaar yükseldi.sayffaları baştan bide sondan okudum da:)kızma bana sakın sadece şükret tamammı

hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ

sevgili Deren,

yazdıkların beni kızdırmadı sadece üzdü, gerçekten yazdıklarımın sadece başını ve sonunu okumuşsun, oysaki okuyamadığın o aralarda halimize ne kadar şükrettiğimi görebilirdin, ama sonuçta bende insanım ve yaşımdan dolayı anne olma şansım gittikçe azalıyor, Allahıma sonsuz şükürler olsun ki sperm çıkışı oluyor, benden de yumurta toplayabiliyorlar ama 3 tüp bebek denememde maalesef negatif sonuçlandı, üstelik sonuncusu en kötüsüydü hiç döllenme olmadı, bu durumda geçirdiğim şoku lütfen şükürsüzlük olarak tanımlama ,bu şımarıklık ta değil, belki korku diyebiliriz....

sayının nasıl arttığını sormuşsun, bu da Allahın bir lütfü sanırım, ilk iki denememizde ne duydumsa yaptık diyebilirim, eşimin tüm huysuzluklarına rağmen araştırmayı bırakmamıştım, ot, çöp, hormon ilaçları her şeyi denedik, çok kaliteli embriyolar elde edildi ama tutmadı. 3. denememizdeyse eşimle uğraşmaktan artık yorulmuştum, eşim hormon ilacı ve bitkisel hiçbir şey uygulamadı, sayıda kalitede altüst oldu tabi ki ,sonuçta ortada, artık eşimi kendi haline bıraktım, şimdi eşim proxeed plus kullanıyor, birde bitkisel bir hap, maalesef rejim yapmayı ve sporu bıraktı ve daha fazla kilo aldı,

bense 2 yıldır kesintisiz folik asit kullanıyorum, 1 aydır her sabah çörek otu yağı içiyorum, 3 hurma yiyorum, bitkisel bir ilaç alıyorum, 2gündürde polen ve balda almaya başladım, doktor bana kilo ver demişti ama veremedim maalesef, şimdi eşim 4. kez deneme yapmak istiyor, bense korkuyorum, tüp bebek merkezi deyince sanki nefesim kesiliyor ve başlıyorum ağlamaya, elimde değil ne yapayım....

inşallah Rabbim size de yardımcı olur ve sperm çıkışı olur, en önemlisi doğru doktorlarla karşılaşmanızı umuyorum, ben ilaçların yanında bitkisellerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum, haberdar edersen sevinirim, geçmiş olsun

Yeterimmmm,

canım sana ve tüm arkadaşlara hayırlı cumalar, Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallaaaaahhhhhhhhhhhhh

Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR ( A m i n )

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................
sanada hayırlı cumarl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…